כתב נושא: גם בכנסת נערכים לספטמבר  (נקרא 6476 פעמים)

0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק ירין הכהניסט

• חבר(ה) של כבוד
  • *
גם בכנסת נערכים לספטמבר
« ב- : יולי 14, 2011, 11:27:30 »
בס"ד

יוזם הפורום, ח"כ אופיר אקוניס: "גם הכנסת צריכה לקחת חלק פעיל במאמצי ההסברה של מדינת ישראל במטרה לדחות את צעדי הפלשתינים באו"ם".

http://www.inn.co.il/News/News.aspx/222754

מנותק דניאלJTF

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • "גם כי אלך בגיא צלמות לא אירא רע כי אתה עמדי"
גם בכנסת נערכים לספטמבר
« להגיב #1 ב- : יולי 14, 2011, 11:32:31 »
למה לא מציגים בעולם את כל הדברים שמביאים כאן בפורום?ני חושב שאם
נציג לאנשים בעולם את האמת בצורה ישירה(להסביר באו"ם למה הערבים משקרים)
הם יתמכו בנו

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
גם בכנסת נערכים לספטמבר
« להגיב #2 ב- : יולי 14, 2011, 19:09:39 »
הם יתמכו בנו
הרב כהנא הי"ד עשה את זה בארה"ב בכל הזדמנות (הוא ערך עימותים מול יהודונים אמריקאים).
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק דניאלJTF

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
גם בכנסת נערכים לספטמבר
« להגיב #3 ב- : יולי 15, 2011, 17:46:05 »
הרב כהנא הי"ד עשה את זה בארה"ב בכל הזדמנות (הוא ערך עימותים מול יהודונים אמריקאים).
כן אבל לצערי הרב מאוד הרב כהנא כבר לא איתנו,אז מישהו אחר יצטרך לעשות את זה
וביבי לא עושה את זה

מנותק JewishGirl

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
גם בכנסת נערכים לספטמבר
« להגיב #4 ב- : יולי 17, 2011, 15:03:46 »
אנחנו לא צריכים לתת הסברים לאף גוי, האדמות האלה הן שלנו ואנחנו נכבוש אותם, ואם צריך להילחם באויב אז נילחם.
כל בן אדם שפוי היה נלחם על מה ששייך לו.

מנותק ירין הכהניסט

• חבר(ה) של כבוד
  • *
גם בכנסת נערכים לספטמבר
« להגיב #5 ב- : יולי 17, 2011, 16:51:15 »
הם יתמכו בנו
בס"ד

כי יש לנו פה שלושה אנשים שהורסים את התנועה..

מנותק דניאלJTF

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
גם בכנסת נערכים לספטמבר
« להגיב #6 ב- : יולי 17, 2011, 16:52:32 »
כן,בזכותם אנשים יחשבו שזה פורום של חיזבאללה

מנותק Alex37

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • תחי יהודה!
גם בכנסת נערכים לספטמבר
« להגיב #7 ב- : יולי 17, 2011, 17:11:08 »
בס"ד

מי שמגרש אותי מביתי ומאדמתי הוא נאצי בן נאצי, בין אם הוא מסלמי, נוצרי, קלגס גרמני, או קלגס יהודי. אם אתם לא מוכנים לשמוע את זה, אז זה לא ימין אמיתי! אבל אני יודע שיש כאן אנשים שפויים שיודעים לקרוא לנאצי בשמו, ובגלל זה אני כאן.             
כל דור שאינו נבנה בימיו [בית-המקדש] מעלין עליו כאילו הוא החריבו. תלמוד-ירושלמי, מסכת יומא, א'.

מנותק ירין הכהניסט

• חבר(ה) של כבוד
  • *
גם בכנסת נערכים לספטמבר
« להגיב #8 ב- : יולי 17, 2011, 19:39:22 »
בס"ד

מי שמגרש אותי מביתי ומאדמתי הוא נאצי בן נאצי, בין אם הוא מסלמי, נוצרי, קלגס גרמני, או קלגס יהודי. אם אתם לא מוכנים לשמוע את זה, אז זה לא ימין אמיתי! אבל אני יודע שיש כאן אנשים שפויים שיודעים לקרוא לנאצי בשמו, ובגלל זה אני כאן.             
בס"ד

אין לי כח לענות לשטויות שלך ינאצי בן נאצי,פה זה ימן אמיתי זו לא תנועת טרור פה ואתה ועוד שניים הופכים אותה לתנועת טרור.אני כבר דיווחתי עליך על הסתה וגזענות כלפי יהודים שרק בגלל שהם משרתים בצה"ל אתה קורא להם אנטישמים ונאצים ואם זה לא יעזור פה אני גם יעביר את הדיווח לגורמים יותר גדולים.חתיכת ילד מסכן שאין לו מה לעשות בחיים חוץ מלקלל את כל העולם.אל תחשוב שמה שאתה אומר הופך אותך ל"ימין אמיתי".אתה מושפע זה העניין..

מנותק Alex37

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • תחי יהודה!
גם בכנסת נערכים לספטמבר
« להגיב #9 ב- : יולי 17, 2011, 20:03:44 »
בס"ד

"גזענות" נגד צה"ל? אה כן, שכחתי שאתם הגזע המגרשיודני. "הסתה"? לך תבדוק מה זה לפני שאתה פולט על המקלדת רפש שאינך מבין את משמעותו. הסתה (ע"פ הפרשנות החילונית שאתה מגדיר את עולמך לפיה) היא כאשר אתה משכנע פרטים או רבים לבצע פשע כלשהו. בכך שאני בצדק קורא לאלו שמגרשים אותי "נאצים" לא עודדתי שום פשע. ולכן הגיגיך הם לא יותר מברבורים חסרי תוכן שמן הראוי הוא להתעלם מהם, ורק כדיי שהבליך לא יחזרו וימוחזרו התייחסתי אליהם.  :laugh:   
כל דור שאינו נבנה בימיו [בית-המקדש] מעלין עליו כאילו הוא החריבו. תלמוד-ירושלמי, מסכת יומא, א'.

מנותק ירין הכהניסט

• חבר(ה) של כבוד
  • *
גם בכנסת נערכים לספטמבר
« להגיב #10 ב- : יולי 17, 2011, 20:06:13 »
בס"ד

"גזענות" נגד צה"ל? אה כן, שכחתי שאתם הגזע המגרשיודני. "הסתה"? לך תבדוק מה זה לפני שאתה פולט על המקלדת רפש שאינך מבין את משמעותו. הסתה (ע"פ הפרשנות החילונית שאתה מגדיר את עולמך לפיה) היא כאשר אתה משכנע פרטים או רבים לבצע פשע כלשהו. בכך שאני בצדק קורא לאלו שמגרשים אותי "נאצים" לא עודדתי שום פשע. ולכן הגיגיך הם לא יותר מברבורים חסרי תוכן שמן הראוי הוא להתעלם מהם, ורק כדיי שהבליך לא יחזרו וימוחזרו התייחסתי אליהם.  :laugh:   
בס"ד

תתכונן לעוף מהפורום לכל הרוחות אם אתה חושב שאיך שאתה מדבר אז אתה גבר או שאתה "ימני אמיתי" אז אתה טועה..מי אתה בכלל חתיכת מזדיין???ילד עלוב שכמותך לך לעזה, ואמן תקבל טיל במלחמה הבאה על הבית שלך ישירות

מנותק דניאלJTF

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
גם בכנסת נערכים לספטמבר
« להגיב #11 ב- : יולי 17, 2011, 20:11:21 »
בס"ד

למה מישהו גירש אותך פעם?תתביש אתה ישראלי בכלל?לשב"כ יש תאייפי שלך הם
בדרך אליך

מנותק Alex37

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • תחי יהודה!
גם בכנסת נערכים לספטמבר
« להגיב #12 ב- : יולי 17, 2011, 20:16:34 »
בס"ד

תתכונן לעוף מהפורום לכל הרוחות אם אתה חושב שאיך שאתה מדבר אז אתה גבר או שאתה "ימני אמיתי" אז אתה טועה..מי אתה בכלל חתיכת מזדיין???ילד עלוב שכמותך לך לעזה, ואמן תקבל טיל במלחמה הבאה על הבית שלך ישירות

בס"ד

כשאין מענה לגיטימי עוברים לקללות וגידופים, אה? אתה יכול בבקשה רק לציין על איזה חוק מחוקי האתר עברתי? ציפיתי שהימין האמיתי לא יתנהל כמו 4Chan.     

מנותק ירין הכהניסט

• חבר(ה) של כבוד
  • *
גם בכנסת נערכים לספטמבר
« להגיב #13 ב- : יולי 17, 2011, 20:18:26 »
בס"ד

כשאין מענה לגיטימי עוברים לקללות וגידופים, אה? אתה יכול בבקשה רק לציין על איזה חוק מחוקי האתר עברתי? ציפיתי שהימין האמיתי לא יתנהל כמו 4Chan.     
בס"ד

אל תכתוב בס"ד ה' מתבייש בך אפילו, ותתכונן לעוף מהפורום אמרתי לך כבר אם האדמינים פה לא יעיפו אותך אני יעיף אותך ויש לי קשרים טובים במשטרה אני מתנדב שם תוך שניה אני רואה את האיפי שלך.
והפורום הזה גם לא צריך להתנהג כמו פורום של טרור שאתה הופך אותו לכזה..

מנותק Alex37

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • תחי יהודה!
גם בכנסת נערכים לספטמבר
« להגיב #14 ב- : יולי 17, 2011, 20:23:27 »
בס"ד

לא ענית לי: על איזה חוק עברתי? איזו עבירה פלילית עשיתי? אין לך מושג, נכון? אגב, מעין לך שאיני יושב בזה הרגע באינטרנט ציבורי? איזה פאדיחה. 

מנותק ירין הכהניסט

• חבר(ה) של כבוד
  • *
גם בכנסת נערכים לספטמבר
« להגיב #15 ב- : יולי 17, 2011, 20:24:49 »
בס"ד

לא ענית לי: על איזה חוק עברתי? איזו עבירה פלילית עשיתי? אין לך מושג, נכון? אגב, מעין לך שאיני יושב בזה הרגע באינטרנט ציבורי? איזה פאדיחה. 
בס"ד

כי אתה פחדן, אבל אני אגיע אליך בסוף אתה תעוף מיפה לכל הרוחות אין לי כח להתווכח עם מטומטם כמוך תסתכל בכל ההודעות שלך בפורום אתה נראה כמו איזה נאצי טמבל.

מנותק Alex37

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • תחי יהודה!
גם בכנסת נערכים לספטמבר
« להגיב #16 ב- : יולי 17, 2011, 20:28:07 »
בס"ד

אין קול ואין עונה. לא חשוב. אתה מוזמן לפעול נגדי בכל האמצעים שברשותך, תאמין לי שאני לא מפחד (אתה הפחדן שמלשין למשטרע). מעניין איך האיומים האישיים שלך יתקבלו.       
« עריכה אחרונה: יולי 17, 2011, 21:51:26 על ידי Alex37 »

מנותק ירין הכהניסט

• חבר(ה) של כבוד
  • *
גם בכנסת נערכים לספטמבר
« להגיב #17 ב- : יולי 17, 2011, 22:30:59 »
בס"ד

אין קול ואין עונה. לא חשוב. אתה מוזמן לפעול נגדי בכל האמצעים שברשותך, תאמין לי שאני לא מפחד (אתה הפחדן שמלשין למשטרע). מעניין איך האיומים האישיים שלך יתקבלו.       
בס"ד

אתה הפחדן שכותב מאינטרנט ציבורי שמא יעלו על הIP שלך...

מנותק Alex37

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • תחי יהודה!
גם בכנסת נערכים לספטמבר
« להגיב #18 ב- : יולי 17, 2011, 23:09:43 »
בס"ד

אתה שאלת אותי פרטים אישיים ועוד הודעת שאתה מקושר עם המשטרע - אולי אתה מהשב"כ? בגלל זה, עדיף לשמור על הבטחון מאשר להלשין ביודנראטיות למשטרע הנאצית הSSית הקאפואית.                  

מנותק ירין הכהניסט

• חבר(ה) של כבוד
  • *
גם בכנסת נערכים לספטמבר
« להגיב #19 ב- : יולי 17, 2011, 23:26:50 »
בס"ד

אתה שאלת אותי פרטים אישיים ועוד הודעת שאתה מקושר עם המשטרע - אולי אתה מהשב"כ? בגלל זה, עדיף לשמור על הבטחון מאשר להלשין ביודנראטיות למשטרע הנאצית הSSית הקאפואית.                 
בס"ד

גם עדיף לשמור על הפה שלך, אתה יודע אם אין לך משו להגיב אז אל תגיב זה גם חלק מחוקי הפורום דרך אגב.זה שאתה אומר "יss רעיל" אתה לא מועיל בכלום לדיון עדיף שתשתוק..

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
גם בכנסת נערכים לספטמבר
« להגיב #20 ב- : יולי 18, 2011, 04:44:04 »
בס''ד

למרות שאני חולק על מה שאלקס כותב לפעמים, מפריע לי הרבה יותר שהיו פה איומים להשלין עליו לשב''כ או למשטרע. ביהדות, אין פשע יותר גדול מהלשנה. חז''ל מצווים אותנו לקלל את המלשינים שלוש פעמים כל יום בשמונה עשרה. הקללות נגד המלשינים בתפילותינו הן החזקות ביותר - אנו מתפללים למותם ולהשמדתם.

אם מישהו לא מסכים עם דעותיו של אלקס, הוא יכול להגיב לו פה בפורום. אבל לאיים להלשין זה דבר מגעיל. לא היינו מוסרים מידע על יהודי למשטרע בשום פנים ואופן. חס ושלום. אין למלשינים מקום בעולם הבא. וכמובן שאלקס לא עבר על שום חוק.