כתב נושא: לא מוכן לשמוע נשים שרות? לא תיהיה קצין בצהל  (נקרא 16150 פעמים)

0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
במעריב של היום יש כתבה בעמ 14 שתת אלוף גילה כליפי אמיר יועצת הרמטכל לענייני נשים יזמה דוח שהוכן בהזמנתה האישית שקובע שחיילים שיציינו שאינם מוכנים לשמוע נשים לא יוכלו להיות קצינים בצבא ויופנו לנחל החרדי.
אז מי כאן עדיין טוען שרון בן מיכאל טועה שהוא אומר שצהל הוא צבא שונא יהודים?!

צהל הוא צבא ציוני לכל דבר מה שבאופן טבעי הופך אותנו לאוייבים שלו צריך לעשות מהפכה ולהתחיל בזה שאנשים לא ילכו למילואים.   
אני לא אלוהים אני חלק ממנו

מנותק JewSoldier

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • הימין האמיתי=581=גואל ישראל
לא מוכן לשמוע נשים שרות? לא תיהיה קצין בצהל
« להגיב #1 ב- : יולי 20, 2011, 12:55:11 »
בס"ד

יש אנשים בפורום הזה שפשוט לא מוכנים לקבל את זה,זה ברור שהרמטכ"ל האנטישמי הזה בגיבוי שר ה"ביטחון" מנסים לאט לאט להעביר חוקים אנטישמים בסגנון נירנברג שמונעים מיהודים להגיע לפיקוד גבוהה(הם רוצים צבא טהור ונקי מהיהדות, הם רוצים חיילים שימלאו כל פקודה שאומרים להם כמו חיילים טובים),זה מתחיל בקצונה עכשיו וזה יסתיים בכך שפשוט לא יסכימו לקבל דתיים לצבא,אין ספק שצה"ל כרגע הוא צרה היא ליעקב.

מנותק דניאלJTF

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • "גם כי אלך בגיא צלמות לא אירא רע כי אתה עמדי"
« להגיב #2 ב- : יולי 20, 2011, 13:44:43 »
אני מסכים שהפיקוד אנטי יהודי,אבל לחיילים עצמם אין ברירה

מנותק לוחם סיירת

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #3 ב- : יולי 20, 2011, 13:48:25 »
אני מסכים שהפיקוד אנטי יהודי,אבל לחיילים עצמם אין ברירה

לכל חייל יש זכות לסרב לפקודה , אז הוא ישב כמה שבועות במחבוש ו... ?!
{א} שִׁיר לַמַּעֲלוֹת אֶשָּׂא עֵינַי אֶל הֶהָרִים מֵאַיִן יָבֹא עֶזְרִי: {ב} עֶזְרִי מֵעִם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: {ג} אַל יִתֵּן לַמּוֹט רַגְלֶךָ אַל יָנוּם שֹׁמְרֶךָ: {ד} הִנֵּה לֹא יָנוּם וְלֹא יִישָׁן שׁוֹמֵר יִשְׂרָאֵל: {ה} יְהוָה שֹׁמְרֶךָ יְהוָה צִלְּךָ עַל יַד יְמִינֶךָ: {ו} יוֹמָם הַשֶּׁמֶשׁ לֹא יַכֶּכָּה וְיָרֵחַ בַּלָּיְלָה: {ז} יְהוָה יִשְׁמָרְךָ מִכָּל רָע יִשְׁמֹר אֶת נַפְשֶׁךָ: {ח} יְהוָה יִשְׁמָר צֵאתְךָ וּבוֹאֶךָ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:

פרק תהילים זה יהיה לרפואת יניב בן ענת הי"ו

מנותק אדי גולדנברג (Panzer)

• משתמש(ת)
  • משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #4 ב- : יולי 20, 2011, 13:53:07 »
אבל נשים שרות כל כך יפה. למה אתם אוהבים לשמוע רק גברים ששרים? אתם לא גייז. נכון?
מקצוע: מנהל הקריאייטיב של סאצ'י אינטראקטיב
תחביב: טרול לא מוצלח, התחזות לסוכן שב"כ, עניין מיוחד במכונות מלחמה נאציות

מנותק דניאלJTF

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #5 ב- : יולי 20, 2011, 13:53:38 »
ויעיפו אותו מהתפקיד שלו,ודברים אחרים.אני לא מצדיק אותם,אבל אי אפשר לצפות מכל אחד
שהוא ישב בכלא

מנותק יוחאי

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • "לא נשכח ולא נסלח" "נזכור ונחזור"
« להגיב #6 ב- : יולי 20, 2011, 14:14:05 »
בס"ד

מה שכתוב בכתבה לפי דבריך זה שהיועצת של הרמט"ל לעניני נשים הגישה לו דו"ח בעניין, לא כתוב שהרמטכ"ל קיבל את הצעתה!

ברור שחייל דתי צריך לסרב פקודה אם אומרים לו לשמוע קול אישה אבל זה לא אומר שהוא לא צריך להיות בכלל בצבא.

ויעיפו אותו מהתפקיד שלו,ודברים אחרים.אני לא מצדיק אותם,אבל אי אפשר לצפות מכל אחד
שהוא ישב בכלא

אני כן יכול לצפות מכל אחד שישב בכלא, אניהייתי במעצר בצבא וזה לא כ"כ נורא וגם אם זה היה נורא, אז מה?? הרבה יותר נורא לעבור על התורה...

בס"ד

יש אנשים בפורום הזה שפשוט לא מוכנים לקבל את זה,זה ברור שהרמטכ"ל האנטישמי הזה בגיבוי שר ה"ביטחון" מנסים לאט לאט להעביר חוקים אנטישמים בסגנון נירנברג שמונעים מיהודים להגיע לפיקוד גבוהה(הם רוצים צבא טהור ונקי מהיהדות, הם רוצים חיילים שימלאו כל פקודה שאומרים להם כמו חיילים טובים),זה מתחיל בקצונה עכשיו וזה יסתיים בכך שפשוט לא יסכימו לקבל דתיים לצבא,אין ספק שצה"ל כרגע הוא צרה היא ליעקב.

תפסיקו כבר עם כל הכינויים האלה. "אנטישמי", "נאצי", מה זה? אני מסכים שהם מאד מבולבלים מעמדת הכח שלהם אבל הם לא "אנטישמיים" ולא "נאציים", מה שאתם אומרים זה שקר גמור וכבר כתוב בתורה "מדבר שקר תרחק".

בס"ד

אני לא מסכים עם זה שהצבא שונא יהודים, הרי הרמטכ"ל עצמו יהודי אבל בהחלט יש להם אלמנטים של שנאת היהדות כמו שאנחנו תופסים אותה... הם פשוט תופסים את היהדות בצורה עקומה ומעוותת... הרבה פעמים שלא באשמתם אגב... כולם מסכנים אני מרחם עליהם שטפו להם את הראש בחינוך החילוני ובתשקורת...

מה שכן אני מסכים שאם אפשר לארגן מרד ולא ללכת למילואים זה טוב.
מאידך, אני לא חושב שזה יעזור אם אנשים פרטיים יעשו את זה אלא רק אם זה יהיה משהו מאורגן...

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #7 ב- : יולי 20, 2011, 14:29:56 »
שהוא ישב בכלא
לא צריך שכולם ישבו בכלא.
אבל אם קומץ מסויים של אנשים יסרב פקודות שחשובות לממסד כמו פינויי התיישבות אז זה יגרור עוד הרבה אחרים שיקבלו אומץ.
כל המחאות שיש היום כמו הקוטג ומחאת הדיור רק מוכיחה שלאנשים נמאס ממה שקורה כאן והם פשוט צריכים מישהו שיתחיל את המרד בצבא ברגע שזה יתפוס גל האנשים הסתומים שיושבים בפיקוד יתחילו להבין שמשהוא רקוב בצבא המסריח שלהם.

מנותק דניאלJTF

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #8 ב- : יולי 20, 2011, 14:31:54 »
לא צריך שכולם ישבו בכלא.
אבל עם קומץ מסויים של אנשים יסרב פקודות שחשובות לממסד כמו פינויי התיישבות אז זה יגרור עוד הרבה אחרים שיקבלו אומץ.
כל המחאות שיש היום כמו הקוטב ומחאת הדיור רק מוכיחה שלאנשים נמאס ממה שקורה כאן והם פשוט צריכים מישהו שיתחיל את המרד בצבא ברגע שזה יתפוס גל האנשים הסתומים שיושבים בפיקוד יתחילו להבין שמשהוא רקוב בצבא המסריח שלהם.
אתה לא צריך לשכנע אותי.אבל מה לעשות שלא כל אחד מסרב פקודה

מנותק לוחם סיירת

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #9 ב- : יולי 20, 2011, 14:33:06 »
שהוא ישב בכלא
אפשר לצפות עדיף לשבת בכלא ולא עבור על התורה , במיחוד לא לגרש
יהודים מאדמתם ולהביא את השטח לאויב הערבי יש"ו
{א} שִׁיר לַמַּעֲלוֹת אֶשָּׂא עֵינַי אֶל הֶהָרִים מֵאַיִן יָבֹא עֶזְרִי: {ב} עֶזְרִי מֵעִם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: {ג} אַל יִתֵּן לַמּוֹט רַגְלֶךָ אַל יָנוּם שֹׁמְרֶךָ: {ד} הִנֵּה לֹא יָנוּם וְלֹא יִישָׁן שׁוֹמֵר יִשְׂרָאֵל: {ה} יְהוָה שֹׁמְרֶךָ יְהוָה צִלְּךָ עַל יַד יְמִינֶךָ: {ו} יוֹמָם הַשֶּׁמֶשׁ לֹא יַכֶּכָּה וְיָרֵחַ בַּלָּיְלָה: {ז} יְהוָה יִשְׁמָרְךָ מִכָּל רָע יִשְׁמֹר אֶת נַפְשֶׁךָ: {ח} יְהוָה יִשְׁמָר צֵאתְךָ וּבוֹאֶךָ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:

מנותק לוחם סיירת

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #10 ב- : יולי 20, 2011, 14:34:55 »
זה כן... ,אבל כן יש להם ברירה לסרב לפקודות.

מנותק דניאלJTF

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #11 ב- : יולי 20, 2011, 14:37:09 »
זה כן... ,אבל כן יש להם ברירה לסרב לפקודות.
נכון אם למשל אפילו גדוד שלם יסרב לגרש,זה יצור בעיה רצינית וזה יכול לגרום
לעוד ועוד אנשים לסרב עד שפשוט לא יוכלו לבצע

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #12 ב- : יולי 20, 2011, 14:39:45 »

כאן נכנס תפקידו של הפורום(על ידי הפצה ולא רק באינטרנט).

על ידי זה שהפורום יפיץ את האמת כמה שיותר זה יחדור לראש של הנוער והחיילים ובכך הם יעשו הכל על מנת לא לפגוע במדינה.

בדיוק כמו שעל ידיי חינוך בתקופת הקמת המדינה,חייל היה מוכן לעבור את כל העינויים וכל היסורים ואפילו למות,רק לא לגלות אפילו את הסוד הקטן ביותר של הצבא.

ושלא נדבר על זה שאף אחד לא רצה להרגיש בוגד שבאותה תקופה זו הייתה הרגשה נוראית יותר מכל הרגשה רעה אחרת.

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #13 ב- : יולי 20, 2011, 14:41:48 »
נכון אם למשל אפילו גדוד שלם יסרב לגרש,זה יצור בעיה רצינית וזה יכול לגרום
לעוד ועוד אנשים לסרב עד שפשוט לא יוכלו לבצע

אני מקווה שנגיע למצב הזה אני מאחל לנו את זה.

כי כשזה יקרה כל האנשים בכל זאת ידעו שחייבים ארגון מסויים שיגן על משפחתם ולא רק על הארץ,ואז יקימו ארגונים חדשים וצבא יהודי או מחתרות שמקושרות זו לזו,כמו אצל ולחי...
תאמין לי שזה היה יותר טוב מהצבא של היום.

מנותק דניאלJTF

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #14 ב- : יולי 20, 2011, 14:50:27 »
אני מקווה שנגיע למצב הזה אני מאחל לנו את זה.

כי כשזה יקרה כל האנשים בכל זאת ידעו שחייבים ארגון מסויים שיגן על משפחתם ולא רק על הארץ,ואז יקימו ארגונים חדשים וצבא יהודי או מחתרות שמקושרות זו לזו,כמו אצל ולחי...
תאמין לי שזה היה יותר טוב מהצבא של היום.
אני גם חושב שמה שיפתור את הבעיה זה ארגון כמו הליגה להגנה יהודית פעם.(בלי להפנות
נשק למשטרה או לצבא כמובן).אבל יש רק פורום,אין תנועה,אז אנשים לא מכירים את הימין האמיתי

מנותק JewSoldier

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #15 ב- : יולי 20, 2011, 15:05:05 »
בס"ד

תפסיקו כבר עם כל הכינויים האלה. "אנטישמי", "נאצי", מה זה? אני מסכים שהם מאד מבולבלים מעמדת הכח שלהם אבל הם לא "אנטישמיים" ולא "נאציים", מה שאתם אומרים זה שקר גמור וכבר כתוב בתורה "מדבר שקר תרחק".

בס"ד

אז בעצם אתה אומר שאסור לקרוא לבני גנץ,לאהוד ברק ולשאר השמאלנים ששולטים על הצבא ושולחים חיילים לכבוש בתי ספר ממולכדים
,אלו שמהססים לתת פקודות בקרב ובעצם ההססנות שלהם גרמה להרבה חיילים להיפגע בקרב,אלו ששולחים את החיילים למלחמת התשה בגבולות? אלו ששולחים חיילים עם כדורי פיינטבול לכבוש ספינה מלאה במחבלים צמאי דם נאצים בטענה "מה העולם יגיד"
אלו ששולחים את החיילים לגרש ולהרוס בתים של יהודים ביהודה ושומרון?או אולי משה דיין וגולדה שהקריבו 8000 חיילים בגלל שהם פחדו "מה העולם יאמר" וש"הגוים לא יסבלו עוד מתקפה ישראלית" להם אסור לי לקרוא נאצים?? זה נקרא דבר שקר??
הקב"ה מתעב בוגדים כאלו,תפסיק כבר להאשים אותי בגלל שהמילה "נאצי" מרתיעה אותך,במציאות "נאצי" זאת מחמאה בשבילם
אף נאצי לא עשה נזק כמו שבוגדים האלו מהערב רב עושים לישראל.

נ.ב

הבוס הגדול,אשרייך אני שמח שיהודים סוף סוף מתחילים לקלוט שבקרוב גיוס לצה"ל כבר לא רק שלא יחשב הגנה על המדינה אלא יחשב כחטא ופגיעה בעם ותורת ישראל,צה"ל למי שלא יודע זה ראשי תיבות בתורה של "עת צרה היא ליעקב וממנה יוושע"
« עריכה אחרונה: יולי 20, 2011, 15:23:05 על ידי JewSoldier »

מנותק InvadersMustDie

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #16 ב- : יולי 20, 2011, 16:38:07 »
אז 5 אנשים פה חושבים שצה"ל הוא צבא נאצי?

מנותק JewSoldier

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #17 ב- : יולי 20, 2011, 17:52:42 »
אז 5 אנשים פה חושבים שצה"ל הוא צבא נאצי?
בס"ד

אני כמובן מעולם לא אמרתי שצה"ל הוא צבא נאצי הבעיה היא שכמה אנשים פה מפרשים את זה ככה
אין לי שום דבר נגד רוב החיילים שמשרתים בצה"ל(אני חושב שרובם בסה"כ רוצים להגן על המדינה ומוכנים להקריב המון והם פשוט לא יודעים כי אין מי שיאמר להם),אני נגד הפיקוד של צה"ל,רוב המפקדים בצה"ל הם ערב רב שמזיקים לנו,הם רוצים לנקות את הצבא מימנים ומעל הכל הם רוצים למחוק כל קשר ליהדות בצה"ל,בהתחלה הם מנסים להרתיע דתיים מלהתגייס לצבא ואחר כך הם עושים חוקים שפשוט לא מאפשרים לדתיים להשתלב ביחידות רגילות הם מקימים יחידות לדתיים(כמו נחל חרדי) על מנת "לטהר" את הצבא ולהפריד בין הדתיים לחילונים.

מנותק רועי דרקון צהוב

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #18 ב- : יולי 20, 2011, 18:10:52 »
בלי הקב"ה שנתן לנו הצבא שנוכל להגן על עצמנו ושמו צה"ל ,כולכם ,פישרים קטנים, הייתם נטבחים לא לפני שהייתם רואים מראות מזעזעות שבאמת לעומתן המילה נאצי היא מילה קלה . .

אתם מתבלבלים בזהות האויב ובזהות המגן .
למעשה  , ללא אותו גוף מגן , שאתם כה שונאים, הייתם מזמן ,  או לא פה או מתים.

טיפת כבוד לכל הנופלים על קדושת הארץ והשם !
טיפת כבוד לכל המוכנים לחרף נפשם עבורכם , פרחחים .

מבחינתי ,אתם הם הערב רב בצוותא עם הנגטיב שלכם הלא הוא השמאל הסהרורי .
צריך לחלק את ירושלים ,אנחנו למעלה והם למטה . . .

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #19 ב- : יולי 20, 2011, 18:19:57 »
אתם מתבלבלים בזהות האויב ובזהות המגן .
למעשה  , ללא אותו גוף מגן , שאתם כה שונאים, הייתם מזמן ,  או לא פה או מתים.

מכיון שאתה מבין יותר טוב מכוווולם, התואיל להסביר לפורום מיהו האויב ומיהו המגן? אויב של מי ומגן על מי?

על מי מגן צבא שהעומד בראשו הכריז שהוא רואה ביהודים שלא מוכנים לגרש באלימות יהודים אחרים, כגרועים יותר ממחבלי החיזבאללה שרצחו מאות ישראלים?
מיהו האויב של צבא שמנהל מלחמה יומיומית נגד היהדות כדת וכלאום, מסית להתבוללות ומשלב בתוכו פעילי אירגונים שמטרתם היא השמדת העם היהודי?
מהי מטרתו של צבא שמדיר מתוך שורותיו כל מי שמדיף ממנו ניחוח יהודי, ימני או מי שלא מוכן להקריב את חייו על מנת להגן על אויב ערבי בעזה או בלבנון?

והכי חשוב: מתי בפעם האחרונה הופיע על פני כדור הארץ צבא סדיר שביצע טיהור אתני אלים באלפי יהודים, על נשיהם ועל טפם, על רקע דתם וגזעם?

מנותק רועי דרקון צהוב

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #20 ב- : יולי 20, 2011, 18:35:29 »
מכיון שאתה מבין יותר טוב מכוווולם, התואיל להסביר לפורום מיהו האויב ומיהו המגן? אויב של מי ומגן על מי?

על מי מגן צבא שהעומד בראשו הכריז שהוא רואה ביהודים שלא מוכנים לגרש באלימות יהודים אחרים, כגרועים יותר ממחבלי החיזבאללה שרצחו מאות ישראלים?
מיהו האויב של צבא שמנהל מלחמה יומיומית נגד היהדות כדת וכלאום, מסית להתבוללות ומשלב בתוכו פעילי אירגונים שמטרתם היא השמדת העם היהודי?
מהי מטרתו של צבא שמדיר מתוך שורותיו כל מי שמדיף ממנו ניחוח יהודי, ימני או מי שלא מוכן להקריב את חייו על מנת להגן על אויב ערבי בעזה או בלבנון?

והכי חשוב: מתי בפעם האחרונה הופיע על פני כדור הארץ צבא סדיר שביצע טיהור אתני אלים באלפי יהודים, על נשיהם ועל טפם, על רקע דתם וגזעם?

מעולם לא טענתי שאני יודע טוב מכולם ובטח שלא חלילה יותר מכבודו המלומד ,להיפך , קטונתי ואני מדבר אך ורק מתוך ניסיוני הדל בחיי .
אני מסכים איתך שהמצב רחוק מלהיות מושלם.

יש המון פקודות שהן לא הגיוניות כגון ,נוהל שכן,נוהל פתיחה באש וכו . .
המדינה ,שהיא שמאלנית במהותה לצערנו, כך מנהיגיה .
כמו בשאר המערכות כך גם המערכת הצהלית מנוהלת ע"י אליטה שמאלנית ,אך כוחו האנושי של צבא זה הינו יהודי ברובו במוחלט אשר מיתגייס בגיל צעיר לצבא זה על מנת להגן על מולדתו,משפחתו וחבריו  , ההתנתקות היתה שוק /שבר/תמימות והלם . דבר זה לא יוכל לחזור ! לא ע"י הצבא/משטרה ולא בשתיקת הכבשים של הימין.

בלי צבא ,לא מושלם ,זה ,כנראה שלא היינו מנהלים את הדיון הזה בארץ הקודש נכון לעכשיו .
ברוך השם אנחנו כיום יחסית בטוחים וחזקים (מבחינה צבאית) ואנחנו יכולים ללכת ברחוב בבטחה יחסית  ,לכן קל לראות זאת כמובן מאליו  ולהתעסק בטפל .
תודה לשם שהרי ,ללא צה"ל אין ישראל.

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #21 ב- : יולי 20, 2011, 18:45:20 »
קשה לנהל דיון מועיל כשמציבים הצהרה היפותטית אל מול מציאות פרקטית.

ואולי אם לא היה צה"ל היה צבא יהודי יותר ואנטישמי פחות? אי אפשר לדעת,
וזה גם לא רלוונטי לנושא הנידון. שהוא האנטישמיות המובהקת של קציני צה"ל,
של מפקדיו, של דובריו ושל מנסחי הקוד האתי שלו.

מנותק רועי דרקון צהוב

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #22 ב- : יולי 20, 2011, 18:54:56 »
קשה לנהל דיון מועיל כשמציבים הצהרה היפותטית אל מול מציאות פרקטית.

ואולי אם לא היה צה"ל היה צבא יהודי יותר ואנטישמי פחות? אי אפשר לדעת,
וזה גם לא רלוונטי לנושא הנידון. שהוא האנטישמיות המובהקת של קציני צה"ל,
של מפקדיו, של דובריו ושל מנסחי הקוד האתי שלו.

אני טוען שמבחן ההתנתקות לא יכול לחזור בשנית ,הן מבחינת הימין שהיה רדום והן מבחינת הצבא עצמו .
"ואולי אם לא היה צה"ל היה צבא יהודי יותר ואנטישמי פחות? אי אפשר לדעת, "  - אולי אבל זה היפותטי ,אבל במציאות הוקרבו מיטב בנינו ועמנו.

"שהוא האנטישמיות המובהקת של קציני צה"ל,
של מפקדיו, של דובריו ושל מנסחי הקוד האתי שלו"   -      ,כמו כל המדינה ידידי ,השלטון הנוכחי על כל צמרותיו הינו שמאלני עדיין אבל העם היושב כאן והחיילים בפועל  יהודים הם  בנשמתם ברובם.

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #23 ב- : יולי 20, 2011, 19:12:50 »
אני טוען שמבחן ההתנתקות לא יכול לחזור בשנית ,הן מבחינת הימין שהיה רדום והן מבחינת הצבא עצמו .

עוד היפותזה. הפעם באמת חסרת כל בסיס מציאותי.

ציטוט
"ואולי אם לא היה צה"ל היה צבא יהודי יותר ואנטישמי פחות? אי אפשר לדעת, "  - אולי אבל זה היפותטי ,אבל במציאות הוקרבו מיטב בנינו ועמנו.

נכון. הוקרבו. השאלה היא על איזה מזבח ומטעם איזה כהן.
אלפי יהודים מתו בשרות הצבא האדום כי האמינו בקומוניזם, זה אומר שגם אנחנו צריכים?

ציטוט
כמו כל המדינה ידידי ,השלטון הנוכחי על כל צמרותיו הינו שמאלני עדיין אבל העם היושב כאן והחיילים בפועל  יהודים הם  בנשמתם ברובם.

ולכן אתה אומר שחובה להמשיך להקריב את חיינו, לכוף את ראשינו ולצחצח את המגפיים לאותו "שלטון שמאלני". הגיוני!

מנותק רועי דרקון צהוב

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #24 ב- : יולי 20, 2011, 19:33:16 »
אני טוען בגדול שהמטרה העיקרית שלשמה הקריבו אלפי יהודים את חייהם היא על מנת לשמור על חבל ארץ קדוש זה בשליטה יהודית .
2000 שנה שלא היה מקום בריבונות יהודית והיום יש תודות לאותו גוף מגן.

ושוב בגדול , אין לנו לדעתי את הפריבילגיה שלא לשרת בצבא היחיד המורכב ברובו המוחלט מיהודים ושומר ברובו על יהודים ועל גבולות ארץ הקודש של היהודים . . .