הטרולים הכי מגוחכים הם הטרולים מסלפי התורה. אתה בודאי לא הראשון שנתקלתי בו. ועד עכשיו גם הכי טיפש. לאלו מכם שאינם מנוסים, אתרגם את דבריו.
תשמע אחי, זו מחמאה. יש לכם לב יהודי.
על פי הטרול השמאלני, זה דבר טוב לסייע לאויב שבא להחזיר אותנו לשנת 1942. אל תתבלבלו לרגע: זוהי מטרת קיומו של השמאל, שאיננו מרחם כלל וכלל על הערבי ואין לו בעיה לשחוט אותו כמו כבש בחג הקורבן, אלא שונא ומתעב את היהודים.

אלו הילדים שהטרול רוצה להציל. אלו הילדים שהטרול רוצה שישחטו אתכם וירימו את האוטובוסים שלכם לאוויר.
במצב של מלחמה גם אני בעד להפציץ את כל לבנון ואיראן אפילו במחיר של מיליוני ערבים הרוגים. אין פה חפים מפשע.
מבחינת חובב הדם היהודי, מצב שבו יהודים נרצחים, מגורשים, מוכים, נאנסים ומושפלים, שבו אדמתנו הקדושה גזולה בידי הכובש הערבי ואנחנו לקראת הקמת מדינה יהודית בגבולות הקו הכחול, איננו מצב מלחמה. במצב הזה אנחנו אמורים להציל את האויב. אולי אף להתנדב לזרוק את עצמנו לים מתוך נימוס לאחינו הערבים.
חבל שנותנים לך להישאר ולהמשיך עם ה
תאקיה החולנית שלך.
אבל אם יום אחד אתה הולך ברוחב, לא מצב של מלחמה, ורואה את היטלר שכרגע עבר תאונת דרכים, רגלו נקטעה והוא זועק לעזרה . .. באמת לא תעזור לו ?
תיתן לו להמשיך לזעוק ?
אין לי ספק שאתה לא תיתן לו להמשיך לזעוק אבל לילדה בת ה-3 שהוריה נרצחו בפיגוע שהוא ביצע אתה אף תכניס את הקת בראש. יהודונת מלוכלכת שמעזה להתנגד לרוצח שעבר תאונת דרכים.
אני באופן אישי הייתי עוזר לו,
בימים שפויים יותר, אפילו מדינת ישראל השמאלנית הייתה מוציאה אותך להורג באשמת בגידה.
ואחר כך הייתי מציע לו פינוי-פיצוי מארץ ישראל, רק בגלל שהעם שלי ושלו לא מסתדרים וגם לא יסתדרו אף פעם.
והוא לא ערבי - הוא יסתדר עם הכיבוש שלך בפלסטין ויפסיק להילחם בך משום שאתה הפסקת להגן על עצמך. ללא ספק הטרול השמאלני הכי גרוע מעולם.
אגב, אתה בטוח שיש לך ביסוס הלכתי שאתה יכול להתעלם במצב כזה ?
אם אני לא טועה, יש הלכה שאפילו מפני דרכי השלום צריך לעזור (שיםלב : בסך הכל הצעתי לעזור, לא הצעתי לוותר על 97% מיהודה ושומרון) .
במלחמת מצווה מותר להרוג תוך כדי מלחמה גם נשים וילדים. ועיין ספורנו זצ"ל והירושלמי ע"ה בעניין הורשת הארץ. בע"ה ה' ישלח לך תאונת דרכים כפי שחברך מהחמא"ס עבר על סילוף ההלכה למען מטרותיך האנטישמיות.
תאר לך שאם תעזור לילד הזה, אז פעם הבאה שהחברים שלו יקראו לו לזרוק אבנים על יהודים, אז הוא לא יסכים. לא היה שווה את זה ?
פייסן הוא אדם המאכיל תנין, בתקווה שיאכל אותו אחרון
אם הייתי ערבי, והייתי רואה שהכובש הציוני עוזר לי, הייתי מבין שהוא מתחנף, מתחנף מתוך פחד. אחרת למה שהוא יעזור לי? הוא כובש את ארצי ושולט בה ואף מעז לרצוח את אחיי ואחיותיי בעזה ובלבנון, אם הוא מתכוון לטוב מדוע הוא לא מתאסלם או מקבל את מרותי על פלסטין? עכשיו כשהוא מפחד ומסייע לי, יהיה לי הרבה יותר קל לפגוע בו. הייתי אפילו שולח עוד ילדים בני גילי לרסס את אחיותיך הזונות ואת אחיך הפחדנים, שודאי היו מכניסים אותו אליהם הביתה ומכבדים אותו במלוואח וג'חנון - לפני שהוא היה הופך אותם לזכרון בלבד.
וכשחבריי המאמינים היו סוקלים את ילדיך הפחדנים למוות הייתי מצטרף - זה משתלם לרצוח את ילדיו של היאהודי הפחדן.
אל תשכח שגם אותו הקב"ה ברא.
ועל הבריאה הזאת:
אמר רב חנא בר אחא אמרי בי רב ארבעה מתחרט עליהן הקב"ה שבראם ואלו הן גלות כשדים וישמעאלים ויצר הרע גלות דכתיב (ישעיהו נב) ועתה מה לי פה נאם ה' כי לקח עמי חנם וגו' כשדים דכתיב (ישעיהו כג) הן ארץ כשדים זה העם לא היה ישמעאלים דכתיב (איוב יב) ישליו אהלים לשודדים ובטוחות למרגיזי אל לאשר הביא אלוה בידו"
ה' הוא בורא הכל, הטוב/אמת והרע/שקר; את הרע/שקר צריך לבער, ואת הטוב/אמת לחזק. זוהי מהות התורה - ומי שמסלפה נדון לחורבן עולם.