0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
המסיון פועל ביפו ויש תנועה שנקראת "יד לאחים"שאלה חרדים והם מרביצים למסיונרים מכות רצח.הם גם מצילים בחורות יהודיות שהתחתנו עם ערבים ורוצות לברוח.בזמנו הגיע אלי הביתה מישהו מהמסיון ופשוט ביקשתי ממנו ללכת.הם השאירו לי בתיבת דואר מעטפה שחורה.פתחתי את המעטפה וראיתי חוברת המתבססת על הברית החדשה וזרקתי אותה לפח.במסגרת העבודה שלי עבדתי עם יהודי מאתיופיה שהפך ליהודי משיחי.היה לי זמן פנוי ודיברתי איתו.הוא הביא לי ציטוטים מהברית החדשה.הזכרתי לו שהוא אח יהודי מאתיופיה ואמרתי לו שהוא מחלל שם שמיים ואפילו אסור להגיד את השם ישו שהיה בעצמו יהודי.אמרתי לו שאני אפילו לא יודע אם ישו בעצמו המציא דברים או חסידיו!הוא ציטט לי מהתנ"ך ציטוטים מסולפים ואמרתי לו שיביא תנ"ך ואני רוצה לראות את הדברים בעצמי ושרק רב יהודי רשאי לפסוק הלכות או לפרש את התנ"ך.אמרתי לו הרמב"ם מקובל עלי,רש"י מקובל ולא פירוש של אדם מהרחוב.הסברתי לו שהוא מוציא דברים מהקשרם,טועה ומטעה אבל הוא היה שטוף מוח.
קוראים למפגרת טלי פחימה.
ציטוט של: בייקר על מרץ 16, 2007, 15:41:19קוראים למפגרת טלי פחימה.בס"דיש"ו נבלה בת נבלה צריך לשחוט אותה, גועל נפש ממש מגעיל אותי שאומרים את השם שלה רק.
ציטוט של: כהנא צדק! על מרץ 16, 2007, 15:44:55ציטוט של: בייקר על מרץ 16, 2007, 15:41:19קוראים למפגרת טלי פחימה.בס"דיש"ו נבלה בת נבלה צריך לשחוט אותה, גועל נפש ממש מגעיל אותי שאומרים את השם שלה רק.מה הפלא תראה איך היא נראית..אף אחד לא רצה אותה אז היא הלכה לסוג ב'..לערבי..
לא יאומן יהודיה ועוד מפורסמת שמתאסלמת ררררררררררררררררררררררר