כתב נושא: אלוהים שלח היום אזהרה לעם ישראל!!!  (נקרא 2925 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
אלוהים שלח היום אזהרה לעם ישראל!!!
« ב- : אוגוסט 07, 2011, 14:11:54 »
אתמול אדמת סדום ועמורה(תל אביב) רעדה מכמות האנשים שצועקים כן לסוצאליזם לא לדת היום אלוקים שלח אזהרה רעידת אדמה בעוצמה 4.2 בצפון הארץ

http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=820442
אני לא אלוהים אני חלק ממנו

מנותק soldierofgod

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #1 ב- : אוגוסט 07, 2011, 14:25:04 »
אני ישנתי,אבל פעם הבאה זה יהיה צונאמי.

מנותק JewSoldier

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • הימין האמיתי=581=גואל ישראל
« להגיב #2 ב- : אוגוסט 07, 2011, 17:00:14 »
בס"ד

זה גם הרגישו במרכז וזאת רק הייתה אזהרה השם רותח מזעם מהחילול השם העצום שהולך שם(ונשים רבות שהולכות שם בפריצות גמורה ומחטיאות את הרבים)
במידה ונזרום עם זה מי אמר בכלל שהשם ייתן לנו עוד אזהרה ולא יתן את האסון ישר?אנחנו צריכים להגיד תודה שהשם הזהיר אותנו ולהזהיר כמה שיותר יהודים ויהודיות,הרבה צדיקים נפטרו בזמן האחרון(כולל המקרה רצח האחרון)וזה אומר שאנחנו במצב חמור מאוד ואנחנו מאבדים את ההגנה ואת הזכויות שלנו

מנותק JewSoldier

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • הימין האמיתי=581=גואל ישראל
« להגיב #3 ב- : אוגוסט 07, 2011, 17:13:14 »
בס"ד

כדי שנתייחס לאזהרה הנדיבה שנתן לנו הקב"ה ונשתדל להוכיח את העם כמה שיותר,כי רק שתדעו שמחכות גזרות קשות מאוד
ותאמינו לי שרח"ל יכול להיות פיגוע המוני שם בת"א והמון יירצחו,אתם חושבים שהמחבלים לא מנסים לנצל את העיתוי מתי שיש כמות עצומה של מפגינים?
לפי דעתי הקב"ה מחזיק אותם בכוונה כרגע אבל במידה והעם לא ייתעורר ולא נעשה ככל שביכולתנו להוכיח את העם ולהתייחס לאזהרה ברצינות הקב"ה
ישלח אותם ח"ו רח"ל,לכן חשוב לעורר את העם.

מנותק דניאלJTF

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • "גם כי אלך בגיא צלמות לא אירא רע כי אתה עמדי"
« להגיב #4 ב- : אוגוסט 07, 2011, 17:21:03 »
שיהיה שם פיגוע(בחלק של השמאלנים).הם קוראים לימין נאצים ושורפים אוהלים,ואלימים
כלפי יהודים.אמן שיתפוצץ שם מחבל,נראה מה הם יגידו(כמובן שאף יהודי לא יפגע ח"ו)

מנותק לא חשובה

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • "מוטב שאכשל באהבת חינם מאשר בשנאת חינם"
« להגיב #5 ב- : אוגוסט 07, 2011, 17:54:28 »
עם ישראל סוגר תעיניים שלו !
עם שבוע אחרי הרצח של הרב כבר חזרו לשיגרה,זה אומר הכול..
עד שלא תיהיה מכה קשה שכולם יבכו לאבא זה ימשיך ככה   :old_sad:

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ה' אדוננו מה אדיר שמך בכל הארץ
« להגיב #6 ב- : אוגוסט 07, 2011, 18:06:26 »

שבוע אחרי רצח של משפחה שלמה באיתמר הם חזרו קישקשו קצת בחדשות וחזרו לשיגרה..

ירושלים הקדושה, נמות למענך!

מנותק אדי גולדנברג (Panzer)

• משתמש(ת)
  • משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #7 ב- : אוגוסט 08, 2011, 14:25:36 »

סלחי לי אבל הרוצח של הרב ז"ל היה גם אדם דתי שלא היה מרוצה מהשירות (בתשלום) שהוא קיבל. את לא יכולה לצפות שהציבור יתייחס לזה יותר מאשר אירוע פלילי פנים דתי. אני אף פעם לא הלכתי לבקש ברכה מהרב, שמעתי שהוא היה די יקר

והבוס הגדול, רעידות אדמה נוצרות כתוצאה מתזוזה של לוחות טקטוניים שמושפעים מההתפשטות האוקיאנוסים ותנודת היבשות.
מעולם לא הוכח קשר ישיר בין תנועת הלוחות הטקטוניים למצעד הגאווה עד כה
אפשר ונעים להאמין באלוהים (גם אני עושה את זה) אבל לצערי הרב, אם תקרה רעידת אדמה קטלנית בישראל היא לא תחוס על דתי או חילוני, ימני או שמאלני. מה שכן, ככל שאתה גר במגדל יותר גבוה, כך תתמוטט יותר מהר
מקצוע: מנהל הקריאייטיב של סאצ'י אינטראקטיב
תחביב: טרול לא מוצלח, התחזות לסוכן שב"כ, עניין מיוחד במכונות מלחמה נאציות

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #8 ב- : אוגוסט 09, 2011, 04:45:24 »
סלחי לי אבל הרוצח של הרב ז"ל היה גם אדם דתי שלא היה מרוצה מהשירות (בתשלום) שהוא קיבל. את לא יכולה לצפות שהציבור יתייחס לזה יותר מאשר אירוע פלילי פנים דתי. אני אף פעם לא הלכתי לבקש ברכה מהרב, שמעתי שהוא היה די יקר

והבוס הגדול, רעידות אדמה נוצרות כתוצאה מתזוזה של לוחות טקטוניים שמושפעים מההתפשטות האוקיאנוסים ותנודת היבשות.
מעולם לא הוכח קשר ישיר בין תנועת הלוחות הטקטוניים למצעד הגאווה עד כה
אפשר ונעים להאמין באלוהים (גם אני עושה את זה) אבל לצערי הרב, אם תקרה רעידת אדמה קטלנית בישראל היא לא תחוס על דתי או חילוני, ימני או שמאלני. מה שכן, ככל שאתה גר במגדל יותר גבוה, כך תתמוטט יותר מהר
תגיד לי חבובצ'יק, במה מתבטאת האמונה שלך באלוהים?
כלומר, אם אתה טוען שאתה מאמין באלוהים, מן הסתם אתה מאמין שיש כוח עליון שמנווט את הכל ויש לו סיבות כלשהן.
אם אתה מאמין באלוהים, אתה יכול לצפות שכמו אבא, הוא צריך להעניש מדי פעם ולתת לנו סימנים לחזור אל הדרך.
גם אנחנו מאמינים שרעידת אדמה קטלנית לא תחוס על דתי או חילוני, ימני או שמאלני. הרי כתוב במקורות: משעה שניתנה הרשות למשחית להשחית, הוא איננו מבדיל בין צדיק לרשע. ולכן נאמר: אוי לרשע אוי לשכנו.

יש כמובן את עניין הטבע. תבנית מסויימת שטבע הבורא בעולמו שלפיה הוא מתנהל. העניין עם הלוחות הטקטוניים זה עניין של טבע. רק שאתה שוכח שאנחנו יושבים על קו השבר הסורי אפריקאי, והיינו אמורים לסבול מרעידות אדמה כמו ביפן ובכל זאת מסיבה עלומה המצב די שקט אצלנו.
נראה שיש יד מכוונת לטבע...
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

• משתמש(ת)
  • משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #9 ב- : אוגוסט 09, 2011, 15:42:38 »
תגיד לי חבובצ'יק, במה מתבטאת האמונה שלך באלוהים?
כלומר, אם אתה טוען שאתה מאמין באלוהים, מן הסתם אתה מאמין שיש כוח עליון שמנווט את הכל ויש לו סיבות כלשהן.
אם אתה מאמין באלוהים, אתה יכול לצפות שכמו אבא, הוא צריך להעניש מדי פעם ולתת לנו סימנים לחזור אל הדרך.
גם אנחנו מאמינים שרעידת אדמה קטלנית לא תחוס על דתי או חילוני, ימני או שמאלני. הרי כתוב במקורות: משעה שניתנה הרשות למשחית להשחית, הוא איננו מבדיל בין צדיק לרשע. ולכן נאמר: אוי לרשע אוי לשכנו.

יש כמובן את עניין הטבע. תבנית מסויימת שטבע הבורא בעולמו שלפיה הוא מתנהל. העניין עם הלוחות הטקטוניים זה עניין של טבע. רק שאתה שוכח שאנחנו יושבים על קו השבר הסורי אפריקאי, והיינו אמורים לסבול מרעידות אדמה כמו ביפן ובכל זאת מסיבה עלומה המצב די שקט אצלנו.
נראה שיש יד מכוונת לטבע...

תיארת את האמונה שלי במדויק. בעיניי יש כוח עליון שמנווט את הכל אבל כמו שאתה יודע יותר טוב ממני, דרכי האל נסתרות. לפעמים צדיקים נענשים ועומדים במבחן כמו איוב. לפעמים רשעים לא נענשים בחיים אלו ומתים בשיבה טובה. להגיד שרעידת האדמה קרתה עכשיו בגלל מצעד הגאווה זה כמו להגיד שרעידת האדמה שלא קרתה כאן (בעקבות מה שקרה ביפן כמו שאתה אומר) היא בגלל מצעד הגאווה אז טוב שהוא התקיים
לטבע (אלוהים) יש חוקים משלו ולא נוכל להבין למה הנמר טורף את האיילה, למה עכבישת האלמנה השחורה הורגת את בן זוגה בתום ההזדווגות, למה היפנים ספגו רעידת אדמה, למה לנו הייתה שואה, למה זקנה בת 88 נשדדה באלימות
להסביר את דרכי האל בגלל סיבות ארציות זה מעיד בעיניי על אי הבנה. גם בתנ"ך, מתואר שהאל התערב רק במקרים מאוד קיצוניים כמו לפני יציאת מצרים שם המטיר על המצרים שפע של מכות.
תיאוריה מעניינת אומרת שנחת שם מטאור ענק שגרם לשריפה, עלטה בגלל האבק, חיות טרף שברחו מהיערות אל הערים, רעידות אדמה וכו'. האם אלוהים הפיל את המטאור? אולי

מנותק לוחם סיירת

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #10 ב- : אוגוסט 09, 2011, 16:54:37 »
תיאוריה מעניינת אומרת שנחת שם מטאור ענק שגרם לשריפה, עלטה בגלל האבק, חיות טרף שברחו מהיערות אל הערים, רעידות אדמה וכו'. האם אלוהים הפיל את המטאור? אולי

תאוריה גאונית ! , מים נהפכים לדם ממטאור , צפרדעים בכל מקום מהתנגשות מטאור !! וואו איך לא חשבתי על זה קודם  :::D :jump: :jump: :jump:
{א} שִׁיר לַמַּעֲלוֹת אֶשָּׂא עֵינַי אֶל הֶהָרִים מֵאַיִן יָבֹא עֶזְרִי: {ב} עֶזְרִי מֵעִם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: {ג} אַל יִתֵּן לַמּוֹט רַגְלֶךָ אַל יָנוּם שֹׁמְרֶךָ: {ד} הִנֵּה לֹא יָנוּם וְלֹא יִישָׁן שׁוֹמֵר יִשְׂרָאֵל: {ה} יְהוָה שֹׁמְרֶךָ יְהוָה צִלְּךָ עַל יַד יְמִינֶךָ: {ו} יוֹמָם הַשֶּׁמֶשׁ לֹא יַכֶּכָּה וְיָרֵחַ בַּלָּיְלָה: {ז} יְהוָה יִשְׁמָרְךָ מִכָּל רָע יִשְׁמֹר אֶת נַפְשֶׁךָ: {ח} יְהוָה יִשְׁמָר צֵאתְךָ וּבוֹאֶךָ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:

פרק תהילים זה יהיה לרפואת יניב בן ענת הי"ו

• משתמש(ת)
  • משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #11 ב- : אוגוסט 09, 2011, 18:24:15 »
תאוריה גאונית ! , מים נהפכים לדם ממטאור , צפרדעים בכל מקום מהתנגשות מטאור !! וואו איך לא חשבתי על זה קודם  :::D :jump: :jump: :jump:

Blood rain

Today, the dominant theories are that the rain is caused by red dust dissolved in the water (rain dust), or due to the presence of micro-organisms. Alternative explanations include sunspots and aurorae, and in the case of the red rain in Kerala in 2001, dust from meteorites
http://en.wikipedia.org/wiki/Blood_rain
גשם של צפרדעים קורה לפעמים גם היום כתוצאה מסופות שסוחבות קולוניות של צפרדעים למרחק של אלפי קילומטרים.

בתנ"ך מתוארת תופעת טבע הרבה יותר מעניינת: "אָז יְדַבֵּר יְהוֹשֻׁעַ לה'...וַיֹּאמֶר לְעֵינֵי יִשְׂרָאֵל: שֶׁמֶשׁ בְּגִבְעוֹן דּוֹם וְיָרֵחַ בְּעֵמֶק אַיָּלוֹן..."
אם אינני טועה, יהושע גם יצא ממצרים יחד עם משה כך שתופעת הטבע בה השמש והירח עמדו בו זמנית ברקיע לא קרתה שנים רבות אחרי מכות מצרים.
באותו זמן קרו עוד דברים: הירדן נבקע גם כמו ים סוף, חומות יריחו נפלו ואבני ברד נפלו על אויבי ישראל. כדור הארץ היה כולו בסחרור וטירוף כמו בסרט הבינוני "2012".
כנראה שהאל העניק לעם היהודי קצת חכמה שעזרה לו להינצל מתופעות הטבע האלו בניגוד לאויביו

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
« להגיב #12 ב- : אוגוסט 09, 2011, 18:37:27 »
בקשר להודעה האחרונה שלך, נראה לי שזה קצת דחוק לתרץ את כל הנסיבות הללו כצירוף מקרים. מטאור ענק נופל בדיוק כשבני ישראל יוצאים ממצרים. הים נבקע בדיוק כשהם מגיעים לשם. הירדן נבקע בדיוק כשהם עומקים על גדתו המזרחית. ברד אבנים נופל על ראש אויביהם בדיוק כשהם נלחמים, שמש בגבעון דום בדיוק כשהם מנצחים ורוצים זמן להשמיד את אויביהם? אם אתה מאמין בתנך, האמן עד הסוף. אלה ניסים.

בקשר לנושא שעליו עניתי לך קודם.
באמת נראה די מגוחך כאשר אנשים שמים את עצמם המזכיר של האלוהים וקובעים למה קרה ככה ולמה קרה ככה.
אבל יש לנו מסורת וקבלה מאבות אבותינו שיש מעשים וחטאים מסויימים שגורמים לתופעות מסויימות וסוגי עונש מסויימים מאוד. האדם הפשוט לא בקיא בזה וזה נראה לו די פוץ כשמישהו קובע לו למה הוא אכל אותה. ואפילו זה די מעצבן כשמישהו אוכל אותה שאומרים לו: הכל בגלל שאתה חוטא בעניין זה וזה.
אבל יש אנשים שיודעים יותר מאיתנו.
אני לא זוכר איפה ומה בדיוק, אבל נדמה לי שבאיזה מקום בגמרא כתוב שבגלל חטא מסויים באה מכת עכברים, יש חטאים שבגללם יש רעידות אדמה וחלקים מסויימים גורמים לשרפות.
העולם אכן מתנהל לפי טבע, אבל העולם הוא מסלול גשמי המונע על ידי מניעים רוחניים, ואנחנו על ידי פעולותינו הגשמיות מניעים פעולות רוחניות נסתרות.
על פניו נראה שאין קשר בין הרעש למעשים כאלו ואחרים, כמו שלאדם הפשוט העומד מרחוק ואינו רואה את החוטים, המריונטה נעה ללא הכוונה ואין קשר בין המקל בידו של המפעיל לידה המתנופפת של הבובה.
מקווה שהמשל הובן.
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!