אז הינה תכף נגמר לו עוד חודש ואנחנו הולכים ומתקרבים לספטמבר השחור שבו הפלסטינאצים יכריזו באופן חד צדדי על מדינה ואיך אומרים , יאמה ברדק.
הימור שלי - אינתיפאדה שלישית והסובלים העיקריים יהיו תושבי יו"ש והמתנחלים.
אז נראה לכם שבאמת אנשים יגיעו להגן בגופם ולמנוע מההתאבדות הזאת? אני בכל מקרה יעשה הכל כדי להגיע עם כמה שיותר אנשים מהעיר ונהיה מוכנים לחטוף קצת מכות (ואם צריך גם לתת

)
אבל עכשיו ברצינות, אנחנו הולכים ומתקרבים לספטמבר ולא נראה דחיה של העניין באופק.. חיים כבר מסביר נמרצות שהפתרון היחיד זה למנוע את זה במאבק גופי.
אני חושב שצריך כבר מעכשיו ליצור מודעות גם ברשת וגם בתקשורת. זה שאנחנו ממשיכים להגיד את זה כאן בפורום זה טוב ויפה אבל לא מועיל כי כולנו כאן יודעים את זה, אבל שמה בחוץ יש אנשים שדעותיהם כשלנו (או לפחות קרובים להיות) וצריך כמה שיותר אנשים כדי למנוע את זה. המדינה לא תוכל להלחם בכולם! אז נקבל קצת מכות ננשום קצת גז אבל סופו של יום הם לא יוכלו לעצור מאה אלף יהודים (בעזרת ה' זה המספר שיהיה ואפילו יותר).
צריך להתחיל להתכונן כבר מעכשיו להפגנת ענק ולהגיע למספר עצום של יהודים שיהיו מוכנים להגן בגופם (ולא בשלטים וצעקות) על מדינת ישראל! ויש הרבה שיהיו מוכנים לכך ובעז"ה הרבה יהודים יתעוררו ויבואו להרתם למאבק.