כתב נושא: מזה בכלל ציונות? וציונות -אמיתית- ולמה אני מגדיר את עצמי ציוני..  (נקרא 8936 פעמים)

0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
אני תמיד הייתי זה שרשמתי בנושאים של רון מיכאל (והקדשתי גם פעם נושא רק לזה עבורו) להיות מתונים בכל הקשור לצה"ל כדי לא לפגוע באמון שאורחים שמבקרים כאן בפורום מנסים לרכוש.
העם בדרך כלל רגיל להשען על דברים כמו צה"ל וכ'.. ולפעמים צריך להרגיל מישהו למשהו לפני שזורקים לו הכל בפנים (את האמת).

אבל יש דברים שאסור להבליג עליהם וחובה לצרף נאצי בכל משפט שהם קיימים.

כשחיילי צה"ל יתחילו באופן שיטתי לפתוח באש על אזרחים לא-חמושים, אז גם אני אתחיל לחשוב שהם נאצים...
"אנחנו לא רוצים עקרונות, אנחנו רוצים עובדות!" (קלימנט וורושילוב)

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ה' אדוננו מה אדיר שמך בכל הארץ
כשחיילי צה"ל יתחילו באופן שיטתי לפתוח באש על אזרחים לא-חמושים, אז גם אני אתחיל לחשוב שהם נאצים...

אה ועד היום הם לא עשו את זה ?
אותם חיילים ומגבניקים שירו על מתנחלים ומתיישבים באכזריות להם אנחנו חייבים לקרוא נאצים בני נאצים!

ירושלים הקדושה, נמות למענך!

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
אה ועד היום הם לא עשו את זה ?
אותם חיילים ומגבניקים שירו על מתנחלים ומתיישבים באכזריות להם אנחנו חייבים לקרוא נאצים בני נאצים!

תראה לי מקרה אחד שאיזה חייל או איזה מג"בניק פתח באש על מתנחל...

מנותק adirco

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
אנו צריכים להתאחד איש אחד לב אחד למען הצלת מדינת ישראל
ממשלת חלם מובילה אותנו לאובדן

מנותק Alex37

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • תחי יהודה!
בס"ד

תראה לי מקרה אחד שאיזה חייל או איזה מג"בניק פתח באש על מתנחל...

איזה שמאלנאצי סוטה אתה, וגם שקרן עלוב וכושל:      

כל דור שאינו נבנה בימיו [בית-המקדש] מעלין עליו כאילו הוא החריבו. תלמוד-ירושלמי, מסכת יומא, א'.

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד

איזה שמאלנאצי סוטה אתה, וגם שקרן עלוב וכושל:      

מה הוא כבר ירה עליו? כדור טניס?

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
אנו צריכים להתאחד איש אחד לב אחד למען הצלת מדינת ישראל

לעולם לא נתאחד עם רשעים.

מדינת חלם מובילה אותנו לאובדן

מדינת חלם זו הגדרה שגויה. חכמי חלם נודעו ברעיונות מטופשים, מצחיקים ואבסורדיים - הם לא החריבו מאות בתי כנסת, לא גירשו אלפי יהודים באכזריות שלא נראתה כמותה מאז גרמניה, לא הביאו את כל תועבות העולם לארץ ישראל ולא הוקירו, רוממו וצ'יפרו רוצחי יהודים באינטרנט חופשי, ארוחות גורמה וכסא ראש הממשלה

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
אתה מעיז לדבר איתי על ציונות יחרא קטן ?! ידוע שדוסים הם האנטי ציונים הכי גדולים בעולם
אם אתה מדבר על המגעילים מהסרטון שמתחבקים עם אחמדיניג'אד, אתה לא יכול לקרוא להם בשם "הדוסים". הציבור הדתי בארץ מונה כמליון נפש לפחות. הקבוצה שאתה מצביע עליה מונה אולי שלושת אלפים נפש. אולי... אולי... אולי. הייתי מניח שזה יותר קרוב ל500.
ורוב אותו מליון נפש של הציבור הדתי לא ילחץ ידיים לאוייב ויקרא פרק תהילים כשיהודים במצוקה, אם הם חיילי צה"ל, בחורי ישיבות או אפילו תל אביבים שבעים ומנוכרים.
ואם כשאתה מדבר על הדוסים, אתה מדבר על הציבור הגדול והכולל, הרי שאין לך ציונים גדולים מהם, שגרים בארץ לא כי זו אחלה מדינה, אלא כי זו מצווה ליישב את ארץ ישראל. הם מתפללים שלוש פעמים ביום לשיבת ציון ובניין ירושלים. חוץ מאותן שלוש תפילות, הם מתפללים על זה גם בברכה אחרונה שלאחר האוכל ובעוד המון ביטויים שגורים בשפת היום יום.
אז מי ציוני גדול יותר? אותו דוס שמאמין בכל לבו ביעוד הישן והמקורי של ציון, או השמנצ'יק שכל פעם שהוא רוצה לבלות טס לחו"ל?
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!