כתב נושא: שלמה אבינר שר''י מרביץ ליהודי ועוזר למגרשי גוש קטיף - סרט חדש  (נקרא 13671 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

אנא הגיבו, דרגו (Like), הוסיפו למועדפים ושתפו (Share) בפייסבוק, במייספייס, אימייל, מסנג'ר, אייסיקיו, סקייפ וכו'. זה רק יקח כמה דקות לעזור לנו להפיץ את ההסרטון. תודה.

מנותק הימני

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
אני כותב את ההודעה הזו עם כאב לב עצום.
אין לי רצון להרגיז אף אחד, אבל גם אם הרב אבינר הוא לא כהניסט, הוא עדיין רב והוא כן ימני.

וכבר עיינתי באתר שהעלו נגדו, אפילו אם כל הטענות שם נכונות, הוא עדיין אדם עם הרבה מאד זכויות.

להערכתי לכהניסטים יש קנאה בלב שהרב אבינר השתלט על פלחים כל כך גדולים במגזר הדתי-לאומי, ובזמן כל כך קצר.
הם מאד היו רוצים להצליח כמוהו, ושכל יהודי דתי יעריץ את הרב כהנא כמו שהוא מעריץ את הרב אבינר.

ראיתי סרטון של כהניסטים שמגיעים לביתו ומפגינים נגדו, כאילו הוא הדבר הכי גרוע שעובר כעת על עם ישראל.
מישהו פה בפורום כינה אותו "עמלקי", על מה ולמה ? מי שמכם ? זה מה שמקרב את העם עכשיו, עוד שנאת אחים ?
גם אם הוא חוטא מה הקשר לעמלקי ? אם החטאים (בהנחה שהם באמת נכונים) שלו הופכים אותו ל"עמלקי", אז אני לא רוצה לחשוב מה קורה עם אדם שעשה
חטאים  יותר חמורים. זה מפחיד אותי.

תשלטו ברגשות שלכם. העולם זה לא רק כהניסטים וכל השאר, שנאת אחים חמורה היא פי כמה מכל נטייה שמאלנית של רב כזה או אחר.

ובקשר למה שמוצג בסרטון, הדברים אכן לא בסדר (אם אכן נעשו), אבל שוב, זו לא סיבה לשנאת אחים.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

מי שעוזר למגרשי יהודים הוא בוגד ורשע. אם הוא "רב", הוא בוגד ורשע שמכשיל רבים. אבינר שר''י הוא יותר גרוע מ"שלום עכשיו". אבינר ובוגדי מועצת פשע אחראים לגירוש מגוש קטיף כי הם הרסו את ההתנגדות במחנה הדתי לאומי.

אותו אבינר שכל כך מתנגד לכל התנגדות כלפי חיילים מגרשים ושוטרים מגרשים, אותו אבינר הצבוע משתמש באלימות ברוטלית נגד נער יהודי צדיק.

אבינר לא רק תוקף נערים יהודים צדיקים. אבינר הסוטה גם תוקף מינית נשים נשואות כמו אישתו של הרב עידו אלבא שליט''א.

השמאלני טוען שאנו מקנאים באבינר. איך אפשר לקנא בבוגד מרושע שילך לאש גהינום?

מנותק הימני

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
חיים היקר, 70 פנים לתורה.

אתה מייצג את היהודי הנועז, הגיבור, זה שבוחר להקדיש את חייו למלחמה על א"י ומשלם על זה מחיר אישי כבד.

הרב שלמה אבינר מייצג את היהודי המתון, הנינוח, המעודן, עוסק בעיקר בקירוב לבבות וגם תלמיד חכם גדול מאד.

אני תופס גם ממנו וגם ממך, שניכם גיבורים בעיני, ואני לא חושב שיש פה איזה שהי סתירה.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *

הרב שלמה אבינר מייצג את

המחבל חובש הכיפה שמשתף פעולה עם גירוש אלים ויסודני (סגנון ה-SS) של יהודים (שאותם
הוא מכה בסאדיסטיות) מאדמתם הנצחית ומסירתה לידיים אסלאמיות נאציות, שמנסה לזהם
ולהטריד נשים יהודיות קדושות.

מדובר בזרע ישמעאל - שקרן, אופורטוניסט, סוטה ומכוער, תת-אדם שמזהם את הכיפה ומחלל
שם שמיים יותר מכל שמאלן חילוני.
« עריכה אחרונה: נובמבר 28, 2010, 00:59:19 על ידי רק_כך »

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
שלמה אבינר שר''י מרביץ ליהודי ועוזר למגרשי ג&
« להגיב #5 ב- : נובמבר 28, 2010, 00:37:11 »
מדובר בזרע ישמעאל - שקרן, אופורטוניסט, סוטה ומכוער, תת-אדם שמזהם את הכיפה ומחלל
שם שמיים יותר מכל שמאלן חילוני.
דווקא משום שמדובר באדם שמתיימר להיות רב, מעשיו יותר גרועים ממעשיהם של השמאלנים האנטי-יהודים.
ולצערנו, הוא לא היחיד (ישנם עוד "רבנים" הזויים מסוגו).
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
שלמה אבינר שר''י מרביץ ליהודי ועוזר למגרשי ג&
« להגיב #6 ב- : נובמבר 28, 2010, 00:44:45 »
דווקא משום שמדובר באדם שמתיימר להיות רב, מעשיו יותר גרועים ממעשיהם של השמאלנים האנטי-יהודים.
ולצערנו, הוא לא היחיד (ישנם עוד "רבנים" הזויים מסוגו).

הוא לא הזוי. הוא פושע בישראל בפכחון גמור. כנ"ל דומיו.
« עריכה אחרונה: נובמבר 28, 2010, 02:00:01 על ידי רק_כך »

מנותק yossso

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • "...ובחרת בחיים..." (דברים ל, יט)
    • אני בפייסבוק
אבינר לא רק תוקף נערים יהודים צדיקים. אבינר הסוטה גם תוקף מינית נשים נשואות כמו אישתו של הרב עידו אלבא שליט''א.

>:( :nono:

ימח שמו וזכרו. הלוואי שייהרג בייסורים נוראיים. איזה רב תוקף מינית? ועוד את אשתו של רב אחר - רב אמיתי - הרב עידו אלבה הגדול.
אתם יודעים מי תוקפים מינית נשים - ערבים. רק ערבים תוקפים מינית נשים (אני לא מאמין לקשקוש הזה על 'בני סלע', תוכיחו לי שהאיש בכלל קיים או שהוא לא בעצם ערבי).
צדקתי, יש ערבים שלמדו עברית מספיק טוב, נפטרו מהמבטא, ומחופשים לרבנים. הוא בכלל לא מהצד שלנו. זה כל כך ברור.

יש הרבה חילוניים טובים שפוחדים להיכנס תחת דתם כי הם רואים "רבנים" מהסוג הזה וחושבים דיעות שליליות על דתיים. ככה איבדנו את העם! אוי ואבוי לנו. אבל תורת ישראל היא תורת אמת, לכן יש מספיק דרכים לשכנע את החילוני בדרכים שהוא באמת יבין. הכתבים של hebraic הדהימו אותי, והחזירו אותי באמונה בהשם.

כששופטים אדם על פי מה שהוא עושה, ולא על פי המעמד שלו, קל יותר להגיע לאמת.
"לוּלֵי ה' שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם : אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ : ... : בָּרוּךְ ה' שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם" (תהלים קכד; ב-ג, ו)

"...לֹא בְחַיִל וְלֹא בְכֹחַ כִּי אִם בְּרוּחִי אָמַר ה' צְבָאוֹת" (זכריה ד, ו)
"...לֶב מֶלֶךְ בְּיַד ה'..." (משלי כא, א)

מנותק yossso

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • "...ובחרת בחיים..." (דברים ל, יט)
    • אני בפייסבוק

אני כותב את ההודעה הזו עם כאב לב עצום.
אין לי רצון להרגיז אף אחד, אבל גם אם הרב אבינר הוא לא כהניסט, הוא עדיין רב והוא כן ימני.

שופטים אדם לפי מעשיו, לא לפי תאריו.

אוהדי בית"ר - החכמים האמיתיים:
http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=2086334

וכבר עיינתי באתר שהעלו נגדו, אפילו אם כל הטענות שם נכונות, הוא עדיין אדם עם הרבה מאד זכויות.

הוא תקף מינית אשה. ועוד את אשתו של הרב עידו אלבה.

להערכתי לכהניסטים יש קנאה בלב שהרב אבינר השתלט על פלחים כל כך גדולים במגזר הדתי-לאומי, ובזמן כל כך קצר.
הם מאד היו רוצים להצליח כמוהו, ושכל יהודי דתי יעריץ את הרב כהנא כמו שהוא מעריץ את הרב אבינר.

כשהייתי ילד תקפו אותי, ואחר כך סיפרו לי ש"אני אכול קנאה". אבל לא הייתי אכול קנאה, הייתי מסכן ועצוב ובודד כי תקפו אותי. איך קנאה קשורה לזה. מה יש לקנא בבוגדים כשאני יודע שהשם כבר יטפל בהם כי הוא בית הדין האמיתי ולא אף אחד אחר. האיש תקף מינית את אשתו של הרב עידו אלבה, אני ממש לא מקנא בו. זה רק עניין של זמן עד שיקרה לו מה שצריך לקרות לו. קנאה יש בי באדם שאני מרגיש שהוא טוב ממני בתכונה מסוימת, בדר"כ באדם שהוא יותר מאושר ממני. קינאתי רק פעם אחת בכל החיים - ראיתי בחורה שצחקה והרגשתי שהיא יותר מאושרת ממני, וקינאתי בה. קנאה איננה תכונה שכל כך בוערת באנשים כמו שעושים ממנה, לפחות זה לא ככה אצלי.

ראיתי סרטון של כהניסטים שמגיעים לביתו ומפגינים נגדו, כאילו הוא הדבר הכי גרוע שעובר כעת על עם ישראל.
מישהו פה בפורום כינה אותו "עמלקי", על מה ולמה ? מי שמכם ? זה מה שמקרב את העם עכשיו, עוד שנאת אחים ?
גם אם הוא חוטא מה הקשר לעמלקי ? אם החטאים (בהנחה שהם באמת נכונים) שלו הופכים אותו ל"עמלקי", אז אני לא רוצה לחשוב מה קורה עם אדם שעשה
חטאים  יותר חמורים. זה מפחיד אותי.

הוא הדבר הכי גרוע שעובר כעת על עם ישראל - הוא מרחיק יהודים חילוניים ממסורת אבותיהם יותר מכל אחד אחר.
שנאת אחים? הוא לא אח שלי, הוא לא חבר שלי, הוא עוכר ישראל, ודינו סקילה באבנים. אתה יודע מה היה דינו אם הוא היה תוקף אשה של קאדי בערב הסעודית? הוא היה מתחנן לסקילה באבנים.

תשלטו ברגשות שלכם.

אני אשלוט ברגשותיי מתי שנראה לי לנכון לשלוט בהם. ולא מתי שנראה לך שאני צריך לשלוט בהם. מה שאתה בעצם אומר כאן זה 'הבלגה', טוהר הנשק. לך לפורום ערבי, שבו קוראים "לשחוט יהודים" ותגיד להם לשלוט ברגשות שלהם. תהיה ישר.

העולם זה לא רק כהניסטים וכל השאר, שנאת אחים חמורה היא פי כמה מכל נטייה שמאלנית של רב כזה או אחר.

זה זלזול בבינה של חברי הפורום, אנחנו יודעים שהעולם זה לא רק 'כהניסטים ו- 'כל השאר'. וחוץ מזה, אמרת שהוא ימני, אז איך אתה אומר שיש לו נטייה שמאלנית - סתרת את עצמך.

ובקשר למה שמוצג בסרטון, הדברים אכן לא בסדר (אם אכן נעשו), אבל שוב, זו לא סיבה לשנאת אחים.

אני רואה שאיכפת לך מאד משינאת אחים. אז צא למאבק נגד אנשים כמו משה188 שמלכלכים על יהודים טובים, רק כי סביהם נולדו באירופה. וזאת אחרי שהם שרדו את השואה, או יותר נכון ניצחו את הגרמנים. הקימו מדינה, ניצחו את כל צבאות ערב, והביאו לפה יהודים מכל העולם. וממשיכים לבנות את הארץ גם היום.

אני לא יודע אם להאמין לדבריך או לא. בבקשה תוכיח זאת - קנה את אמוני. תכתוב שם משהו על הסרטון הזה, איזושהי תגובה של מסר על שלום בין היהודים. תוכיח את עצמך במעשים - בזכות ולא בחסד.
« עריכה אחרונה: נובמבר 28, 2010, 07:19:18 על ידי yossso »
"לוּלֵי ה' שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם : אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ : ... : בָּרוּךְ ה' שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם" (תהלים קכד; ב-ג, ו)

"...לֹא בְחַיִל וְלֹא בְכֹחַ כִּי אִם בְּרוּחִי אָמַר ה' צְבָאוֹת" (זכריה ד, ו)
"...לֶב מֶלֶךְ בְּיַד ה'..." (משלי כא, א)

מנותק MATAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

מי שעוזר למגרשי יהודים הוא בוגד ורשע. אם הוא "רב", הוא בוגד ורשע שמכשיל רבים. אבינר שר''י הוא יותר גרוע מ"שלום עכשיו". אבינר ובוגדי מועצת פשע אחראים לגירוש מגוש קטיף כי הם הרסו את ההתנגדות במחנה הדתי לאומי.

אותו אבינר שכל כך מתנגד לכל התנגדות כלפי חיילים מגרשים ושוטרים מגרשים, אותו אבינר הצבוע משתמש באלימות ברוטלית נגד נער יהודי צדיק.

השמאלני טוען שאנו מקנאים באבינר. איך אפשר לקנא בבוגד מרושע שילך לאש גהינום?
מאיפה לך לדעת שהוא תקף נשים?!.חיים אל תשתלח עם הלשון כ"כ בחופשיות!
עד כמה שאני לא מסכים עם דרכו..אבל בגלל זה להמציא עליו עללילות כאלה?!.בושה!

מנותק MATAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
>:( :nono:

ימח שמו וזכרו. הלוואי שייהרג בייסורים נוראיים. איזה רב תוקף מינית? ועוד את אשתו של רב אחר - רב אמיתי - הרב עידו אלבה הגדול.
אתם יודעים מי תוקפים מינית נשים - ערבים. רק ערבים תוקפים מינית נשים (אני לא מאמין לקשקוש הזה על 'בני סלע', תוכיחו לי שהאיש בכלל קיים או שהוא לא בעצם ערבי).
צדקתי, יש ערבים שלמדו עברית מספיק טוב, נפטרו מהמבטא, ומחופשים לרבנים. הוא בכלל לא מהצד שלנו. זה כל כך ברור.

יש הרבה חילוניים טובים שפוחדים להיכנס תחת דתם כי הם רואים "רבנים" מהסוג הזה וחושבים דיעות שליליות על דתיים. ככה איבדנו את העם! אוי ואבוי לנו. אבל תורת ישראל היא תורת אמת, לכן יש מספיק דרכים לשכנע את החילוני בדרכים שהוא באמת יבין. הכתבים של hebraic הדהימו אותי, והחזירו אותי באמונה בהשם.

כששופטים אדם על פי מה שהוא עושה, ולא על פי המעמד שלו, קל יותר להגיע לאמת.
סתום תפה!.לפני שאתה פותח את הפה תבדוק את העניין ואל תקפוץ כמו ילד קטן..לאחר שתברר ותהיה בטוח בעניין אז תרשה לעצמך לדבר!
לא שתבינו אותי לא נכון אני נגד דרכו הפוליטית של הרב אבינר במילים עדינות!

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
מאיפה לך לדעת שהוא תקף נשים?!.חיים אל תשתלח עם הלשון כ"כ בחופשיות!
עד כמה שאני לא מסכים עם דרכו..אבל בגלל זה להמציא עליו עללילות כאלה?!.בושה!

בס''ד

יש נשים נשואות שמעידות שאבינר הטריד אותן מינית. אני מאמין להן. אתה חושב שהן משקרות?

מנותק MATAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

יש נשים נשואות שמעידות שאבינר הטריד אותן מינית. אני מאמין להן. אתה חושב שהן משקרות?
אתה מאמין להם???
אומרים שיגאל עמיר רצח את רבין אתה מאמין?
אגב מצאו בסוף שהכל שקר!
הרב יצא זכאי מכל הסיפורים האלה..

מנותק הימני

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
בס''ד

חיים, גם אם זה נכון, מדובר בהטרדה מינית מינורית מאד. הוא לא אנס אף אחת ולא ביצע באף אחד מעשים מיניים.
יכול להיות שהוא זרק הערה שלא במקום (וגם זה כנראה לא נכון כמו שמתן אומר), אבל אנשים כבר ביצעו מעשים גורעים פי כמה . . .

אפילו העיתונים הבולשביקים שהתחילו בפרסומים נגד הרב אבינר יצאו אחר כך בהודאות התנצלות.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
אתה מאמין להם???

קודם מגן על המחבל אבינר - עכשיו על רבין. לא מפתיע.

יגאל עמיר הי"ו כן חיסל את רבין. אם ברצונך להאמין לתיאוריות קונספירציה חולות עם קשר מזערי למציאות, כך יהיה.

ציטוט
אגב מצאו בסוף שהכל שקר!

אם פשעיו של "הרב" וסיועו להפיכתה של גוש קטיף ליודנריין אסלאמי (העד, שלמה וולינס, דוקא תומך בו, כפי שאפשר לראות מהסרטון, ואפילו קורא לו "אבא", ככה שזה מחזק את אמינות העדות פי כמה), היינו בחיסול ההתנגדות (בכוח, נגד יהודי בשם אלי אייכנבלט שעליו מדובר בסרטון, ובמילים דרך סילוף תורה והלכה ושכנוע יהודים לא להתנגד לגירוש האלים), לא מספיקים לך - אין לי מה לומר.

מנותק יוסי000

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
זה כבר ידוע המון שנים וכבר הרבה רבנים פסקו שלפסקי הדין שלו אין תוקף הלכתי

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
אתה מאמין להם???
אגב מצאו בסוף שהכל שקר!

בס''ד

אתה אומר שנשים נשואות צדקניות כמו אישתו של הרב עידו אלבה שליט''א משקרות??!!

האם אתה גם דוחה את ההוראה של הגאון הרב דב ליאור שליט''א לגבי הבוגד אבינר:

מנותק MATAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

אתה אומר שנשים נשואות צדקניות כמו אישתו של הרב עידו אלבה שליט''א משקרות??!!

האם אתה גם דוחה את ההוראה של הגאון הרב דב ליאור שליט''א לגבי הבוגד אבינר:

אני באמת מועניין לראות את את ההוראה אבל לא ביו טיוב..איזה מכתב שהוא רשם..

מנותק MATAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
עוד הפעם אני רוצה להדגיש את זה שאני נגד בצורה הכי קיצונית נגד דעותיו של הרב אבינר!.והשקפותיו לא מדברות אלי.הממלכתיות שלו שגרמה לנו לשלם ביוקר (סרט המרגלים-ממליץ!)!.וגם הוא ישלם עליה ביוקר!.גם לי יצא תקופות להשתלח נגדו ללא חסימות עד שהבנתי בגלל כל הדברים שהוא גרם בצד אחד אי אפשר לבוא ולהגיד ולנסות להפיל עליו עוד דברים!.יביא לכם פה איזה אשכול עיינו בו של איזה אחד שכתב..

לפני כל
פרשיות שנקשרו בשמו

בשנת תשס"ב 2002 פורסמה בעיתון "מעריב" כתבת תחקיר ובה האשמות של שתי נשים, שטענו כי הרב אבינר הטרידן מינית
כשבאו אליו לייעוץ. הפרשה עוררה סערה, מאות רבנים התייצבו מאחורי הרב עוד לפני שהתבררה הפרשה, דבר שהביא לביקורת מצד
חלקים בציבור הדתי, אך הרב אבינר עצמו נמנע מלתקוף את המתלוננות נגדו, וקרא להניח להן. הפרשה הסתיימה בהחלטתו
של היועץ המשפטי לממשלה לסגור את תיק החקירה מחוסר אשמה ובקביעה כי מדובר בתלונת סרק.
בורר שמונה בפרשה מטעם "מעריב", הפסיכיאטר פרופ' נתנאל לאור,
קבע שדברים שאמר הרב פורשו שלא כהלכה ואין להאשימו בהטרדה מינית.
המתלוננות לא טענו עוד שבוצעה הטרדה מינית, אך אחת מהן פנתה לבית הדין הרבני בירושלים באומרה שבוצע נגדה מסע הכפשה.
בית הדין פסק כי הנשים העלילו עלילה על הרב אבינר, וכי "התביעה קנטרנית" וכדבריהם "הגענו למסקנה ברורה שאין ממש בתביעה,
והיא בנויה כולה על דמיונות של התובעת. השתכנענו שמדובר בתביעת סרק. בנידון דידן ההר לא הוליד אפילו עכבר"

בשנת תשס"ה 2005, נטען על ידי קבוצה בציבור הדתי נגד הרב אבינר כי הוא הטעה זוגות נשואים בהלכות נידה.
בפרשה עורבו גם הרב מרדכי אליהו ורבנים חשובים נוספים. ועדה שמינה הרב אליהו,
שכללה את הרב זלמן נחמיה גולדברג הרב דב ליאור והרב יעקב יוסף, פסקה כי על הרב אבינר להפסיק לעסוק בהלכות נידה.
לעומתם טענו מקורבי הרב אבינר כי פסיקתו המקלה של הרב אבינר בנושא נידה ידועה מזה עשרות שנים וכי המחלוקת הפוליטית נעטפה באיצטלה הלכתית, אשר באה לכסות על הטינה האישית נגד הרב. לטענתם, יסוד הפרשה ביוזמה של קבוצת קיצונים
אשר ביקשו להתנקם ברב על גישתו הממלכתית בהתנתקות, אשר התנגדה לסירוב פקודה, ועמדה במחלוקת מול דעת רבם,
הרב אברהם אלקנה כהנא שפירא ואשר סייעה לטענתם למימושה של התוכנית בפועל. מאמרים,
אתרים וגילויי דעת המגובים ברשימות מכובדות של רבנים, פורסמו משני הכיוונים, עד שלאחר כחצי שנה, שככו הרוחות.
הרב אבינר, מגובה בתמיכתם של רבני ישיבת הר המור, התעלם מהחלטות הוועדה והמשיך לפסוק כרגיל בעניני נידה כבעניינים
אחרים. מאוחר יותר פרסמה קבוצה קיצונית של מתנגדי הרב אבינר חוברת בה מוחזר סיפור הנשים מ-2002, וסיפורים נוספים,
אשר נאסרו לפרסום על ידי בית הדין הרבני בטענת לשון הרע. במקביל פורסמו נגדו פוסטרים אשר טענו כי היה שותף להצלחת
ההתנתקות. יש לציין שקבוצה זו לא הייתה קשורה לאף אחד מן הרבנים שפסקה שעל הרב אבינר לחדול מעיסוק בנידה. עד היום,
ישנם מספר רבנים בציבור הדתי אשר מורים שלא להתייעץ ברב אבינר, בגלל גישתו הממלכתית בתקופת ההתנתקות.

אלו הם תלמידיו הבולטים של הרב אבינר:
הרב אייל קרים - לשעבר ראש המכינה הקדם הצבאית שעל יד ישיבת עטרת כהנים
הרב אביחי רונצקי - הרב הראשי לצה"ל; לשעבר ראש ישיבת איתמר
הרב שלמה לוי - הרב הראשי לקרית שמונה.
הרב אליהו מאלי, בית אל.
הרב אלעזר נאה, קשת.
הרב אהרון קלינשפיז, קשת.
הרב איתמר כהן מכינה קד"צ נוקדים.

קישורים לדברי הרב אבינר:
ספריית חוה, אתר הבית
ישיבת עטרת כהנים, אתר הבית
שיעורי הרב שלמה אבינר מאתר מכון מאיר
שיעור בוידאו של הרב אבינר מתוך יום העיון של מכון זהות
דוגמאות אופייניות לכתיבתו:
מהות הנישואים, מתוך הספר רעים האהובים 
יסודות החינוך: אהבה, מתוך הספר חינוך באהבה 
ירעם נתניהו, שליפות עם הרב אבינר, NRG מעריב, 25 במאי 2007

אנא קיראו כאן, ולימדו כי כל המבזה את הרב הצדיק הרי הוא בעל אינטרסים ואוויל גמור
עשרות רבנים חתמו: לא לבזות את הרב אבינר

http://www.nfc.co.il/Archive/001-D-8...l?tag=16-49-19

מכתב תמיכה ברב אבינר:
http://www.havabooks.co.il/Aviner/avinerPost.pdf

תמיכת הרב ישראל טאו ברבנו הצדיק הרב הגאון שלמה אבינר
http://www.nfc.co.il/archive/001-D-8...ml?tag=4-43-21

וכמו באחת התגובות הצודקות נאמר ובשכל ובצדק כי התפיסה הדתית של אלו המבזים את הרב אבינר היא
תפיסה דתית החושבת שמי שמחמיר הוא יותר דתי ואהוב על אלוהים. ומי שמקל הוא לא מספיק דתי.
ימשיכו כך כל התוקפים את הרב אבינר עד שיווכחו שגם מעט התמיכה של החילונים שהיתה במאבקם בהינתקות, גם היא נעלמת.

הרוצים לשמוע שיעורים של הרב הצדיק אבינר ולהבין באיזה רב גדול וצדיק מדובר
מוזמנים להיכנס לכאן:
http://www.kimizion.org/shiur/

מנותק MATAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
טוב אני פורש מהאשכול הזה..לא מעוניין להכניס את עצמי הקטן לתוך נושאים כ"כ גדולים!

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

א. היועץ המשפטי לממשלה ומעריב הגנו על אבינר כי הוא משת''פ בוגדני. הממסד הבולשביקי בישראל תמיד "מנקה" ו"מלבין" בוגדים מושחתים כמו אבינר, אריאל שרון, שמעון פרסקי (פרס), יאהוד ברח (אהוד ברק) וכו'.

ב. יש פסקי דין מרבנים עיקריים בישראל נגד אבינר והרשע שהוא מטיף בתור "רב".

ג. הטענה שנשים צדיקות נשואות היו משקרות וממציאות דברים נגד אבינר היא מגוחכת. לא הייתה שום "אי הבנה" פה. אבינר באופן ברור ביותר לחץ מינית על נשים נשואות.

ד. מה שאבינר עשה במשך הגירוש היה פשע בלתי נסלח נגד כל עם ישראל. "רבנים" ממלכתיים כמו אבינר הרסו את ההתנגדות לגירוש. אז אבינר וה"ממלכתיים" האלה אחראים לאסונות שנגרמו כתוצאה מהגירוש מגוש קטיף. לכן יש דם יהודי על הידיים של אבינר הבוגד.
« עריכה אחרונה: דצמבר 01, 2010, 16:09:54 על ידי רק_כך »

מנותק עידוא וחוה אלבה

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
בס"ד

לידיעת כל תומכי אבינר,
אבינר הטריד מינית בבית הדין. לאחר בקשת מחילה על ההתבטאות הקשה נביא בפניכם ציטוט מתוך מסמך שנשלח על ידו לבית הדין ביום ד' כסלו תשע"א:
"המבקש... בוכה בדמעות שליש, ומוצא עצמו מוטרד מינית ממשחק מילים על גבי פטמותיה של המבקשת...אין ספק כי התגובה שקיבלו היא מינורית ביחס למעשה הנפשע שעשו"
(המבקש הוא אני עידוא אלבה והמבקשת היא רעייתי).

רק סוטה יכול לטעון שמשחק מילים כזה הוא דברים "מינוריים"!
לעשות "משחק מילים" על גבי איברים מוצנעים של אשה זו אלימות מינית חמורה שמגלה את פרצופו האמיתי של אבינר.
מאדם מושחת כזה אתם לומדים תורה? ממנו לומדים צניעות?

התשקורת מחפה עליו ואינה מפרסמת את מעלליו לכן הציבור אינו יודע על כך והוא מצליח לשמור על מעמדו. מקומו בבית הסוהר ולא ברבנות.

מנותק עידוא וחוה אלבה

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
בס"ד

הצעה לחיים בן פסח

לענ"ד כדאי מאוד לעשות סרטון מיוחד על האלימות המינית המזעזעת של אבינר!
ערוצי התקשורת השונים מעלימים את המידע שהבאתי כאן באתר!
דבר כזה צריך להיות מפורסם בכל העולם - איך "מנהיג רוחני גדול" כביכול מעז לנבל את פיו בבית דין והדיינים שותקים!

בברכת חג אורים שמח
                                                                                 עידוא אלבה 0543106102

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
ברוך הבא, כבוד הרב! שה' יברך אותך על מאבקך בחילול ה' בדמות אדם הזה שמתקרא אבינר.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד

הצעה לחיים בן פסח

לענ"ד כדאי מאוד לעשות סרטון מיוחד על האלימות המינית המזעזעת של אבינר!
ערוצי התקשורת השונים מעלימים את המידע שהבאתי כאן באתר!
דבר כזה צריך להיות מפורסם בכל העולם - איך "מנהיג רוחני גדול" כביכול מעז לנבל את פיו בבית דין והדיינים שותקים!

בברכת חג אורים שמח
                                                                                 עידוא אלבה 0543106102

בס''ד

ברוך הבא כבוד הרב הגיבור עידוא אלבה שליט''א הי''ו.