בס"ד
תבינו שאין לכם זכות לקרוא לצה"ל צבא נאצי, הצבא נשלט על ידי מפקדים שמאלנים וכפוף לשלטון שמאלני ניו נאצי על זה אין וויכוח ואין ספק אבל הצבא עצמו מורכב מילדים תמימים בני 19-20 ילדים שהם הבנים והאחים שלנו ואוהבים את המדינה ושונאים את האוייב והערבים לא פחות מכולנו כאן ביחד.
אין לי "זכות" לקרוא למי שמגרש אותי מביתי נאצי?! היטלר יש"ו שר"י היה גאה בך.
מי שמגרש יהודים וקורע להם את הנחיריים הוא לא תמים ולא כלום. אדם שלא אחראי למעשיו הוא מפלצת פסיכופתית שראוי לאשפז. כל מי שנושא את מדיי הצבא הנאצי שמגרש יהודים, מכיר ב-"נכונותה" של הנאציות הרצחנית של צה"ל ולכן גם הוא נאצי. אתה לא ימני, אלא ג'ינגואיסט תאב כוחניות שמוכן להכות באחיו היהודים בגלל שהשלטון ציווה כך. זהו הפאשיזם במיטבו. איש אינו "תמים", או שאתה ראוי לאישפוז בגין חוסר אחראיות למעשיך, או שאתה אחראי למעשיך ואי לכך תסבול את העונש על שיתוף פעולה עם הערב רב העמלקי הנאצי.
אין הצדקה להצדקתה של מדינה שמאז הקמתה הורסת ומחריבה יהודים באנטישמיות שהיטלר יש"ו שר"י היה גאה בה ואף מופתע ממנה. יSSרעיל לא תפשע נגד יהודים ותצא מזה מבלי לשלם. מדינה שהוקמה בידי אנטישמים היטלריסטים מושבעים וממשיכה את פעלו של היטלר בגאווה היא מדינה שראויה להיות מושמדת לדראון עולם.
אז היה "התנתקות" והיה והיו לצערי פינוי מאחזים, יש חיילים שמסרבים פקודה ויש כאלה שלא עושים את זה ועל זה באמת אני חושב שזה חמור מאוד. אבל אל תשכחו שהם כפופים למדינה, אם הם יסרבו פקודה אז יתנו לחיילים הדרוזים לפנות את הישובים זה לא מה שימנע לצערי את הפינוי (רק התנגדות פיזית תמנע).
ראשית כל, זה גירוש, לא "פינוי".
שנית, מה זה "אז היה"? אין הבדל בין הנאצי שנותן פקודה לנאצי ש-"רק" ממלא את הפקודה: שניהם נאצים בני נאצים, שניהם בני מוות. המדינה הנאצית היא היא השורש של כל מערך הגירושים הנאציים הזה שצה"ל מבצע, היא היא זו שיצרה את חמאס, והיא גם זו שמביאה מיום ליום חורבן על היישוב היהודי בארץ-ישראל תובב"א. ראשי הציונות כולם כאחד היו נאצים, מאדולף הרצל ועד החבר'ה של משה היטלר דיין והלאה,
הציונות כולה היא אסון ואבדון לכל יהודי.
מא' עד ת' המדינה היא נאצית ואנטישמית. מהכרזת העצמאות ועד לשי ניצן ודומיו, יSSרעיל היא המשך ישיר ומפותח של גרמניה הנאצית. למעט (בינתיים) זה שהדגל נושא סממנים יהודיים, וההמנון הוא לא דויצ'לאנד אובר אלס, יSSרעיל היא מפלצת נאצית שמכלה את היהודים ומסוכנת מיליוני מיליונים של פעמים יותר מאיזשהו ערבי...
עד שמלכות הרשע הפשע והגירוש תיפול, תמיד יסבלו היהודים את עולה של ריבונות נאצית והרסנית - אין מקום בעולם הזה לסרטן האנטישמי יSSרעיל ולזרוע הנאצית המבצעת שלו צה"ל ההיטלריסטי.