כתב נושא: מזה בכלל ציונות? וציונות -אמיתית- ולמה אני מגדיר את עצמי ציוני..  (נקרא 8949 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ה' אדוננו מה אדיר שמך בכל הארץ
טוב אז יש המון וויכוחים על התנועה הציונית, האמת היא, שאומרים "ציוני" ישר חושבים על דוד בן גוריון הרצל ושאר הכלבים.
הם אמנם קראו לעצמם ציונים והגדירו את עצמם כ"מייסדי הציונות".

אבל הם ציונים שיקריים, בדיוק כמו שכלבי שלום עכשיו ושאר הנאצים מגדירים את עצמם "ציונים אמיתיים".

למה אני מגדיר את עצמי ציוני?

יש ציונות חילונית שמאלנית - החל מדוד בן גוריון ועד שלום עכשיו. שזה כולל מלחמה ביהדות וביהודים בארץ ישראל, חימוש הערבים ושאיפה להשמדת היהודים.
ויש ציונות אמיתית דתית - ציונות ששואפת לבנות בארץ, לגרש את האויב, לפתח ולעבוד את אדמת ארץ ישראל, לימוד תורה יהדות וקיום מצוות בארץ ישראל, קיבוץ גלויות, ושום קשר לתנועה הציונית.

אני מגדיר את עצמי ציוני:

א' - כי אני חי בציון, מאמין בשיבת ציון, ובארץ ציון במלואה ליהודים.
ב' - אני ציוני אמיתי וציוני אמיתי זה הציוני שהסברתי למעלה.

אז יש ציונים אמיתיים, ויש ציונים מזוייפים. כמו שיש ימין אמיתי וימין מזוייף, אבל זה לא הופך את המילה "ציוני" למילה גסה, זה שהשמאל והבוגדים משתמשים בשם ציוני למטרות שלהם.

ראיתי את הסרטון הזה (youtube.com/watch?v=3yINg7UFIcA) של הרב כהנא זצוק"ל על יהודי המזרח שעברו שואה רוחנית, ושמה הוא אומר "יהודים נאמנים, ציונים אמיתיים"
אז עלה בי המחשבה על הנושא, מצד אחד איך הרב אומר ציונים בהקשר טוב? מצד שני, מפה אפשר להבין (אני לפחות מבין ככה) שיש ציונות, ויש ציונות.

נמקו פרטו והסבירו את דעתכם, אם אתם מגדירים את עצמכם ציונים הסבירו גם למה.

ירושלים הקדושה, נמות למענך!

מנותק soldierofgod

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« עריכה אחרונה: אוגוסט 17, 2019, 01:47:38 על ידי soldierofgod »

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
אין שום קשר בין ציונות לציון מלבד סמנטיקה. מה תגיד מחר, שחברים במפלגת העבודה שלא עובדים, חברים בחד"ש שלא מוסרים ד"ש או חברי קדימה שנוסעים ברוורס הם לא אמיתיים?

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
אז למה הרב כהנא זצוק"ל השתמש בביטוי "ציונים אמיתיים" בהקשר הזה?

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *

כמו שנאמר פה בסרטון הציונות היא משיח שקר אולי הכי גדול.

טוב שלא הבאת סרטון של היטלר יש"ו אומר שהיהדות זה השקר הכי גדול.
הבאת פה סרטון של אוייב, מה אתה מצפה שהוא יגיד? שיש ציונות ויש ציונות?

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
אז למה הרב כהנא זצוק"ל השתמש בביטוי "ציונים אמיתיים" בהקשר הזה?

הייתה לו הגדרה (לא הגיונית לטעמי) שונה לציונות

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
נו זה מה שאני אומר, שהשמאל הנאצי עושה מעשים רשעים תחת הכותרת "ציונות", אבל זה לא באמת ההגדרה של ציונות אמיתית.
אם חלילה מחר השמאל הנאצי יעשה שימוש במושג כהניזם, בעוד כמה שנים נפסול גם את זה?

אני לא מנסה להצדיק פה את התנועה הציונית של בן גוריון חראצל וכל השאר, אבל הם עשו ניצול במושג הזה ציונות.
הרב כהנא לא סתם היה קורא למזרחיים ציונים אמיתיים.

מנותק soldierofgod

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
טוב שלא הבאת סרטון של היטלר יש"ו אומר שהיהדות זה השקר הכי גדול.
הבאת פה סרטון של אוייב, מה אתה מצפה שהוא יגיד? שיש ציונות ויש ציונות?
אויב? אתה ראית את הסרטון? זה יהודי מדבר פה בסרטון
« עריכה אחרונה: אוגוסט 17, 2019, 01:48:12 על ידי soldierofgod »

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
לא ראיתי את הסרטון, ראיתי את התמונה של הנאצים וזה הספיק.
ואני אומר אותו דבר על בן גוריון וכ'. תקרא את ההודעות והנימוק שלי.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
נו זה מה שאני אומר, שהשמאל הנאצי עושה מעשים רשעים תחת הכותרת "ציונות", אבל זה לא באמת ההגדרה של ציונות אמיתית.
אם חלילה מחר השמאל הנאצי יעשה שימוש במושג כהניזם, בעוד כמה שנים נפסול גם את זה?

אני לא מנסה להצדיק פה את התנועה הציונית של בן גוריון חראצל וכל השאר, אבל הם עשו ניצול במושג הזה ציונות.
הרב כהנא לא סתם היה קורא למזרחיים ציונים אמיתיים.

ציונות היא תנועה פוליטית-אידיאולוגית אנטישמית בדיוק כמו קדימה ועבודה, זה בסה"כ כינוי סמנטי
« עריכה אחרונה: אוגוסט 17, 2011, 12:18:07 על ידי רון בן מיכאל »

מנותק Brain

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
אתה מעיז לדבר איתי על ציונות יחרא קטן ?! ידוע שדוסים הם האנטי ציונים הכי גדולים בעולם

מנותק jewlover and arabhater

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
אתה מעיז לדבר איתי על ציונות יחרא קטן ?! ידוע שדוסים הם האנטי ציונים הכי גדולים בעולם
בס"ד
במה אתה בדיוק ציוני
היום כולם יודעים שהרב כהנא צדק!

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *

במה אתה בדיוק ציוני? נאצי מסכן שכמוך..

מה עוד לא חטפת סרטן? טוב לא נורא .. בהמשך היום בעז"ה..

מנותק MaorJudah

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
אני מגדיר את עצמי ציוני אמיתי מאותן הסיבות;

כי אני חי בציון, מאמין בשיבת ציון, ובארץ ציון במלואה ליהודים. בדיוק.

O0

מנותק לוחם סיירת

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
מזה בכלל ציונות? וציונות -אמיתית- ולמה אני מג
« להגיב #14 ב- : אוגוסט 17, 2011, 22:41:38 »
אני מגדיר את עצמי ציוני אמיתי מאותן הסיבות;

כי אני חי בציון, מאמין בשיבת ציון, ובארץ ציון במלואה ליהודים. בדיוק.

O0

+1 ,
זה שהשמאלנים עיוותו את המושג ציוני לא מונע ממני להגדיר את עצמי כציוני הם ציונאצים ואני ציוני אמיתי.
{א} שִׁיר לַמַּעֲלוֹת אֶשָּׂא עֵינַי אֶל הֶהָרִים מֵאַיִן יָבֹא עֶזְרִי: {ב} עֶזְרִי מֵעִם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: {ג} אַל יִתֵּן לַמּוֹט רַגְלֶךָ אַל יָנוּם שֹׁמְרֶךָ: {ד} הִנֵּה לֹא יָנוּם וְלֹא יִישָׁן שׁוֹמֵר יִשְׂרָאֵל: {ה} יְהוָה שֹׁמְרֶךָ יְהוָה צִלְּךָ עַל יַד יְמִינֶךָ: {ו} יוֹמָם הַשֶּׁמֶשׁ לֹא יַכֶּכָּה וְיָרֵחַ בַּלָּיְלָה: {ז} יְהוָה יִשְׁמָרְךָ מִכָּל רָע יִשְׁמֹר אֶת נַפְשֶׁךָ: {ח} יְהוָה יִשְׁמָר צֵאתְךָ וּבוֹאֶךָ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:

פרק תהילים זה יהיה לרפואת יניב בן ענת הי"ו

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
מזה בכלל ציונות? וציונות -אמיתית- ולמה אני מג
« להגיב #15 ב- : אוגוסט 17, 2011, 22:45:26 »
+1 ,
זה שהשמאלנים עיוותו את המושג ציוני לא מונע ממני להגדיר את עצמי כציוני הם ציונאצים ואני ציוני אמיתי.

