יהדות ותורת ישראל > שֻׁלְחָן עָרוּךְ וְהָרַעְיוֹן הַיְּהוּדִי

אויבים מגיעים לגן עדן?

<< < (3/12) > >>

JewishGirl:

--- ציטוט של: InvadersMustDie על יוני 19, 2011, 22:28:13 ---אז בגלל שאני לא מאמין באלוהים הם לא רוצים לרצוח אותי?

--- סוף ציטוט ---

אולי לא הבנת ואולי אתה סתם מנסה לחפש לריב...
ובכל זאת אני אסביר, יכול להיות שלא הייתי מובנת:
מי שלא מאמין באלוקים בעצם אומר שהם אויב שלנו בגלל שהם מאיימים עלינו. אבל אם יש כאלה שלא מאיימים עלינו ומשחקים אותה נחמדים אלינו אבל גם הם רוצים אותנו מתים (כמו הנוצרים) אז מבחינת הלא מאמין בה', אלה שנחמדים אלינו לא אויב שלנו.
הם אויבים שלנו כי הם שונאים אותנו והם שונאים את האלוקים שלנו. ולולא האלוקים שלנו לא הייתה לנו זכות בכלל לקרוא להם אויבים.

וברור שהם רוצים לרצוח אותך גם אם אתה לא מאמין בה'. ולמה? כי מבחינתם גם אם אתה יהודי וגם אם אתה נוצרי וגם את אתה סתם אחד אתאיסט, אתה עדיין אויב שלהם בגלל שאתה כופר ב"אללה".
הם יכולים להיות נחמדים אליך והם יכולים להיות רעים אליך, אבל הם רוצים אותך מת בים.

m4a1:

--- ציטוט של: JewishGirl92 על יוני 19, 2011, 21:50:38 ---אתה לא חושב שזה הופך אותו לאדם רע כי לדעתך העם היהודי והעם הערבי הם אותו דבר רק אויבים אחד של השני. ולזה אני מתכוונת שכשיש אמונה בה' אז אנחנו מבינים למה הערבים הם רעים.

--- סוף ציטוט ---

עוד פעם. נאמנות לעם שלך. נאמנות למדינה שלך. מתן צדקה ולעזור לזקנים לחצות את הכביש. בקיצור בנאדם זהב. עכשיו תקראי לו מוחמד ותשלחי אותו להלחם בנו. חיסלו אותו. הוא בגהינום? רק בגלל שהוא אויב שלנו?

JewishGirl:

--- ציטוט של: m4a1 על יוני 20, 2011, 15:40:13 ---עוד פעם. נאמנות לעם שלך. נאמנות למדינה שלך. מתן צדקה ולעזור לזקנים לחצות את הכביש. בקיצור בנאדם זהב. עכשיו תקראי לו מוחמד ותשלחי אותו להלחם בנו. חיסלו אותו. הוא בגהינום? רק בגלל שהוא אויב שלנו?

--- סוף ציטוט ---

כן. וזה ונשמע לך הכי אידיוטי בעולם כי אין לך אמונה בה'.

m4a1:

--- ציטוט של: JewishGirl92 על יוני 20, 2011, 15:59:55 ---כן. וזה ונשמע לך הכי אידיוטי בעולם כי אין לך אמונה בה'.

--- סוף ציטוט ---

יש לי אמונה בה' ועדיין זה נשמע לי אידיוטי.

את רוצה להגיד לי שבנאדם כמו שתיארתי ואחד שילחם לצידו שהוא גם חרא של בנאדם סטייל מכה את אישתו והילדים שלו, גונב וכ'ו יגיעו לאותו מקום? על סמך היותם אויבים שלנו?

JewishGirl:

--- ציטוט של: m4a1 על יוני 20, 2011, 17:04:12 ---יש לי אמונה בה' ועדיין זה נשמע לי אידיוטי.

את רוצה להגיד לי שבנאדם כמו שתיארתי ואחד שילחם לצידו שהוא גם חרא של בנאדם סטייל מכה את אישתו והילדים שלו, גונב וכ'ו יגיעו לאותו מקום? על סמך היותם אויבים שלנו?

--- סוף ציטוט ---

מאמין בה' אבל אומר שאולי היהדות היא לא נכונה והנצרות כן(תחליט באיזה צד אתה).

לא בטוחה אם יגיעו לאותו מקום, כל אחד ומה שהוא עשה בחיים שלו(יש חטאים גדולים יותר ויש חטאים גדולים פחות).
הם כן יכולים לכפר על החטאים שלהם ולחזור בהם, אבל אם לא אז הדין שלהם יהיה קשה.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה