0 משתמשים ו- 3 אורחים נמצאים בנושא זה.
ציטוט של: wakeupisrael על מרץ 18, 2007, 16:02:59ציטוט של: כהנא צדק! על מרץ 18, 2007, 15:53:08ציטוט של: wakeupisrael על מרץ 18, 2007, 15:45:39וואלה סתם שבת משעממת לא שאני מאשים את השבת חס וחלילה אבל קמתי ב שעה אחד בצהריים כאב לי הראש לא היה מה לעשות הפורום כמובן היה סגור לא הלכתי אפילו לסבתא שלי כמו כל שבת כי בן דוד שלי בא לבקר ובקיצור השבת עבר לו לא הייתי עייף אז הלכתי לישון באיזה 12 בלילה וקמתי כרגיל בשבע עם חתיכת עייפותבס"דהפורום חייב להיות סגור בשבת, דרך אגב תתפלל.אני יודע אבל הבעיה היא שאני לא מכיר תפילות בכלל אני לא מכיר תפילות רגילות(ואני ממש לא גאה בזה )בס"דתלמד למה אני נולדתי עם תפילות בראש?תיכנס לבית כנסת תיקח סידור תבקש ממישהו שיעזור לך לא בושה תאמין לי.
ציטוט של: כהנא צדק! על מרץ 18, 2007, 15:53:08ציטוט של: wakeupisrael על מרץ 18, 2007, 15:45:39וואלה סתם שבת משעממת לא שאני מאשים את השבת חס וחלילה אבל קמתי ב שעה אחד בצהריים כאב לי הראש לא היה מה לעשות הפורום כמובן היה סגור לא הלכתי אפילו לסבתא שלי כמו כל שבת כי בן דוד שלי בא לבקר ובקיצור השבת עבר לו לא הייתי עייף אז הלכתי לישון באיזה 12 בלילה וקמתי כרגיל בשבע עם חתיכת עייפותבס"דהפורום חייב להיות סגור בשבת, דרך אגב תתפלל.אני יודע אבל הבעיה היא שאני לא מכיר תפילות בכלל אני לא מכיר תפילות רגילות(ואני ממש לא גאה בזה )
ציטוט של: wakeupisrael על מרץ 18, 2007, 15:45:39וואלה סתם שבת משעממת לא שאני מאשים את השבת חס וחלילה אבל קמתי ב שעה אחד בצהריים כאב לי הראש לא היה מה לעשות הפורום כמובן היה סגור לא הלכתי אפילו לסבתא שלי כמו כל שבת כי בן דוד שלי בא לבקר ובקיצור השבת עבר לו לא הייתי עייף אז הלכתי לישון באיזה 12 בלילה וקמתי כרגיל בשבע עם חתיכת עייפותבס"דהפורום חייב להיות סגור בשבת, דרך אגב תתפלל.
וואלה סתם שבת משעממת לא שאני מאשים את השבת חס וחלילה אבל קמתי ב שעה אחד בצהריים כאב לי הראש לא היה מה לעשות הפורום כמובן היה סגור לא הלכתי אפילו לסבתא שלי כמו כל שבת כי בן דוד שלי בא לבקר ובקיצור השבת עבר לו לא הייתי עייף אז הלכתי לישון באיזה 12 בלילה וקמתי כרגיל בשבע עם חתיכת עייפות
בס"דלמה טירוף?אין עוד בתי כנסת בסביבה?ולא רק שבת תלך כל יום!
ציטוט של: כהנא צדק! על מרץ 18, 2007, 16:14:43בס"דלמה טירוף?אין עוד בתי כנסת בסביבה?ולא רק שבת תלך כל יום!חוץ מזה יש רק עוד בית כנסת מרוקאי ליד ביתי ועוד איפשהו יש בית כנסת בוכרי