כתב נושא: צריך לפרק את מערכת החינוך לפני שמפרקים את צה"ל והכנסת  (נקרא 3795 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ה' אדוננו מה אדיר שמך בכל הארץ
היום מלמדים בבתי ספר על רעבין ש"נרצח רק בגלל שרצה שלום" ולא מלמדים על הרב כהנא זצוק"ל ועל רחבעם זאבי.
לא מלמדים היום ילדים המון המון דברים.. הטבח בחברון, מי היה הרב כהנא, שואת יהודי המזרח, מי היה באמת בן גוריון, מזה השטות הזאת "פלסטין" ועוד.

ואני לא מדבר על בתי ספר ברמת אביב ג'.. אני מדבר על בתי ספר ממלכתים רגילים ואפילו בתי ספר תורניים של ש"ס (למדתי ביסודי שנה באחד כזה)

אני לא ישכח שבכיתה ו' בערך באו כמה תלמידים למורה ואמרו לו שרשמו על הקירות של הבית ספר (מבחוץ) שהוא צדק.. (השם משפחה של המורה היה גם כהנא)

והם שאלו אותו מה הוא אמר שרשום שהוא צדק.. ואז הוא הסביר להם שהיה רב שאמר ככה וככה אנשים לא התייחסו אליו ובסוף הוא הגיעה לכנסת והיום יודעים שהוא צדק וכ'..

זה מראה לכם למה היום הנוער יוצא ברובו דפוק.. מראים להם פס ירוק טמא על מפת ארץ ישראל הקדושה ואומרים להם כל מה שמחוץ לפס לא חוקי..

הייתי אצל חבר ואחיין שלו סיפר לי קצת מה מלמדים אותם וקיבלתי חום.. שחכתי שזה אותו חינוך שאני קיבלתי וזה אותו חינוך שמקבלים בכל הבתי ספר.. (ואני לא הייתי בבתי ספר חילוניים לגמרי)

תמיד הייתי ימני קיצוני מאוד בדעותיי אבל תמיד זה היה ברמה רדודה של מוות לערבים כי הם ערבים וזהו! לא היה לי ידע והשכלה ומושג כלשהו בפוליטיקה..

ואני זוכר את עצמי בגיל 14 עד 16 רק חוקר וחוקר.. כל היום הייתי מתעניין במי היה הרב כהנא מזה מתנחל מה הלך פה בקום המדינה, מזה פלסטין מה רוצים הערבים מי היה רעבין .. אני לבד חיפשתי את האמת וגיליתי את תורתו של הרב כהנא זצוק"ל, למדתי את האמת על הציונות שהערצתי, היום אם תשאלו כל ילד מי היה עראפת יש"ו? אז הוא יגיד לכם ערבי \ מחבל לא יותר.. אף ילד כמעט לא ידע מזה אש"ף ואיך אש"ף אומן וחומש על ידי ממשלת ישראל.. וכ' וכ' עוד עשרות סיפורים.. הטבח בחברון שמעתי עליו לראשונה במאמר באיזה שהוא אתר דתי.. ישר רצתי לחפש בגוגל ואני זוכר שלילה שלם הייתי מול המחשב רק חוקר את הנושא.. לא הצלחתי להבין איך כל זה קרה ואף פעם לא שמעתי על זה אין לזה יום זכרון או משהו.. בהתחלה לא האמנתי שהתאורים נכונים.. תמיד ידעתי שישמעאל הם בהמות נאציות אבל זה לא נתפס.. אתם מבינים בקיצור כל מערכת החינוך פה מנוהלת על ידי השמאל ומוגדרת במיוחד לגדל דור של שרצים.

אני לא יודע איך הולך החינוך בהתנחלויות וכדומה אבל בבתי ספר "רגילים" המדינה פשוט מראה לילד את מה שהיא רוצה ולא את האמת.

ירושלים הקדושה, נמות למענך!

מנותק לא חשובה

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • "מוטב שאכשל באהבת חינם מאשר בשנאת חינם"
תאכלס אתה צודק וכולם פה יגידו את זה
אבל מה אפשר לעשות ?

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
מהפכה

מנותק JewishGirl

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
זה לא רק מערכת החינוך, זה כל הממשל. אם רוצים לעקור עץ צריך לעקור אותו מהשורש.

אגב עוד בעיה שיש אצל הנוער זה שהם לא כל כך מתעניינים בפוליטיקה ויהדות, כל מה שאיכפת להם זה רק להנות.

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
יש ויש.. כולם רוצים להנות אבל גם הנער רוצה להשכיל טיפה ולהבין.
ברגע שילמדו את הנוער את האמת האמיתית יגדלו כאן דור של יהודים נאמנים, וכולם לבד ירגישו את היהדות ויתקרבו.
אבל איך אפשר שממלאים להם זבל בראש ומסתירים את האמת.

מנותק JewishGirl

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
יש ויש.. כולם רוצים להנות אבל גם הנער רוצה להשכיל טיפה ולהבין.
ברגע שילמדו את הנוער את האמת האמיתית יגדלו כאן דור של יהודים נאמנים, וכולם לבד ירגישו את היהדות ויתקרבו.
אבל איך אפשר שממלאים להם זבל בראש ומסתירים את האמת.

גם אנחנו חלק מהדור הזה וגם אנחנו היינו במצב שלהם.
צריך להעיר את העם, וצריך להתחיל מהנוער, זה קשה אבל אפשרי.

מנותק MaorJudah

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
על בית הספר שלי בקיבוץ אין מה לדבר בכלל

אפילו תנ"ך שזה מקצוע בסיסי לא מלמדים

אני הגעתי לימין האמיתי רק בזכות בית הספר, אבל כמה אירוני רק בגלל ההסעות באוטבוס..
תמיד כשהיינו נוסעים לבית הספר היסודי ראיתי גרפיטי ברחובות "כהנא צדק"
לא הבנתי מה זה או מי זה כהנא ומה הוא אמר
עד שבכיתה ו' חיפשתי בגוגל מי היה כהנא, ואז ראיתי סרטונים של חיים בן פסח וכל הזמן ראיתי את הכתובת של הימין האמיתי אבל התעצלתי להקליד ולהיכנס
עד שבכיתה ז' נכנסתי לאתר של הימין האמיתי ומשם הדברים התחילו להתגלגל...

מדהים מה שבקבוק גרפיטי אחד מסוגל לעשות
« עריכה אחרונה: אוגוסט 14, 2011, 22:43:49 על ידי MrMaor100 »

מנותק Alex37

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • תחי יהודה!
על בית הספר שלי בקיבוץ אין מה לדבר בכלל

אפילו תנ"ך שזה מקצוע בסיסי לא מלמדים

בס"ד

אשריך שאינך נכנע לשטיפת המוח הקומוניסטית שלהם. בבית ספר שלי מלמדים את הדת הרפורמית וה"מוסר" האירופאי תחת השם "מחשבת ישראל". איזה חילול השם, איזה ביזיון אינסופי. שוב, כל הכבוד לך שאתה שומר על שפיות בין משוגעים.       
כל דור שאינו נבנה בימיו [בית-המקדש] מעלין עליו כאילו הוא החריבו. תלמוד-ירושלמי, מסכת יומא, א'.

מנותק לא חשובה

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • "מוטב שאכשל באהבת חינם מאשר בשנאת חינם"
בס"ד

אשריך שאינך נכנע לשטיפת המוח הקומוניסטית שלהם. בבית ספר שלי מלמדים את הדת הרפורמית וה"מוסר" האירופאי תחת השם "מחשבת ישראל". איזה חילול השם, איזה ביזיון אינסופי. שוב, כל הכבוד לך שאתה שומר על שפיות בין משוגעים.       

בבית ספר שלך ? למה בן כמה אתה?

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *

מדהים מה שבקבוק גרפיטי אחד מסוגל לעשות

אצלי זה גם בזכות הגרפיטי הזה.. יש זכויות גדולות למי שעשה אותו, ומצווה לעשות גרפיטי כזה בכל הארץ.
זה לא צירוף מקרים שלי ולך קרה אותו הדבר בהפרש של כמה שנים וכ'.. צריך להמשיך להפיץ גרפיטים כאלה שלטים ומדבקות בכל הארץ ובמיוחד בקרב הציבור החילוני.

מנותק Alex37

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • תחי יהודה!
בס"ד

בבית ספר שלך ? למה בן כמה אתה?

ב"ה בקרוב 17.  

אצלי זה גם בזכות הגרפיטי הזה.. יש זכויות גדולות למי שעשה אותו, ומצווה לעשות גרפיטי כזה בכל הארץ.
זה לא צירוף מקרים שלי ולך קרה אותו הדבר בהפרש של כמה שנים וכ'.. צריך להמשיך להפיץ גרפיטים כאלה שלטים ומדבקות בכל הארץ ובמיוחד בקרב הציבור החילוני.
צודק. לצעירים יש סקרנות, שזה חיובי בד"כ, והסבירות היא גבוהה שמישהו יגגל כתובת שהוא ראה חוזרת על עצמה.

אצלי המקרה הוא אחר. הפכתי לכהניסט כשלמדתי מהי אנטישמיות אמיתית. עברתי תהליך הכרתי שבמהלכו מצאתי את התנועה. השאר היסטוריה.  
« עריכה אחרונה: אוגוסט 14, 2011, 22:47:28 על ידי Alex37 »
כל דור שאינו נבנה בימיו [בית-המקדש] מעלין עליו כאילו הוא החריבו. תלמוד-ירושלמי, מסכת יומא, א'.

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
אני תמיד הייתי ימני קיצוני בדעותי, עוד לפני שידעתי מזה ימין ומזה שמאל, אני זוכר ששאלתי פעם את המורה בבית ספר מזה הביטוי הזה "שמאלני מניאק" חחחח ..

תמיד הייתי ימני קיצוני, תמיד שנאתי ערבים וגויים ואהבתי יהודים, כי אני בנאדם עם אופי נאמן למקום שלו.. אני זוכר את עצמי כילד קיצוני מאוד בכל מה שקשור לפוליטיקה..
עוד לפני שידעתי משהו על פוליטיקה תמיד הייתי בעד סופר קיצוניות ושואה לערבים, כנראה שתמיד ידעתי שזאת הדרך היחידה.

יש הרבה כמוני שצריך לתת להם את החשיפה לתנועה, במקום שהדור של היום יראה את כנופית השרצים הניו נאצים של רוטשילד וילמד מהם, צריך לתת לו חינוך אמיתי.

מנותק Alex37

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • תחי יהודה!
בס"ד

אני תמיד הייתי ימני קיצוני בדעותי, עוד לפני שידעתי מזה ימין ומזה שמאל, אני זוכר ששאלתי פעם את המורה בבית ספר מזה הביטוי הזה "שמאלני מניאק" חחחח ..

תמיד הייתי ימני קיצוני, תמיד שנאתי ערבים וגויים ואהבתי יהודים, כי אני בנאדם עם אופי נאמן למקום שלו.. אני זוכר את עצמי כילד קיצוני מאוד בכל מה שקשור לפוליטיקה..
עוד לפני שידעתי משהו על פוליטיקה תמיד הייתי בעד סופר קיצוניות ושואה לערבים, כנראה שתמיד ידעתי שזאת הדרך היחידה.

יש הרבה כמוני שצריך לתת להם את החשיפה לתנועה, במקום שהדור של היום יראה את כנופית השרצים הניו נאצים של רוטשילד וילמד מהם, צריך לתת לו חינוך אמיתי.

אם כך אתה יהודי פיקח.

אני ספגתי חינוך אנטי-יהודי מוחלט. דוגמא קטנה, נאסר עליי לדבר עברית בביתי (ולא כי השפה לא ידועה). כל ה"יהדות" שלי הסתכמה בברית מלה, ובארוחות פסח וראש השנה, לא כשרות בלשון המעטה. אולי גם נרות חנוכה. וזהו. את הבסיס של הבסיס, כמו מה זה בכלל "יהודי", ומה זה "התורה", לא היה לי. ממש בגדר "מי יתן טהור מטמא - לא אחד". מקרה קלאסי של תינוק שנשבה, נשבה בסוציאליזם. אבל השם יתברך ברחמיו גאל אותי מזה, והיום אני מנסה לשמור כמה שרק ניתן לי. באמת, לא יודע מי הייתי ללא יהדות, ללא זהות יהודית. ברוך השם.                     

