כתב נושא: יש אפילו מתנחלים בוגדניים - הם עוזרים לערבים נאצים  (נקרא 12403 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

אסור לעזור לבני עמלק! האוייב הערבי הנאצי הוא עמלק - הוא מבקש להשמיד את עם ישראל. רק יהודונים עוזרים להם.

אני חייב לציין שיש הרבה מתנחלים נפלאים שלא היו עוזרים לאוייבינו כדי להראות "הומניים".

http://www.inn.co.il/News/News.aspx/211530

מנותק יובל הכהניסט

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
בס"ד

אני הייתי עוזר להם לעוף משם.

מנותק MaorJudah

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
זה כ"כ מעצבן לראות בוגדים שמסווים את עצמם לגיבורים.

בס"ד

אני הייתי עוזר להם לעוף משם.

ואני הייתי מכניס אותם לתותח ומשגר לעזה.

מנותק אוהד הפועל

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
בס''ד

אסור לעזור לבני עמלק! האוייב הערבי הנאצי הוא עמלק - הוא מבקש להשמיד את עם ישראל. רק יהודונים עוזרים להם.

אני חייב לציין שיש הרבה מתנחלים נפלאים שלא היו עוזרים לאוייבינו כדי להראות "הומניים".

אתה מבין שזה לא עניין להראות הומני, אלא הם עשו את מה שבן אדם אמור לעשות, וזה לנסות להציל חיים של אדם אחר.

אתה יודע, אפשר להעיף אותם או לתמוך בלהעיף אותם(לא שזה רלוונטי אפילו), להתפלל כל יום מנחה, ערבית ושחרית ובכל זאת לא לצהול שבן אדם שלא קשור לכלום נפגע בתאונת דרכים.

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
אתה מבין שזה לא עניין להראות הומני, אלא הם עשו את מה שבן אדם אמור לעשות, וזה לנסות להציל חיים של אדם אחר.

אתה יודע, אפשר להעיף אותם או לתמוך בלהעיף אותם(לא שזה רלוונטי אפילו), להתפלל כל יום מנחה, ערבית ושחרית ובכל זאת לא לצהול שבן אדם שלא קשור לכלום נפגע בתאונת דרכים.

תכלס הוא צודק התורה מחייבת אותנו(לצערי)לטפל באוייב.
אני לא אלוהים אני חלק ממנו

מנותק הימני

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
בס''ד

חיים, גם אתה, גם "האלקשי" גם "הגולה בארץ" גם "רון בן מיכאל" וכו'
הייתם עוזרים לערבים האלו. אתה יודע למה ?

בגלל שאתה יהודי. יש בך ניצוצות אלוקיים. אתה רחום וחנון.

אתה לא היית יכול לראות יציר ה' פצוע ולא להגיש לו עזרה.

« עריכה אחרונה: נובמבר 16, 2010, 18:41:03 על ידי חיים בן_פסח »

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''

בס''ד

שמאלני !! מי התיר לך לדבר בשמנו?? על כן נענה לך במשל לנחש ארסי באזור שבו עוברים בני אדם שנתקף על-ידי מכונית חולפת , האם היית מגיש לו עזרה רפואית?. האוייב הערבי המוסלמי הנאצי יש''ו שר''י הוא אוייב רצחני שתוקף יהודים אך ורק בגלל שהם יהודים וידיו מגואלות בדם יהודי שפוך הי''ד על לא עוול בכפם של אחינו הנרצחים הי''ד !! אין לנו שום כוונה למצוא חן בעיני האוייב הרצחני הזה !! וכל שכן שלא לחוס עליו מנער ועד זקן טף ונשים יש''ו שר''י !!
על כך אמרו רבותנו ע''ה זיע''א '' המרחם על אכזרים סופו שיתאכזר לרחמנים '' שנאמר ''ורחמי רשעים אכזרי '' !!
אנו מתביישים באותם יהודים שמנסים להתחנף לאוייב הרצחני הערבי המוסלמי הנאצי יש''ו שר''י באמצעות מתן עזרה בעקבות תאונת דרכים !! אנו יודעים היטב מה עשוי הי'ה להיות גורלם של יהודים שהיו במצב דומה ח''ו בשטח המאוכלס ע''י אוייב ערבי מוסלמי נאצי יש''ו שר''י , רמז קטן לכך , האם הינך מכיר את הלינץ' ברמאללה שבוצע בשני חיילי מילואים הי''ד שטעו ונכנסו לעיר רמאללה ונעצרו בידי מה שמתקרא ה''משטרע הפלסטינית'' ואלו הזמינו את הרוצחים שכרתו את אבריהם הפנימיים נתלשו מגופם בעודם בחיים , והאוייב הערבי המוסלמי הנאצי יש''ו שר''י רחץ את ידיו הרצחניות בדמם וגופותיהם המרוצצות נזרקו מהחלונות ונרמסו בידי האוייב הערבי המוסלמי הנאצי יש''ו שר''י שצבא מסביב למקום בהמוניו??  :old_cry: :old_Angry2: :old_Angry2:

הרי לך תזכורת מסוכנות ''רוייטרס'' הגרמנית הידועה לשמצה  !
הנה מה שהתשקורת השמאלנית המושחתת ''צינזרה'' מאותו לינץ' אכזרי !

לאור האמור לעיל  אנו מבקשים את התנצלותך על כך שכתבת דברים בשמנו ללא שום בסיס לכך !!

הגולה בארץ :)
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק הימני

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *

לאור האמור לעיל  אנו מבקשים את התנצלותך על כך שכתבת דברים בשמנו ללא שום בסיס לכך !!

תשמע אחי, זו מחמאה. יש לכם לב יהודי.
במצב של מלחמה גם אני בעד להפציץ את כל לבנון ואיראן אפילו במחיר של מיליוני ערבים הרוגים. אין פה חפים מפשע.

אבל אם יום אחד אתה הולך ברוחב, לא מצב של מלחמה, ורואה ילד ערבי שכרגע עבר תאונת דרכים, רגלו נקטעה והוא זועק לעזרה . .. באמת לא תעזור לו ?
תיתן לו להמשיך לזעוק ?

אני באופן אישי הייתי עוזר לו, ואחר כך הייתי מציע לו פינוי-פיצוי מארץ ישראל, רק בגלל שהעם שלי ושלו לא מסתדרים וגם לא יסתדרו אף פעם.
אגב, אתה בטוח שיש לך ביסוס הלכתי שאתה יכול להתעלם במצב כזה ?
אם אני לא טועה, יש הלכה שאפילו מפני דרכי השלום צריך לעזור (שיםלב : בסך הכל הצעתי לעזור, לא הצעתי לוותר על 97% מיהודה ושומרון) .

תאר לך שאם תעזור לילד הזה, אז פעם הבאה שהחברים שלו יקראו לו לזרוק אבנים על יהודים, אז הוא לא יסכים. לא היה שווה את זה ?

אל תשכח שגם אותו הקב"ה ברא. אני מתנצל אם טעיתי, אבל אני עדיין חושב שהייתם עוזרים במצב כזה.

מנותק MaorJudah

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
במצב של מלחמה גם אני בעד להפציץ את כל לבנון ואיראן אפילו במחיר של מיליוני ערבים הרוגים. אין פה חפים מפשע.

אבל אם יום אחד אתה הולך ברוחב, לא מצב של מלחמה, ורואה ילד ערבי שכרגע עבר תאונת דרכים, רגלו נקטעה והוא זועק לעזרה . .. באמת לא תעזור לו ?
תיתן לו להמשיך לזעוק ?

אני באופן אישי הייתי עוזר לו, ואחר כך הייתי מציע לו פינוי-פיצוי מארץ ישראל, רק בגלל שהעם שלי ושלו לא מסתדרים וגם לא יסתדרו אף פעם.
אם אני לא טועה, יש הלכה שאפילו מפני דרכי השלום צריך לעזור (שיםלב : בסך הכל הצעתי לעזור, לא הצעתי לוותר על 97% מיהודה ושומרון) .

תאר לך שאם תעזור לילד הזה, אז פעם הבאה שהחברים שלו יקראו לו לזרוק אבנים על יהודים, אז הוא לא יסכים. לא היה שווה את זה ?

אל תשכח שגם אותו הקב"ה ברא. אני מתנצל אם טעיתי, אבל אני עדיין חושב שהייתם עוזרים במצב כזה.

אני דווקא הייתי מנצל את המצב ויורה בו  :::D

מנותק Alex37

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • תחי יהודה!
בס"ד

הפחדנים-התבוסתניים ההתאבדותיים תמיד יאכילו את התנין, ובתקווה שהם יהיו האחרונים שהוא יטרוף, רק ימשכו אליהם עוד תנינים ויקרבו את הקץ של עצמם. והנמשל: היהודונים-הפחדניים הבוגדניים יש"ו שר"י ששונאים את אחיהם-היהודים ופוחדים מהיהדות, לא יכולים לעצור בעד עצמם מלעזור לרשעים הנאציים-הרצחניים יש"ו שר"י, ובסגנון יודנראטי-אנטישמים טיפוסי, מראים לכל העולם את תבוסתניותם-הפחדנית ואי-רצונם המוחלט להתנגד אפילו לאוייביהם הגרועים והמרים ביותר - העמלקים-האפוקליפטיים הרצחניים יש"ו שר"י, ובאופן בזוי ועלוב, עוזרים לפולשים הערבים-המוסלמים רוצחי-היהודים שונאי-היהדות הנאציים יש"ו שר"י להשתלט על ארצנו הקדושה ר"ל, ומוכנים למסור את כל אדמות ארץ-ישראל תובב"א שניתנו לנו ע"י הקב"ה יתברך בזכות אבותינו ע"ה זיע''א, לפראי-האדם האפלים והמרושעים יש"ו שר"י שנשבעו לרצוח את כולנו ח"ו.         
כל דור שאינו נבנה בימיו [בית-המקדש] מעלין עליו כאילו הוא החריבו. תלמוד-ירושלמי, מסכת יומא, א'.

מנותק MATAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
יש אפילו מתנחלים בוגדניים - הם עוזרים לערבים נאצים
« להגיב #10 ב- : נובמבר 16, 2010, 13:35:03 »

אז אתה רואה שהמתנחלים הם לא עד כדי כך מפלצות???.אפילו את המערבים המחבלים הם מצילים..
בניגוד לערבים שגרים שמה לצערינו שאם הייתה קורה למתנחלים תאונה הערבים לא היו קופצים לעזור..

מנותק יובל הכהניסט

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
יש אפילו מתנחלים בוגדניים - הם עוזרים לערבי&#
« להגיב #11 ב- : נובמבר 16, 2010, 14:05:35 »
בס"ד

אני מגיע למסקנה שיש מתנחלים שגרים שם רק בגלל הכסף לא בגל שיש להם עקרונות.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #12 ב- : נובמבר 16, 2010, 15:31:27 »

בגלל שאני יהודי ואני רחום וחנון לא הייתי מציל רצח יהודים.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #13 ב- : נובמבר 16, 2010, 15:32:18 »
אז אתה רואה שהמתנחלים הם לא עד כדי כך מפלצות???.אפילו את המערבים המחבלים הם מצילים..
בניגוד לערבים שגרים שמה לצערינו שאם הייתה קורה למתנחלים תאונה הערבים לא היו קופצים לעזור..

מי שמציל רוצח יהודים יותר גרוע ממפלצת וראוי לבער.
« עריכה אחרונה: נובמבר 16, 2010, 18:55:53 על ידי רק_כך »

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
« להגיב #14 ב- : נובמבר 16, 2010, 15:32:39 »

תיתן לו להמשיך לזעוק ?

בס''ד

אין אנו זקוקים ל ''מחמאות'' !! זה ההבדל ביננו לבין שלטון העוולה המושחת השמאלני הציוני-ממלכתי בולשביקי שר''י !! עליך להבין ש ''מחמאה'' פירושה שוחד !! אנו נוהגים על-פי דרך ישרא'ל סבא כפי שפירטנו לך לעיל בהודעה הקודמת!
אל תציג בפנינו מצבים שונים ש ''יכולים לקרות'' ! את הביסוס ההלכתי כתבנו לעיל וכן את סיבתו ! עליך להבין שבמקומות שכתבו '' משום דרכי שלו-ם '' פירושו שלהלכה הי'ה ראוי שלא לסייע באותו מצב ,אלא שנכתב אחרת בכדי שלא לעורר שנאת העמים על עם-קודש , ו ''חכם עיניו בראשו'' ישנם מצבים שהדבר קורה במקום מיושב כגון בתוככי עיר גדולה כמו ''תל-אביב'' ומצב אחר בו הדבר קורה בקרבת אוכלוסיית אוייב ערבי מוסלמי נאצי יש''ו שר''י ואלה שמתיימרים לסייע לאוייב הערבי המוסלמי הנאצי יש''ו שר''י עושים זאת בכדי למצוא חן בעיני האוייב הערבי המוסלמי הנאצי יש''ו שר''י והתשקורת השמאלנית הציונית-ממלכתית בולשביקית שר''י שמתעבת כל מה שקשור לעם היהודי האמוני הימני האמיתי ולתורת ה' ומצוותיה !!
ודבר אחרון ! אל תטעה בקריאת התנהגותו הפראית והרצחנית של האוייב הערבי המוסלמי הנאצי יש''ו שר''י , פעמים רבות יצאו מחבלים רוצחים אוייבים ערבים מוסלמים נאצים מתאבדים יש''ו שר''י לרצוח יהודים אך ורק מפני שהם יהודים , כאשר הם נתמכו בעבר ע''י יהודים שאף הצילו אותם ממוות ! -(ראה מאורעות תרפ''ט ,אודות הרצח ההמוני של אחינו היהודים היקרים תושבי העיר חברון תובב''א הי''ד ) ! אינך מבין עדיין את האוייב הערבי המוסלמי הנאצי יש''ו שר''י !! שדתו, ומוסריותו הטמאים מתירים לו לרצוח בדם קר אדם שהם אכלו ושתו אצלו לפני זמן קצר ! ובלבד שלא יעשו זאת במעמד של ''כיבוד האורחים'' אלא, שימתינו לו שיצא מביתו לאחר מכן ושם ירצחו אותו !! את ה''מוסר'' המעוות הזה אינך יכול להבין מכיוון שלא גדלת בקרב אוייב ערבי מוסלמי נאצי יש''ו שר''י !!
הנה דוגמא ידועה משנת 2002 למניין שהם מונים יש''ו :

http://news.walla.co.il/?w=/1/188900

זוהי ''מלחמה קרה'' והמצב כיום מול האוייב הערבי המוסלמי הנאצי הוא ''מצב מלחמה'' מכיוון שבכל הזדמנות האוייב הערבי המוסלמי הנאצי יש''ו שר'י רוצח יהודים הי''ד אונס יהודיות ומשדלן לזנות, שודד וחומס ובוזז רכוש יהודי ומחבל בכל מה ששייך ליהודים וכל זאת מכיוון שהם יהודים !!

אגב לגבי הטיעון שלך ש '' הקב''ה יתברך ויתעלה שמו ברא גם את האוייב הערבי המוסלמי הנאצי יש''ו שר''י '' -אכן כך הוא ! אלא שהוא יתברך ויתעלה שמו ברא גם את עמלק וציווה את עם ישרא'ל לאבדו מהעול-ם ,ולא זו בלבד אלא אף למחות שמו וזכרו ,ואף נשבע יברך ויתעלה שמו ששמו הגדול לא י'הי'ה שלם עד שיימחה שמו וזכרו של עמלק מתחת שמ-י השמי-ם !! . שאול המלך ע''ה זיע''א צווה לעשות זאת על-ידי נבואה שנמסרה לשמוא-ל הנביא ע''ה זיע''א ,אלא שטעה וחס על אגג מלך עמלק יש''ו שר''י והצאן והבקר שאותם צווה ''להחרים'' כלומר לשרוף באש כדין ''עיר הנידחת'' לקח כביזה ! ומכיוון שכך ,נקרעה מלכותו ,ונולד המן האגגי יש''ו שר''י  צורר היהודים ,ובכך העלה שאול המלך חרון אף ר''ל שבעטיו נפלו הוא ויהונתן על חרבותיהם בהר הכרמל כאשר ניגפו לפני פלישתים ! שמואל-הנביא ע''ה זיע''א קיים את צו התורה הקדושה להרוג צורר ישרא'ל למרות שהי'ה שבוי ולכן ציווה להביא לפניו את אגג מלך עמלק יש''ו שר''י ושיסף את גרונו בסיף באמרו לו '' כאשר שיכלה נשים חרבך כן תשכל מנשים אימך '' !!

וה' יהיב חכמ-ה לחכימין ,הקב''ה ברחמיו ייקום דם עבדיו השפוך  :old_cry: :old_cry: ונזכה במהרה לבנות בית מקדשנו ותפארתנו על מכונו ובביאת גואל-צדק בבאכי''ר .

הגולה בארץ  :)
« עריכה אחרונה: נובמבר 16, 2010, 15:55:03 על ידי הגולה בארץ »
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #15 ב- : נובמבר 16, 2010, 15:33:20 »
תכלס הוא צודק התורה מחייבת אותנו(לצערי)לטפל באוייב.

מה שמיכאל לייטמן מלמד איננו תורה כך שאין לשטויות שלך שום בסיס.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #16 ב- : נובמבר 16, 2010, 15:37:08 »

מוזר שחייל בצבא האדום אומר שהוא יציל חייו של מחבל גרמני. אל תתבלבלו, אחיי, זוהי מהות ההומניזם: היהודים אינם בני אדם ולכן אנחנו חייבים לעזור לרוצחיהם.
« עריכה אחרונה: נובמבר 16, 2010, 15:54:41 על ידי רק_כך »

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #17 ב- : נובמבר 16, 2010, 16:48:57 »
הטרולים הכי מגוחכים הם הטרולים מסלפי התורה. אתה בודאי לא הראשון שנתקלתי בו. ועד עכשיו גם הכי טיפש. לאלו מכם שאינם מנוסים, אתרגם את דבריו.  

על פי הטרול השמאלני, זה דבר טוב לסייע לאויב שבא להחזיר אותנו לשנת 1942. אל תתבלבלו לרגע: זוהי מטרת קיומו של השמאל, שאיננו מרחם כלל וכלל על הערבי ואין לו בעיה לשחוט אותו כמו כבש בחג הקורבן, אלא שונא ומתעב את היהודים.

אלו הילדים שהטרול רוצה להציל. אלו הילדים שהטרול רוצה שישחטו אתכם וירימו את האוטובוסים שלכם לאוויר.

ציטוט

מבחינת חובב הדם היהודי, מצב שבו יהודים נרצחים, מגורשים, מוכים, נאנסים ומושפלים, שבו אדמתנו הקדושה גזולה בידי הכובש הערבי ואנחנו לקראת הקמת מדינה יהודית בגבולות הקו הכחול, איננו מצב מלחמה. במצב הזה אנחנו אמורים להציל את האויב. אולי אף להתנדב לזרוק את עצמנו לים מתוך נימוס לאחינו הערבים.

חבל שנותנים לך להישאר ולהמשיך עם התאקיה החולנית שלך.

ציטוט
אבל אם יום אחד אתה הולך ברוחב, לא מצב של מלחמה, ורואה את היטלר שכרגע עבר תאונת דרכים, רגלו נקטעה והוא זועק לעזרה . .. באמת לא תעזור לו ?
תיתן לו להמשיך לזעוק ?

אין לי ספק שאתה לא תיתן לו להמשיך לזעוק אבל לילדה בת ה-3 שהוריה נרצחו בפיגוע שהוא ביצע אתה אף תכניס את הקת בראש. יהודונת מלוכלכת שמעזה להתנגד לרוצח שעבר תאונת דרכים.

ציטוט
אני באופן אישי הייתי עוזר לו,

בימים שפויים יותר, אפילו מדינת ישראל השמאלנית הייתה מוציאה אותך להורג באשמת בגידה.

ציטוט
ואחר כך הייתי מציע לו פינוי-פיצוי מארץ ישראל, רק בגלל שהעם שלי ושלו לא מסתדרים וגם לא יסתדרו אף פעם.

והוא לא ערבי - הוא יסתדר עם הכיבוש שלך בפלסטין ויפסיק להילחם בך משום שאתה הפסקת להגן על עצמך. ללא ספק הטרול השמאלני הכי גרוע מעולם.

ציטוט

במלחמת מצווה מותר להרוג תוך כדי מלחמה גם נשים וילדים. ועיין ספורנו זצ"ל והירושלמי ע"ה בעניין הורשת הארץ. בע"ה ה' ישלח לך תאונת דרכים כפי שחברך מהחמא"ס עבר על סילוף ההלכה למען מטרותיך האנטישמיות.  

ציטוט

ציטוט של: ווינסטון צ'רצ'יל
פייסן הוא אדם המאכיל תנין, בתקווה שיאכל אותו אחרון

אם הייתי ערבי, והייתי רואה שהכובש הציוני עוזר לי, הייתי מבין שהוא מתחנף, מתחנף מתוך פחד. אחרת למה שהוא יעזור לי? הוא כובש את ארצי ושולט בה ואף מעז לרצוח את אחיי ואחיותיי בעזה ובלבנון, אם הוא מתכוון לטוב מדוע הוא לא מתאסלם או מקבל את מרותי על פלסטין? עכשיו כשהוא מפחד ומסייע לי, יהיה לי הרבה יותר קל לפגוע בו. הייתי אפילו שולח עוד ילדים בני גילי לרסס את אחיותיך הזונות ואת אחיך הפחדנים, שודאי היו מכניסים אותו אליהם הביתה ומכבדים אותו במלוואח וג'חנון - לפני שהוא היה הופך אותם לזכרון בלבד.

וכשחבריי המאמינים היו סוקלים את ילדיך הפחדנים למוות הייתי מצטרף - זה משתלם לרצוח את ילדיו של היאהודי הפחדן.

ציטוט
אל תשכח שגם אותו הקב"ה ברא.  

ועל הבריאה הזאת:

ציטוט של: תלמוד בבלי, מסכת סוכה, דף נ"ב, עמוד ב'
אמר רב חנא בר אחא אמרי בי רב ארבעה מתחרט עליהן הקב"ה שבראם ואלו הן גלות כשדים וישמעאלים ויצר הרע גלות דכתיב (ישעיהו נב) ועתה מה לי פה נאם ה' כי לקח עמי חנם וגו' כשדים דכתיב (ישעיהו כג) הן ארץ כשדים זה העם לא היה ישמעאלים דכתיב (איוב יב) ישליו אהלים לשודדים ובטוחות למרגיזי אל לאשר הביא אלוה בידו"

ה' הוא בורא הכל, הטוב/אמת והרע/שקר; את הרע/שקר צריך לבער, ואת הטוב/אמת לחזק. זוהי מהות התורה - ומי שמסלפה נדון לחורבן עולם.

מנותק אוהד הפועל

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #18 ב- : נובמבר 16, 2010, 16:56:35 »

איפה כתבתי שהמתנחלים הם מפלצות בדיוק?
ושאני יביא לך לינקים על כמה ערבים שתרמו את איבריהם של קרובי משפחותיהם כדי להציל יהודים?
אז?

מצד שני מתן, כנראה שההודעה שלך צריכה להיות מופנת לרק_כך שחושב שהם כן מפלצות:

ציטוט
מי שמציל רוצח יהודים יותר גרוע ממפלצת וראוי לבער.

« עריכה אחרונה: נובמבר 16, 2010, 18:55:38 על ידי רק_כך »

מנותק Alex37

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • תחי יהודה!
« להגיב #19 ב- : נובמבר 16, 2010, 18:34:22 »
בס"ד

כאשר עינינו מביטות בילדיהם-המחבלים של הרוצחים הערבים יש"ו שר"י, עלינו להבין שלמספר-הגיל שלהם אין כל משמעות, כי כל מי שמבוגר מספיק להיות מחבל מתאבד, הוא מבוגר מספיק כדי למות, ואין לרחם על ילדי-אוייבינו, על נשות אוייבינו, ועל בעלי-החיים של אוייבינו. לכל השמאלנאצים מסלפי-היהדות, הנה לכם -

זָכוֹר, אֵת אֲשֶׁר-עָשָׂה לְךָ עֲמָלֵק, בַּדֶּרֶךְ, בְּצֵאתְכֶם מִמִּצְרָיִם. אֲשֶׁר קָרְךָ בַּדֶּרֶךְ, וַיְזַנֵּב בְּךָ כָּל-הַנֶּחֱשָׁלִים אַחֲרֶיךָ, וְאַתָּה, עָיֵף וְיָגֵעַ וְלֹא יָרֵא אֱלֹהִים. וְהָיָה בְּהָנִיחַ ה' אֱלֹהֶיךָ לְךָ מִכָּל-אֹיְבֶיךָ מִסָּבִיב, בָּאָרֶץ אֲשֶׁר ה' אֱלֹהֶיךָ נֹתֵן לְךָ נַחֲלָה לְרִשְׁתָּהּ – תִּמְחֶה אֶת-זֵכֶר עֲמָלֵק, מִתַּחַת הַשָּׁמָיִם; לֹא תִּשְׁכָּח.

לֵךְ וְהִכִּיתָה אֶת עֲמָלֵק וְהַחֲרַמְתֶּם אֶת כָּל אֲשֶׁר לו וְלא תַחְמל עָלָיו, וְהֵמַתָּה מֵאִישׁ עַד אִשָּׁה מֵעלֵל וְעַד יונֵק מִשּׁור וְעַד שֶׂה מִגָּמָל וְעַד חֲמור

אין לרחם על אף-אחד מאוייבינו, שזה כולל את תינוקותיהם, ובמיוחד, כאשר אנו יודעים שה"תינוקות" שלהם לא בדיוק "תמימים".   

ראו איזו משמעות מקבלות מצוות התורה כיום; בעבר לא היה טעם לחסל את תינוקות-אוייבינו - היום יש ועוד איך טעם (ראו איזה תינוקות-ג'יהדיסטים יש למוסלמים-הנאצים יש"ו שר"י, ממש BABY-BOOM), בעבר לא היה טעם לשלוט על אדמות רחבות במזרח-התיכון; היום אנו רואים בדיוק למה אדמות אלו נחוצות לנו.   
כל דור שאינו נבנה בימיו [בית-המקדש] מעלין עליו כאילו הוא החריבו. תלמוד-ירושלמי, מסכת יומא, א'.

מנותק הימני

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #20 ב- : נובמבר 16, 2010, 18:38:27 »
במלחמת מצווה מותר להרוג תוך כדי מלחמה גם נשים וילדים. ועיין ספורנו זצ"ל והירושלמי ע"ה בעניין הורשת הארץ. בע"ה ה' ישלח לך תאונת דרכים כפי שחברך מהחמא"ס עבר על סילוף ההלכה למען מטרותיך האנטישמיות.  

בימים שפויים יותר, אפילו מדינת ישראל השמאלנית הייתה מוציאה אותך להורג באשמת בגידה.

וכשחבריי המאמינים היו סוקלים את ילדיך הפחדנים למוות הייתי מצטרף - זה משתלם לרצוח את ילדיו של היאהודי הפחדן.

רון, אני אוהב אותך. לא יעזור לך כלום. אתה יהודי יקר.

אני גם בעיקר כואב את זה שצה"ל לא יקבל אדם עם יכולת מנהיגות, תעוזה ומוטיבציה כמו שלך, רק בגלל שאתה בוחר לא להתגייס.

אתה יכול להוביל פלוגה בצה"ל, אבל במקום זאת אתה בוחר להישאר רק מנהל בפורום הימין האמיתי (שגם זה דבר מכובד).[

אני חושב שכדאי שתמחק את ההודעה שלך, אני לא הייתי מציל את היטלר, דיברתי על ילד ערבי שמעולם לא חשב על
לפגוע ביהודים. אני מאמין שגם מרבית חבריי/מנהלי הפורום מסתייגים מהסגנון הבוטה שלך.

חבל אחי.  

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #21 ב- : נובמבר 16, 2010, 18:45:10 »

בס''ד

בגלל שיש לי אמונה יהודית, ערכים יהודיים ורחמנות יהודית - לעולם לא הייתי עוזר לערבים הנאצים יש''ו. בשום פנים ואופן לא! חס וחלילה!

אני שונא את הערבים הנאצים כי אני אוהב את עם ישראל.

אתה מנסה להכניס ערכים מערביים לתוך היהדות. אנו לא עוזרים לאוייבי עמנו, אנו שונאים את אוייבי עמנו.

מנותק yossso

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • "...ובחרת בחיים..." (דברים ל, יט)
    • אני בפייסבוק
« להגיב #22 ב- : נובמבר 16, 2010, 19:41:28 »
הרב רפאל זר אומר שיש להשתמש בתבונה במידות שלנו. להיות אכזרי בלי חשבון כשצריך, ולהיות רחום כשצריך. אכזריות וקשיחות לב כלפיי הערבים זוהי בעצם הדרך להגן על היהודים - כלומר האכזריות אליהם היא רחמים כלפי עצמנו. יש לצערי הרבה ישראלים שאוהבים לדפוק אחד את השני, ולדרוך אחד על השני, אני קורא לזה "שמוק לי ואשמוק לך", אני שונא לראות את זה, חבר אמר שהחברה הדתית היא חברה מחבקת, מניסיון אני יודע שהחברה החילונית היא "ארץ אוכלת יושביה", להיות חילוני זה רע - כאילו חופש, כאילו חברים, כאילו נהנים - הכל מזויף. בחברה החילונית יש ביטוי: "חברים יש רק באגד" החילוניים פה יודעים על מה אני מדבר. חברים שדופקים אחד את השני. - האם זאת חברה - בוודאי שלא.

אני אישית באמת לא יודע תמיד מתי להיות אכזרי - אז אני צריך ללמוד לשפר בעצמי דברים. בסוף מרוב רחמנות על האחר אני עוד אפגע בקרוביי! (אני יודע זאת מניסיון אישי, זה באמת עובד ככה, לא אפרט), זאת לא צורה לחיות. להתאכזר אל האכזר - זה מה שאני צריך ללמוד לעשות. ערבי אינו יהודי. אם ערבי היה חש כיהודי, הוא היה מתגייר.
ע-רבי, ע-רבי, ערבי. ערבי. ערבי נשאר ערבי.

"לוּלֵי ה' שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם : אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ : ... : בָּרוּךְ ה' שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם" (תהלים קכד; ב-ג, ו)

"...לֹא בְחַיִל וְלֹא בְכֹחַ כִּי אִם בְּרוּחִי אָמַר ה' צְבָאוֹת" (זכריה ד, ו)
"...לֶב מֶלֶךְ בְּיַד ה'..." (משלי כא, א)

מנותק יובל הכהניסט

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #23 ב- : נובמבר 16, 2010, 23:00:50 »
בס"ד

שמאלני מה אתה מחשק אותה נחמד ומתחנף? מה אתה שומר על קור רוח כל הזמן אה?

תוריד את המסכה,כולם יודעים מי אתה.

מנותק נדב

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #24 ב- : נובמבר 17, 2010, 18:02:35 »
השמאלני/ ימני... הניסיונות החוזרים שלך למצוא טיפת אנושיות במקום הזה בהחלט מעוררים כבוד, אבל בינינו, לא נמאס לך? עוד לא קלטת עם איזה סוג של בבונים יש לך עסק? אתה מנסה לחנך אותם, ללמד אותם להיות בני אדם? זה לא עובד ככה הימני, לא חבל על הזמן שלך ועל כל היריקות שאתה חוטף?