O0

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
להרצל, ברנר, נורדאו היו התבטאויות יותר אנטישמיות של היטלר, גבלס ושטרייכר. פוסט-יהדות מתחזה ליהדות לעיתים קרובות, לפעמים אפילו כלאומיות יהודית. אבל ציונות אינה לאומיות יהודיות אלא לאומנות אירופאית שלוקחת פולקלור שטחי שמבוסס על היהדות כדי ליצור לאומנות אירופאית דוברת עברית בשביל היהודים

מנותק לוחם סיירת

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
איך ציונות יכולה להיות קשורה ללאומיות אירופאית ? ולא לאומיות יהודית, אם מטרתה היא שיבה לא"י ?
{א} שִׁיר לַמַּעֲלוֹת אֶשָּׂא עֵינַי אֶל הֶהָרִים מֵאַיִן יָבֹא עֶזְרִי: {ב} עֶזְרִי מֵעִם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: {ג} אַל יִתֵּן לַמּוֹט רַגְלֶךָ אַל יָנוּם שֹׁמְרֶךָ: {ד} הִנֵּה לֹא יָנוּם וְלֹא יִישָׁן שׁוֹמֵר יִשְׂרָאֵל: {ה} יְהוָה שֹׁמְרֶךָ יְהוָה צִלְּךָ עַל יַד יְמִינֶךָ: {ו} יוֹמָם הַשֶּׁמֶשׁ לֹא יַכֶּכָּה וְיָרֵחַ בַּלָּיְלָה: {ז} יְהוָה יִשְׁמָרְךָ מִכָּל רָע יִשְׁמֹר אֶת נַפְשֶׁךָ: {ח} יְהוָה יִשְׁמָר צֵאתְךָ וּבוֹאֶךָ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
"ציונות היא תנועה לאומית יהודית בעת החדשה. במסגרת הציונות קמו זרמים שונים בעלי אידאולוגיות ציוניות שונות. הזרמים המרכזיים בציונות קראו לשחרור לאומי של העם היהודי, ולהקמת מדינה יהודית בארץ ישראל."

קודם ציונית היא לא קשורה ללאומיות ארופאית, ותקרא מה שכתוב "במסגרת הציונות קמו זרמים שונים בעלי אידיאולוגיות ציונות שונות"
אז קם שמאלני ובחר להיות נאצי תחת השם ציוני כדי להתקבל בחברה, נו?

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
רבותיי (ובעיקר רון בן מיכאל, כהרגלו), הרגש שלכם עולה על קול ההיגיון וזו לא פעם ראשונה. איך אתם רוצים שהקהל הישראלי יתייחס אליכם ברצינות אם אתם אומרים דברים כמו "השמאל הנאצי" ו"בן גוריון האנטישמי"?
"אנחנו לא רוצים עקרונות, אנחנו רוצים עובדות!" (קלימנט וורושילוב)

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
מה לעשות שאנחנו אומרים את האמת?

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *

האמת שלכם גובלת בהסתה. לבוא ולהשוות את צה"ל ל-ס"ס ולגסטאפו, מי יצביע לכם בצורה כזאת?
"אנחנו לא רוצים עקרונות, אנחנו רוצים עובדות!" (קלימנט וורושילוב)

מנותק לוחם סיירת

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
האמת שלכם גובלת בהסתה. לבוא ולהשוות את צה"ל ל-ס"ס ולגסטאפו, מי יצביע לכם בצורה כזאת?
אין מה לעשות זו האמת , אך יש משהו בדבריך כי רוב העם לא חונך על האמת ויחשוב שכל האמירות פה הן קיצוניות מדי.כך שצריך לתאר את צה"ל בתיאורים פחות קיצוניים אבל עדין להציג מה שהוא עושה בפועל והציבור בעצמו יחליט איך לקרוא לזה.   

מנותק InvadersMustDie

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
אל תהיה צודק תהיה חכם, אם לא תוסיף את המילה נאצי או אנטישמי זה לא יהיה אסון כל כך גדול.

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
אני תמיד הייתי זה שרשמתי בנושאים של רון מיכאל (והקדשתי גם פעם נושא רק לזה עבורו) להיות מתונים בכל הקשור לצה"ל כדי לא לפגוע באמון שאורחים שמבקרים כאן בפורום מנסים לרכוש.
העם בדרך כלל רגיל להשען על דברים כמו צה"ל וכ'.. ולפעמים צריך להרגיל מישהו למשהו לפני שזורקים לו הכל בפנים (את האמת).

אבל יש דברים שאסור להבליג עליהם וחובה לצרף נאצי בכל משפט שהם קיימים.