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
יש לי חברים רוסים וקווקזים, ויש לי חבר רוסי שגם היה תינוק שנשבה, הוא אהב את הדת והמדינה, היה ימני סופר רדיקלי בדעותיו, אבל מה לעשות בבית שלו בקושי הייתה מזוזה..
ההורים שלו לא ידעו שפה אחרת חוץ מרוסית, וכמו שאמרת הדבר היחידי בינו לבין היהדות הסתכם בברית מילה. אני לא באתי אליו בטענות כי הוא לא אשם, אבל לקחנו את עצמנו ברצינות והיום ברוך ה' הוא מניח תפילין מתפלל, ומצאתי לו בחור ישיבה שילמד איתו דף יומי בגמרא.. ברוך ה' לאט לאט הוא מתחזק.

אבל אותו בחור למד כמוני בבית ספר תורני ממכלתי איך שלא קוראים לזה, וכל המורים אמרו זה רוסי לא צריך להשקיע בו.. גם ככה הוא מגיע הבית הוא מוריד את הכיפה של הבית ספר ואין טעם להשקיע בו משהו.. וזה מה שמעלה לי את העצבים במערכת החינוך שלנו, לא רק החינוך הנאצי בקיבוץ מתנהג ככה, גם בתי ספר של ש"ס ומורים שמבקשים שיקראו להם "רב"..

למדנו ביסודי שנה בבית ספר כזה, ההורים שלו לא יכלו להעניק לו יהדות כמו שצריך אז הם רצו לשלוח אותו לבית ספר שיהפוך אותו ליהודי אמיתי, אבל הם לא ידעו שזה הזבל שיש לנו במדינה. המורים היו מסתלבטים על אמא שלו שלא ידעה עברית.. בקיצור כל מערכת החינוך במדינה הזאת זה זבל זבל זבלל אחד גדול.

מנותק JewSoldier

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • הימין האמיתי=581=גואל ישראל
יש לי חברים רוסים וקווקזים, ויש לי חבר רוסי שגם היה תינוק שנשבה, הוא אהב את הדת והמדינה, היה ימני סופר רדיקלי בדעותיו, אבל מה לעשות בבית שלו בקושי הייתה מזוזה..
ההורים שלו לא ידעו שפה אחרת חוץ מרוסית, וכמו שאמרת הדבר היחידי בינו לבין היהדות הסתכם בברית מילה. אני לא באתי אליו בטענות כי הוא לא אשם, אבל לקחנו את עצמנו ברצינות והיום ברוך ה' הוא מניח תפילין מתפלל, ומצאתי לו בחור ישיבה שילמד איתו דף יומי בגמרא.. ברוך ה' לאט לאט הוא מתחזק.

אבל אותו בחור למד כמוני 12 שנים בבית ספר תורני ממכלתי איך שלא קוראים לזה, וכל המורים אמרו זה רוסי לא צריך להשקיע בו.. גם ככה הוא מגיע הבית הוא מוריד את הכיפה של הבית ספר ואין טעם להשקיע בו משהו.. וזה מה שמעלה לי את העצבים במערכת החינוך שלנו, לא רק החינוך הנאצי בקיבוץ מתנהג ככה, גם בתי ספר של ש"ס ומורים שמבקשים שיקראו להם "רב"..

למדנו ביסודי שנה בבית ספר כזה, ההורים שלו לא יכלו להעניק לו יהדות כמו שצריך אז הם רצו לשלוח אותו לבית ספר שיהפוך אותו ליהודי אמיתי, אבל הם לא ידעו שזה הזבל שיש לנו במדינה. המורים היו מסתלבטים על אמא שלו שלא ידעה עברית.. בקיצור כל מערכת החינוך במדינה הזאת זה זבל זבל זבלל אחד גדול.
בס"ד

אשריך צדיק

מנותק ראנד

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
  • מקארת'י צדק
מדינה היא לא גורם מחנך, חובת החינוך מוטלת על ההורים, זה גם מעוגן ביהדות.
צריך לפרק את מערכת החינוך בראש ובראשונה כי היא גורם שהוא כשלון טוטאלי בכל תחום אפשרי ורק פוגע במי שנמצא בסטיית תקן גבוהה יותר מ-4 עשירונים בIQ.
עצם קיום מערכת החינוך היא שהמדינה מעקרת את חובת (לא זכות, חובה!!) היסוד של ההורה וזה לחנך.
מי שטרח בערב שבת- יאכל בשבת.
ומי שלא טרח בערב שבת- "יאכל אותה" בשבת.