כתב נושא: "עובדים סציאלים" דורשים יותר תקציב. באמת צריך לפטר את הבולשביקים האלה  (נקרא 8289 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
האמת, צודק, אבל חיים פשוט עצבן אותי.
זלזול באגף שלם של אנשים רק כי קיימת אצלו איזה מחשבה שכולם שם שמאלנים וחילונים(שזה גם לא נכון).

אני חושב שהאינסטיקט של חיים דוקא כן נכון. מי הולך ללמוד עבודה סוציאלית ? כמטט רק שמאלנים. כל הקונספט של עבודה סוציאלית שבבסיסו הנחה שאפשר לעזור לכל מיני אנשים מופרעים ע"י "הדרכה וייעוץ" הוא מאוד שמאלני. לדעתי כן צריך עובדים סוציאלים אבל צריך להציב בפניהם מטרות קצת פחות שאפתניות וגם שיהיה ברור שזה לא התפקיד שלהם להקנות ערכים ולחנך.

מנותק אוהד הפועל

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
אני חושב שהאינסטיקט של חיים דוקא כן נכון. מי הולך ללמוד עבודה סוציאלית ? כמטט רק שמאלנים. כל הקונספט של עבודה סוציאלית שבבסיסו הנחה שאפשר לעזור לכל מיני אנשים מופרעים ע"י "הדרכה וייעוץ" הוא מאוד שמאלני. לדעתי כן צריך עובדים סוציאלים אבל צריך להציב בפניהם מטרות קצת פחות שאפתניות וגם שיהיה ברור שזה לא התפקיד שלהם להקנות ערכים ולחנך.

1. זה גם לא התפקיד של חיים והימין האמיתי לחנך אף אחד אז?
2. לקרוא לאנשים שרק היום במקום להיות עם בני משפחותיהם היו במוקד חירום, שעושים עבודה שאף אחד באמת לא רוצה לעשות בשכר מצחיק, טפילים ופרזיטים או מה שהוא לא כתב, זה פשוט מגעיל.
איך שלא תסובב את זה, הוא פשוט יצא קטן.
3. הרי מספיק שמחר כל העובדים הסוציאליים ישימו כיפה על הראש, ויצביעו למיכאל בן ארי, והופ חיים ילחם לתת להם העלה בשכר.
וזה כבר צביעות, ומעיד על חוסר אכפתיות באמת ממצוקה של אנשים, אלא ניסיון עלוב "להיכנס" בשמאלנים.