כתב נושא: מאיר דגן שר''י עוזר לאיראן לבנות פצצות גרעיניות - אפילו ארה''ב מבקרת אותו  (נקרא 5020 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

מאיר דגן, ראש המוסד היוצא, חתר תחת כל המאמצים לעצור את איראן הנאצית מלבנות פצצות גרעיניות. האפס הזה מאיר דגן מעולם לא צדק בשום דבר חשוב. כמו כל הערב רב ששולט בארץ ישראל, דגן רק מזיק ומסכן את היהודים שוב ושוב.

לפי ויקיליקס, אפילו הרודנים הערבים מבינים שצריך התקפה צבאית על התוכנית הגרעינית של איראן.

לא רק זה. אפילו הילרי קלינטון יש''ו האנטישמית מבקרת למעשה את עמדת מאיר דגן. היא יותר תוקפנית כלפי איראן מראש המוסד. איזו בדיחה עלובה יש לנו בתור "מנהיגים" בארץ הקודש.

http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1208667.html

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
מאיר דגן שר''י עוזר לאיראן לבנות פצצות גרעינ&
« להגיב #1 ב- : ינואר 10, 2011, 00:21:20 »
לכל המתיוונים המתקראים מנהיגים יש דרכון זר (ולרובם יש גם בתים ונכסים באירופה), ולכן לא כ"כ איכפת להם מה יקרה עם היהודים בארץ ישראל.
ברגע שתתחיל מלחמה (או מערכה צבאית גדולה), הם כבר יהיו בחו"ל.
הילדים של חלקם לא נמצאים בכלל בארץ, אלא התבוללו בחו"ל (במקרה הטוב), ויש כאלה שבנוסף להתבוללות אף חותרים נגד מדינת ישראל ממקום מושבם בחו"ל (במקרה הרע).
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק Yaniv044

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
    • http://hayamin.org
בס"ד

הערכה של עד 2015 היא פשוט בדיחה במציאות הפצצה אמורה להיות מוכנה בקרוב מאוד
הממשלה משתמשת בתירוץ של 2015 בגלל שהיא מפחדת לתקוף את איראן,רק לחשוב על זה גורם להם להתעלף בדיוק כמו שרבין התעלף במלחמת ששת הימים
הממשלה והפיקוד שלנו כל כך פחדנים והססנים,משנות ה90 עד היום היו להם הזדמנויות לתקוף באיראן,אבל הם בחרו לזלזל ולהזניח את האיום רק בגלל הפחד מלחשוב על זה.
בכללי כל הדיווחים אמרו שעד קיץ 2011 יהיה להם פצצה גרעינית אבל פתאום הם שינו את זה בגלל שהם משקשקים ואין לאף שמאלני או ימני מזוייף את האומץ אפילו לחשוב על תקיפה

מנותק Neo

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הים אותו הים
בס''ד

מאיר דגן, ראש המוסד היוצא, חתר תחת כל המאמצים לעצור את איראן הנאצית מלבנות פצצות גרעיניות. האפס הזה מאיר דגן מעולם לא צדק בשום דבר חשוב. כמו כל הערב רב ששולט בארץ ישראל, דגן רק מזיק ומסכן את היהודים שוב ושוב.

לפי ויקיליקס, אפילו הרודנים הערבים מבינים שצריך התקפה צבאית על התוכנית הגרעינית של איראן.

לא רק זה. אפילו הילרי קלינטון יש''ו האנטישמית מבקרת למעשה את עמדת מאיר דגן. היא יותר תוקפנית כלפי איראן מראש המוסד. איזו בדיחה עלובה יש לנו בתור "מנהיגים" בארץ הקודש.

http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1208667.html
כולם מדברים על הצורך בתקיפה צבאית כדי לעודד אותנו לעשות להם את העבודה המלוכלכת ואז כמובן יאשימו אותנו (ולא, אני לא מוטרד\חושש מהאשמות שלהם).
בפועל, המוסד הצליח (ככה"נ) לגרום לנזקים כבדים ועיכובים משמעותיים בתוכנית.  אני זוכר עוד שבשנת 2000 דיברו על פצצה ב 2003-2004 וכל הזמן העניינים נדחים בנסיבות שונות ומשונות.
כמובן, שבסופו של דבר, לא יהיה מנוס מתקיפה באם האיראנים יצליחו להתגבר על הקשיים ומשיכו בבנייה, אבל לדעתי ההתקפה על מאיר דגן היא לא מוצדקת ומוקדמת.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
כולם מדברים על הצורך בתקיפה צבאית כדי לעודד אותנו לעשות להם את העבודה המלוכלכת ואז כמובן יאשימו אותנו (ולא, אני לא מוטרד\חושש מהאשמות שלהם).
בפועל, המוסד הצליח (ככה"נ) לגרום לנזקים כבדים ועיכובים משמעותיים בתוכנית.  אני זוכר עוד שבשנת 2000 דיברו על פצצה ב 2003-2004 וכל הזמן העניינים נדחים בנסיבות שונות ומשונות.
כמובן, שבסופו של דבר, לא יהיה מנוס מתקיפה באם האיראנים יצליחו להתגבר על הקשיים ומשיכו בבנייה, אבל לדעתי ההתקפה על מאיר דגן היא לא מוצדקת ומוקדמת.

בס''ד

אפילו העולם הערבי הנאצי רוצה שנטפל באיום הזה. הפחדנות של שליטי ישראל מסכנת את עם ישראל כולו ר''ל. הנה דוגמה של גוייה אנטישמית כמו הילרי קלינטון יש''ו כשהיא יותר תוקפנית כלפי איראן הנאצית מראש המוסד. כשהילרי קלינטון ימ''ו מבקרת את ראש המוסד וחייבת להזכיר את כולנו שהאיום האיראני מאוד אמיתי - אין מצב יותר עלוב מזה. כולם רוצים שנעשה להם את העבודה המלוכלכת? זה התירוץ של הערב רב בכלל ושל אביגדור ליברמן בפרט למה לא כדאי להשמיד את התוכנית האיראנית. מה זה משנה מה אחרים רוצים או מצפים כשיש איום גרעיני שמרחף על עם ישראל ממטורפים מוסלמים שמבטיחים לנו עוד שואה ח''ו? העובדה שרוב העולם רוצה התקפה ישראלית רק הופכת כל התקפה לעוד יותר מציאותית לביצוע.

מנותק Neo

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הים אותו הים
אני לא כ"כ מבין את המוטיבציה לתקוף מתקנים ריקים למחצה כאשר את המכשור המשוכלל שנמצא שם - אף איראני לא מצליח להפעיל.
כדאי לתקוף מתי שהמתקנים עמוסים במכשור ושכבר יודעים להפעיל אותם.
עד אז, חבלות ודחיות נשמע לי רעיון טוב.  אנחנו צריכים לתקוף מתי שנוח וטוב לנו ולא מתי שנוח וטוב לסעודים.

מנותק Amit.D

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
בס"ד

הערכה של עד 2015 היא פשוט בדיחה במציאות הפצצה אמורה להיות מוכנה בקרוב מאוד
הממשלה משתמשת בתירוץ של 2015 בגלל שהיא מפחדת לתקוף את איראן,רק לחשוב על זה גורם להם להתעלף בדיוק כמו שרבין התעלף במלחמת ששת הימים
הממשלה והפיקוד שלנו כל כך פחדנים והססנים,משנות ה90 עד היום היו להם הזדמנויות לתקוף באיראן,אבל הם בחרו לזלזל ולהזניח את האיום רק בגלל הפחד מלחשוב על זה.
בכללי כל הדיווחים אמרו שעד קיץ 2011 יהיה להם פצצה גרעינית אבל פתאום הם שינו את זה בגלל שהם משקשקים ואין לאף שמאלני או ימני מזוייף את האומץ אפילו לחשוב על תקיפה
כמובן....אתה וכל חברי הפורום הזה המכנים עצמם "הימין האמיתי" יודעים הרבה יותר טוב מראש המוסד...

כל פעם מחדש מדהים אותי פה איך שאנשים חושבים שהם יודעים יותר מהאנשים המחזיקים בתפקידים.
לפרש את מה שפורסם ולהעריך מה כדאי לעשות...הגיוני מאוד. אבל לחשוב שאנחנו יודעים הכל כשכל מקורות המידע שלנו זה מה שמפורסם בתקשורת ולקבוע איך צריך לפעול רק על פי זה(ולכנות "נאצי" כל אדם שלא מסכים איתכם)...

מנותק Alex37

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • תחי יהודה!
בס"ד

אין אנו סומכים על הגופים-הממסדיים אשר שמו למטרתם את השמדת עמנו ואמונתו!  >:(   
כל דור שאינו נבנה בימיו [בית-המקדש] מעלין עליו כאילו הוא החריבו. תלמוד-ירושלמי, מסכת יומא, א'.

מנותק Amit.D

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
ולמה אתה חושב שהם רוצים להשמיד את המדינה?

תתפלא...אבל אפילו השמאלנים ברובם(חוץ מהקיצוניים, דוגמת "בצלם") לא רוצים להשמיד את המדינה...ופשוט חושבים שצריך לפעול בדרך אחרת.
מי אתה שתחליט מה כוונתם?
אתה יכול לשפוט את דרכם...אתה לא יכול להחליט מה כוונתם.

והאמת...לדעתי דווקא בדרך של "הימין האמיתי" המדינה תחרב.
לדוגמא- מה שאתם אומרים לגבי זה ש"לא צריך את העולם": היום אף מדינה לא יכולה להתמודד לבד בעולם...ואפילו ארה"ב תתמוטט אם יהיה עליה חרם בינלאומי.
אז מדינה קטנה וחסרת משאבים כמו ישראל...חייבת קשרים עם העולם.
גם בנוגע לגירוש כל הלא יהודים מהמדינה...
כל חברה מפותחת חייבת אחוז מסויים של כוח עבודה זול. אתם יכולים לראות..אין מדינה מפותחת שאין בה כוח עבודה חיצוני ממדינות נחשלות(אלא אם כן יש בה ניצול של אנשים מאותה מדינה).

ויש עוד דוגמאות רבות לדברים שאתם אומרים שצריך לעשות שלדעתי יובילו לחורבן המדינה.
אני עדיין לא קורא לכם נאצים...ולא מנסה בכלל לטעון שאתם רוצים להשמיד את המדינה.
למרות שאם כבר נכנסים לזה...פעמים רבות יוצא לי לקרוא פה דברים שאתם אומרים שצריך לעשות שמזכירים מאוד את הנאציזם ותורת הגזע.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
כמובן....אתה וכל חברי הפורום הזה המכנים עצמם "הימין האמיתי" יודעים הרבה יותר טוב מראש המוסד...

כל פעם מחדש מדהים אותי פה איך שאנשים חושבים שהם יודעים יותר מהאנשים המחזיקים בתפקידים.
לפרש את מה שפורסם ולהעריך מה כדאי לעשות...הגיוני מאוד. אבל לחשוב שאנחנו יודעים הכל כשכל מקורות המידע שלנו זה מה שמפורסם בתקשורת ולקבוע איך צריך לפעול רק על פי זה(ולכנות "נאצי" כל אדם שלא מסכים איתכם)...

בס''ד

אתה רובוט עלוב של הממסד. אתה מתרשם מהתואר "ראש המוסד" למרות שאותו מוסד תמך בהסכמי אוסלו וכל האסונות ששליטי הערב רב המיטו על עם ישראל. המוסד היהודוני הזה כמעט ולא צדק בשום תחום חשוב במשך הרבה שנים כבר.

ואתה גם מגן על בוגדי השמאל. הבוגדים שרוצים להפוך את ישראל ל"מדינת כל אזרחיה". זו כן השמדת ישראל וזה כן מה שהשמאל מנסה לעשות. השמאל לא מוכן להתעמת עם ארה''ב או הערבים או אומות העולם בשום עניין. אם העולם דורש שנפרק את מדינת ישראל צעד צעד, אז השמאל יעשה את זה. אבל זה לא רק בגלל לחץ של אומות העולם. השמאל בעצמו מלא שנאה עצמית ואנטישמיות כלפי דתיים מתנחלים מזרחיים רוסים וכל מי שגאה להיות יהודי. השמאל נהנה לגרש יהודים ולהרוס ישובים ולסגת מארץ ישראל ולשחרר מחבלים. השמאל דוקא רוצה לעשות את כל זה אפילו בלי לחץ בינלאומי.

וכל מה שאמרתי על השמאל גם נכון לגבי הימין המזוייף - שהוא גם חלק מאותו ערב רב אנטישמי וחולני ובוגדני.

יהודים כמוך מאפשרים לבוגדים האלה לעשות לנו את כל האסונות.

מנותק Amit.D

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
בס''ד

אתה רובוט עלוב של הממסד. אתה מתרשם מהתואר "ראש המוסד" למרות שאותו מוסד תמך בהסכמי אוסלו וכל האסונות ששליטי הערב רב המיטו על עם ישראל. המוסד היהודוני הזה כמעט ולא צדק בשום תחום חשוב במשך הרבה שנים כבר.
שוב דוגמא למה שהסברתי למעלה...
למה נראה לך שאתה יודע על כל מה שהמוסד עושה?
קח למשל את החיסול בדובאי...שזה סיפור אחד שהתפרסם...זה פעולה שאתה לא תומך בה?
וזה רק מקרה אחד שהתפרסם בגלל טעויות שהיו. אתה חושב שאתה יודע על כל מה שהמוסד עושה??
וזה לא משנה בכלל מה דעתי על מאיר דגן, ולמען האמת אני לא מכיר בדיוק את עברו ודעותיו הפוליטיות ולכן אני נמנע מלשפוט את הבנאדם...אבל מה שאני כן יודע זה שהוא היה ראש המוסד, ושזה אומר שהוא ידוע הרבה יותר מאיתנו לגבי מצב הגרעין האיראני.
ואגב...כל כך מהר שכחת את וירוס המחשבים שפגע בגרעין האיראני?
הוירוס המתוחכם ביותר שנכתב אי פעם...שאיפשר בלי לסכן חיי אדם ולהסתכן במלחמת עולם(מעבר לעובדה שלא ידוע לנו בכלל אם יש לשיראל יכולת תקיפה צבאית) לפגוע במערכות הגרעין האיראני.

ואני לא מסכים עם השמאל, אבל אני מבין שרובו(שוב: חוץ מהשמאל הקיצוני) לא מעוניין במדינת כלל אזרחיה ולא נגד המדינה, פשוט חושב שצריך ללכת בדרך אחרת.
זה שאנחנו לא מסכימים עם דעתם ומבינים/חושבים שזה יוביל להשמדת המדינה - זה משהו אחר.
מנקודת מבט של רוב השמאל דווקא ההתנחלויות הן שעלולות להוביל להרס המדינה, חושבים שאנחנו צריכים יותר להקשיב לארה"ב(ובתכלס...פה אנחנו לא יכולים באמת לדעת, אלא רק להעריך. אנחנו לא יודעים מה ארה"ב מקבלת מאיתנו ומה אנחנו מקבלים מארה"ב) על מנת לשמור על הקשר איתם....כי זה לדעתם דברים שחשובים למדינה דווקא כדי שנמשיך להתקיים.
אנחנו אמנם לא מסכימים עם דעתם, אבל זה לא אומר שדעתם לא לגיטימית(ושוב אני מזכיר..אני מדבר על השמאל השפוי, לא על אנטישמים כמו בצלם).

וזה שאתה אומר שדרכו של השמאל תוביל להשמדת ישראל - בזה אני מסכים איתך.
אבל בכל זאת..צריך להבין שזו דעה, ושלהם פשוט יש דעה אחרת...אבל זה לא אומר כלום לגבי כוונתם.

מנותק Alex37

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • תחי יהודה!
ולמה אתה חושב שהם רוצים להשמיד את המדינה?

תתפלא...אבל אפילו השמאלנים ברובם(חוץ מהקיצוניים, דוגמת "בצלם") לא רוצים להשמיד את המדינה...ופשוט חושבים שצריך לפעול בדרך אחרת.
מי אתה שתחליט מה כוונתם?
אתה יכול לשפוט את דרכם...אתה לא יכול להחליט מה כוונתם.

והאמת...לדעתי דווקא בדרך של "הימין האמיתי" המדינה תחרב.
לדוגמא- מה שאתם אומרים לגבי זה ש"לא צריך את העולם": היום אף מדינה לא יכולה להתמודד לבד בעולם...ואפילו ארה"ב תתמוטט אם יהיה עליה חרם בינלאומי.
אז מדינה קטנה וחסרת משאבים כמו ישראל...חייבת קשרים עם העולם.
גם בנוגע לגירוש כל הלא יהודים מהמדינה...
כל חברה מפותחת חייבת אחוז מסויים של כוח עבודה זול. אתם יכולים לראות..אין מדינה מפותחת שאין בה כוח עבודה חיצוני ממדינות נחשלות(אלא אם כן יש בה ניצול של אנשים מאותה מדינה).

ויש עוד דוגמאות רבות לדברים שאתם אומרים שצריך לעשות שלדעתי יובילו לחורבן המדינה.
אני עדיין לא קורא לכם נאצים...ולא מנסה בכלל לטעון שאתם רוצים להשמיד את המדינה.
למרות שאם כבר נכנסים לזה...פעמים רבות יוצא לי לקרוא פה דברים שאתם אומרים שצריך לעשות שמזכירים מאוד את הנאציזם ותורת הגזע.
בס"ד

>:(
עמית, הלחלוטין השמידו את מוחך, כי כזאת הנך מדבר?! הראה לי בהודעתי דבר אחד אשר מצביע בדרך כזו או אחרת על טענה כי השמאל הפאשיסטי-טוטאליטרי (כפי שציינת, לא כולל "בצלם" האנרכיסטים הערב-רביים ודומיהם, אשר מתעבים הן את עם ישראל ואת דתו, והן את מדינת-יסרעל (מהסיבות הלא-נכונות)), מתנגד למדינה. להיפך, הם והימין-המזויף אך תומכים בגוף היחיד אשר מקיים אותם ונותן להם "לגיטימציה" כביכול בעיני העם-היהודי. ללא הממסד, כבר מזמן היינו שורפים את המתיוונים-החמדנים הנאצים יש"ו שר"י האלה ומכריתים את זכרונם-הנאצי מארצנו ב"ה, כפי שעשינו בעמלק. 11 פעמים השתמשת במילה "מדינה" על צירופיה השונים, בעוד שלא טענתי ולו פעם כי לשמאלנאצים יש"ו שר"י ישנה איזושיהי התנגדות לממסד אשר מגן עליהם יותר-מכל. אין כיום מדינה ליהודים, רק קולוניה אירופאית קומוניסטית-אתאיסטית. ב"ה, כשמדינת-יהודה תקום, אז נוכל בבטחה לבטוח בה בידיעה כי לא נגורש מארצנו ע"י נאצים-בולשביקים יש"ו שר"י. שים-לבבך על ציטוט מדברי-המדויקים: "אין אנו סומכים על הגופים-הממסדיים אשר שמו למטרתם את השמדת עמנו ואמונתו!". בודאי שיהיה זה אבסורדי כי הממסדיים לא-יתמכו בממסד האנטישמי-היודופובי.                        
« עריכה אחרונה: ינואר 13, 2011, 00:14:29 על ידי Alex37 »
כל דור שאינו נבנה בימיו [בית-המקדש] מעלין עליו כאילו הוא החריבו. תלמוד-ירושלמי, מסכת יומא, א'.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
שוב דוגמא למה שהסברתי למעלה...
למה נראה לך שאתה יודע על כל מה שהמוסד עושה?
קח למשל את החיסול בדובאי...שזה סיפור אחד שהתפרסם...זה פעולה שאתה לא תומך בה?
וזה רק מקרה אחד שהתפרסם בגלל טעויות שהיו. אתה חושב שאתה יודע על כל מה שהמוסד עושה??
וזה לא משנה בכלל מה דעתי על מאיר דגן, ולמען האמת אני לא מכיר בדיוק את עברו ודעותיו הפוליטיות ולכן אני נמנע מלשפוט את הבנאדם...אבל מה שאני כן יודע זה שהוא היה ראש המוסד, ושזה אומר שהוא ידוע הרבה יותר מאיתנו לגבי מצב הגרעין האיראני.
ואגב...כל כך מהר שכחת את וירוס המחשבים שפגע בגרעין האיראני?
הוירוס המתוחכם ביותר שנכתב אי פעם...שאיפשר בלי לסכן חיי אדם ולהסתכן במלחמת עולם(מעבר לעובדה שלא ידוע לנו בכלל אם יש לשיראל יכולת תקיפה צבאית) לפגוע במערכות הגרעין האיראני.

ואני לא מסכים עם השמאל, אבל אני מבין שרובו(שוב: חוץ מהשמאל הקיצוני) לא מעוניין במדינת כלל אזרחיה ולא נגד המדינה, פשוט חושב שצריך ללכת בדרך אחרת.
זה שאנחנו לא מסכימים עם דעתם ומבינים/חושבים שזה יוביל להשמדת המדינה - זה משהו אחר.
מנקודת מבט של רוב השמאל דווקא ההתנחלויות הן שעלולות להוביל להרס המדינה, חושבים שאנחנו צריכים יותר להקשיב לארה"ב(ובתכלס...פה אנחנו לא יכולים באמת לדעת, אלא רק להעריך. אנחנו לא יודעים מה ארה"ב מקבלת מאיתנו ומה אנחנו מקבלים מארה"ב) על מנת לשמור על הקשר איתם....כי זה לדעתם דברים שחשובים למדינה דווקא כדי שנמשיך להתקיים.
אנחנו אמנם לא מסכימים עם דעתם, אבל זה לא אומר שדעתם לא לגיטימית(ושוב אני מזכיר..אני מדבר על השמאל השפוי, לא על אנטישמים כמו בצלם).

וזה שאתה אומר שדרכו של השמאל תוביל להשמדת ישראל - בזה אני מסכים איתך.
אבל בכל זאת..צריך להבין שזו דעה, ושלהם פשוט יש דעה אחרת...אבל זה לא אומר כלום לגבי כוונתם.

בס''ד

א. מה הייתה התועלת בלומר שאיראן לא תקבל פצצה גרעינית עד 2015? אותו מאיר דגן שאתה מאליל אמר בעבר שאיראן תשיג את הפצצה הראשונה שלה ב2009. אז הוא לא צדק לו פעם אחת בכל נבואות השווא שלו. כשדגן אמר שאיראן לא תשיג את הגרעין עד 2015, הוא חתר תחת כל מאמץ להציג את האיום האיראני כדחוף. דגן עזר לאיראנים והזיק לכל אלה שמנסים להגביר את הסנקציות על איראן. אין שום דבר חיובי שיכול לבוא מההצהרה הבוגדנית של האפס הזה. אבל עבורך זה לא משנה אם זה לא הגיוני - הרי הוא ראש המוסד, אז הוא יודע ואנו לא יודעים.

ב. כל ה"מומחים" כמו דגן אמרו שהסכמי אוסלו יובילו לשלום. אמרנו אנו שזה יוביל ליותר טרור, יותר רצח, יותר מלחמה. מי צדק?

ג. כל ה"מומחים" כמו דגן אמרו שערפאת החליט לקבל קיומה של ישראל, לקבל שלום ולעזוב טרור ורצח. אמרנו אנו שערפאת רוצח נאצי שלעולם לא ישתנה. מי צדק?

ד. כל ה"מומחים" אמרו שנוכל לטפל בחיזבאללה במלחמת לבנון השנייה בקלות מהאוויר. אמרנו אנו שכל עוד שלא ניתן לצה''ל להרוג גם "אזרחים" ערבים בלבנון שעוזרים למחבלים, אי אפשר לנצח או לטפל במשבר. מי צדק?

ה. שוב ושוב רואים שאנו צדקנו וה"מומחים" לא צדקו. איך זה יכול להיות? הרי חייב להיות שה"מומחים" של המוסד יודעים יותר ממנו.

ו. מאחר שאתה לא יהודי אמוני, אין לך עקרונות או ערכים איתנים. אז אתה אומר שאי אפשר לדעת בוודאות אם השמאל צודק או לא צודק. אנו יודעים בוודאות שמה שהם ואתה מציעים זו התאבדות לאומית.

ז. אתה אומר שאנו זקוקים לארה''ב ותמיכתה. ואתה אומר שאתה לא שמאלני. מי שמתרפס לארה''ב ל"עזרה", הוא שמאלני. מי שכל כך עיוור שהוא לא יכול לראות שארה''ב רוצה לרעתנו כי הם רוצים נפט ערבי, השקעות ערביות ופיוס עם העולם המוסלמי שיש בו 66 מדינות - מי שלא מבין את זה, לא מבין כלום. ישראל היא מכשול למטרות ארה''ב. בגלל זאת, ארה''ב תמיד לוחצת עלינו להתאבד. ואתה אומר שהיחסים שלנו עם ארה''ב טובים לנו. אך אנו אומרים שישראל חייבת להיות עצמאית וזה כן ניתן להשיג. אתה לעומת זאת תומך ביחסים שהופכים אותנו לבובה של אמריקה.

ח. אם עם ישראל היה שומע לקול שלנו במשך השנים במקום לקול של ה"מומחים" של התשקרות והמוסד וכל הערב רב, לא היינו במצב הרבה יותר טוב היום?

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
כשאייבי נתן מהשמאל האנרכיסטי ה"קיצוני" נפגש עם ערבים, הוא הלך לכלא. כשביבי, פרס, רבין, ביילין,
שרון וברק מהמשטר הפאשיסטי (של השמאל הפאשיסטי ה"מתון" והימין המזוייף) נפגשו עם ערבים הם רצחו
אלפי יהודים. המשטר מבצע מה שהאנרכיסטים יכולים רק לחלום לבצע.

וכשתקום מדינה ערבית בניצוח המשטר היSSרעלי, מדינת ישראל כולה תושמד. האיום האמיתי הוא לא אוסף
של דחויי חברה וילדי שמנת אנטישמים ששוכבים עם מחבלים בשכם, אלא משטר אנטישמי מסואב, רצחני
ודיקטטורי עם ניסיון ואמצעים להשמדתו של העם היהודי בציון, במישרין או בעקיפין, והסוכנים שלו בקרב
הציבור היהודי (אבינר, אלון, מצגר וכו').
« עריכה אחרונה: ינואר 13, 2011, 03:06:52 על ידי רון בן מיכאל »

מנותק Amit.D

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
בס''ד

א. מה הייתה התועלת בלומר שאיראן לא תקבל פצצה גרעינית עד 2015? אותו מאיר דגן שאתה מאליל אמר בעבר שאיראן תשיג את הפצצה הראשונה שלה ב2009. אז הוא לא צדק לו פעם אחת בכל נבואות השווא שלו. כשדגן אמר שאיראן לא תשיג את הגרעין עד 2015, הוא חתר תחת כל מאמץ להציג את האיום האיראני כדחוף. דגן עזר לאיראנים והזיק לכל אלה שמנסים להגביר את הסנקציות על איראן. אין שום דבר חיובי שיכול לבוא מההצהרה הבוגדנית של האפס הזה. אבל עבורך זה לא משנה אם זה לא הגיוני - הרי הוא ראש המוסד, אז הוא יודע ואנו לא יודעים.

ב. כל ה"מומחים" כמו דגן אמרו שהסכמי אוסלו יובילו לשלום. אמרנו אנו שזה יוביל ליותר טרור, יותר רצח, יותר מלחמה. מי צדק?

ג. כל ה"מומחים" כמו דגן אמרו שערפאת החליט לקבל קיומה של ישראל, לקבל שלום ולעזוב טרור ורצח. אמרנו אנו שערפאת רוצח נאצי שלעולם לא ישתנה. מי צדק?

ד. כל ה"מומחים" אמרו שנוכל לטפל בחיזבאללה במלחמת לבנון השנייה בקלות מהאוויר. אמרנו אנו שכל עוד שלא ניתן לצה''ל להרוג גם "אזרחים" ערבים בלבנון שעוזרים למחבלים, אי אפשר לנצח או לטפל במשבר. מי צדק?

ה. שוב ושוב רואים שאנו צדקנו וה"מומחים" לא צדקו. איך זה יכול להיות? הרי חייב להיות שה"מומחים" של המוסד יודעים יותר ממנו.

ו. מאחר שאתה לא יהודי אמוני, אין לך עקרונות או ערכים איתנים. אז אתה אומר שאי אפשר לדעת בוודאות אם השמאל צודק או לא צודק. אנו יודעים בוודאות שמה שהם ואתה מציעים זו התאבדות לאומית.

ז. אתה אומר שאנו זקוקים לארה''ב ותמיכתה. ואתה אומר שאתה לא שמאלני. מי שמתרפס לארה''ב ל"עזרה", הוא שמאלני. מי שכל כך עיוור שהוא לא יכול לראות שארה''ב רוצה לרעתנו כי הם רוצים נפט ערבי, השקעות ערביות ופיוס עם העולם המוסלמי שיש בו 66 מדינות - מי שלא מבין את זה, לא מבין כלום. ישראל היא מכשול למטרות ארה''ב. בגלל זאת, ארה''ב תמיד לוחצת עלינו להתאבד. ואתה אומר שהיחסים שלנו עם ארה''ב טובים לנו. אך אנו אומרים שישראל חייבת להיות עצמאית וזה כן ניתן להשיג. אתה לעומת זאת תומך ביחסים שהופכים אותנו לבובה של אמריקה.

ח. אם עם ישראל היה שומע לקול שלנו במשך השנים במקום לקול של ה"מומחים" של התשקרות והמוסד וכל הערב רב, לא היינו במצב הרבה יותר טוב היום?
א. עם זה שאין בכך תועלת ויש רק נזק, אני מסכים. אני באמת לא מצליח לחשוב על שום הסבר הגיוני איך זה תורם לישראל...ובאמת נראה שזה מביא רק נזק. גם פה אני יודע שהגיוני שיש מאחורי זה איזושהי סיבה שבגללה יש תועלת לישראל בלהגיד את זה, אבל אני לא מצליח לחשוב על סיבה כזאת...והסבר לזה צריך להיות משהו מאוד יצירתי, והרבה יותר סביר לדעתי שהוא סתם רצה שיזכרו אותו יותר או לסגור חשבון עם ביבי(שמרוויח הרבה מבחינה פוליטית מהגרעין האיראני), ופחות מעניין אותו ישראל.  מה שהתנגדתי זה למי שכתב שזה לא נכון ואיראן מאוד קרובה לגרעין...שזה באמת עניין שברור שראש המוסד יודע עליו הרבה יותר.

ב. לא מעניין אותי "מומחים", אני מדבר רק על הקטע שלאנשים הנמצאים בתפקידים הרלוונטיים יש יותר ידע. לגבי דרך הפעולה שלהם..זה משהו אחר.

ג. שוב, אני לא בהכרח בעד מה שבעלי התפקידים אומרים ולא בהכרח קורא להם "מומחים", אבל מה שאני לא מסכים איתו בהודעה שלך זה שאתה קורא לערפאת "נאצי". לא שאני אומר משהו בעד ערפאת, פשוט...הוא לא נאצי. לקרוא לטרוריסטים "נאצים" זה כמו להסתכל על מזלג ולקרוא לזה כפית. יש אמנם דברים משותפים(הרצון להשמיד אותנו), אבל הם לא נאצים....והם לא רצחו 6 מיליון יהודים(וכן, אני יודע שהם היו רוצחים יותר אם היו יכולים. אבל הם לא. וגם אם כן, הם עדיין לא היו נאצים...הם היו טרוריסטים מוסלמים שרצחו 6 מיליון יהודים). לקרוא להם נאצים כרגע זה מבחינתי לבזות את זכרם של קורבנות השואה.

ד. גם לדעתי צריך במלחמה בטרור לירות על הטרוריסטים גם במחיר פגיעה בחפים מפשע. אני אמנם לא מסכים איתך שכל אזרחי לבנון תומכים במחבלים ועוזרים להם, אבל אני מסכים עם זה שלא צריך לעשות הבחנה כאשר יורים ולהרוג מחבלים גם במחיר פגיעה באזרחים. זאת הדרך היחידה לחסל טרור.
והכניסה הקרקעית הייתה טעות כשמסתכלים על זה בדיעבד....ספגנו קורבנות רבים בגלל זה.
ואגב, פורסם כבר שחיזבאללה דואג למכשולים רבים באזור הגבול עם ישראל למלחמה עתידית. בכל כפר הם דאגו למטעני חבלה בבתים ועמדות לצלפים....חוץ ממספר כפרים שברגע שמחבלי חיזבאללה ניסו להיכנס אליהם התושבים התנגדו וגירשו אותם. יש גם מוסלמים שמבינים שעדיף להם בלי מלחמה....וסיכנו את חייהם בלהתנגד לחיזבאללה. הם מבינים שיהיה להם יותר טוב לא לפעול נגד ישראל....

ה. ראש הממשלה, שר הביטחון וכל האנשים בתפקידים הרלוונטיים אכן יודעים יותר. אנחנו כאזרחים יודעים רק חלק קטן מאוד ממה שקורה...
אבל בשום מקום לא אמרתי שזה בהכרח אומר שהם מקבלים החלטות טובות יותר, או שדעתם היא בהכרח הנכונה.

ו. סתם שתדע, אני מסורתי, אבל זה לא קשור. אתה לא יודע באמת, כי העתיד יקרה רק בעתיד. ונקווה שאף פעם לא נדע מה יקרה אם נפעל לגמרי בדרכם..
שתבין למה אני מתכוון "אי אפשר לדעת בוודאות" - גם אם החשמל בבית שלך פועל, אתה לא יכול לדעת שאם תלחץ על המתג של האור אז האור ידלק. אתה יכול להעריך שזה מה שיקרה...אבל לא לדעת.
גם בנושא הזה, אתה יכול להעריך מה יקרה אם נפעל בדרכו של השמאל. אמנם פה זה הערכה יותר מורכבת...אבל בכל מקרה, אין פה באמת ידיעה מוחלטת.
למרות שגם אני מסכים איתך שאין כמעט סיכוי שזה לא יוביל להשמדת המדינה.
בכל מקרה, זה עדיין לא אומר כלום לגבי לגיטימיות הדעה של השמאלנים....ולגבי רצונם.
גם אני וגם השמאלנים(ואני מקווה שגם אתה) היינו רוצים להגיע לשלום עם הערבים ולחיות לצידם בשכנות טובה כשהם מקבלים את זה שיש פה מדינה יהודית בשם ישראל. ההבדל הוא שהם גם חושבים שזה אפשרי, ושבדרך שלהם נגיע לזה....

ז. אני חושב שהתמיכה של ארה"ב טובה לנו, ושצריך לנסות להיות עם ארה"ב ביחסי ידידות. כרגע זה בעייתי עם אובמה....אבל כשיתחלף נשיא, זה אפשרי בהחלט.
אני חושב שהם צריכים את המוח היהודי והפיתוחים שלנו בטכנולוגיה ומידע לגבי דרכי לוחמה בטרור וקשר ידידותי עם מדינה מערבית באזור, כי מה לעשות...הטרור המוסלמי פוגע גם בהם.
לא צריך להתרפס בפניהם, וממש לא לעשות את כל מה שהם אומרים.
אנחנו לא לגמרי יודעים את הקשר בין ישראל לארה"ב(מה אנחנו מקבלים מהם ומה הם מאיתנו) כך שזה נושא בעייתי...אבל באופן כללי, זו דעתי.

ח. שאלה מאוד בעייתית..
אל תשכח שאנחנו גם לא יודעים על כל מה שקורה.
בכל מקרה, לדעתי יש הרבה דברים שבהם אתה קיצוני מדי....וזה גם יכול להוביל אותנו לאבדון מהיר מאוד(בניגוד להשמדה העצמית האיטית שמתרחשת בדרך השמאל).