בקיצור מי שפה שחובב ערבים במקום אחיו היהודים, אז שיהיה לו בהצלחה, הבת שלו תתחתן עם ערבי, תלד נכדים ערבים שיהיה בסבבה.
בנוגע לשליט, פעם אחרונה שבדקתי(ואגב שירתתי שירות מלא בתור לוחם אז שלא לבלבל את השכל מה אני מבין) כשמתגייסים לצבא, לא מתגייסים לקייטנה של דודה בלה, וואלה צריך לדעת שיש מצב שאתה לא תחזור בחיים. צר על על גלעד אח יהודי יקר ולוחם, אבל הוא לא היה ילד בגן ילדים שחבורת מרצחים גנבו אותו אלא חייל בצבא ההגנה לישראל. חייל יודע שהוא אולי יצטרך לתת את עצמו בהגנה על המולדת, ומה שקורה עכשיו עם המחאה שלהם הכי מגעיל אותי בעולם. הייתי בהתחלה ממש בעד, אחרי שהשתחררתי ועוד חברים מהמחזור היינו מאוד פעילים הולכים להפגנות, אבל אז הבנו שבעצם המשפחה שמה את כל המדינה שלנו על הזין שלה. לא מעניין אותם בכלל כמה מחבלים נשחרר , ושמעו זה במובן בקטע שזו המשפחה שלו, אבל משפחת שליט לא מנהלת פה את העניינים, מבחינתי מה שקרה בשידור חי זה ביזיון אחושרמוטה למדינה הזו, שאח שלו והחברה השמאלנית שלו פוגעים ככה בטקס ממלכתי, ויש דרכים אחרות, חוץ מזה שערוץ 2 השמאלנים נתנו להם מיקרופונים בכוונה . תקשיבו, תכלס עכשיו, אני כבר לא מזדהה איתם כי הבנתי שהמאבק שלהם הוא לא שלי, המאבק שלהם זה "על הזין כל העולם, נרוקן את כל הבתי כלא שלנו והעיקר שנקבל את גלעד", עם כל הכבוד ויש כבוד, עיסקת חליפין זה ראש בראש תחזירו את שליט נחזיר לכם אחד. הם רוצה את כל הקופה הערבים , וואלה לאמפתיע ככה הם, אבל אנחנו במקום להתנהג כמו מדינה שפויה מתנהגים כמו האישה המוכה של המזרח התיכון, וואלה, בושה וחרפה איך שהשמאלנים השתלטו על הקמפיין הזה והפכו את זה לאמנסטי אינטרנשיונאל למחבלים שהם מדברים פה במאות רוצחים.