כתב נושא: lo0o0o0l  (נקרא 11147 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק MaorJudah

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
lo0o0o0l
« ב- : יולי 01, 2011, 17:04:48 »
*צונזר*

« עריכה אחרונה: אוקטובר 24, 2011, 13:59:33 על ידי MrMaor100 »

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בקיצור - אם מדינת ישראל, צה"ל וגוים שהם לא ערבים שונאים יהודים, טובחים ביהודים, מגרשים יהודים, קוראים להשמדת העם היהודי, קוראים להשמדת הריבונות היהודית, תומכים בנאצים הם לא נאצים. אם ערבים עושים את כל זה - הם נאצים רק בגלל שהם לא מנחי תכניות אירוח בטלוויזיה האמריקאית. הזוי

מנותק MaorJudah

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
בקיצור - אם מדינת ישראל, צה"ל וגוים שהם לא ערבים שונאים יהודים, טובחים ביהודים, מגרשים יהודים, קוראים להשמדת העם היהודי, קוראים להשמדת הריבונות היהודית, תומכים בנאצים הם לא נאצים. אם ערבים עושים את כל זה - הם נאצים רק בגלל שהם לא מנחי תכניות אירוח בטלוויזיה האמריקאית. הזוי

איזה יהודי קורא להשמדת העם היהודי?

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
איזה יהודי קורא להשמדת העם היהודי?

כל נוצרי בעולם מאמין שבעת "חזרתו של יש"ו", העם היהודי יתנצר (כל יהודי שיסרב יישחט). אבל לא נורא, הם לא נאצים קיצוניים. הם סתם נאצים מתונים

מנותק MaorJudah

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
כל נוצרי בעולם מאמין שבעת "חזרתו של יש"ו", העם היהודי יתנצר (כל יהודי שיסרב יישחט). אבל לא נורא, הם לא נאצים קיצוניים. הם סתם נאצים מתונים

איפה זה כתוב?

מנותק InvadersMustDie

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
אני מזדעזע פה! אני שומע כל מיני ביטויים: "מדינת יSSרעל נאצית", "המדינה האנטישמיות ביותר בהיסטוריה" וכו'..

מי שאומר שמדינת ישראל היא מדינה נאצית או אנטישמית חולה נפש ואני מציע לו שיילך לאבחון פסיכיאטרי.
אם היא הייתה מדינה אנטישמית סביר להניח שלא הייתם חיים פה היום כפויי טובה שכמותכם!
אם הרב כהנא היה שומע את הביטויים האלה הוא היה מזעזע!
זה נראה כאילו זה פורום חמאס או משהו כזה!

אני שומע גם כל מיני משפטים שדוחים אותי כמו "כל הגויים נאצים"
אלה שאומרים את זה לא פחות גרועים מהמוסלמים שקוראים להילחם בכופרים למען אללה

יש עוד טענות מטופשות ומגעילות כמו "צה"ל הוא צבא נאצי",
אם צה"ל הוא צבא נאצי סביר להניח שהייתם עכשיו במחבוא והיו רוצים לשלוח אותכם למחנות השמדה.
צה"ל הוא צבא שנשלט בידי שמאלנים עלובים ופחדנים אבל הצבא עצמו והחיילים עצמם לא נאצים (רק מבצעי פקודות הגירוש)
אז כן הוא נשלט בידי שמאלנים אבל אם הוא היה נאצי הוא היה יורה בכולכם.
מסכים לגמרי

מנותק לא חשובה

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • "מוטב שאכשל באהבת חינם מאשר בשנאת חינם"
מסכימה עם מה שכתבת..

מנותק Amit.D

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
כל נוצרי בעולם?
פה אתה לא טועה רק בגלל ההכללה הגורפת(שמספיק למצוא אחד שחושב אחרת וכבר הוכח שאתה טועה), אלא אתה טועה ממש בגדול.
אתה פשוט לא מסוגל להבין שרוב העולם היום חילוני...ולא מעניין אותם שטויות של דת(וכן - כשדת מביאה למלחמות במקום לחברה מוסרית - עדיף בלי דת).
ואצל הנוצרים בכלל...מעטים האנשים שקרובים שם לדת.
לנאציזם אין שום קשר לנצרות. הנאציזם זה חלוקת העולם לגזעים שונים, ומבחינת היטלר גם נוצרים בארצות מסויימות היו גזע נחות.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
איפה זה כתוב?

