כתב נושא: "עובדים סציאלים" דורשים יותר תקציב. באמת צריך לפטר את הבולשביקים האלה  (נקרא 8293 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

איזו חוצפה. הטפילים האלה רוצים יותר כסף ממשלמי המיסים בארץ ישראל. צריך לפטר אותם. המענה לבעיות בחברה הישראלית הוא לימוד ערכים יהודיים (תורניים). ה"עובדים הסוציאלים" האלה רק מחמירים את הבעיות ושוטפים להם את המוח של אחינו ר''ל.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4009610,00.html

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
חיים,דווקא יש המון אנשים שכן זקוקים לסיוע של העובדים-סוציאלים,למשל אנשים עם בעיות-נפש.
ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק עדן איסקוביץ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לפלסטינאצים
בס''ד
חיימ'קה, אתה צודק! הטפילים האלה מוצצים את דמם של משלמי המיסים. הם לא עוזרים לאף אחד, הם רק מדרדרים את המצב, הם נטפלים למשפחות מסכנות, והורסים אותן לגמרי. אין להם כל תועלת! ורובם שמאלנים מסריחים!
עדן איסקוביץ

מנותק אדם לא שפוי

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
בס''ד
חיימ'קה, אתה צודק! הטפילים האלה מוצצים את דמם של משלמי המיסים. הם לא עוזרים לאף אחד, הם רק מדרדרים את המצב, הם נטפלים למשפחות מסכנות, והורסים אותן לגמרי. אין להם כל תועלת! ורובם שמאלנים מסריחים!

תביא הוכחות לכך שעובדים סוציאלים דווקא מדרדרים את מצבן של משפחות במצוקה. כרגע אתה מוציא דיבה, עברה לכל דבר ועניין!

מנותק אדם לא שפוי

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
חיים,דווקא יש המון אנשים שכן זקוקים לסיוע של העובדים-סוציאלים,למשל אנשים עם בעיות-נפש.

נכון מאוד. גם לא חולי נפש זקוקים לסעד של המדינה אך הפאשיסט חיים בן פסח איננו מבין זאת.

מנותק אדם לא שפוי

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
בס''ד

איזו חוצפה. הטפילים האלה רוצים יותר כסף ממשלמי המיסים בארץ ישראל. צריך לפטר אותם. המענה לבעיות בחברה הישראלית הוא לימוד ערכים יהודיים (תורניים). ה"עובדים הסוציאלים" האלה רק מחמירים את הבעיות ושוטפים להם את המוח של אחינו ר''ל.

הצחקתני!

מנותק אוהד הפועל

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
חיים, אם יפטרו את כל העובדים הסוציאליים, מי בדיוק יבקר משפחות בעיתיות, יטפל במצב של הזנחה, יטפל במצב שקשיש הולך לאיבוד, בחולי נפש, בבעלי פיגור, בשמירה על זכויות ההורים בעת גירושין שהאבא או האמא לא נותנות
לצד השני לראות את הילדים ועוד ועוד ועוד?
אתה? או שתתפלל ממש ממש חזק ואז זה יקרה מעצמו?

מנותק Yaniv044

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
    • http://hayamin.org
בס''ד
בס"ד

מסכים,העובדים הסוציאלים הם חסרי תועלת ועצלנים שרוצים לקבל את המשכורת ולסלק אותך לא משנה מה הם כותבים אצלהם בדו"ח,הם הרבה פעמים הורסים משפחות בריאות.
מתי שלילד יש בעיות הם שולחים אותו לפסיכולוגים מיותרים והורסים לו את העתיד העיקר לקבל את המשכורת,אני אישית לא חושב שמגיע להם שקל נוסף בסחר לעצלנים האלו.

מנותק אדם לא שפוי

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
בס"ד

מסכים,העובדים הסוציאלים הם חסרי תועלת ועצלנים שרוצים לקבל את המשכורת ולסלק אותך לא משנה מה הם כותבים אצלהם בדו"ח,הם הרבה פעמים הורסים משפחות בריאות.
מתי שלילד יש בעיות הם שולחים אותו לפסיכולוגים מיותרים והורסים לו את העתיד העיקר לקבל את המשכורת,אני אישית לא חושב שמגיע להם שקל נוסף בסחר לעצלנים האלו.

:laugh:

מסכים לחלוטין, אין סיבה שיעלו להם את ה"סחר". מצד שני, בהחלט ראוי להעלות את השכר!

מנותק אדם לא שפוי

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
חיים, אם יפטרו את כל העובדים הסוציאליים, מי בדיוק יבקר משפחות בעיתיות, יטפל במצב של הזנחה, יטפל במצב שקשיש הולך לאיבוד, בחולי נפש, בבעלי פיגור, בשמירה על זכויות ההורים בעת גירושין שהאבא או האמא לא נותנות

מבחינתו של "היהודי היקר" חיים בן פסח אין שום דבר שמזמור תהילים לא יכול לפתור!

:dance:  :dance:  :dance:

מנותק אוהד הפועל

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
מבחינתו של "היהודי היקר" חיים בן פסח אין שום דבר שמזמור תהילים לא יכול לפתור!

:dance:  :dance:  :dance:

עם כל התהילים שהוא קורא, שם למעלה אפילו לא נותנים לו לעלות לארץ. כנראה הוא לא מתפלל מספיק חזק

מנותק Yaniv044

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *

מסכים לחלוטין, אין סיבה שיעלו להם את ה"סחר". מצד שני, בהחלט ראוי להעלות את השכר!
בס"ד

בסה"כ טעיתי,הלוואי ויתנו לך באן אתאיסט מטורף,תפסיק כבר להתחזות לכהניסט!

מנותק אדם לא שפוי

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
בס"ד

בסה"כ טעיתי,הלוואי ויתנו לך באן אתאיסט מטורף,תפסיק כבר להתחזות לכהניסט!

כהניסט? אני ממש לא מנסה אפילו להתחזות לכהניסט. כ"ך הוכרו כארגון טרור לכל דבר ועניין והכהנאות היא בגדר תפיסה מיליטנטית-פאשיסטית הגובלת במחלת נפש.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *

בס''ד

כשתהיה לנו מדינה יהודית אמיתית בע''ה, כל הבעיות הללו יטופלו על ידי יהודים אמוניים עם אהבת ישראל ואכפתיות. היום הטפילים הבולשביקים האלה ("עובדים סוציאליים") בדרך כלל מפיצים "ערכים" לא יהודיים ולא מוסריים שרק מזיקים. כל הבעיות החברתיות מחמירות והולכות בגלל חוסר הערכים היהודיים. עם נטפל בבעיות עם אהבת ישראל אמיתית ועם חוכמה תורנית, ישראל תהיה כמו גן עדן אחרי כמה שנים.

השאלה היא מה עדיף? יהודים אמוניים מלאי אהבת ישראל בוערת או שמאלנים מושחתים מההסתדרות הקומוניסטית?

כשהמזרחים למשל עלו לארץ ישראל, הם היו צדיקים. לא היו ביניהם רוצחים, אנסים או נרקומנים. כי היו להם ערכים יהודיים. אך בוגדי הערב רב גזלו מהם את הערכים היהודיים ושטפו להם את המוח ותראו את התוצאות האיומות. נחזיר להם ולכל אחינו את הערכים היהודיים ותראו איזה עולם נפלא יהיה.
« עריכה אחרונה: ינואר 07, 2011, 19:09:11 על ידי חיים בן_פסח »

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *

בס''ד

כמו כל הבוגדים, אתה שחצן מכוער. הכינוי שלך אמור להיות "בוגד לא שפוי".

יניב הי''ו הוא צדיק.

מנותק אדם לא שפוי

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
בס''ד

כמו כל הבוגדים, אתה שחצן מכוער. הכינוי שלך אמור להיות "בוגד לא שפוי".

יניב הי''ו הוא צדיק.

אני יותר יפה ממך, זקן חסר טעם אופנתי שכמוך. יניב הוא לא צדיק ולא בטיח, אתה אפילו לא מכיר אותו.

מנותק אוהד הפועל

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
בס''ד

כשתהיה לנו מדינה יהודית אמיתית בע''ה, כל הבעיות הללו יטופלו על ידי יהודים אמוניים עם אהבת ישראל ואכפתיות. היום הטפילים הבולשביקים האלה ("עובדים סוציאליים") בדרך כלל מפיצים "ערכים" לא יהודיים ולא מוסריים שרק מזיקים. כל הבעיות החברתיות מחמירות והולכות בגלל חוסר הערכים היהודיים. עם נטפל בבעיות עם אהבת ישראל אמיתית ועם חוכמה תורנית, ישראל תהיה כמו גן עדן אחרי כמה שנים.

השאלה היא מה עדיף? יהודים אמוניים מלאי אהבת ישראל בוערת או שמאלנים מושחתים מההסתדרות הקומוניסטית?

כשהמזרחים למשל עלו לארץ ישראל, הם היו צדיקים. לא היו ביניהם רוצחים, אנסים או נרקומנים. כי היו להם ערכים יהודיים. אך בוגדי הערב רב גזלו מהם את הערכים היהודיים ושטפו להם את המוח ותראו את התוצאות האיומות. נחזיר להם ולכל אחינו את הערכים היהודיים ותראו איזה עולם נפלא יהיה.

1. מה הקשר בין עבודה של עובדים סוציאליים שאין לך יד ורגל בא, לאהבת ישראל ותורה? מה אתה חושב לך? שרק לך אכפת מאנשים(בטח, אתה יושב בשבתות במוקד חירום ויוצא בקור, בחום, ביום ובליל לחפש קשישים שהלכו לדרכם.
אם בן אדם שמאלני(וממתי תנאי להיות עובד סוציאלי הוא להיות שמאלני?), זה לא עושה אותו מפלצת.

2. ש''ס חונכו על ידי ערכים יהודים תורניים, כנ''ל יהדות התורה, כנ''ל נטורה קרטא/חארטה או איך שלא קוראים להם.
עשה לי טובה, הבטחות שהכל יהיה כאן טוב אם רק נתפלל(ואיזה מפתיע אם לא יהיה, פשוט אפשר להגיד שלא התפללנו מספיק ולא הלכנו ב-100 אחוז בדרכי התורה) שווה ערך להבטחות שבעל מכה לא ירביץ שוב לאישתו. שזה עוד משהוא שעובדים סוציאליים בין היתר מטפלים בו. אבל מה אכפת לך? אתה יושב בארצות הברית, מבלבל קצת את המוח ביו טוב, לא עובד(אה שכחתי, אחרי 5 שנים בכלא האמריקאי, ו-17 שנה על תנאי, עבדת קשה וחסכת כסף בהשקעות, משהוא באמת קונה את הסיפור הזה?) ומלכלך על אנשים שעושים עבודת קודש. ולמה? כי יתכן וחלקם שמאלנים. הרי ברור, איך יכול להיות שבן אדם שלא כהניסט שהוא גם בן אדם טוב? אין מצב, רק לכהניסטים מובטלים אכפת מיהודים...
הפעם הגזמת.

3. איך הצלחת להכניס לכאן את המזרחיים? מה קשור?
לפני 200 שנה היו עבדים בארצות הברית, ועכשיו כל השחורים הם נרקומנים. בול אבל בול אותו טעון מפגר.
אבל ניחא, מה אשמים העובדים הסוציאליים? אפילו אם הם שמאלנים וחילונים...

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
אני יותר יפה ממך, זקן חסר טעם אופנתי שכמוך. יניב הוא לא צדיק ולא בטיח, אתה אפילו לא מכיר אותו.

בס''ד

אתה בוגד, פחדן, מלשין, יהיר ומכוער. ואלו התכונות הטובות שלך. בסוף אתה תישרף בגהינום בלי מקום בעולם הבא כמו כל הפושעים המרושעים. בקיצור העתיד הניצחי שלך יהיה סיוט תמידי.

רק אם תחזור בתשובה יש לך תקווה לכפר על כל הרשעות - אך הסיכוי שתעשה את זה קלוש מאוד.

מנותק אדם לא שפוי

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
בס''ד

אתה בוגד, פחדן, מלשין, יהיר ומכוער. ואלו התכונות הטובות שלך. בסוף אתה תישרף בגהינום בלי מקום בעולם הבא כמו כל הפושעים המרושעים. בקיצור העתיד הניצחי שלך יהיה סיוט תמידי.

רק אם תחזור בתשובה יש לך תקווה לכפר על כל הרשעות - אך הסיכוי שתעשה את זה קלוש מאוד.

חיים, אתה מחלל שבת רחמנא ליצלן?

מנותק MaorJudah

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
חיים, אתה מחלל שבת רחמנא ליצלן?

בארה"ב לא שבת יש הפרש של 7 שעות..
אידיוט

מנותק אדם לא שפוי

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
בארה"ב לא שבת יש הפרש של 7 שעות..
אידיוט

אתה ממש טיפש, נכון? בכוונה שמתי סימן שאלה בגלל שויקטור נהנה כרגע מהספק. למרבה שמחתי אני סיימתי בהצטיינות יתרה את לימודי התיכוניים ועם השכלתי "הדלה" שלי אני מודע לקיומו של הפרש זמן של שבע שעות בין זמן ישראל לזמן בניו-יורק. לרוע המזל ההפרש הוא שבע שעות אחורה מה שמוביל אותי למסקנה הבלתי נמנעת שאת תגובתו כתב ויקטור ממש בסמיכות לכניסת השבת ואולי אפילו, רחמנא ליצלן, מעט אחריה.

מכל מקום, אין ליהודי "אמוני" כמו ויקטור ונסייר משהו טוב יותר לעשות לקראת כניסת השבת? הוא לא מארגן את הבית ומבצע קבלת שבת? ישמור השם!

מנותק Yaniv044

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
אתה ממש טיפש, נכון? בכוונה שמתי סימן שאלה בגלל שויקטור נהנה כרגע מהספק. למרבה שמחתי אני סיימתי בהצטיינות יתרה את לימודי התיכוניים ועם השכלתי "הדלה" שלי אני מודע לקיומו של הפרש זמן של שבע שעות בין זמן ישראל לזמן בניו-יורק. לרוע המזל ההפרש הוא שבע שעות אחורה מה שמוביל אותי למסקנה הבלתי נמנעת שאת תגובתו כתב ויקטור ממש בסמיכות לכניסת השבת ואולי אפילו, רחמנא ליצלן, מעט אחריה.

מכל מקום, אין ליהודי "אמוני" כמו ויקטור ונסייר משהו טוב יותר לעשות לקראת כניסת השבת? הוא לא מארגן את הבית ומבצע קבלת שבת? ישמור השם!
בס"ד

חולה נפש בולשביקי תפסיק כבר להציף את הפורום,אתה חסר חיים,בקושי הצטרפת לפורום וכבר אתה מציף אותו ללא הפסקה,ממש ספאמר!
כל דעה שמישהו אומר(גם אם זה לא דעה שקשורה לאידיאולגיה הקומנסטית שאתה חי בה) אתה פשוט מגיב ההפך,ואתה ספאמר שרוצה להרוס את הפורום.
תשיג חיים ושמישהו יסלק את הספאמר הבולשביקי הזה מהפורום,הוא פשוט נזק!

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
היה אפשר לפתוח דיון קצת יותר מעמיק על מה תפקידם של עובדים סוציאלים והאם הם עומדים בו אבל במקום זה האדם השפוף ואוהד הפועל דירדתם את הדיון הזה לקללות רחוב. אוהד הפועל אתה נגרר אחרי האדם השפוף או מה ?

מנותק אוהד הפועל

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
היה אפשר לפתוח דיון קצת יותר מעמיק על מה תפקידם של עובדים סוציאלים והאם הם עומדים בו אבל במקום זה האדם השפוף ואוהד הפועל דירדתם את הדיון הזה לקללות רחוב. אוהד הפועל אתה נגרר אחרי האדם השפוף או מה ?

האמת, צודק, אבל חיים פשוט עצבן אותי.
זלזול באגף שלם של אנשים רק כי קיימת אצלו איזה מחשבה שכולם שם שמאלנים וחילונים(שזה גם לא נכון).

מנותק Anti_Islam

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
בס''ד

אני אוהב אותך עכשיו חיים!

אנשים הלו רק ממררים לאנשים את החיים! אין דברים כאלו!