כתב נושא: אז דיבורים דיבורים, אבל הינה עוד חודש עבר ואנחנו הולכים ומתקרבים לספטמבר השחור  (נקרא 3277 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ה' אדוננו מה אדיר שמך בכל הארץ
אז הינה תכף נגמר לו עוד חודש ואנחנו הולכים ומתקרבים לספטמבר השחור שבו הפלסטינאצים יכריזו באופן חד צדדי על מדינה ואיך אומרים , יאמה ברדק.

הימור שלי - אינתיפאדה שלישית והסובלים העיקריים יהיו תושבי יו"ש והמתנחלים.

אז נראה לכם שבאמת אנשים יגיעו להגן בגופם ולמנוע מההתאבדות הזאת? אני בכל מקרה יעשה הכל כדי להגיע עם כמה שיותר אנשים מהעיר ונהיה מוכנים לחטוף קצת מכות (ואם צריך גם לתת  :old_azn:)

אבל עכשיו ברצינות, אנחנו הולכים ומתקרבים לספטמבר ולא נראה דחיה של העניין באופק.. חיים כבר מסביר נמרצות שהפתרון היחיד זה למנוע את זה במאבק גופי.

אני חושב שצריך כבר מעכשיו ליצור מודעות גם ברשת וגם בתקשורת. זה שאנחנו ממשיכים להגיד את זה כאן בפורום זה טוב ויפה אבל לא מועיל כי כולנו כאן יודעים את זה, אבל שמה בחוץ יש אנשים שדעותיהם כשלנו (או לפחות קרובים להיות) וצריך כמה שיותר אנשים כדי למנוע את זה. המדינה לא תוכל להלחם בכולם! אז נקבל קצת מכות ננשום קצת גז אבל סופו של יום הם לא יוכלו לעצור מאה אלף יהודים (בעזרת ה' זה המספר שיהיה ואפילו יותר).

צריך להתחיל להתכונן כבר מעכשיו להפגנת ענק ולהגיע למספר עצום של יהודים שיהיו מוכנים להגן בגופם (ולא בשלטים וצעקות) על מדינת ישראל! ויש הרבה שיהיו מוכנים לכך ובעז"ה הרבה יהודים יתעוררו ויבואו להרתם למאבק.

ירושלים הקדושה, נמות למענך!

מנותק MaorJudah

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
אני חושב שהפתרון הוא גם בהתנגדות גופנית לגירוש וגם הפגנות ומחאות של העם נגד התאבדות לאומית

מנותק הימני

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
להערכתי לא יהיה שום דבר מיוחד אחרי ההכרזה (אם תהיה).

זה לא יהיה משהו פרקטי בשטח.

אני לא רואה איך הערבים עולים על ישובים ביהודה ושומרון,
הם מתעסקים בחיים שלהם וזהו.

לא חושב שתהיה לזה יותר מידי משמעות חוץ מהקטע המדיני.

מנותק אדם לא שפוי

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
להערכתי לא יהיה שום דבר מיוחד אחרי ההכרזה (אם תהיה).

זה לא יהיה משהו פרקטי בשטח.

אני לא רואה איך הערבים עולים על ישובים ביהודה ושומרון,
הם מתעסקים בחיים שלהם וזהו.

לא חושב שתהיה לזה יותר מידי משמעות חוץ מהקטע המדיני.

אני נוטה להסכים עם דברייך.

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
אבל אם חלילה תהיה הכרזה והנאצים יקבלו מדינה נאצית עצמאית, אתם חושבים שהם לא יבואו לתבוע (או יותר נכון לגנוב) את השטח שלהם כביכול?

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
אני חש כאן בהשפעתה של התעמולה השמאלנית, אז תרשו לי להרגיע את המודאגים כאן - שום דבר לא ישתנה גם אחרי 100 הכרזות "עצמאות" של הפולש הערבי בארץ ישראל.

כדי להכריז על עצמאות, הפולש הערבי קודם כל צריך לשלוט לחלוטין בשטח שעליו הוא יושב, ומכיוון שזה לא כך אין כל סיבה להיכנס לפאניקה (הבעיה היא לא הערבים, אלא ממשלות ישראל).
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק לוחם יהודה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
הם לא שולטים ישירות בשטח אבל בעקיפין כן (במיוחד עם השלטון הנוכחי). אבל בכל מקרה ברור שהם לא יבואו לנסות לכבוש את כל השטחים האלה אבל תפתח איתיפאדה או משהוא בסגנון לא?

מנותק MaorJudah

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
הם לא שולטים ישירות בשטח אבל בעקיפין כן (במיוחד עם השלטון הנוכחי). אבל בכל מקרה ברור שהם לא יבואו לנסות לכבוש את כל השטחים האלה אבל תפתח איתיפאדה או משהוא בסגנון לא?

אם ישראל תיסוג מהשטחים - תהיה מדינה פלסטינית ומטרי טילים ייפלו במרכז הארץ.

אם ישראל לא תיסוג - תיפתח אינתיפאדה שלישית ורצחנית במיוחד.

ככה שבכל מקרה התוצאות לא יהיו טובות

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
כשהערבי הנאצי יכריז על מדינה ערבית נאצית נוספת, שאר הגוים האנטישמים יכירו בו מיד. אחרי שאובמה יכיר בזוהמה הישמעאלית החדשה מדינת ישראל תמהר להשיג אותה באנטישמיות ותתכונן לגירוש המחסום היהודי מיהודה ושומרון. אם זה יקרה, חס וחלילה - אנחנו נגיע לגבולות של 10 ק"מ ברוחב. היא תחמש ותממן את הצבא ה"פלסטיני" שיוכל לתקוף יחד עם צבאות ערב ולחתוך את המדינה הפצפונת לשניים תוך שתי דקות - ומשם, רק נס אלקי יציל אותנו משואה שניה.

אנחנו היחידים שמונעים שואה. רק אנחנו מעודדים התנגדות אמיתית ורצינית לגירוש ומלמדים את היהודים להתנגד פיזית לכל ניסיון כזה. כמו בעמונה, ההפך הגמור מגוש קטיף. אם רק היו לנו עשרות אלפי יהודים שיתנגדו פיזית לגירוש - היינו מצליחים למנוע התאבדות יהודית ושואה שניה. רק עכשיו אתם מתחילים להבין עד כמה זה חשוב וחיוני להפיץ את המסר שלנו ולהגיע לכמה שיותר יהודים?
« עריכה אחרונה: יולי 01, 2011, 18:29:21 על ידי רון בן מיכאל »

מנותק JewishGirl

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
אם ישראל תיסוג מהשטחים - תהיה מדינה פלסטינית ומטרי טילים ייפלו במרכז הארץ.

אם ישראל לא תיסוג - תיפתח אינתיפאדה שלישית ורצחנית במיוחד.

ככה שבכל מקרה התוצאות לא יהיו טובות

עדיף שנילחם על זה בכבוד וה' יעזור לנו.

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
לערבים יש רוב אוטומטי באו"ם הם יכולים להעביר דרישה ברוב גדול להרוג את כול היהודים ולשנות את דגל האו"ם לצלב קרס לכן להחלטה (בעצרת הכללית) אין כוח אמיתי כמו שכבר נאמר או"ם שמום
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!

מנותק MaorJudah

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
עדיף שנילחם על זה בכבוד וה' יעזור לנו.

אנחנו חייבים להילחם על זה!! אין ברירה אחרת!