יהדות ותורת ישראל > שֻׁלְחָן עָרוּךְ וְהָרַעְיוֹן הַיְּהוּדִי

אויבים מגיעים לגן עדן?

<< < (12/12)

JewishGirl:

--- ציטוט של: m4a1 על נובמבר 28, 2011, 21:23:22 ---היטלר בגן עדן? מה הקשר?

ואיך אתם יכולים לבוא בתלונות לאדם שנלחם למען העם שלו? כן צריך לחסל אותו כי הוא אויב, אבל אני ממש לא רואה איך אפשר להאשים אותו.

--- סוף ציטוט ---

לפעמים נדמה לי שאתה באמת מחפש ויכוחים בלי קשר למה שאתה באמת רוצה לדעת.
נכון הם האויב שלנו. הסיבות שהם האויב שלנו היא כי הם רוצים לשחוט אותנו ואת הילדים שלנו בלי טיפה של רחמים, וזה משום שככה מצווה עליהם החמור מוחמד או הלה לה שלהם.
עוד סיבה זה כי הם חרטטנים שמאמינים בדברים שלא באמת קיימים, מאיימים על אנשים שאם הם לא יתאסלמו אז הם ישחטו אותם, ומה לא בעצם?
וכל זה בגלל "פיסת אדמה" פשוטה?
אותם לא מעניין איפה יהודים נמצאים או איפה "השטח שלהם" נמצא. מעניין אותם שלפי הקוראן הם צריכים לשחוט "כופרים", במיוחד יהודים.

אני לא מאשימה אותם בגלל שהם נאמנים(די נו, אם לא האיומים מי המוסלמי שהיה נאמן באמת?), לעם שלהם. אני רואה בהם אויבים שלי כי הם מחללים שם ה' וכי הם רוצחים קנאים. זה הכל.

לוחם סיירת:

--- ציטוט של: m4a1 על נובמבר 28, 2011, 21:23:22 ---היטלר בגן עדן? מה הקשר?

ואיך אתם יכולים לבוא בתלונות לאדם שנלחם למען העם שלו? כן צריך לחסל אותו כי הוא אויב, אבל אני ממש לא רואה איך אפשר להאשים אותו.

--- סוף ציטוט ---
זה לא ענין של הגנה על העם במקרה של הערבים, יש להם 22 מדינות גדולות והמטרה שלהם זה להשמיד אותנו ולרצוח את כל "הכופרים"
שלא מוסלמים ולהשתלט על העולם גם אם זו הדת שלהם כל בר דעת אמור להבין שזה לא רצון הבורא לרצוח את כל העולם בלי סיבה ולעשות טירור .

אביר הקרנפים:

--- ציטוט של: JewishGirl על נובמבר 28, 2011, 20:16:30 ---למה אתה אף פעם לא קורא את כל מה שאני כותבת?
אם אתה מאמין שהם באמת רק רוצים את ה"אדמות שלהם" בחזרה, כנראה ש"הפיסות אדמה" האלה לא באמת חשובות לך. כמה מפתיע.

ואגב, לך ולאביר הקופים, זה מאוד חשוב במה הם מאמינים. הם מאמינים ב"דת" של רוצחים, ולא משנה אם אלה מוסלמים או נוצרים. לשניהם אותה מטרה.

--- סוף ציטוט ---
א. תודה על שסילפת את הכינוי שלי.
ב. תודה על שסילפת את דברי.

לוחם יהודה:

--- ציטוט של: JewishGirl על נובמבר 28, 2011, 17:11:20 ---תגיד מה אתה רציני?

--- סוף ציטוט ---
עזבי נו זה מה שמסבירים להם בצה"ל..

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה