כתב נושא: ספרים של מו"ר הרב כהנא זצוק"ל הי"ד  (נקרא 2771 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק לוחם סיירת

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
ספרים של מו"ר הרב כהנא זצוק"ל הי"ד
« ב- : אוגוסט 01, 2011, 17:36:56 »
שלום
משהו מכיר אתרים או קישורים שאשפר ללמוד בהם מהספרים של הרב הכהנא כמו אור הרעיון , סיפורה של הליגה להגנה יהודית וכו'?
תודה לעוזרים
{א} שִׁיר לַמַּעֲלוֹת אֶשָּׂא עֵינַי אֶל הֶהָרִים מֵאַיִן יָבֹא עֶזְרִי: {ב} עֶזְרִי מֵעִם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: {ג} אַל יִתֵּן לַמּוֹט רַגְלֶךָ אַל יָנוּם שֹׁמְרֶךָ: {ד} הִנֵּה לֹא יָנוּם וְלֹא יִישָׁן שׁוֹמֵר יִשְׂרָאֵל: {ה} יְהוָה שֹׁמְרֶךָ יְהוָה צִלְּךָ עַל יַד יְמִינֶךָ: {ו} יוֹמָם הַשֶּׁמֶשׁ לֹא יַכֶּכָּה וְיָרֵחַ בַּלָּיְלָה: {ז} יְהוָה יִשְׁמָרְךָ מִכָּל רָע יִשְׁמֹר אֶת נַפְשֶׁךָ: {ח} יְהוָה יִשְׁמָר צֵאתְךָ וּבוֹאֶךָ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:

פרק תהילים זה יהיה לרפואת יניב בן ענת הי"ו

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #1 ב- : אוגוסט 01, 2011, 17:39:16 »
אולי נפתח תת-פורום חדש בו נפרסם את ספריו של מו"ר.

חלק מהספר הקדוש של מו"ר, "לשיכים בעיניכם", כבר קיים בספריה

http://hayamin.org/forum/index.php/topic,30514.0.html

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #2 ב- : אוגוסט 01, 2011, 17:40:17 »
שלום
משהו מכיר אתרים או קישורים שאשפר ללמוד בהם מהספרים של הרב הכהנא כמו אור הרעיון , סיפורה של הליגה להגנה יהודית וכו'?
תודה לעוזרים

אני אישית דווקא לא מנסה להתרכז ולהבין את מהות הליגה להגנה יהודית,אני דווקא משתדל לחזור לשורשים שם יש את כל התשובות והבסיס של הליגה הוא מהיהדות,מה שחשוב בליגה הוא שהיא מפיצה את האמת ונלחמת בשקר ששולט היום בעולם.
אני לא אלוהים אני חלק ממנו

מנותק לוחם סיירת

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #3 ב- : אוגוסט 01, 2011, 17:42:10 »
הפעולות שהליגה עשתה זה מעניין.
{א} שִׁיר לַמַּעֲלוֹת אֶשָּׂא עֵינַי אֶל הֶהָרִים מֵאַיִן יָבֹא עֶזְרִי: {ב} עֶזְרִי מֵעִם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: {ג} אַל יִתֵּן לַמּוֹט רַגְלֶךָ אַל יָנוּם שֹׁמְרֶךָ: {ד} הִנֵּה לֹא יָנוּם וְלֹא יִישָׁן שׁוֹמֵר יִשְׂרָאֵל: {ה} יְהוָה שֹׁמְרֶךָ יְהוָה צִלְּךָ עַל יַד יְמִינֶךָ: {ו} יוֹמָם הַשֶּׁמֶשׁ לֹא יַכֶּכָּה וְיָרֵחַ בַּלָּיְלָה: {ז} יְהוָה יִשְׁמָרְךָ מִכָּל רָע יִשְׁמֹר אֶת נַפְשֶׁךָ: {ח} יְהוָה יִשְׁמָר צֵאתְךָ וּבוֹאֶךָ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *

מנותק לוחם סיירת

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #5 ב- : אוגוסט 01, 2011, 17:57:48 »
http://www.rabbikahane.org/books
יש באתר בעיה שאני נכנס לאחד הספרים זה מראה דף ריק לדוג' אור הרעיון

http://www.rabbikahane.org/books/?page_id=2

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #6 ב- : אוגוסט 01, 2011, 18:44:55 »
הבעיה הזו קיימת, אבל רק באקספלורר. תוריד כרום או פיירפוקס.

מנותק JewSoldier

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • הימין האמיתי=581=גואל ישראל
« להגיב #7 ב- : אוגוסט 01, 2011, 18:50:43 »
אולי נפתח תת-פורום חדש בו נפרסם את ספריו של מו"ר.

חלק מהספר הקדוש של מו"ר, "לשיכים בעיניכם", כבר קיים בספריה

http://hayamin.org/forum/index.php/topic,30514.0.html
בס"ד

לפי דעתי צריך לפתוח חנות לימין האמיתי ובה למכור ספרים של הרב כהנא הי"ד ועוד דברים.

מנותק MaorJudah

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #8 ב- : אוגוסט 01, 2011, 19:20:16 »
בס"ד

לפי דעתי צריך לפתוח חנות לימין האמיתי ובה למכור ספרים של הרב כהנא הי"ד ועוד דברים.

אני הייתי פותח מרכז גדול לימין האמיתי שמכיל ספרייה ספרים של הרב כהנא וספרי דת איסלאמיים, סרטונים של חיים בן פסח לצפייה בטלוויזיה
פריטי לבוש של הימין האמיתי (חולצות, כובעים) וסטיקרים.
בנוסף ברקע הייתה מושמעת מוזיקה יהודית אמיתית

בקיצור מרכז של הימין האמיתי

מנותק JewSoldier

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • הימין האמיתי=581=גואל ישראל
« להגיב #9 ב- : אוגוסט 01, 2011, 19:26:15 »
אני הייתי פותח מרכז גדול לימין האמיתי שמכיל ספרייה ספרים של הרב כהנא וספרי דת איסלאמיים, סרטונים של חיים בן פסח לצפייה בטלוויזיה
פריטי לבוש של הימין האמיתי (חולצות, כובעים) וסטיקרים.
בנוסף ברקע הייתה מושמעת מוזיקה יהודית אמיתית

בקיצור מרכז של הימין האמיתי
בס"ד

וואו באמת נשמע רעיון מצויין,הלוואי והשם ייתן לנו את היכולת להקים את המרכז,אני בטוח שהעסק החדש ילך מצויין באזור יו"ש ויהיו גם הרבה מעריצים והרבה רווחים.
ובאמת מצטער שיש כל כך הרבה יהודים עשירים שיכולים לתת(אפילו סכומים קטנים יחסית יעזרו לימין האמיתי)ובמקום זה הם נותנים לארגוני "ימין מזוייף" כמו "ישראל ביתנו" וכל מיני תנועות שרק מזיקות לא"י,אם רק היה איזה עשיר שהיה נותן סכום של כמה עשרות אלפי שקלים אני בטוח שהיינו מקימים מרכז כזה ומרוויחים ומביאים קהל עצום.

מנותק לוחם סיירת

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #10 ב- : אוגוסט 04, 2011, 13:32:59 »
הבעיה הזו קיימת, אבל רק באקספלורר. תוריד כרום או פיירפוקס.

הורדתי עכשיו זה עובד תודה  :old_afro: