יהדות ותורת ישראל > שֻׁלְחָן עָרוּךְ וְהָרַעְיוֹן הַיְּהוּדִי
אויבים מגיעים לגן עדן?
דניאלJTF:
אני לא מבין משהו,איךזה שככה גויים יכולים
להיכנס בקלות לעולם הבא ע"י 7 מצוות לא ממש קשות,ולנו יש כלכך הרבה מצוות?
(או שאולי הקב"ה מצפה מאיתנו ליותר?)
Rafoe:
--- ציטוט של: דניאלJTF על יולי 07, 2011, 21:40:47 ---אני לא מבין משהו,איךזה שככה גויים יכולים
להיכנס בקלות לעולם הבא ע"י 7 מצוות לא ממש קשות,ולנו יש כלכך הרבה מצוות?
(או שאולי הקב"ה מצפה מאיתנו ליותר?)
--- סוף ציטוט ---
זאת המשמעות של העם הנבחר (מבחינה רוחנית כמובן, ולא גזעית) - זה בא עם זכויות, אך גם עם חובות רבות.
אור לגויים משמעותו שאנחנו (בתור העם הנבחר) צריכים להביא את האנושות למצב שבו כל בני האדם מכירים בקב"ה כבורא עולם (ובהתאם לכך גם לקיים את 7 המצוות שמוטלות עליהם).
דניאלJTF:
--- ציטוט של: Rafoe על יולי 07, 2011, 21:57:34 ---זאת המשמעות של העם הנבחר (מבחינה רוחנית כמובן, ולא גזעית) - זה בא עם זכויות, אך גם עם חובות רבות.
אור לגויים משמעותו שאנחנו (בתור העם הנבחר) צריכים להביא את האנושות למצב שבו כל בני האדם מכירים בקב"ה כבורא עולם (ובהתאם לכך גם לקיים את 7 המצוות שמוטלות עליהם).
--- סוף ציטוט ---
כן,את זה אני מבין,אני לא מבין איך לנו יש כל כך הרבה חוקים
ומצוות שעלינו לעשות כדי לזכות בעולם הבא ולהם יש רק 7 (אני לא מזלזל
ח"ו בחוקים של ה' יתברך,כאדם פשוט זה נראה לי לא הוגן..)הרי אנחנו העם
הנבחר
soldierofgod:
--- ציטוט של: דניאלJTF על יולי 09, 2011, 23:30:31 ---כן,את זה אני מבין,אני לא מבין איך לנו יש כל כך הרבה חוקים
ומצוות שעלינו לעשות כדי לזכות בעולם הבא ולהם יש רק 7 (אני לא מזלזל
ח"ו בחוקים של ה' יתברך,כאדם פשוט זה נראה לי לא הוגן..)הרי אנחנו העם
הנבחר
--- סוף ציטוט ---
השכר שיקבלו היהודים יהיה הרבה יותר גבוה משל הגוים,בגלל שהיהודי מקיים הרבה יותר מצוות.
חיים בן_פסח:
--- ציטוט של: m4a1 על יוני 17, 2011, 10:28:04 ---טוב ורע זה מושג יחסי. אדם שהיה טוב לעם שלו ונהרג תוך כדי לחימה למען העם שלו, מגיע לגן עדן? בהנחה והוא יהודי זה ברור, אבל מה עם מוסלמי שעשה זאת תוך כדי לחימה בנו? לאן הוא הולך?
--- סוף ציטוט ---
בס''ד
אתה משווה יהודי צדיק שנלחם למען עם ישראל לערבי נאצי אכזרי וברברי שנלחם למען הג'יהאד? אתה באמת שואל איפה מקומו בעולם הבא של ערבי נאצי שרוצה שואה נגד עם ישראל?
יהודי שנאמן לעם ישראל נאמן לצדק, לאמת, לחסד ולקדושה.
לעומת זאת ערבי נאצי שנאמן לג'יהאד נאמן לרשעות, לאי צדק, לברבריות, לאכזריות, לסדיזם, לשקר גמור, לשנאה ולקנאה.
יש לכל בן אדם בחירה חופשית. אם הוא יבחור להיות נאצי אכזרי, אז הוא יקבל את כל מה שהוא מתכוון לעשות לקורבנות שלו. זה לא משנה מה התירוצים שלו.
אם יש אומה נאצית אכזרית ברברית, זה אסור להיות נאמן לה. יש חובה שמוטלת על כל בן אדם להלחם נגד אי צדק ונגד רשעות.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה