0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
למה לא מציגים בעולם את כל הדברים שמביאים כאן בפורום?ני חושב שאםנציג לאנשים בעולם את האמת בצורה ישירה(להסביר באו"ם למה הערבים משקרים)הם יתמכו בנו
הרב כהנא הי"ד עשה את זה בארה"ב בכל הזדמנות (הוא ערך עימותים מול יהודונים אמריקאים).
בס"דמי שמגרש אותי מביתי ומאדמתי הוא נאצי בן נאצי, בין אם הוא מסלמי, נוצרי, קלגס גרמני, או קלגס יהודי. אם אתם לא מוכנים לשמוע את זה, אז זה לא ימין אמיתי! אבל אני יודע שיש כאן אנשים שפויים שיודעים לקרוא לנאצי בשמו, ובגלל זה אני כאן.
בס"ד"גזענות" נגד צה"ל? אה כן, שכחתי שאתם הגזע המגרשיודני. "הסתה"? לך תבדוק מה זה לפני שאתה פולט על המקלדת רפש שאינך מבין את משמעותו. הסתה (ע"פ הפרשנות החילונית שאתה מגדיר את עולמך לפיה) היא כאשר אתה משכנע פרטים או רבים לבצע פשע כלשהו. בכך שאני בצדק קורא לאלו שמגרשים אותי "נאצים" לא עודדתי שום פשע. ולכן הגיגיך הם לא יותר מברבורים חסרי תוכן שמן הראוי הוא להתעלם מהם, ורק כדיי שהבליך לא יחזרו וימוחזרו התייחסתי אליהם.
בס"דתתכונן לעוף מהפורום לכל הרוחות אם אתה חושב שאיך שאתה מדבר אז אתה גבר או שאתה "ימני אמיתי" אז אתה טועה..מי אתה בכלל חתיכת מזדיין???ילד עלוב שכמותך לך לעזה, ואמן תקבל טיל במלחמה הבאה על הבית שלך ישירות
בס"דכשאין מענה לגיטימי עוברים לקללות וגידופים, אה? אתה יכול בבקשה רק לציין על איזה חוק מחוקי האתר עברתי? ציפיתי שהימין האמיתי לא יתנהל כמו 4Chan.
בס"דלא ענית לי: על איזה חוק עברתי? איזו עבירה פלילית עשיתי? אין לך מושג, נכון? אגב, מעין לך שאיני יושב בזה הרגע באינטרנט ציבורי? איזה פאדיחה.
בס"דאין קול ואין עונה. לא חשוב. אתה מוזמן לפעול נגדי בכל האמצעים שברשותך, תאמין לי שאני לא מפחד (אתה הפחדן שמלשין למשטרע). מעניין איך האיומים האישיים שלך יתקבלו.
בס"דאתה שאלת אותי פרטים אישיים ועוד הודעת שאתה מקושר עם המשטרע - אולי אתה מהשב"כ? בגלל זה, עדיף לשמור על הבטחון מאשר להלשין ביודנראטיות למשטרע הנאצית הSSית הקאפואית.