כמה יהודים גורשו מבתיהם? כמה אלפים. כמה הוטבעו? עשרות לא יותר. כמה נעצרו ומתו ע"י הצבא והממשלה? נעצרו אני מניח רבים, מתו? 0 ככל שידוע לי. כמה יהודים נמצאים בגלות מאי רצונם? אני מניח שאת מדברת על מקרים כמו של חיים בן פסח, אני מני שמדובר במקרים בודדים.
ואני סופר אותם, לא טענתי שהכל מושלם, אבל לקרוא ללוחמים שלנו נאצים? זו בושה.
ודבר נוסף, זה לא הצבא היקר שלי, זה הצבא היקר לכל העם ולכל מי שקורה לעצמו יהודי. שאני אבין, שאת שומעת בחדשות שנפצע חייל או חס וחלילה נהרג חייל את יושבת בסלון ואומרת לעצמך לא נורא פחות נאצי? אני באמת לא מבין את השנאה הזו לצה"ל וחייליו.
ולא ענית לי על השאלה, כמה יהודים ניצלו בזכות הצבא שאת כל כך שונאת?
בשבילך זה רק כמה עשרות אלפים, זה לא איזה 6 מליון כמו בשואה נכון? בשביל לרחם על אותם יהודים אתה צריך שהם יהיו יותר מ-6 מליון, כי אם מדובר ב-6 מליון זה מזעזע, אבל אם מדובר רק בכמה יהודים בודדים אז אין ממה לעשות מזה עניין כל כך גדול.
ואגב, אני מדברת לא רק על המקרה של חיים אלא גם גם על המקרה של יהונתן פולארד, נראה לך שבזמן שאתה יושב לך בבית קפה ליד הבית הוא נהנה?
גם אם רק יהודי אחד היה מגורש מביתו וגם אם רק יהודי אחד היה נרצח וגם אם רק יהודי אחד היה בגלות מאי רצונו, אנחנו עדיין צריכים לדאוג לו ולראות במי שמגרש אותו, רוצח אותו או משאיר אותו בגלות בכוח, כאויב. גם אם מדובר במישהו שרק ממלא אחר פקודה נאצית(גם החיילים הנאצים רק מילאו אחר פקודות).
לוחמים ששייכים לצה"ל צריכים לדעת שהם משוייכים לאויב, וחייל שמודע לכך שהוא ממלא פקודות של אויב נאצי, הוא נאצי בעצמו. מה כבר יקרה אם לוחמים יסרבו פקודת גירוש? יכלאו אותם? עדיף שיכלאו אותם ושלא יבגדו באחים שלהם.
כמה ערבים ניצלו בזכות הצבא שאתה כל כך אוהב?
במתנחלים אין בעיה לירות, לירוק, לקלל, להשפיל וכו', אבל אם חייל רק נוגע בערבי, הצבא צועק גזענות ושולח אותו לכלא - מה שמאוד מפחיד את החיילים הצה"ליסטים. בעצם הם גם פוחדים מהערבים עצמם.
איזה עוד לוחמים תראה שיש להם
נשק ביד שבורחים מהאויב שלהם כמו חתולים מפוחדים?? איפה? רק לוחמי צה"ל.
גיבורים על יהודים אבל פחדנים מול האויב האמיתי.