מכיון שאתה מבין יותר טוב מכוווולם, התואיל להסביר לפורום מיהו האויב ומיהו המגן? אויב של מי ומגן על מי?
על מי מגן צבא שהעומד בראשו הכריז שהוא רואה ביהודים שלא מוכנים לגרש באלימות יהודים אחרים, כגרועים יותר ממחבלי החיזבאללה שרצחו מאות ישראלים?
מיהו האויב של צבא שמנהל מלחמה יומיומית נגד היהדות כדת וכלאום, מסית להתבוללות ומשלב בתוכו פעילי אירגונים שמטרתם היא השמדת העם היהודי?
מהי מטרתו של צבא שמדיר מתוך שורותיו כל מי שמדיף ממנו ניחוח יהודי, ימני או מי שלא מוכן להקריב את חייו על מנת להגן על אויב ערבי בעזה או בלבנון?
והכי חשוב: מתי בפעם האחרונה הופיע על פני כדור הארץ צבא סדיר שביצע טיהור אתני אלים באלפי יהודים, על נשיהם ועל טפם, על רקע דתם וגזעם?
מעולם לא טענתי שאני יודע טוב מכולם ובטח שלא חלילה יותר מכבודו המלומד ,להיפך , קטונתי ואני מדבר אך ורק מתוך ניסיוני הדל בחיי .
אני מסכים איתך שהמצב רחוק מלהיות מושלם.
יש המון פקודות שהן לא הגיוניות כגון ,נוהל שכן,נוהל פתיחה באש וכו . .
המדינה ,שהיא שמאלנית במהותה לצערנו, כך מנהיגיה .
כמו בשאר המערכות כך גם המערכת הצהלית מנוהלת ע"י אליטה שמאלנית ,אך כוחו האנושי של צבא זה הינו יהודי ברובו במוחלט אשר מיתגייס בגיל צעיר לצבא זה על מנת להגן על מולדתו,משפחתו וחבריו , ההתנתקות היתה שוק /שבר/תמימות והלם . דבר זה לא יוכל לחזור ! לא ע"י הצבא/משטרה ולא בשתיקת הכבשים של הימין.
בלי צבא ,לא מושלם ,זה ,כנראה שלא היינו מנהלים את הדיון הזה בארץ הקודש נכון לעכשיו .
ברוך השם אנחנו כיום יחסית בטוחים וחזקים (מבחינה צבאית) ואנחנו יכולים ללכת ברחוב בבטחה יחסית ,לכן קל לראות זאת כמובן מאליו ולהתעסק בטפל .
תודה לשם שהרי ,ללא צה"ל אין ישראל.