כתב נושא: lo0o0o0l  (נקרא 11140 פעמים)

0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק אדי גולדנברג (Panzer)

• משתמש(ת)
  • משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
לכל מי שאומר ש "מדינת יSSרעל היא אנטישמית/ נאצית"
« להגיב #25 ב- : יולי 03, 2011, 14:38:48 »
בס"ד

עד שמלכות הרשע הפשע והגירוש תיפול, תמיד יסבלו היהודים את עולה של ריבונות נאצית והרסנית - אין מקום בעולם הזה לסרטן האנטישמי יSSרעיל ולזרוע הנאצית המבצעת שלו צה"ל ההיטלריסטי.     

אלכסיי צודק לגמרי! חייבים להשמיד את כל ישראל וצה"ל כרגע. אולי לעשות גם משט שיבוא לחופי הארץ ונירה משם טילים על השמאלנים הבוגדים האלה שמתרחצים בים. אפשר לקנות נשק בזול מהחיזבאללה
אתה מוזמן ליצור איתי קשר כדי ליישם את התוכניות המבריקות שלך. דיסקרטיות מובטחת
א'
המחלקה היהודית
ת.ד. 34588, ירושלים
מקצוע: מנהל הקריאייטיב של סאצ'י אינטראקטיב
תחביב: טרול לא מוצלח, התחזות לסוכן שב"כ, עניין מיוחד במכונות מלחמה נאציות

מנותק JewishGirl

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #26 ב- : יולי 03, 2011, 15:19:56 »
אלכס אתה מציג צד אחד של המשוואה, כמה יהודים חיים היום תודות לצה"ל ולמדינה?

כמה יהודים גורשו מבתיהם? כמה יהודים הוכו והוטבעו ע"י הצבא היקר שלך? כמה יהודים נעצרו ומתו ע"י הצבא והממשלה והמדינה? כמה יהודים נמצאים עכשיו בגלות מאי רצונם כי המדינה לא מאפשרת להם להשתרר משם ולעלות חזרה לארץ שלהם? אותם אתם לא סופרים כמובן.
דם יהודי הפקר!

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #27 ב- : יולי 03, 2011, 15:37:35 »
כמה יהודים גורשו מבתיהם? כמה יהודים הוכו והוטבעו ע"י הצבא היקר שלך? כמה יהודים נעצרו ומתו ע"י הצבא והממשלה והמדינה? כמה יהודים נמצאים עכשיו בגלות מאי רצונם כי המדינה לא מאפשרת להם להשתרר משם ולעלות חזרה לארץ שלהם? אותם אתם לא סופרים כמובן.
דם יהודי הפקר!

כמה יהודים גורשו מבתיהם? כמה אלפים. כמה הוטבעו? עשרות לא יותר. כמה נעצרו ומתו ע"י הצבא והממשלה? נעצרו אני מניח רבים, מתו? 0 ככל שידוע לי. כמה יהודים נמצאים בגלות מאי רצונם? אני מניח שאת מדברת על מקרים כמו של חיים בן פסח, אני מני שמדובר במקרים בודדים.

ואני סופר אותם, לא טענתי שהכל מושלם, אבל לקרוא ללוחמים שלנו נאצים? זו בושה.

ודבר נוסף, זה לא הצבא היקר שלי, זה הצבא היקר לכל העם ולכל מי שקורה לעצמו יהודי. שאני אבין, שאת שומעת בחדשות שנפצע חייל או חס וחלילה נהרג חייל את יושבת בסלון ואומרת לעצמך לא נורא פחות נאצי? אני באמת לא מבין את השנאה הזו לצה"ל וחייליו.

ולא ענית לי על השאלה, כמה יהודים ניצלו בזכות הצבא שאת כל כך שונאת?

מנותק JewishGirl

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #28 ב- : יולי 03, 2011, 16:18:48 »
כמה יהודים גורשו מבתיהם? כמה אלפים. כמה הוטבעו? עשרות לא יותר. כמה נעצרו ומתו ע"י הצבא והממשלה? נעצרו אני מניח רבים, מתו? 0 ככל שידוע לי. כמה יהודים נמצאים בגלות מאי רצונם? אני מניח שאת מדברת על מקרים כמו של חיים בן פסח, אני מני שמדובר במקרים בודדים.

ואני סופר אותם, לא טענתי שהכל מושלם, אבל לקרוא ללוחמים שלנו נאצים? זו בושה.

ודבר נוסף, זה לא הצבא היקר שלי, זה הצבא היקר לכל העם ולכל מי שקורה לעצמו יהודי. שאני אבין, שאת שומעת בחדשות שנפצע חייל או חס וחלילה נהרג חייל את יושבת בסלון ואומרת לעצמך לא נורא פחות נאצי? אני באמת לא מבין את השנאה הזו לצה"ל וחייליו.

ולא ענית לי על השאלה, כמה יהודים ניצלו בזכות הצבא שאת כל כך שונאת?

בשבילך זה רק כמה עשרות אלפים, זה לא איזה 6 מליון כמו בשואה נכון? בשביל לרחם על אותם יהודים אתה צריך שהם יהיו יותר מ-6 מליון, כי אם מדובר ב-6 מליון זה מזעזע, אבל אם מדובר רק בכמה יהודים בודדים אז אין ממה לעשות מזה עניין כל כך גדול.
ואגב, אני מדברת לא רק על המקרה של חיים אלא גם גם על המקרה של יהונתן פולארד, נראה לך שבזמן שאתה יושב לך בבית קפה ליד הבית הוא נהנה?
גם אם רק יהודי אחד היה מגורש מביתו וגם אם רק יהודי אחד היה נרצח וגם אם רק יהודי אחד היה בגלות מאי רצונו, אנחנו עדיין צריכים לדאוג לו ולראות במי שמגרש אותו, רוצח אותו או משאיר אותו בגלות בכוח, כאויב. גם אם מדובר במישהו שרק ממלא אחר פקודה נאצית(גם החיילים הנאצים רק מילאו אחר פקודות).
לוחמים ששייכים לצה"ל צריכים לדעת שהם משוייכים לאויב, וחייל שמודע לכך שהוא ממלא פקודות של אויב נאצי, הוא נאצי בעצמו. מה כבר יקרה אם לוחמים יסרבו פקודת גירוש? יכלאו אותם? עדיף שיכלאו אותם ושלא יבגדו באחים שלהם.

כמה ערבים ניצלו בזכות הצבא שאתה כל כך אוהב?
במתנחלים אין בעיה לירות, לירוק, לקלל, להשפיל וכו', אבל אם חייל רק נוגע בערבי, הצבא צועק גזענות ושולח אותו לכלא - מה שמאוד מפחיד את החיילים הצה"ליסטים. בעצם הם גם פוחדים מהערבים עצמם.
איזה עוד לוחמים תראה שיש להם נשק ביד שבורחים מהאויב שלהם כמו חתולים מפוחדים?? איפה? רק לוחמי צה"ל.
גיבורים על יהודים אבל פחדנים מול האויב האמיתי.

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #29 ב- : יולי 03, 2011, 16:36:04 »
בשבילך זה רק כמה עשרות אלפים, זה לא איזה 6 מליון כמו בשואה נכון? בשביל לרחם על אותם יהודים אתה צריך שהם יהיו יותר מ-6 מליון, כי אם מדובר ב-6 מליון זה מזעזע, אבל אם מדובר רק בכמה יהודים בודדים אז אין ממה לעשות מזה עניין כל כך גדול.
ואגב, אני מדברת לא רק על המקרה של חיים אלא גם גם על המקרה של יהונתן פולארד, נראה לך שבזמן שאתה יושב לך בבית קפה ליד הבית הוא נהנה?
גם אם רק יהודי אחד היה מגורש מביתו וגם אם רק יהודי אחד היה נרצח וגם אם רק יהודי אחד היה בגלות מאי רצונו, אנחנו עדיין צריכים לדאוג לו ולראות במי שמגרש אותו, רוצח אותו או משאיר אותו בגלות בכוח, כאויב. גם אם מדובר במישהו שרק ממלא אחר פקודה נאצית(גם החיילים הנאצים רק מילאו אחר פקודות).
לוחמים ששייכים לצה"ל צריכים לדעת שהם משוייכים לאויב, וחייל שמודע לכך שהוא ממלא פקודות של אויב נאצי, הוא נאצי בעצמו. מה כבר יקרה אם לוחמים יסרבו פקודת גירוש? יכלאו אותם? עדיף שיכלאו אותם ושלא יבגדו באחים שלהם.

כמה ערבים ניצלו בזכות הצבא שאתה כל כך אוהב?
במתנחלים אין בעיה לירות, לירוק, לקלל, להשפיל וכו', אבל אם חייל רק נוגע בערבי, הצבא צועק גזענות ושולח אותו לכלא - מה שמאוד מפחיד את החיילים הצה"ליסטים. בעצם הם גם פוחדים מהערבים עצמם.
איזה עוד לוחמים תראה שיש להם נשק ביד שבורחים מהאויב שלהם כמו חתולים מפוחדים?? איפה? רק לוחמי צה"ל.
גיבורים על יהודים אבל פחדנים מול האויב האמיתי.

מזל שהדברים נכתבים בעברית, אם זה היה בערבית הייתי חושב שזה לקוח היישר מאתר של חמאס.

איך את יורה בכזו קלות את המילה נאצי? יהודי שהשתתף בגירוש ונלחם למען המדינההוא נאצי? לא. "לוחמים ששייכים לצה"ל צריכים לדעת שהם משוייכים לאויב" אני משרת בצה"ל , לא קרבי אבל בצה"ל, אני אויב? אני נאצי?
אם מחר ידקר יהודי בקנדה, כל הקנדים הם נאציםם?

מנותק InvadersMustDie

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #30 ב- : יולי 03, 2011, 16:50:19 »
אני גאה להיות חילונאצי במדינת ישראל הנאצית ולשרת בעתיד בצה"ל הצבא הנאצי.

מנותק JewishGirl

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #31 ב- : יולי 03, 2011, 16:52:48 »

איך את יורה בכזו קלות את המילה נאצי? יהודי שהשתתף בגירוש ונלחם למען המדינההוא נאצי? לא. "לוחמים ששייכים לצה"ל צריכים לדעת שהם משוייכים לאויב" אני משרת בצה"ל , לא קרבי אבל בצה"ל, אני אויב? אני נאצי?
אם מחר ידקר יהודי בקנדה, כל הקנדים הם נאציםם?

יהודי שהשתתף ביגרוש יהודים מבתיהם הוא בוגד שמילא פקודה נאצית(יודנראט).
אתה משרת בצבא בוגדני שעוזר לאויב והורג יהודים פיזית, נפשית, ורוחנית. ואם אתה מודע(ומכחיש) שהצבא הזה הוא צבא אנטישמי אתה גם בוגד.

אני מדברת על ארגון צבאי, לא על מדינה שלמה, אבל בכל מקרה אני לא בוטחת בקנדים או בכל מדינה אחרת שיש בה נוצרים ומוסלמים ויהודונים.
ועל מדינת "ישראל" אין מה לדבר בכלל(אגב הצבא משוייך למדינה).

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #32 ב- : יולי 03, 2011, 17:09:25 »
יהודי שהשתתף ביגרוש יהודים מבתיהם הוא בוגד שמילא פקודה נאצית(יודנראט).
אתה משרת בצבא בוגדני שעוזר לאויב והורג יהודים פיזית, נפשית, ורוחנית. ואם אתה מודע(ומכחיש) שהצבא הזה הוא צבא אנטישמי אתה גם בוגד.

אני מדברת על ארגון צבאי, לא על מדינה שלמה, אבל בכל מקרה אני לא בוטחת בקנדים או בכל מדינה אחרת שיש בה נוצרים ומוסלמים ויהודונים.
ועל מדינת "ישראל" אין מה לדבר בכלל(אגב הצבא משוייך למדינה).

הצבא נקרא צבא עם, הוא לא צבא שכירי חרב או משהו בסגנון. הוא מורכב בעיקר מיהודים. (המוסר שלו הוא לא יהודי אבל החיילים עצמם ברובם הגדול כן)
צה"ל לא הורג יהודים. אני מודע להסטוריה של צה"ל לדוגמא אלטלנה, אבל אם מישהו בינינו הוא הבוגד זו את. את לא עושה דבר וחצי דבר למען העם שלך. מה אני עושה? את תפקידי בצה"ל, תורם לעם שלי. מה את עושה? קוראת ל90% ממנו נאצי ובוגד.

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ה' אדוננו מה אדיר שמך בכל הארץ
« להגיב #33 ב- : יולי 03, 2011, 19:02:19 »
בס''ד

אלה שקוראים למדינת ישראל "נאצית" לא מייצגים את תנועתנו. מדינת ישראל היא הגאולה של עם ישראל אחרי 2000 שנות גלות. מדינת ישראל היא קדושה ביותר.

צריך להבדיל בין מדינת ישראל לבין ממשלת ישראל. ממשלת ישראל וכל הממסד של הערב רב הם כן רשעים. אבל המושג של מדינה יהודית וריבונות יהודית הוא מושג קדוש.

אפילו אם יש יהודים שסבורים שאני לא צודק ושישראל היא לא קדושה, לכתוב בפורום שלנו שישראל היא "נאצית" זה מאוד מזיק לתנועתנו. כדי למנוע התאבדות לאומית, חייבים לשכנע עשרות אלפי יהודים להיות מוכנים לחסום בגופם את הגירוש של יהודים ביהודה ושומרון וירושלים. זאת אומרת אנו זקוקים להתנגדות המונית. אין סיכוי לשכנע עשרות אלפי יהודים אם יהיה דיבור כזה.

מילה במילה!

ואמרתי ואני ימשיך להגיד שצריך להפריד בין השלטון למדינה השלטון הוא ניו נאצי על זה אין וויכוח.

ירושלים הקדושה, נמות למענך!

מנותק JewishGirl

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #34 ב- : יולי 04, 2011, 15:17:26 »
הצבא נקרא צבא עם, הוא לא צבא שכירי חרב או משהו בסגנון. הוא מורכב בעיקר מיהודים. (המוסר שלו הוא לא יהודי אבל החיילים עצמם ברובם הגדול כן)
צה"ל לא הורג יהודים. אני מודע להסטוריה של צה"ל לדוגמא אלטלנה, אבל אם מישהו בינינו הוא הבוגד זו את. את לא עושה דבר וחצי דבר למען העם שלך. מה אני עושה? את תפקידי בצה"ל, תורם לעם שלי. מה את עושה? קוראת ל90% ממנו נאצי ובוגד.

ההיסטוריה של הצבא הזה היא היסטוריה שרצחה יהודים בכיף והגנה על האויב הערבי בעיקר, ושלא נדבר על זה שהצבא הזה גם מגייס אויבים בכיף גדול.
חייל/לוחם שרוצה להתגייס לצבא הזה צריך קודם כל לחשוב האם זה נכון שהוא צבא ההגנה לישראל, שילמד את ההיסטוריה של הצבא הזה, זה התחיל באלטלנה והגיע לגירוש קטיף ועמונה, והגיע לזה שמתנחלים הם האויב העקירי, והערבי הוא המסכן. אז תחשוב לבד מה יכול להיות המשך ההיסטוריה של צבא ההגנה(אותו ארגון בוגדני) ל"ישראל".
וזה נכון שלא כל החיילים בצבא הזה הם בוגדים, חלקם מתגייסים מתוך אהבה לעם ומתוך רצון לדאוג ליהודים ולשמור עליהם, מה שאותם חיילים לא יודעים זה שהצבא הזה הוא צבא נאצי שנשלט ע"י השמאל ושאר הבוגדים ומה שהוא עושה זה לא להגן על יהודים אלא להגן על האויב. כשחייל כבר משוייך לצבא הזה יותר מחודש הוא שטוף מוח, הוא רואה ביהודים כאויב וטובח אותם ובערבים הוא רוצה לטבוח אבל הוא לא עושה את זה. חייל כזה צריך להיות מודע לכך שהוא ממלא פקודות נאציות, ואם זה מתאים לו הוא נאצי בעצמו. והרבה חיילים שהתגייסו לצה"ל התחילו את השירות בתור ימנים שאוהבים יהודים והגיעו למצב שהם שונאים מתנחלים יותר ממה שהם שונאים את הערבים.
ובתור מישהו שחושב שהוא עושה משהו לטובת העם צריך לדעת לאן הוא נכנס.

ועוד דבר, אם הייתי בוגדת הייתי מתגייסת לצבא הזה שקורא לעצור יהודים כי עלו לקבר צדיקים, שקורא לעצור ולגרש יהודים כי הם מתנחלים, שקורא לפוצץ אותם לא חשוב אם הם הניפו דגל לבן ולא משנה אם הם ניצולי שואה.
אל תגיד לי שאני בוגדת כי אתה זה ששייך לצבא הזה ולא אני.