בס"ד
איזו החמצה. ואני לתומי חשבתי שייצא משהו מהאשכול הזה.
נכון. והם הופכים את צה"ל לצבא רכיכות
"הופכים" אותו? האם אי פעם צה"ל
לא הפסיד באופן מבייש ומביך?
בס"ד
החיילים עצמם רובם מתגייסים כדי להגן עלינו מה לעשות שהמנהיגים מטומטמים
את אף אחד זה לא מעניין למה החייל הנאצי הוא חלק מהצבא הנאצי. עצם לבישת המדים הנאציים מבטלת סופית וסופנית את כל הטענה של "אני לא חלק מזה". כן אתה כן חלק מזה! כן אתה כן שייך לגוף האנטישמי ביותר שקיים בעולם, המשך ישיר לצבא של גרמניה הנאצית יש"ו שר"י! המנהיגים הם אימפוטנתים ללא החיילים הפשוטים, הסמרטוטים הציונים הבולשביקים. ולא, זה לא משנה כהו זה אם אתה רק מנקה המטבח בצבא ההיטלריסטי.
לא מהללים ולא כלום פשוט יש פה אנשים שמדברים יותר גרוע מאיך שהשמאלנים מדברים
קוראים לחיילים נאצים וכול זה אז זה מעצבן
כי תאכלס החיילים מגנים אליכם ונכון יש פעולות שהוא עושה שלא ניראות לנו אבל לא צריך להכליל את כול החיילים כי יש מלא שלא מגרשים ומקבלים כלא
וראיתי תסירטון וזה היה טימטום אני הייתי מורידה שמה הכול
אבל זה לא אשמה של החיילים זה אשמה של האנשים מגבוה
מי מגן עלינו מלבד הקב"ה? צאו כבר מהיער הקסום, מארץ הפלאות העליזה. כאן זה העולם האמיתי. המשטר שם לו למטרה להשמיד אותנו. מי שמשתף פעולה עם זה -
כל מי שמשתף פעולה, דמיו בראשו. איך אפשר להתנקות מאחריות? גירוש נאצי רצחני של יהודים זה לא משהו ש"לא נראה לנו", זוהי פעולה מזוויעה וחולנית שגדולי האנטישמים לא העזו לבצע מזה למעלה מששים שנה, רק כדי שב"מדינת היהודים", יהודונים יקרעו ליהודים את הנחיריים תוך כדיי שריפת יישוביהם בפוגרומיסטיות נאצית. לא אשמתם של המבצעים? במה זה שונה מקו ההגנה של הנאצי אייכמן יש"ו שר"י?
בס"ד
אתה צודק שהמנהיגים של המדינה והצבא הם מטורפים
אף אחד לא מטורף. זוהי מזימה מתוכננת להשמיד אותנו, הם יודעים בדיוק מה הם עושים. אייכמן יש"ו שר"י טען שהוא רק מילא פקודות. האם זה שולל ממנו את הנאציות שלו? החיילים שמתגייסים לוורמאכט נושאים את כל האשמה והעוון של הפשעים שלהם.