יהדות ותורת ישראל > שֻׁלְחָן עָרוּךְ וְהָרַעְיוֹן הַיְּהוּדִי
אויבים מגיעים לגן עדן?
חיים בן_פסח:
--- ציטוט של: m4a1 על נובמבר 10, 2011, 15:22:22 ---השאלה שלי היא פשוטה. אחמד התמים שגדל במדינה ערבית כזו או אחרת, אדם פשוט לכל הדעות. הוא מתגייס להלחם בישראל כי לזה הוא חונך וזה תפקידו. בשורה התחתונה הוא נלחם למען העם שלו, אם זה מוצדק או לא זה כבר חלק אחר של הוויכוח, אבל הוא נלחם למען העם שלו בדיוק כמו שאנחנו נלחמים למען העם שלנו. השאלה שלי היא לאן אדם כזה מגיע.
בכל הקשור למצוות של בני נוח, מה עם מדובר במלחמה בין גויים לגויים?
--- סוף ציטוט ---
בס''ד
"דרך ארץ קדמה לתורה" (תנא דבי אליהו, פרק י). זאת אומרת שיש מוסר וכללים בטבע שכל בן אדם אמור להבין אפילו אם אין לו תורה. יש לערבי פשוט בחירה חופשית - יש לו יצר הטוב ויצר הרע. יצר הטוב שלו (המצפון, ההיגיון, המוסריות) אומר לו שאסור לרצוח לאנוס לגזול לשנוא לשווא לקנא וכו'. כשהוא רואה שהעם שלו רוצחים אנסים גזלנים ורשעים, עליו להבין שזו רשעות. למה לרצוח את כל היאהודים? כי הם לא מוסלמים? עליו לבדוק ולמצוא את האמת לפני שהוא יצא למלחמת השמדה נגד אומה שמעולם לא עשתה לו או לעמו שום עוול.
אפילו ערבי פשוט יכול לראות איך הערבים כל כך אכזריים לא רק כלפי היאהודים וה"כופרים" אלא גם כלפי העם שלהם. מוסלמים הרגו מיליוני מוסלמים אחרים בשואות ממש.
בכל אופן אם יש אוייב שמבין מה שהוא עושה או לא מבין, זה לא ענייני לנו. אנו חייבים להשמיד כל אוייב שרודף אחרי יהודים וזה לא משנה למה הוא רודף אחריהם. אפילו אם היה אוייב שלא מבין מה הוא עושה, עלינו לחסל אותו לפני שהוא ירצח יהודים חס ושלום. אבל במציאות הערבים הנאצים כן אחראים למעשיהם וכן עושים אותם בזדון.
אביר הקרנפים:
--- ציטוט של: לוחם יהודה על נובמבר 10, 2011, 21:24:50 ---אוייב ישראל, גם אם ישמור את כל תרי"ג המצוות מקומו בכף הקלע.
--- סוף ציטוט ---
אדם לא יכול לשמור תרי"ג מצוות ולהיות אוייב ישראל. זה תרתי דסתרי.
לוחם יהודה:
--- ציטוט של: אביר הקרנפים על נובמבר 11, 2011, 02:45:17 ---אדם לא יכול לשמור תרי"ג מצוות ולהיות אוייב ישראל. זה תרתי דסתרי.
--- סוף ציטוט ---
נכון, בדיוק כמו התרתי דסתרי שאוייב מגיע לגן עדן.
El Blanco:
אתה באמת חושב שלמישהו ששחט יהודים מגיע גן עדן? עד לאן האנטישמיות שלך תגיע?
לוחם בגאולה ובנשמה:
--- ציטוט של: יוסף בנימין על נובמבר 27, 2011, 13:10:14 ---אתה באמת חושב שלמישהו ששחט יהודים מגיע גן עדן? עד לאן האנטישמיות שלך תגיע?
--- סוף ציטוט ---
לי יש הסבר פשוט לעניין הבתולות של הערבים-
שאתה מתפוצץ לאפלפי חתיכות קשה להדביק חזרה.
תדבר ככה עם האנשים ברחוב,הם מפגרים ורק כ"ך הם מבינים.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה