כתב נושא: הכומר שהתגייר - ספור מדהים, מרגש עד דמעות  (נקרא 12173 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק אלירן

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *

עוד בהיותו כומר אוונגליסטי שעמד בראש כנסיה גדולה בהולנד, גילה ברט וודגוויק משיכה בלתי מוסברת לעם היהודי. בכנסיה שלו, כאשר למד עם אנשיו תנך, הם עשו סדר פסח, ישבו בסוכה, קבעו לימוד חומש עם רשי ואפילו שרו בצוותא שירים של מרדכי בן- דוד... ה'בעיה' נוצרה כאשר לא מצאו בתנך שום רמז ל'חג המולד', והתחילו לפקפק באמיתות הנצרות. מכאן, דרכו של האיש העקשן השואף לאמת הייתה סלולה- ליהדות.

לספור המלא והמרתק - http://hidabroot.org/Site/ARDetile.asp?id=...ry=2&SubID=6745

מנותק אור-לי

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
הכומר שהתגייר - ספור מדהים, מרגש עד דמעות
« להגיב #1 ב- : מרץ 15, 2007, 19:38:50 »
הלוואי וכל הנוצרים יגלו את האמת.
חוק העונשין, תשל"ז-1977
סימן ב': בגידה
פגיעה בריבונות המדינה או בשלמותה   97.
[ד/7]   (א)   מי שעשה, בכוונה לפגוע בריבונותה של המדינה, מעשה שיש בו כדי לפגוע בריבונותה, דינו – מיתה או מאסר עולם.       (ב)   מי שעשה, בכוונה ששטח כלשהו יצא מריבונותה של המדינה או ייכנס לריבונותה של מדינת חוץ, מעשה שיש בו

מנותק אושרי

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לנצרות, יחי אודין והמטאל :)
« להגיב #2 ב- : מרץ 15, 2007, 19:49:27 »
סיפור מרגש.....
אמן שזה היה ככה בממשלה השמאלנית,שכולם היו הופכים לימינים אמיתים....

Aaron

• אורח
« להגיב #3 ב- : מרץ 15, 2007, 22:25:50 »
כל הכבוד לו! יש לו נשמה יהודית בגלל זה הוא נמשך ליהדות.
תאמינו לי, יש הרבה נוצרים שהיו מתגיירים אם תהליך הגיור הזה מהיר וקל יותר.
לי זה לא מפריע, אני אתגייר בכל מקרה, אבל אני מכיר כמה אנשים שלא מתגיירים רק בגלל זה.

מנותק כהנא צדק!

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
    • yigal-amir
« להגיב #4 ב- : מרץ 15, 2007, 23:19:50 »
לי זה לא מפריע, אני אתגייר בכל מקרה, אבל אני מכיר כמה אנשים שלא מתגיירים רק בגלל זה.
בס"ד
אהרון?
קיבלת פעם משהו טוב בלי לעבוד קשה?...
תאמין לי שאתה רואי יותר מהרבה אנשים קדימה אל תחכה תתחיל בתהליך!
יגאל=גואל

ע        מ        י       ר
 =       =       =      =  עמו    מאת    יצחק        רבין [img]http://www.zix.co.il/images/11924785.gif[/i

מנותק אילן208

• חבר(ה) של כבוד
  • *
  • Hebrewism returns
    • הערוץ שלי ביוטוב
« להגיב #5 ב- : מרץ 15, 2007, 23:53:58 »
חשבתי שאתה יהודי שומר מסורת
אבל אחלה תתגייר לך יש נשמה יהודית אתה אחלה אתה  :) :)
My life is here and here I wish to die,this is the place my fatherland!!!
לאסט אף אם:
http://www.last.fm/user/Ilanemous1881
יוטיוב:
http://www.youtube.com/user/Israelipatriot92

מנותק אילן208

• חבר(ה) של כבוד
  • *
  • Hebrewism returns
    • הערוץ שלי ביוטוב
« להגיב #6 ב- : מרץ 15, 2007, 23:57:08 »
דרך אגב אני לא מבין על מה הנצרות עומד בכלל?
הם פשוט לקחו את הדת שלנו עתיקו אותה ועשו בה קצת שינויים בלתי משמעותיים למשל פסחא-מפסח(לדעתי אני לא רוצה לסלף)ואין לזה כל משמעות קשורה לחג או שנה נוצרית חדשה מה קרה לפני 2007 שנים?
איזה שהוא יהודי טוב נולד בנצרת
My life is here and here I wish to die,this is the place my fatherland!!!
לאסט אף אם:
http://www.last.fm/user/Ilanemous1881
יוטיוב:
http://www.youtube.com/user/Israelipatriot92

מנותק אֵיתָן

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • כל המרחם על ערבים,סופו להתאכזר על יהודים.
« להגיב #7 ב- : מרץ 16, 2007, 01:27:29 »
דרך אגב אני לא מבין על מה הנצרות עומד בכלל?
הם פשוט לקחו את הדת שלנו עתיקו אותה ועשו בה קצת שינויים בלתי משמעותיים למשל פסחא-מפסח(לדעתי אני לא רוצה לסלף)ואין לזה כל משמעות קשורה לחג או שנה נוצרית חדשה מה קרה לפני 2007 שנים?
איזה שהוא יהודי טוב נולד בנצרת
יש  כמה זרמים בנצרות
יש  את הנוצרים שמאמינים רק בברית החדשה וחלק  מהתורה(לקחו רק  את הנביאים של חזון אחרית הימים) בדר"כ  הם הקתוליים
יש  את הפרוטסטנטים אם אני לא  טועה הם מאמינים גם בתורה  וגם בברית החדשה אבל יש  להם הרבה  סילופים לדבי התורה בדר"כ הם אוהבי ישראל זה  מה  שהם טוענים
ולמה  שמאמרת הפסחא זה ממש  לא כמו פסח
הפסחא  זה לזכר  הארוחה האחרונה  של ישו שהתקיימה בפסח אם אני לא טועה

ודרך אגב  כל החגים של הנוצרים כמו הקריסמס  אין לזה  שום קשר  לנצרות

וכן הם לקחו הרבה  דברים מהדת שלנו

ואות כומר שהתגייר הוא היה אוונגליסט זה מהזרם הפרוטסטנטי שיש הרבה מהם אוהבי א"י  ותומכים בא"י השלמה ובבניית בית המקדש השלישי
« עריכה אחרונה: מרץ 16, 2007, 01:40:11 על ידי איתן »
"מי שרוצה להיות יהודי, אי אפשר כי אם על ידי ארץ ישראל"

מנותק דוקא_כך

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ופדויי ה' ישובון ובאו ציון ברינה
« להגיב #8 ב- : מרץ 16, 2007, 05:21:33 »
לי דוקא יש סיפור הפוך.  התיידדתי במקום העבודה החדש עם נוצריה טובת לב אוהבת ישראל (הידידות לא רומנטית).  היא סיפרה לי בסיפוק רב (בתמימות לב, לא מתוך שמחה לאיד) על מכרה יהודיה שנסעה לישראל להתנדב בקיבוץ למשך שנתיים, ובמהלך השנתיים האלה היא גילתה את ה"מושיע" יש"ו.  בקיצור, התנצרה רח"ל.  :(  הפן האירוני בסיפור, כמובן, הוא שכשהיא היתה בגולה בארה"ב, היא היתה יהודיה חילונית, וכשהיא נסעה לא"י, היא התנצרה.  זה מזכיר לי איך חיים הרצוג, חומץ בן-יין, הנשיא לשעבר של מדינת ישראל ובנו של הרב הראשי לשעבר ז"ל, אמר בזמנו על בית הגפן (מרכז להתבוללות, טמיעה והשמדת היהדות), "זו קרן אור"...  ממש.
יהונתן פולארד
ראובן מנינג
יגאל עמיר
חגי עמיר
עופר גמליאל
שלמה דביר
ירדן מורג
דוד אמויאל
חזקיהו עמי פופר
גור המל
ישי שליסל
דני טיקמן
ג'וליאן סופיר
ארנולד ישראלוב
רחמים לוטטי
חברי מחתרת בת-עין
יונה אברושמי
יבגני גרוסמן
אלכסנדר רבינוביץ'
מורדי הראל
אליצור הראל

