הגנה על יהודים איננה רק הגנה עליהם מפני הטרור הערבי. יש עוד סכנות. הנה דוא"ל ששלחתי היום למהנדס חשמל בעל 40 שנות ניסיון, אדם חכם, והמרצה שלי בלימודי "הנדסאי חשמל":
"
שלום [שם], שמי יוסף כהן. בעבר הייתי תלמיד שלך בלימודי הנדסאים.
השאלה שלי: אחת לכמה זמן, יש להחליף את המפסקים של הארון בבית?
אני שואל זאת, כי אני כבר מתקרב לגיל 30, ואני מעוניין להקים משפחה, ומניסיוני, התחשמלות לא תמיד נקטעת ע"י המפסק, ולכן אני חושש לגורל הילדים שיום אחד יהיו לי. אני חושב שהייתה פעם שהתחשמלתי למשך שניה, או אפילו מעבר לכך, ורק אז המפסק ניתק. בשאר ההתחשמלויות שלי, זה לא היה המפסק - אני בעצמי הפסקתי התנתקתי מהזרם (אחרי ההלם הנפשי הראשוני כמובן).
בבית הוריי, המפסקים הם בני 21 שנים. (אני בן 27, ובנינו את הבית בערך מגיל 6, ולכן 21 שנים).
דווקא לגבי הטריק של להפוך ממסר-פחת ליותר רגיש (כמו שאמור להיות בגני ילדים), אני לא מודאג, כי אני יודע לעשות זאת - זה רשום במדריך לחשמלאי. ולגבי אטמים לשקעי החשמל, אני בכלל לא מוטרד, כי זה ממש קל.
עוד דבר שלמדתי מהניסיון (אך אינו קשור לחשמל) הוא שכשיש תינוקות בבית, מאד לא מומלץ שיהיו שולחנות עם שפיצים. הילדון מרים את הראש, ונכנס ישר בשפיץ של השולחן, זה קרה לאח שלי, הוא בסדר, אבל ממה שזכור לי, צריך היה למלות לו את ה"חור" שנוצר בסיליקון, או שאולי לא שמעתי נכון, אל תתפוס אותי במילה.
[שם], כל טוב.
"
הוא עוד לא ענה לי, כמובן. כשהוא יענה לי, אפרסם זאת כאן. (אם אזכור)
תחשבו על זה.. מה זה חשוב איך הבן שלך נהרג?
טרור ערבי, תאונת דרכים, דליקה בבית, התחשמלות... מת זה מת.