אני מסכים שיש צביעות גדולה אצל אנשי שמאל רבים שלא היו שמחים לגור ליד ערבים ומזלזלים בתרבות ובמנהגים שלהם, ויודעים לדבר יפה אבל צוחקים עליהם עם חברים.
מצד שני, רוב העם יודע שתקום מדינה פלסטינאית, רוב העם יודע שיש פה שני עמים שאיכשהו צריכים להסתדר, ורוב העם חושב שאפשר ליישב את הסכסוך הזה או להביא אותו למצב סביר.
רוב העם גם יודע שיש לנו צבא חזק ולמרות מה שאתם חושבים גם עם די יציב ומחוסן ובריא בנפשו שלעולם לא ייתן לערבים להשמיד אותו, מדינה פלסטינאית או לא.
תאוריית קורי העכביש של נסראללה התבררה כקשקוש.
אני שמח שהבהרנו את הנקודה שהשמאל גזעני.
דבר שני - על איזה 2 עמים אתה מדבר? (תוכיח לי שיש "עם פלסטיני" ואני הופך עורי והופך לשמאלן).
יש 2 עמים במזרח התיכון - עם ישראל והאומה הערבית (שלהם יש 22 מדינות ריבוניות).
הניסוח המדוייק צריך להיות - רוב העם חושב (לא יודע) שיש כאן 2 עמים.
דבר נוסף - מעולם לא האמנתי בתאוריית קורי העכביש של נסראללה (זה קישקוש שרק השמאל המטומטם יכל להמציא).
נסראללה בעצמו הוא זרוע של איראן (חיזבאללה בעצמו הוא קור אחד עבה של עכביש שנקרא איראן).
רוב האנשים במדינה, גם ימנים שמצביעים ליברמן וגם מתנחלים, יודעים שלא יהיה טרנספר וגם חושבים שאפשר להסתדר איכשהו. זה יהיה קשה, יש לזה מחיר, אבל זה בלתי נמנע. ואם באמת תרחישי הבלהות השונים שאתם כ"כ נהנים לשרטט פה אכן יתרחשו - אתה
יכול להיות בטוח שגם אחרוני השמאלנים יאחזו נשק ויגנו על המדינה.
האנשים חושבים שהם ימניים.
הזכרתי את זה בדיונים קודמים - התעמולה השמאלנית יודעת שהעם הוא ימני בדעותיו, ולכן הם פועלים במתכונת של 'מזעור נזקים'.
הם פשוט מציירים בתעמולות שלהם את הליכוד, מפד"ל, וש"ס כימין (כי זה נוח להם כך), ואת ליברמן והאיחוד הלאומי הם מציירים כימין קיצוני

(למרות שליברמן קרוב בדעותיו לקדימה מאשר לליכוד).
דבר שני - ברגע שיתרחשו תרחישי הבלהות שאנחנו מתארים כאן, השמאלנים לא יהססו לנצל את דרכוניהם הזרים ולברוח לאירופה ה"נאורה" (לצערם - גם שם כבר האסלאם משתלט).
ויש סיבה טובה לכך שמהפכת האינטרנט שאתה מדבר עליה לא התרחשה וספק אם תתרחש, ויש סיבה טובה לכך שהתמיכה בימין הקיצוני מוגבלת מאוד. הסיבה העיקרית היא שאתם מניחים שכולם טועים ורק אתם צודקים. ויש סיבה טובה לכך שעשרים שנה לאחר מותו של מורכם ורבכם הרב כהנא עדיין כולכם עורגים אליו - כי בן גביר, פדרמן, גופשטיין ושאר חבריהם גורמים לו להיראות כמו אייב לינקולן. אתם טוענים שערוץ 2 וידיעות מסלפים את המציאות אבל אתם מומחים לא קטנים בסילוף והטעיה. מזל שלרוב העם יש קצת שכל בריא בקודקוד - למרות כל מה שאתם טוענים על שטיפת מוח וכו' וכו'. ישראל היא מדינה סופר-מיליטנטית והצבא שלה קשוח מאוד ועושה את המוות לערבים, למרות השקר שהפצתם שנקרא 'תנו לצה"ל לנצח'.
כל מהפכה נרקמת לאט (ובמיוחד במדינה שבה התקשורת היא כלי תעמולה של דעה אחת).
בנוגע לסילוף - תביא לי כאן דוגמאות לסילופים שלנו (עד אז אתה מקשקש).