מנותק אֵיתָן

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #9 ב- : מרץ 16, 2007, 08:36:25 »
לי דוקא יש סיפור הפוך.  התיידדתי במקום העבודה החדש עם נוצריה טובת לב אוהבת ישראל (הידידות לא רומנטית).  היא סיפרה לי בסיפוק רב (בתמימות לב, לא מתוך שמחה לאיד) על מכרה יהודיה שנסעה לישראל להתנדב בקיבוץ למשך שנתיים, ובמהלך השנתיים האלה היא גילתה את ה"מושיע" יש"ו.  בקיצור, התנצרה רח"ל.  :(  הפן האירוני בסיפור, כמובן, הוא שכשהיא היתה בגולה בארה"ב, היא היתה יהודיה חילונית, וכשהיא נסעה לא"י, היא התנצרה.  זה מזכיר לי איך חיים הרצוג, חומץ בן-יין, הנשיא לשעבר של מדינת ישראל ובנו של הרב הראשי לשעבר ז"ל, אמר בזמנו על בית הגפן (מרכז להתבוללות, טמיעה והשמדת היהדות), "זו קרן אור"...  ממש.
זה מכה  פה בארץ עם המינסויונריות
יהודים מינסיונרים איזה בזבוז ויש להם קהילות בשם יהודים משיחיים ועדי י-ה והכל בארץ הקודש
צריל לחסל תתופעה הזו בדרך כלשהי

למישהו יש מושג איך זה הגיע לארץ?
« עריכה אחרונה: מרץ 16, 2007, 14:08:30 על ידי דוקא_כך »

מנותק כהנא צדק!

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
    • yigal-amir
« להגיב #10 ב- : מרץ 16, 2007, 12:51:39 »
בס"ד
לעזאזל איך אנשים נהפכים ככה...
יגאל=גואל

=       =       =      =  עמו    מאת    יצחק        רבין [img]http://www.zix.co.il/images/11924785.gif[/i

מנותק אֵיתָן

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #11 ב- : מרץ 16, 2007, 13:17:30 »
בס"ד
לעזאזל איך אנשים נהפכים ככה...
זה  נראה לי רק בגלל שאותם יהודים שלא ידעו לפני  זה את התורה לא שאני  יודע טוב אני  גם חילוני מאמין בתורה  באהבת א"י ובעם היהודי
אבל אנשים אלו אף פעם לא  נחשפו ליהדות האמיתית וכנראה  המינסיונרים יש  להם שיטות הרי לכל דבר  שאתה  מציג לבן אדם יש  עובדות
וגם להם יש עובדות(אבל ברור  שהם סילפו  המון דברים) ואותו  יהודי שנחשף לזה אומר לעצמו "וואלה זה  נכון" וככה  מתחילה  השטיפת מוח
בגלל זה  אנחנו צריכים בישראל להכניס  לחינוך יהדות אמיתית  ולא  בכפייה  ולא  איזה  מורה  לתנ"ך אתאיסט שחושב  שהתנ"ך זה  סיפורים ואגדות

מנותק כהנא צדק!