אין הרבה זמן לפני שבת, אז תקרא את המאמר

http://hayamin.org/forum/index.php/topic,28456.0.html

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ה' אדוננו מה אדיר שמך בכל הארץ
מסכים איתך שאסור לדבר ככה. המדינה אמנם נשלטת על ידי השמאל הנאצי ולא השמאל הנאצי המתון השמאל הנאצי הקיצוני, ועושה פשעים כנגד יהודים ומתיישבים.

באיזה עוד מדינה הקימו מחלקה בשירות הביון המקומי כדי "לטפל" ביהודים? רק בישראל יש את המחלקה הנאצית - יהודית בשב"כ.

אבל עם כל זה אני עדיין חושב שאסור לדבר ככה, יש לנו נס גלוי מול העיניים שעם אחרי אלפיים שנות גלות וטווח בכל מקום זכה לקבל מדינה קטנה שעברה יותר מלחמות מכל עם אחר וניצחה בהם, וגורמת לבעיות בכל העולם ועם כל זה ישראל עדיין אחת המדינות החזקות והמפותחות בעולם.

בקיצור קום המדינה זה נס גלוי והרב כהנא זצ"ל גם לא היה מסכים עם הדברים פה של רון ועוד כמה בודדים פה.. אבל גם בימין הקיצוני יש יותר מדי קיצוניים.. כל אחד והדרך שלו

ירושלים הקדושה, נמות למענך!

מנותק Amit.D

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
לכל מי שאומר ש "מדינת יSSרעל היא אנטישמית/ נאצית"
« להגיב #10 ב- : יולי 01, 2011, 21:25:35 »
מסכים איתך שאסור לדבר ככה. המדינה אמנם נשלטת על ידי השמאל הנאצי ולא השמאל הנאצי המתון השמאל הנאצי הקיצוני, ועושה פשעים כנגד יהודים ומתיישבים.

באיזה עוד מדינה הקימו מחלקה בשירות הביון המקומי כדי "לטפל" ביהודים? רק בישראל יש את המחלקה הנאצית - יהודית בשב"כ.
המדינה נשלטת ע"י פוליטיקה, שיוצא שנותנת הרבה יותר לשמאל(ודווקא השמאל המתון יותר).
עובדה שאנחנו עוד כאן.

ושב"כ זה קיצור של "שירות הביטחון הכללי".
מן הסתם, הוא מטפל בעיקר בערבים...ובשביל מעט הבעיות שיש עם יהודים, הוקמה בסך הכל מחלקה אחת קטנה שאמורה לטפל בזה. בכל מדינה אחרת אין בכלל חלוקה...פה עיקר הבעיות זה עם ערבים, ומעט מאוד בעיות עם יהודים, אז השבכ מטפל בעיקר בערבים והקים רק מחלקה אחת קטנה לטיפול בבעיות עם יהודים. מה הבעיה בזה?
ולא חסרים סיפורים על איך השב"כ חוקר את הערבים...מה שלא קורה במחלקה היהודית(המחלקה היהודית אולי חוקרת יהודים כשיש חשדות נגדם על עבירות פליליות, אבל שיטות החקירה שונות לגמרי).

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #11 ב- : יולי 01, 2011, 21:54:56 »
בס''ד

מדינת ישראל היא קדושה כי היא נוצרה על ידי הקב''ה. אך הממסד ששולט על המדינה מאז הקמתה (הממשלה, אלופי צה''ל, המשטרע, התשקורת, הבג''ץ, הפרקליטות, השב''כ, החברות הגדולות וכו') הם בהחלט בוגדים. הבוגדים האלה רוצים לשכנע את העם להכנע ללחץ הבינלאומי להתאבד. והבוגדים האלה כבר ביצעו שואה רוחנית נגד דורות של יהודים טובים - המזרחיים למשל היו יהודים אמוניים כשעלו לא''י וגזלו מהם את יהודותם.

אם אתם באמת אוהבים את מדינת ישראל, עליכם להתנגד לממסד שרוצה לפרק את המדינה היהודית ולהופכה ל"מדינת כל אזרחיה" חס ושלום. אם לא תתנגדו ואם לא תחליפו את השליטים הבוגדניים, ישראל תחזור לגבולות אושוויץ של רק 10 קילומטרים, ישראל תאבד את כל הערכים היהודיים שלה, וישראל תתן למיליוני זרים עויינים כמו הסודנים לכבוש את המדינה. רק תנועתנו אומרת אמת לגבי כל הנושאים האלה לצערי הרב.

אז חיוני שתנועתנו תהפוך לתנועה המונית כמה שיותר מהר אם רוצים להציל את עם ישראל, ארץ ישראל ומדינת ישראל.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #12 ב- : יולי 01, 2011, 22:08:08 »
המדינה נשלטת ע"י פוליטיקה, שיוצא שנותנת הרבה יותר לשמאל(ודווקא השמאל המתון יותר).
עובדה שאנחנו עוד כאן.

ושב"כ זה קיצור של "שירות הביטחון הכללי".
מן הסתם, הוא מטפל בעיקר בערבים...ובשביל מעט הבעיות שיש עם יהודים, הוקמה בסך הכל מחלקה אחת קטנה שאמורה לטפל בזה. בכל מדינה אחרת אין בכלל חלוקה...פה עיקר הבעיות זה עם ערבים, ומעט מאוד בעיות עם יהודים, אז השבכ מטפל בעיקר בערבים והקים רק מחלקה אחת קטנה לטיפול בבעיות עם יהודים. מה הבעיה בזה?
ולא חסרים סיפורים על איך השב"כ חוקר את הערבים...מה שלא קורה במחלקה היהודית(המחלקה היהודית אולי חוקרת יהודים כשיש חשדות נגדם על עבירות פליליות, אבל שיטות החקירה שונות לגמרי).

בס''ד

אתה מלשין ובוגד ולא יהיה לך מקום בעולם הבא אם לא תחזור בתשובה.

אתה שואל, מה הבעיה כשהשב''כ רוצה לעצור יהודים טובים שמנסים להציל את עם ישראל? זה אסור באיסור מוחלט לגעת ביהודים טובים. מי שעושה פשע כזה מוגדר כמלשין ואנו מצווים להתפלל נגד מלשינים בשמונה עשרה שלוש פעמים כל יום. בתפילה בשמוה עשרה, אנו מקללים את המלשינים בקללות הגרועות ביותר. חבל שבחרת אתה להיות חלק מהמקוללים.

השב''כ הוא ארגון שפועל נגד יהודים טובים. אין דבר גרוע מזה. והשב''כ כל כך רוצה להדיח יהודים טובים עד שהם עוברים אפילו על החוקים של המשטר הבולשביקי.

מנותק Amit.D

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #13 ב- : יולי 01, 2011, 22:20:27 »
בס''ד

אתה מלשין ובוגד ולא יהיה לך מקום בעולם הבא אם לא תחזור בתשובה.

אתה שואל, מה הבעיה כשהשב''כ רוצה לעצור יהודים טובים שמנסים להציל את עם ישראל? זה אסור באיסור מוחלט לגעת ביהודים טובים. מי שעושה פשע כזה מוגדר כמלשין ואנו מצווים להתפלל נגד מלשינים בשמונה עשרה שלוש פעמים כל יום. בתפילה בשמוה עשרה, אנו מקללים את המלשינים בקללות הגרועות ביותר. חבל שבחרת אתה להיות חלק מהמקוללים.

השב''כ הוא ארגון שפועל נגד יהודים טובים. אין דבר גרוע מזה. והשב''כ כל כך רוצה להדיח יהודים טובים עד שהם עוברים אפילו על החוקים של המשטר הבולשביקי.
אני מלשין?
על מי ועל מה בדיוק הלשנתי?

ואין לי שום קשר לשב"כ, ואני לא חושב שיש בעיה עקרונית עם זה שיש מחלקה יהודית בשב"כ.
ואני כן חושב שפעולות טרור נגד ערבים זה לא דבר שצריך להיות מקובל.
אם מישהו רוצה להיות מה שאתה מכנה "יהודי טוב"(ואני מכנה פשוט "ציוני שפוי"), הוא יכול להצטרף לשירותי הביטחון כדי לסכל פעולות טרור נגד יהודים, או להקים מפלגה/להצטרף למפלגה קיימת שהוא מסכים עם דעותיה על מנת להשפיע ולשנות את המדיניות.
זה שהשב"כ מתנכל לימנים שלא עברו על החוק ושהשבכ בעצמו עובר על החוק ומעליל דברים וכל מה שאתם אומרים....לגבי זה באמת שאני לא יודע אם זה נכון או לא, אני לא מכיר לגמרי את הסיפורים(ולפי ההיכרות שלי עם הפורום הזה, פה זה לא המקום שאני אאמין לתיאוריות כאלה שכותבים בו), כך שאין לי ממש דעה. זה נראה לי קצת מופרך, אבל אני לא שולל את זה על הסף...אני פשוט לא ממש יודע ולא מכיר את הסיפורים האלה.

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #14 ב- : יולי 01, 2011, 23:59:13 »
יכול להיות שהתגובה שלך נובעת או מבורות או מאטימות, המחלקה היהודונית בשב"כ נטפלת למתיישבי יו"ש ורודפת אותם. עוצרת רבנים ומתעללת ב"מתנחלים" (מתיישבים). פרסמו פה נושא שיובל דיסקין קיבל מתנה ממחמוד עבאס על "שיתוף הפעולה" הפורה בינהם..

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
« להגיב #15 ב- : יולי 02, 2011, 22:11:59 »
שימו לב למשפט מהדיון הבא של גולש בפורום שטוען שהוא מהמחלקה היהודית: http://hayamin.org/forum/index.php/topic,31076.msg214072.html#msg214072

שימו לב למשפט האחרון בתגובה שלו.
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק Alex37

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • תחי יהודה!
« להגיב #16 ב- : יולי 03, 2011, 00:19:39 »
בס"ד

מי שמגרש יהודים מאדמתם או נאבק בכל האמצעים נגד היהדות (קל וחומר בן של קל וחומר אם שניהם), יכונה לעד נאצי. ולכן יSSרעיל היא נאצית והתומך בה גם הוא נאצי (וחולה נפש, אם הוא יהודון). איך מדינה אפלה ונאצית כזו היא "נס"? היהודונים יכולים גם להגיד שהשואה הייתה "נס", באותה מידה. כי יSSרעיל מבצעת שואה נאצית בעם היהודי. לא בהקמת יSSרעיל הארורה התחילה הגאולה, אלא בקיצה שיבוא ב"ה. רק אז ישוחררו היהודים ממלכות הרשע הנאצית.

ככל שאדם יותר מזהה את עצמו עם המערכת, כך קשה לו יותר להבין כיצד המערכת הורסת ומחריבה אותו. הסירו מלבכם את התעמולה الصهيونية הזולה. זוהי לא מדינת היהודים, אלא מדינת אוייבי ושונאיי היהדות והיהודים. זה כל כך פשוט: אין צה"ל = אין ערבים. רק הפאשיסטים המטומטים החולניים והעיוורים ביותר יתמכו בשלטון ששם לו למטרה להשמיד אותם (ושבכלל הוקם למען מטרה זו). למי שמגרש אותי מביתי לא מגיע (מה זה לא מגיע? אין זכות!) לחיות.                 
כל דור שאינו נבנה בימיו [בית-המקדש] מעלין עליו כאילו הוא החריבו. תלמוד-ירושלמי, מסכת יומא, א'.

מנותק InvadersMustDie

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #17 ב- : יולי 03, 2011, 01:19:45 »
בס"ד

מי שמגרש יהודים מאדמתם או נאבק בכל האמצעים נגד היהדות (קל וחומר בן של קל וחומר אם שניהם), יכונה לעד נאצי. ולכן יSSרעיל היא נאצית והתומך בה גם הוא נאצי (וחולה נפש, אם הוא יהודון). איך מדינה אפלה ונאצית כזו היא "נס"? היהודונים יכולים גם להגיד שהשואה הייתה "נס", באותה מידה. כי יSSרעיל מבצעת שואה נאצית בעם היהודי. לא בהקמת יSSרעיל הארורה התחילה הגאולה, אלא בקיצה שיבוא ב"ה. רק אז ישוחררו היהודים ממלכות הרשע הנאצית.

ככל שאדם יותר מזהה את עצמו עם המערכת, כך קשה לו יותר להבין כיצד המערכת הורסת ומחריבה אותו. הסירו מלבכם את התעמולה الصهيونية הזולה. זוהי לא מדינת היהודים, אלא מדינת אוייבי ושונאיי היהדות והיהודים. זה כל כך פשוט: אין צה"ל = אין ערבים. רק הפאשיסטים המטומטים החולניים והעיוורים ביותר יתמכו בשלטון ששם לו למטרה להשמיד אותם (ושבכלל הוקם למען מטרה זו). למי שמגרש אותי מביתי לא מגיע (מה זה לא מגיע? אין זכות!) לחיות.                 
נאום יפה רק חסר בסוף "אללה וקבר" וזה מושלם.

מנותק JewishGirl

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #18 ב- : יולי 03, 2011, 01:21:47 »
נאום יפה רק חסר בסוף "אללה וקבר" וזה מושלם.

במה הוא טועה? הוא הסביר יפה מאוד שמדינת "ישראל" היא מדינה נאצית, וצה"ל הוא ארגון נאצי.

מנותק InvadersMustDie

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #19 ב- : יולי 03, 2011, 02:19:20 »
איזה אנשים מטומטמים.... אתם יודעים מה, תצטרפו לחמאס ותשמידו את המדינה הנאצית הזאת ואת כל חיילי צה"ל הנאצים, תשחטו את הנוצרים הנאצים וזהו חייכם יהיו מושלמים.

מנותק Alex37

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • תחי יהודה!
« להגיב #20 ב- : יולי 03, 2011, 02:34:17 »
בס"ד

אידיוט. אתה הוא זה שמצורף ישירות לחמאס בכך שאתה תומך בצבא שמגן עליו ומשרת אותו - צה"ל, ובמדינה שהקימה אותו מלכתחילה ותמכה בו לאורך כל הדרך - יSSרעיל. היהודונים הצי(ו)ניים יצרו את האוייב הערבי, עכשיו הם מקבלים על הראש כראוי בעבור זה, ומגיע להם. "חמאס" זוהי המצאה בלעדית של היSSרעילים. לא היה חמאס אלמלא היישות הציונית הקימה אותו ומימנה אותו, כנ"ל לגביי פתח ושאר הארגונים הציוניים-ערביים שהמדינה הנאצית מקימה ומממנת. היאהודים פשוט לא לומדים...

מה צריך לעשות ליאהוד כדיי שיפקחו עיניים? גם כששוברים להם את העצמות, טובחים בהם, מטביעים אותם, גורסים להם את הגידים ומשסעים בבשרם, מגרשים אותם, עושים להם שואה וטיהור אתני, מפוררים את האמא ומקצצים את האבא, שורפים להם את הבתים; אחרי כל זה, היאהודים עדיין לא מסוגלים לזהות את האוייב שלהם - שהוא היהודונים העמלקים הנאצים מהערב רב: מלכות הרשע דאולת יסראיל אלס'היונייה.                
« עריכה אחרונה: יולי 03, 2011, 03:10:08 על ידי Alex37 »
כל דור שאינו נבנה בימיו [בית-המקדש] מעלין עליו כאילו הוא החריבו. תלמוד-ירושלמי, מסכת יומא, א'.

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #21 ב- : יולי 03, 2011, 03:27:41 »
לא לא זה פשוט לא יאומן, אנחנו רוצים להפוך לתנועה גדולה אבל שיכנסו לכאן גולשים כאורחים ויראו פה אנשים ספק חולי נפש קוראים למדינת ישראל "מדינה נאצית" אני בספק אם מישהוא יקח את הפורום ברצינות.

מה אתם שונים מחברי הכנסת הנאצים ערבים שגם קוראים למדינת ישראל מדינה נאצית? מה אתם שונים מנטורי חרטא והחמאס?

אני חושב שחיים צריך לעשות משהוא נגד זה. אתם יכולים לקלל ולגדף חופשי את השלטון וגם אני חושב שהמון אנשים שיושבים בכנסת הם נאצים (ולא, לא רק הערבים) אבל מפה ועד לקרוא למדינת ישראל וצה"ל צבא נאצי זה כבר הגזמה חמורה שאני בתור אחד שמגדיר את עצמו ימני אולטרה קיצוני לא מעז לדבר ככה.

תבינו שאין לכם זכות לקרוא לצה"ל צבא נאצי, הצבא נשלט על ידי מפקדים שמאלנים וכפוף לשלטון שמאלני ניו נאצי על זה אין וויכוח ואין ספק אבל הצבא עצמו מורכב מילדים תמימים בני 19-20 ילדים שהם הבנים והאחים שלנו ואוהבים את המדינה ושונאים את האוייב והערבים לא פחות מכולנו כאן ביחד. נכון אז היה "התנתקות" והיה והיו לצערי פינוי מאחזים, יש חיילים שמסרבים פקודה ויש כאלה שלא עושים את זה ועל זה באמת אני חושב שזה חמור מאוד. אבל אל תשכחו שהם כפופים למדינה, אם הם יסרבו פקודה אז יתנו לחיילים הדרוזים לפנות את הישובים זה לא מה שימנע לצערי את הפינוי (רק התנגדות פיזית תמנע).

תפסיקו לכתוב יSSרעל ולרשום צה"ל ונאצי באותו משפט, אתם פוגעים בנו יותר ממה שאתם חושבים. אני אישית כגולש קבוע כאן שואף לראות את הפורום בעוד כמה שנים כאחד המקומות המרכזיים באינטרנט הישראלי לגולשי ימין, וכמו שכתבו כאן בפורום לא מעט זה שהילדים של היום הם העתיד הם ילכו לצבא והם יצטרכו להתמודד מול האוייב ואותם צריך לחנך, אז אני יכול לחתום לכם שנכנס לכאן גולש (ילד \ נער) חילוני אבל ימני בדעותיו עם ערכים ואהבת הארץ ורואה פה באשכול אחד "מוות לערבים" הוא מבסוט, באשכול שני הוא רואה "צה"ל צבא נאצי" או תמונה של איש ימין \ ראש תנועת ימין עם שפם היטלר הוא לא ירשם לפורום ואפילו יפחד לחזור לגלוש כאן.

ושוב אני חוזר ומציין, שחוץ מהקטע שלכם נגד המדינה עצמה וצה"ל אני מסכים אתכם לגמרי שהשלטון הוא שלטון ניו נאצי והוא גם אותו אחד שמושך לצה"ל בחוטים.

אז תפסיקו עם הנוסח כתיבה הזה שלא שונה מהנוסח כתיבה שמופיע בפורומים של ערבים.

מיותר מאוד לציין שאם הרב כהנא זצוק"ל היה שומע את דבריכם היה חורה לו עד מאוד. מצד אחד נכון שגם אם הוא היה חי בתקופה של היום והיה יודע מה הולך במדינת ישראל היה חורה לו לא פחות, אבל אני לא מאמין בחיים שהרב היה מדבר כמוכם. וגם חיים לעולם לא אמר שמדינת ישראל היא מדינה נאצית, הוא תמיד דיבר כלפי השלטון וכלפי אנשים ספציפית בלבד!

הבנאדם (יותר נכון היהודי) היחידי ששמעתי אותו מדבר ככה היה "חסיד" נטורי חרטא שדיבר בסרטון של הרב אמנון יצחק ואמר במילים האלה שמדינת ישראל היא מדינה נאצית.
אז זה מה שאתם? נטורי חרטא? ברור שלא וחבל גם שאחרים יחשבו ככה, שלא לדבר על השמאלנים בפורום ששמחים עד השמיים שהם מוצאים להם סיבה אמיתית לקרוא לנו חולי נפש ו"קיצוניים".

מקווה שמישהוא יקרא את התגובה הזאת ויפנים אותה, זה כבר מתחיל להיות מוגזם ולפתח מריבות בין משתמשים פה כל שני וחמישי.

מנותק Alex37

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • תחי יהודה!
« להגיב #22 ב- : יולי 03, 2011, 04:59:32 »
בס"ד

ציטוט
תבינו שאין לכם זכות לקרוא לצה"ל צבא נאצי, הצבא נשלט על ידי מפקדים שמאלנים וכפוף לשלטון שמאלני ניו נאצי על זה אין וויכוח ואין ספק אבל הצבא עצמו מורכב מילדים תמימים בני 19-20 ילדים שהם הבנים והאחים שלנו ואוהבים את המדינה ושונאים את האוייב והערבים לא פחות מכולנו כאן ביחד.

אין לי "זכות" לקרוא למי שמגרש אותי מביתי נאצי?! היטלר יש"ו שר"י היה גאה בך.  

מי שמגרש יהודים וקורע להם את הנחיריים הוא לא תמים ולא כלום. אדם שלא אחראי למעשיו הוא מפלצת פסיכופתית שראוי לאשפז. כל מי שנושא את מדיי הצבא הנאצי שמגרש יהודים, מכיר ב-"נכונותה" של הנאציות הרצחנית של צה"ל ולכן גם הוא נאצי. אתה לא ימני, אלא ג'ינגואיסט תאב כוחניות שמוכן להכות באחיו היהודים בגלל שהשלטון ציווה כך. זהו הפאשיזם במיטבו. איש אינו "תמים", או שאתה ראוי לאישפוז בגין חוסר אחראיות למעשיך, או שאתה אחראי למעשיך ואי לכך תסבול את העונש על שיתוף פעולה עם הערב רב העמלקי הנאצי.

אין הצדקה להצדקתה של מדינה שמאז הקמתה הורסת ומחריבה יהודים באנטישמיות שהיטלר יש"ו שר"י היה גאה בה ואף מופתע ממנה. יSSרעיל לא תפשע נגד יהודים ותצא מזה מבלי לשלם. מדינה שהוקמה בידי אנטישמים היטלריסטים מושבעים וממשיכה את פעלו של היטלר בגאווה היא מדינה שראויה להיות מושמדת לדראון עולם.  

ציטוט
אז היה "התנתקות" והיה והיו לצערי פינוי מאחזים, יש חיילים שמסרבים פקודה ויש כאלה שלא עושים את זה ועל זה באמת אני חושב שזה חמור מאוד. אבל אל תשכחו שהם כפופים למדינה, אם הם יסרבו פקודה אז יתנו לחיילים הדרוזים לפנות את הישובים זה לא מה שימנע לצערי את הפינוי (רק התנגדות פיזית תמנע).

ראשית כל, זה גירוש, לא "פינוי".

שנית, מה זה "אז היה"? אין הבדל בין הנאצי שנותן פקודה לנאצי ש-"רק" ממלא את הפקודה: שניהם נאצים בני נאצים, שניהם בני מוות. המדינה הנאצית היא היא השורש של כל מערך הגירושים הנאציים הזה שצה"ל מבצע, היא היא זו שיצרה את חמאס, והיא גם זו שמביאה מיום ליום חורבן על היישוב היהודי בארץ-ישראל תובב"א. ראשי הציונות כולם כאחד היו נאצים, מאדולף הרצל ועד החבר'ה של משה היטלר דיין והלאה, הציונות כולה היא אסון ואבדון לכל יהודי.  

מא' עד ת' המדינה היא נאצית ואנטישמית. מהכרזת העצמאות ועד לשי ניצן ודומיו, יSSרעיל היא המשך ישיר ומפותח של גרמניה הנאצית. למעט (בינתיים) זה שהדגל נושא סממנים יהודיים, וההמנון הוא לא דויצ'לאנד אובר אלס, יSSרעיל היא מפלצת נאצית שמכלה את היהודים ומסוכנת מיליוני מיליונים של פעמים יותר מאיזשהו ערבי...

עד שמלכות הרשע הפשע והגירוש תיפול, תמיד יסבלו היהודים את עולה של ריבונות נאצית והרסנית - אין מקום בעולם הזה לסרטן האנטישמי יSSרעיל ולזרוע הנאצית המבצעת שלו צה"ל ההיטלריסטי.      
« עריכה אחרונה: יולי 03, 2011, 05:17:39 על ידי Alex37 »

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #23 ב- : יולי 03, 2011, 06:00:58 »
בס''ד

אלה שקוראים למדינת ישראל "נאצית" לא מייצגים את תנועתנו. מדינת ישראל היא הגאולה של עם ישראל אחרי 2000 שנות גלות. מדינת ישראל היא קדושה ביותר.

צריך להבדיל בין מדינת ישראל לבין ממשלת ישראל. ממשלת ישראל וכל הממסד של הערב רב הם כן רשעים. אבל המושג של מדינה יהודית וריבונות יהודית הוא מושג קדוש.

אפילו אם יש יהודים שסבורים שאני לא צודק ושישראל היא לא קדושה, לכתוב בפורום שלנו שישראל היא "נאצית" זה מאוד מזיק לתנועתנו. כדי למנוע התאבדות לאומית, חייבים לשכנע עשרות אלפי יהודים להיות מוכנים לחסום בגופם את הגירוש של יהודים ביהודה ושומרון וירושלים. זאת אומרת אנו זקוקים להתנגדות המונית. אין סיכוי לשכנע עשרות אלפי יהודים אם יהיה דיבור כזה.

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #24 ב- : יולי 03, 2011, 10:07:01 »
אלכס אתה מציג צד אחד של המשוואה, כמה יהודים חיים היום תודות לצה"ל ולמדינה?