יהדות ותורת ישראל > שֻׁלְחָן עָרוּךְ וְהָרַעְיוֹן הַיְּהוּדִי

דעת הרב אמנון יצחק

<< < (6/10) > >>

InvadersMustDie:

--- ציטוט של: Rafoe על מאי 31, 2011, 20:27:14 ---אני לא צריך לספר לך (אם ראית הלוויות וטקסי זיכרון מחו"ל, אז אתה יודע).

--- סוף ציטוט ---
לא ראיתי בגלל זה אני שואל, אז אם אתה יודע תחלוק את המידע.

הצפירה נועדה לזכר חללי ישראל וקורבנות השואה שבזכותם קיבלנו את המדינה ובזכותם נשארנו בה, וזה מראה את כבודנו אליהם שכל ישראל עומדים בשבילם.
אני מקווה שתשנה את הגישה שלך כלפי הצפירה, תמיד אחר כך תוכל להקריא קדיש או תהילים אם זה מה שאתה חושב שמשפיע יותר.

jewlover and arabhater:

--- ציטוט של: InvadersMustDie על מאי 31, 2011, 21:22:54 ---לא ראיתי בגלל זה אני שואל, אז אם אתה יודע תחלוק את המידע.

הצפירה נועדה לזכר חללי ישראל וקורבנות השואה שבזכותם קיבלנו את המדינה ובזכותם נשארנו בה, וזה מראה את כבודנו אליהם שכל ישראל עומדים בשבילם.
אני מקווה שתשנה את הגישה שלך כלפי הצפירה, תמיד אחר כך תוכל להקריא קדיש או תהילים אם זה מה שאתה חושב שמשפיע יותר.

--- סוף ציטוט ---
בס"ד
לכל אחד יש את דרכו כדי לכבד אותם העיקר זה המהות שכולנו מכבדים בדרכים שלנו

Rafoe:

--- ציטוט של: InvadersMustDie על מאי 31, 2011, 21:22:54 ---לא ראיתי בגלל זה אני שואל, אז אם אתה יודע תחלוק את המידע.

--- סוף ציטוט ---
אין לי משהו ספציפי, אבל אני בטוח שאם תחפש קצת ביוטיוב תמצא לא מעט דוגמאות.

--- ציטוט של: InvadersMustDie על מאי 31, 2011, 21:22:54 ---הצפירה נועדה לזכר חללי ישראל וקורבנות השואה שבזכותם קיבלנו את המדינה ובזכותם נשארנו בה, וזה מראה את כבודנו אליהם שכל ישראל עומדים בשבילם.

--- סוף ציטוט ---
כמו שציינתי - כל אחד יכול לעשות מה שהוא רוצה, ואם עמידה של 2 דקות גורמת לך להרגיש שכיבדת את הקורבנות, אז זו הרגשתך האישית ואין לי כל טענות אליך.
אני בכל אופן חושב שעמידה של 2 דקות אינה מספיקה ואינה תורמת מאומה לקורבנות השואה ולחללי מערכות ישראל.

jewlover and arabhater:

--- ציטוט של: Rafoe על מאי 31, 2011, 21:31:26 ---אין לי משהו ספציפי, אבל אני בטוח שאם תחפש קצת ביוטיוב תמצא לא מעט דוגמאות.
כמו שציינתי - כל אחד יכול לעשות מה שהוא רוצה, ואם עמידה של 2 דקות גורמת לך להרגיש שכיבדת את הקורבנות, אז זו הרגשתך האישית ואין לי כל טענות אליך.
אני בכל אופן חושב שעמידה של 2 דקות אינה מספיקה ואינה תורמת מאומה לקורבנות השואה ולחללי מערכות ישראל.

--- סוף ציטוט ---
בס"ד
אני בדעה הפוכה אני חושב שזה כן מכבד אבל מכיוון שזאת לא המסורת שלי למה שאני אנהג ככה לערבים יש את המסורת שלהם להזכיר את הנפטרים אז זה אומר שאני צריך לנהוג כמוהם ?!?! לא!!! אותו דבר כאן רק כי זה מנהג מערבי מסתכלים על זה אחרת

Rafoe:

--- ציטוט של: arabhater על יוני 01, 2011, 09:01:52 ---בס"ד
אני בדעה הפוכה אני חושב שזה כן מכבד אבל מכיוון שזאת לא המסורת שלי למה שאני אנהג ככה לערבים יש את המסורת שלהם להזכיר את הנפטרים אז זה אומר שאני צריך לנהוג כמוהם ?!?! לא!!! אותו דבר כאן רק כי זה מנהג מערבי מסתכלים על זה אחרת

--- סוף ציטוט ---
האמת היא שזה לא משנה מה המקור של המנהג, אלא במה הוא מועיל למטרה (עילוי נשמות הנפטרים).
אני חושב שגם אם נעמוד שעות רצופות ללא תזוזה ודיבור, עדיין זה לא יועיל בכלום לנפטרים.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה