כתב נושא: חדשות מהמדינה הכי אנטישמית שקמה מאז הרייך השלישי: קנס למעסיקי יהודים  (נקרא 1702 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
נשיא אירן מחמוד אחמדיניג'ד החליט להטיל קנס של 9000 ריאל על כל מי שיעסיק יהודי. טוב, זה לא אחמדי אלא ביבי. ולא אירן אלא מדינת ישראל. חוץ מזה, הכל נכון

http://www.taasuka.gov.il/Taasuka/Employee%20Services/special%20projects

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

ממשלת נתניהו-ליברמן-ש''ס משחדת מעסיקים יהודים להעסיק ערבים נאצים במקום יהודים והשוחד האנטישמי הזה בא ממשלמי מיסים יהודים.

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
ואחרי זה מתלוננים שהאבטלה גואה. עניי עירך קודמים. על אחת כמה וכמה שאנחנו צריכים להעדיף את עניי עירנו על פני אויבנו המטונפים שמוסר העבודה ואיכות העבודה שלהם ירודים בהרבה משל יהודים.
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
אני ממליץ להם לבוא לעבוד איפה שאני עובד.

אצלנו משלמים לערבים יותר מהיהודים  >:(
אני לא אלוהים אני חלק ממנו

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
הקנס הוא לא מהמעסיקים אלא ממשלמי המסים. למעסיק למעשה מוצע שוחד של 9000 ש"ח כדי שימכור את נפשו לשטן הערבי. מי שמתשתתף בתוכנית כזו הוא יהודון בוגדני.

מנותק Alex37

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • תחי יהודה!
בס"ד

איזה תענוג להיות עם חופשי בארצנו פילסטין! תודה לך ביבי, היותך ראש הממשלה זו גאווה לאומית ממש, ותודה לכל היאהוד שהצביעו לך -  רק בזכותכם זה התאפשר, אתם עשיתם את זה. המשיכו להצביע לליכוד! ולליברמן! ולש"ס! ולאיחוד הלאומי! ולבית היהודוני! תודה רבה, ולשנה הבאה באל קודס הבנויה!      
« עריכה אחרונה: יוני 26, 2011, 03:06:34 על ידי Alex37 »
כל דור שאינו נבנה בימיו [בית-המקדש] מעלין עליו כאילו הוא החריבו. תלמוד-ירושלמי, מסכת יומא, א'.

מנותק אביר הקרנפים

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • מוסר, כבוד, יהדות.
נו... זה למה לא הצבעתי בבחירות. אין בשביל מה.
אמת, כבוד וכוח. שלושה דברים שאנשים מחפשים ומבקשים מזולתם כל ימי חייהם ולא יודעים שצריכים למצוא את זה בתוך עצמם.

צבא יהושע עוד יחזור!