כתב נושא: הסטאליניסטים של FXP מכים שוב  (נקרא 3094 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק MaorJudah

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
הסטאליניסטים של FXP מכים שוב
« ב- : יוני 25, 2011, 22:14:43 »
פתחתי את אשכול עם ציטוטים מההלכה המוסלמית:

4. כל רכוש היהודים – אדמות, בתים, נשים - שייך למוחמד ולערבים. סורה 59 פסוק 7. סורה 33 פסוק 27.
5. היהודים אינם מבינים את תורתם כי הם "חמור נושא ספרים שהמוות ישיג אותם". סורה 62 פסוקים 8-5.
6. בניגוד למוסלמים שמקבלים בגן העדן אוכל, שתייה, נשים יפות ונערים, כל יהודי (ונוצרי) מקבל גיהנום. וניצלה באש. מיד אחר כך מוציאים אותו מהאש עד שירפא עורו. כשיצמיח עור חדש מיד ייזרק בחזרה אל תוך האש, והחוצה... וכך לנצח. סורת הנשים 4 פסוק 56.
7. היהודים הם שדים, כופרים, הראויים לאבדון והשמדה. סורה 46 פסוקים 35- 29.
8. אסור להתיידד עם היהודים והנוצרים. סורה 5 פסוק 56.
9. "והיו שפלים". סורה 9 פסוק 29. הפסוק הזה שימש בסיס לחוקי "בני החסות" הגזעניים. על היהודים, הנוצרים, והשומרונים להיות מושפלים תחת שלטון כיבוש מוסלמי. עליהם לשלם מס גולגולת, "ג'יזיה". נאסר עליהם לרכב על סוס או גמל. הם חייבים ללבוש לבוש בצבע מסוים, יהודים-צהוב, שומרונים-אדום, ונוצרים-כחול. וחלים עליהם שאר חוקי ההשפלה. (הדרוזים הם בני מוות ואינם זכאים לתנאי ההשפלה של "בני החסות".)
10. התנאי לגאולה ותחיית המתים הוא השמדת היהודים. [חדית'] אשר מופיע אצל אל-בח'ארי ומסלם.(החדית' מהווה יסוד חשוב באמנת החמאס)

מקור:
http://www.shoaaj.com/site/detail/de...ail_id=2144455

למנהלים ב FXP היה חשש שמישהו ידע את האמת על האסלאם אז IPANDA נעל את האשכול עם תגובה: "הזהרתי אותך לא לפרסם יותר אשכולות כאלה"
ולאחר כמה דקות מחק כל זכר מהאשכול.

לאחר מכן פתחתי אשכול חדש זהה לאשכול שננעל ונמחק:
http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=8416301

אך הוא ננעל וקיבלתי מהמפקח את התגובה הזאת:

http://www.fxp.co.il/showpost.php?p=77653077&postcount=17

מה שהולך בפורום הזה זאת פשוט רדיפה חסרת פשרות של ימנים ביידי המערכת!

מנותק בדואי חובב מעשי סדום

• משתמש(ת)
  • משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #1 ב- : יוני 25, 2011, 22:39:47 »
חמוד, מה שאתה לא מבין זה שאתה עובר על חוקי הפורום - נכון, אותם חוקים שלא קראת ולחצת על "אני מסכים" בלי להסתכל על מילה אחת.
כשעוברים על חוק נענשים חמוד.
ואת האמת, אני במקום אותו המנהל הייתי כבר מזמן מעיף אותך לצמיתות. הרי זה ברור שהדיון שלך הוא למטרת פרובוקציה נטו, אתה לא מצפה באמת לדיון פורה ומעניין אחרי אמירות כאלה. על דיון כזה במקום מגיע לך באן לצמיתות על ספאם.
ערבי? פנוי? אני רוצה אותך!
צור קשר במייל: [email protected] או עם "זוכמיר" ב-FXP

מנותק InvadersMustDie

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #2 ב- : יוני 26, 2011, 01:09:53 »
סוס ים סגול חמוד שלי, איך בדיוק לכתוב פסוקים מהקוראן עובר על החוקים? למה זה לעורר פרובוקציה ולמה שלא יהיה דיון?
כי אתם שמאלנים, אצלכם אין דיון ואתם מתעלמים מהאמת.

• משתמש(ת)
  • משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #3 ב- : יוני 26, 2011, 09:27:06 »
סוס ים סגול חמוד שלי, איך בדיוק לכתוב פסוקים מהקוראן עובר על החוקים? למה זה לעורר פרובוקציה ולמה שלא יהיה דיון?
כי אתם שמאלנים, אצלכם אין דיון ואתם מתעלמים מהאמת.
איך זה עבירה על חוקי הפורום אתה שואל עוד? עכשיו יש 2 אפשרויות למה שאני יכול לחשוב עליך - או שאתה אידיוט גמור או שאתה סתם משחק את עצמך.
לפרסם את הפסוקים מהקוראן (ויכול להיות שזה נכון לגמרי מה שאתה אומר  - לא על זה אני מדבר) זה פשוט יגרור דיון פרובוקציה והסטה נגד ערבים, ומראש FXP לא מוכן שיהיה דבר כזה בפורום שלו. בשביל מה הוא צריך את החרא הזה בפורום שלו?
אני בכלל לא מדבר על זה שמה שאתה אומר הוא נכון או לא נכון, אני מדבר על העניין הפשוט שכל המטרה של הדיון הזה שלך הוא ליצור דיון הסטה נגד ערבים, ולכן המנהל נקט באמצעי הדרוש (ולדעתי אמצעי מתון) כדי לרסן אותך מלכתוב דיונים נוספים בנושא.

מנותק InvadersMustDie

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #4 ב- : יוני 26, 2011, 09:47:07 »
לפרסם את הפסוקים מהקוראן פשוט יגרור דיון פרובוקציה והסטה נגד ערבים
לימוד האמת זאת הסתה?
עכשיו מאוד הזכרת לי את חנין זועבי (אתה תבחר אם זה טוב או רע)
חנין זועבי אומרת שלימוד השואה מעורר גזענות נגד ערבים
http://news.walla.co.il/?w=/1/1820951

אתם רוצים להתעלם ממה שקורה ליהודים ומגנים על הערבים ("פלסטינאים")
אתם מסיתים נגד ישראל, ולא עוזרים לערבים שחמאס משתמש בהם.

אתה חמוד שלי אידיוט גמור וחלש אופי.

• משתמש(ת)
  • משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #5 ב- : יוני 26, 2011, 13:21:58 »
לימוד האמת זאת הסתה?
עכשיו מאוד הזכרת לי את חנין זועבי (אתה תבחר אם זה טוב או רע)
חנין זועבי אומרת שלימוד השואה מעורר גזענות נגד ערבים
http://news.walla.co.il/?w=/1/1820951

אתם רוצים להתעלם ממה שקורה ליהודים ומגנים על הערבים ("פלסטינאים")
אתם מסיתים נגד ישראל, ולא עוזרים לערבים שחמאס משתמש בהם.

אתה חמוד שלי אידיוט גמור וחלש אופי.
שוב פעם, בפעם השנייה - אני לא נכנס לדיון אם זה אמיתי או לא, זה לא מעניין אותי. נגיד שאתה צודק וזה אמיתי, זה בכלל לא העניין.
העניין הוא שכשאתה נרשם לפורום FXP יש חוקים שבלי להסכים אליהם אתה לא יכול להירשם. ונחש מה? עברת על החוקים האלה - הדיון שלך מראש זה דיון ששקוף כל כך שהוא ייגרר לספאם ולתגובות גזעניות ולכן מראש לא נותנים לדיון כזה במה. ולא משנה כמה מה שאתה אומר זה נכון. אתה נרשמת ל FXP, משמע אתה מסכים לחוקים, ואם תעבור עליהם - תיענש. לא מתאים לך? אל תגלוש ב FXP יותר. אף אחד לא מכריח אותך.

מנותק חד כתער

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #6 ב- : יוני 26, 2011, 15:19:19 »
איך זה עבירה על חוקי הפורום אתה שואל עוד? עכשיו יש 2 אפשרויות למה שאני יכול לחשוב עליך - או שאתה אידיוט גמור או שאתה סתם משחק את עצמך.
לפרסם את הפסוקים מהקוראן (ויכול להיות שזה נכון לגמרי מה שאתה אומר  - לא על זה אני מדבר) זה פשוט יגרור דיון פרובוקציה והסטה נגד ערבים, ומראש FXP לא מוכן שיהיה דבר כזה בפורום שלו. בשביל מה הוא צריך את החרא הזה בפורום שלו?
אני בכלל לא מדבר על זה שמה שאתה אומר הוא נכון או לא נכון, אני מדבר על העניין הפשוט שכל המטרה של הדיון הזה שלך הוא ליצור דיון הסטה נגד ערבים, ולכן המנהל נקט באמצעי הדרוש (ולדעתי אמצעי מתון) כדי לרסן אותך מלכתוב דיונים נוספים בנושא.
אני בדקתי את הציטוטים והם מדויקים בתכלית למעט כמה יוצאי דופן, סעיפים 9 - 10 בהחלט מדויקים, ואם הם מדויקים אז ההסתה איננה מגיע מפותח הדיון, אלא מהאנשים שמאמינים בציטוטים האלה, זה אבן כתיר או אנחנו שאומרים שרק לפסוקים ההתקפים יש רלוונטיות, האם אבן אסחאק אמר שלאסלאם ישנו 3 פזות כאשר האחרון שבהם התקפי במהותו או שמא זה המצאה שלי? אם זה הפרשנות של המסלמים, אז על מה אתה מלין? את התלונות שלך תפנה לאלאזהר שנתנו גושפנקא למדריך שאפעי שקורא לשעבד את היהודים.

מנותק InvadersMustDie

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
« להגיב #7 ב- : יוני 26, 2011, 16:48:34 »
שוב פעם, בפעם השנייה - אני לא נכנס לדיון אם זה אמיתי או לא, זה לא מעניין אותי. נגיד שאתה צודק וזה אמיתי, זה בכלל לא העניין.
העניין הוא שכשאתה נרשם לפורום FXP יש חוקים שבלי להסכים אליהם אתה לא יכול להירשם. ונחש מה? עברת על החוקים האלה - הדיון שלך מראש זה דיון ששקוף כל כך שהוא ייגרר לספאם ולתגובות גזעניות ולכן מראש לא נותנים לדיון כזה במה. ולא משנה כמה מה שאתה אומר זה נכון. אתה נרשמת ל FXP, משמע אתה מסכים לחוקים, ואם תעבור עליהם - תיענש. לא מתאים לך? אל תגלוש ב FXP יותר. אף אחד לא מכריח אותך.
אם נשים תמונות מפיגועים, גם זה יוביל לגזענות?
אנחנו אמורים להתעלם ממה שהערבים עושים ולהתעלם מהדת הרצחנית שלהם או שאנחנו גזענים?

מנותק JewishGirl

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #8 ב- : יוני 26, 2011, 18:27:53 »

אתה מודה שהאמת לא מעניינת אותך. אתה מודה שאתה רוצה לראות יהודים מתים. אתה מודה שאתה מעדיף אויבים.
החוקים המפגרים של הפורום fxp הם חוקים נאצים. אוי ואבוי ליהודי שיציג את האמת בפורום שלהם.
ליהודים אסור להציג את האמת ולבוגדים מותר להציג שקרים וסילופים ושטויות על התורה. אלה החוקים שלהם.