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
    • yigal-amir
« להגיב #12 ב- : מרץ 16, 2007, 13:18:54 »
בס"ד
הם נבלות שברא השטן גועל נפש, הם מתוחכמים ופועלים בבתי ספר גם!
יגאל=גואל

מנותק דוקא_כך

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ופדויי ה' ישובון ובאו ציון ברינה
« להגיב #13 ב- : מרץ 16, 2007, 14:10:29 »
זה מכה  פה בארץ עם המינסויונריות
יהודים מינסיונרים איזה בזבוז ויש להם קהילות בשם יהודים משיחיים ועדי י-ה והכל בארץ הקודש
צריל לחסל תתופעה הזו בדרך כלשהי

למישהו יש מושג איך זה הגיע לארץ?
איתן,
אנחנו לא נוהגים לכתוב את שם ה' מפאת סכנת חילול השם, לכן ערכתי את הודעתך.
יהונתן פולארד
ראובן מנינג
יגאל עמיר
חגי עמיר
עופר גמליאל
שלמה דביר
ירדן מורג
דוד אמויאל
חזקיהו עמי פופר
גור המל
ישי שליסל
דני טיקמן
ג'וליאן סופיר
ארנולד ישראלוב
רחמים לוטטי
חברי מחתרת בת-עין
יונה אברושמי
יבגני גרוסמן
אלכסנדר רבינוביץ'
מורדי הראל
אליצור הראל

מנותק אֵיתָן

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #14 ב- : מרץ 16, 2007, 14:19:25 »
תודה רבה
חשבתי  שמותר לרשום את זה 
לומר  בקול אני  יודע שאסור

אבל בכל זאת תודה :smil037:

בייקר

• אורח
« להגיב #15 ב- : מרץ 16, 2007, 14:40:34 »
אנשים לא מבדילים.
בזמנו גרתי בדירה שכורה אצל בעלת בית שהיא מרוקאית מסורתית ויום אחד היא הראתה לי ספרון והציעה לי לקרוא.הסתבר שזה של עדי השם המפורש...מיד אמרתי לה להשליך את הספרון כי זאת כת משיחית של ישו.
וגם שפנתה אלי מישהי ושאלה אותי אם אני מאמין באלוקים וחילקה לי עלון של אותה הכת,אמרתי לה בפנים אתם כת.היא התעצבנה נורא ואמרה לי לא קראת ואתה אומר כת...עניתי לה קראתי ואתם כת...וישו טמא אין כזה דבר יהודי שמאמין בישו.אמרתי לה זאת לא אשמתך את שטופת מוח.
אותו סיפור קרה לי עם הסיינטולוגיה והכת של שרגא ברג.
אני פשוט מברר עובדות.
אפילו את החרדים בדקתי מה שהם אומרים לי.הייתי מתווכח איתם שעות על השירות בצבא.
מה שקורה יש צעירים שלא נחשפו לחומר פילוסופי או לשאלות בנושא מהות החיים ומשמעותם.לכן הם נופלים בפח.
מסקנה:יש להוציא את הכתות והמסיון מחוץ לחוק.
במקום לעצור כהניסטים שיעצרו ויגרשו מכאן את אימן,סיינטולוגיה,המסיון ויאסרו על שרגא ברג ובני ברוך לקחת כסף מאנשים.
אדם יכול לתרום מרצונו החופשי מעשר אבל מדובר ב20 אחוז שהכת לוקחת ומעבידה את אנשיה.

מנותק כהנא צדק!

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
    • yigal-amir
« להגיב #16 ב- : מרץ 16, 2007, 14:45:15 »
אנשים לא מבדילים.
בזמנו גרתי בדירה שכורה אצל בעלת בית שהיא מרוקאית מסורתית ויום אחד היא הראתה לי ספרון והציעה לי לקרוא.הסתבר שזה של עדי השם המפורש...מיד אמרתי לה להשליך את הספרון כי זאת כת משיחית של ישו.
וגם שפנתה אלי מישהי ושאלה אותי אם אני מאמין באלוקים וחילקה לי עלון של אותה הכת,אמרתי לה בפנים אתם כת.היא התעצבנה נורא ואמרה לי לא קראת ואתה אומר כת...עניתי לה קראתי ואתם כת...וישו טמא אין כזה דבר יהודי שמאמין בישו.אמרתי לה זאת לא אשמתך את שטופת מוח.
אותו סיפור קרה לי עם הסיינטולוגיה והכת של שרגא ברג.
אני פשוט מברר עובדות.
אפילו את החרדים בדקתי מה שהם אומרים לי.הייתי מתווכח איתם שעות על השירות בצבא.
מה שקורה יש צעירים שלא נחשפו לחומר פילוסופי או לשאלות בנושא מהות החיים ומשמעותם.לכן הם נופלים בפח.
מסקנה:יש להוציא את הכתות והמסיון מחוץ לחוק.
במקום לעצור כהניסטים שיעצרו ויגרשו מכאן את אימן,סיינטולוגיה,המסיון ויאסרו על שרגא ברג ובני ברוך לקחת כסף מאנשים.
אדם יכול לתרום מרצונו החופשי מעשר אבל מדובר ב20 אחוז שהכת לוקחת ומעבידה את אנשיה.
בס"ד
במקום לעצור אותם!
אותנו עוצרים!
בושה!
יגאל=גואל

מנותק אֵיתָן

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #17 ב- : מרץ 16, 2007, 14:47:35 »
כל מילה  נכונה  בייקר
אני  גם נתקלתי בהם כמה פעמים
אבל מה  שכל כך הטירוף שהם קוראים לעצמם יהודים
וקוראים לאיש הקהילה שלהם "פאסטר"(בדר"כ זה  בקהילה הפרוטסטנית אם אני  לא טועה) שזה  כמו הרב אצלנו
זה ממש  טירוף

אני  הכרתי  מישהו שהיה  שם
ואני  יכול להגיד  לך  זה  הרס תמשפחה  שלו
המשפחה  התפוררה

מנותק כהנא צדק!

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
    • yigal-amir
« להגיב #18 ב- : מרץ 16, 2007, 14:48:50 »
בס"ד
דרך אגב המסיונרים פועלים בבתי ספר ונותנים הרצאות ברשות הבית ספר!
היה על זה כתבה בערוץ 10 ו-22.
יגאל=גואל

מנותק אלירן

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #19 ב- : מרץ 16, 2007, 14:50:33 »
יש מלא כאלה במחלקים את המיסיון הזה בתל אביב , בקיץ איסתובבתי אם חברים בטיילת בתל אביב והיה איזה זקן אחד שחילק חוברות
כאלה של איזה כת..אז אני וחברים שלי לקחנו לו את כול הספרים וזקנו אותם על הריצפה ליד כולם..היינו צריכים לזרוק את זה לים אבל לא חשבנו על
זה באותו רגע..
« עריכה אחרונה: מרץ 16, 2007, 14:51:15 על ידי underground »

מנותק כהנא צדק!

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
    • yigal-amir
« להגיב #20 ב- : מרץ 16, 2007, 14:55:17 »
יש מלא כאלה במחלקים את המיסיון הזה בתל אביב , בקיץ איסתובבתי אם חברים בטיילת בתל אביב והיה איזה זקן אחד שחילק חוברות
כאלה של איזה כת..אז אני וחברים שלי לקחנו לו את כול הספרים וזקנו אותם על הריצפה ליד כולם..היינו צריכים לזרוק את זה לים אבל לא חשבנו על
זה באותו רגע..
בס"ד
אם הייתי רואה אותו הייתי מפרק לו את העצמות יש"ו.
יגאל=גואל

בייקר

• אורח
« להגיב #21 ב- : מרץ 16, 2007, 15:12:47 »
המסיון פועל ביפו ויש תנועה שנקראת "יד לאחים"שאלה חרדים והם מרביצים למסיונרים מכות רצח.הם גם מצילים בחורות יהודיות שהתחתנו עם ערבים ורוצות לברוח.
בזמנו הגיע אלי הביתה מישהו מהמסיון ופשוט ביקשתי ממנו ללכת.הם השאירו לי בתיבת דואר מעטפה שחורה.פתחתי את המעטפה וראיתי חוברת המתבססת על הברית החדשה וזרקתי אותה לפח.
במסגרת העבודה שלי עבדתי עם יהודי מאתיופיה שהפך ליהודי משיחי.היה לי זמן פנוי ודיברתי איתו.הוא הביא לי ציטוטים מהברית החדשה.
הזכרתי לו שהוא אח יהודי מאתיופיה ואמרתי לו שהוא מחלל שם שמיים ואפילו אסור להגיד את השם ישו שהיה בעצמו יהודי.
אמרתי לו שאני אפילו לא יודע אם ישו בעצמו המציא דברים או חסידיו!
הוא ציטט לי מהתנ"ך ציטוטים מסולפים ואמרתי לו שיביא תנ"ך ואני רוצה לראות את הדברים בעצמי ושרק רב יהודי רשאי לפסוק הלכות או לפרש את התנ"ך.
אמרתי לו הרמב"ם מקובל עלי,רש"י מקובל ולא פירוש של אדם מהרחוב.
הסברתי לו שהוא מוציא דברים מהקשרם,טועה ומטעה אבל הוא היה שטוף מוח.

מנותק כהנא צדק!

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
    • yigal-amir
« להגיב #22 ב- : מרץ 16, 2007, 15:14:57 »
המסיון פועל ביפו ויש תנועה שנקראת "יד לאחים"שאלה חרדים והם מרביצים למסיונרים מכות רצח.הם גם מצילים בחורות יהודיות שהתחתנו עם ערבים ורוצות לברוח.
בזמנו הגיע אלי הביתה מישהו מהמסיון ופשוט ביקשתי ממנו ללכת.הם השאירו לי בתיבת דואר מעטפה שחורה.פתחתי את המעטפה וראיתי חוברת המתבססת על הברית החדשה וזרקתי אותה לפח.
במסגרת העבודה שלי עבדתי עם יהודי מאתיופיה שהפך ליהודי משיחי.היה לי זמן פנוי ודיברתי איתו.הוא הביא לי ציטוטים מהברית החדשה.
הזכרתי לו שהוא אח יהודי מאתיופיה ואמרתי לו שהוא מחלל שם שמיים ואפילו אסור להגיד את השם ישו שהיה בעצמו יהודי.
אמרתי לו שאני אפילו לא יודע אם ישו בעצמו המציא דברים או חסידיו!
הוא ציטט לי מהתנ"ך ציטוטים מסולפים ואמרתי לו שיביא תנ"ך ואני רוצה לראות את הדברים בעצמי ושרק רב יהודי רשאי לפסוק הלכות או לפרש את התנ"ך.
אמרתי לו הרמב"ם מקובל עלי,רש"י מקובל ולא פירוש של אדם מהרחוב.
הסברתי לו שהוא מוציא דברים מהקשרם,טועה ומטעה אבל הוא היה שטוף מוח.
בס"ד
זה הביע אחרי השטיפה קשה לנקות..
יגאל=גואל

בייקר

• אורח
« להגיב #23 ב- : מרץ 16, 2007, 15:17:29 »
באוניברסיטה לומדים דת השוואתית ואז משווים בין הדתות וקל למצוא את ההבדלים והסתירות.
באמת אנו צריכים רב לפורום שנוכל לשאול אותו שאלות.

מנותק כהנא צדק!

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
    • yigal-amir
« להגיב #24 ב- : מרץ 16, 2007, 15:23:18 »
באוניברסיטה לומדים דת השוואתית ואז משווים בין הדתות וקל למצוא את ההבדלים והסתירות.
באמת אנו צריכים רב לפורום שנוכל לשאול אותו שאלות.
בס"ד
לרוב האינטרנט ומארגי מידע משמים לנו כ"רב".
יגאל=גואל