כתב נושא: הבעיה גם אצל נשים ולא רק אצל גברים-הממס הזה פשוט סרטני  (נקרא 1983 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
כתבנו פה בפוסט קודם שהממסד מוציא את הילדים מהבית ומרחיק אותם מהאבא
הפמניזם הסרטני גדל כל כך שהוא יוצא ואין לו לאין להתפשט במרחב הגברי אז הוא עובר למרחב הנשי הפמנטיסטית ועובדות הסעד הן לא פחות מנאציות.
לי אישית אין דבר כנגד נשים אלה כנגד הפמניסטיות וכשאישה נפגעת מהן צריך להיות בצד שלה ולשרוף את הפמניסטיות.
תשמעו את הסרטון הבא פשוט קורע את הלב... :old_cry:

אני לא אלוהים אני חלק ממנו

מנותק yossso

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • "...ובחרת בחיים..." (דברים ל, יט)
    • אני בפייסבוק
כתבנו פה בפוסט קודם שהממסד מוציא את הילדים מהבית ומרחיק אותם מהאבא
הפמניזם הסרטני גדל כל כך שהוא יוצא ואין לו לאין להתפשט במרחב הגברי אז הוא עובר למרחב הנשי הפמנטיסטית ועובדות הסעד הן לא פחות מנאציות.
לי אישית אין דבר כנגד נשים אלה כנגד הפמניסטיות וכשאישה נפגעת מהן צריך להיות בצד שלה ולשרוף את הפמניסטיות.
תשמעו את הסרטון הבא פשוט קורע את הלב... :old_cry:

מה שהכי מרגיז אותי בפורום הזה, הוא שהם לא ממש אוהבים לקיים את "...ובגוים לא יתחשב". מה איכפת לי, מה אובמה עושה או אומר, כשיש לנו בארץ גהינום שאף אחד אפילו לא מודע לקיומו. מי יודע שבארץ יש בתי צינוק? בתי צינוק שאליהם נזרקים (או נזרקו בעבר, אני כבר לא בעניינים) אבות גרושים, רק כי הם לא מסכימים לחתום על המסמך שיהפוך אותם לעבדים לכל ימי חייהם. כן, לא תאי כלא, אלא בתי צינוק. קומוניזם פרופר, רק במסווה של דמוקרטיה. יש אב גרוש, שערב יום העצמאות באו אליו הביתה שוטרים, ניסרו את עמודי המתכת של החלון שלו, וגררו אותו לתא המעצר.
"לוּלֵי ה' שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם : אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ : ... : בָּרוּךְ ה' שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם" (תהלים קכד; ב-ג, ו)

"...לֹא בְחַיִל וְלֹא בְכֹחַ כִּי אִם בְּרוּחִי אָמַר ה' צְבָאוֹת" (זכריה ד, ו)
"...לֶב מֶלֶךְ בְּיַד ה'..." (משלי כא, א)

מנותק Alex37

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • תחי יהודה!
האמת היא שפמינאציזם מעולם לא הביא דבר וחצי דבר לנשים. אלה היו גברים מ"תנועת ההשכלה", ולא נשים, שהחליטו שלנשים (ולכושים) מגיעות זכויות שוות לזכויות הגברים, ובפועל, כשנותנים לנשים להחזיק בזכויות שכביכול מגיעות להן (על פי התיאוריה הסוציאליסטית של אנשי תנועת ההשכלה), הפמיניסטיות מנצלות את המעמד הזה כדי לרצוח גברים בדם קר (ואני לא מגזים), מכיוון שזוהי השאיפה של הפמיניזם - אידאולוגיה סוציאליסטית שמטרתה היחידה היא להחליף את המצב הישן (והטוב) במצב חדש (כמו כל אידאולוגיה אתאיסטית סוציאליסטית). פמינאציות מספרות שקרים על "המאבק" של "הפמיניסטיות" נגד "השוביניזם", כשלמעשה הן היו לא יותר מסמרטוט ריצפה אלמלא גברים היו מציעים לנשים לקבל זכויות שוות. ואיך הפמיניסטיות מודות לגברים? ע"י שטיפת מוח נאצית שמטרתה היחידה היא לגרום למותם הפיזי של גברים. על גברים ונשים כאחד לפעול למען השמדתה של הכת הפמיניסטית הנאצית, כי אם לא, הפמינאציות ינסו (והן כבר מנסות) ליצור עולם ללא גברים.                
כל דור שאינו נבנה בימיו [בית-המקדש] מעלין עליו כאילו הוא החריבו. תלמוד-ירושלמי, מסכת יומא, א'.

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
האמת היא שפמינאציזם מעולם לא הביא דבר וחצי דבר לנשים. אלה היו גברים מ"תנועת ההשכלה", ולא נשים, שהחליטו שלנשים (ולכושים) מגיעות זכויות שוות לזכויות הגברים, ובפועל, כשנותנים לנשים להחזיק בזכויות שכביכול מגיעות להן (על פי התיאוריה הסוציאליסטית של אנשי תנועת ההשכלה), הפמיניסטיות מנצלות את המעמד הזה כדי לרצוח גברים בדם קר (ואני לא מגזים), מכיוון שזוהי השאיפה של הפמיניזם - אידאולוגיה סוציאליסטית שמטרתה היחידה היא להחליף את המצב הישן (והטוב) במצב חדש (כמו כל אידאולוגיה אתאיסטית סוציאליסטית). פמינאציות מספרות שקרים על "המאבק" של "הפמיניסטיות" נגד "השוביניזם", כשלמעשה הן היו לא יותר מסמרטוט ריצפה אלמלא גברים היו מציעים לנשים לקבל זכויות שוות. ואיך הפמיניסטיות מודות לגברים? ע"י שטיפת מוח נאצית שמטרתה היחידה היא לגרום למותם הפיזי של גברים. על גברים ונשים כאחד לפעול למען השמדתה של הכת הפמיניסטית הנאצית, כי אם לא, הפמינאציות ינסו (והן כבר מנסות) ליצור עולם ללא גברים.                

כת ההשכלה  הייתה נאצית בעצמה,לא מעט מהגברים והנשים שגדלו ברוח ההשכלה עזרו לנאצים להרוג יהודים.
אני לא אלוהים אני חלק ממנו