כתב נושא: וידאו: אילנה דיין שונאת מתנחלים  (נקרא 2563 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח
וידאו: אילנה דיין שונאת מתנחלים
« ב- : אוקטובר 05, 2010, 00:01:58 »

איזה נוולה >:(

ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק yossso

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • "...ובחרת בחיים..." (דברים ל, יט)
    • אני בפייסבוק
« להגיב #1 ב- : אוקטובר 05, 2010, 00:14:15 »
אילנה דיין ושלי יחימוביץ', בזמן מלחמת לבנון השניה, ישבו בטלויזיה והפיצו את השנאה שלהם כמו שהן תמיד עושות. "המלחמה היא של גברים" בלה בלה בלה. אילנה דיין שונאת כל דבר שנגמר ב- "ים", לא רק את המתנחלים. ולכן, מן הסתם שהיא גם שונאת את ירושלים. היא קראה לתוכנית שלה "עובדה", אני בתור אדם יחסית יהיר אומר לך שאת זה אפילו אני לא הייתי עושה. "דעה. של פסיכופטית." זה יותר מתאים. בראיון עם אריק שרון, היא אמרה על חיילי צה"ל "בורחים", אז הוא תיקן אותה "לא בורחים, ניסוגים, יש הבדל גדול" משהו כזה הוא אמר לה, אז היא סתמה את הפה. גבר עם מספיק סמכות סותם את הפה גם לפמיניסטיות, הן פחות ממה שהן עושות מעצמן. לא אשכח איך מתנחל בתוכנית פוליטיקה עם עודד שחר, סתם לזהבה גלאון את הפה תוך 3 שניות. - מדהים! דפק על השולחן, שיחרר קיטור אדיר - הביע את זעמו מעומק הלב. וזהו - היא יושבת כמו טטלה. ידיים בכיסים. (אז לכל מי שחשב שלכעוס זה דבר רע, ושצריך להירגע ולשתות כוס תה ו- "חבל על הנרווים" וכל הבולשיט הזה... הפתעה הפתעה. ההיפך הגמור הוא הנכון. אנשים שמביעים את עצמם, אינם בדיכאון. למעשה המילה DEPRESSION פירושה הידחסות.)
« עריכה אחרונה: אוקטובר 05, 2010, 01:01:56 על ידי yossso »
"לוּלֵי ה' שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם : אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ : ... : בָּרוּךְ ה' שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם" (תהלים קכד; ב-ג, ו)

"...לֹא בְחַיִל וְלֹא בְכֹחַ כִּי אִם בְּרוּחִי אָמַר ה' צְבָאוֹת" (זכריה ד, ו)
"...לֶב מֶלֶךְ בְּיַד ה'..." (משלי כא, א)

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #2 ב- : אוקטובר 05, 2010, 00:52:15 »
אילנה דיין ושלי יחימוביץ', בזמן מלחמת לבנון השניה, ישבו בטלויזיה והפיצו את השנאה שלהם כמו שהן תמיד עושות. "המלחמה היא של גברים" בלה בלה בלה. אילנה דיין שונאת כל דבר שנגמר ב- "ים", לא רק את המתנחלים. ולכן, מן הסתם שהיא גם שונאת את ירושלים. היא קראה לתוכנית שלה "עובדה", אני בתור אדם יחסית יהיר אומר לך שאת זה אפילו אני לא הייתי עושה. "דעה. של פסיכופטית." זה יותר מתאים. בראיון עם אריק שרון, היא אמרה על חיילי צה"ל "בורחים", אז הוא תיקן אותה "לא בורחים, ניסוגים, יש הבדל גדול" משהו כזה הוא אמר לה, אז היא סתמה את הפה. גבר עם מספיק סמכות סותם את הפה גם לפמיניסטיות, הן פחות ממה שהן עושות מעצמן. לא אשכח איך מתנחל בתוכנית פוליטיקה עם עודד שחר, סתם לזהבה גלאון את הפה תוך 3 שניות. - מדהים! דפק על השולחן, שיחרר קיטור אדיר - הביע את זעמו מעומק הלב. וזהו - היא יושבת כמו טטלה. ידיים בכיסים. (אז לכל מי שחשב שלכעוס זה דבר רע, ושצריך להירגע ולשתות כוס תה ו- "חבל על הנרווים" וכל הבולשיט הזה... הפתעה הפתעה. ההיפך הגמור הוא הנכון.)

אני כבר שנים טוען שהפמניסטיות הן זן מסוכן והרסני בכל התחומים צריך לגרש אותם לירדן שם נראה אם הן יעיזו לדבר בכלל...

בנוסף אני חושב שאם אנחנו באמת רוצים להציל את ישראל אנחנו צריכים קודם להתחיל מלחמה מבפנים,וכשאני אומר מלחמה אני ממש מתכוון לזה גם אם צריך להפעיל את

היממ לחסל כמה נאצים עם אזרחות ישראלית שאין להם שום קשר ליהדות ואני מתכוון לראש הנחש של השמאל הפמניסטיות הנאציות
אני לא אלוהים אני חלק ממנו

מנותק yossso

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • "...ובחרת בחיים..." (דברים ל, יט)
    • אני בפייסבוק
« להגיב #3 ב- : אוקטובר 05, 2010, 01:04:06 »
כל מלה בסלע, בוס. מה זה לאה צמל? מה זה בילי מוסקונה? איזו תקנה יש למפלצות האלה? נאציות מגלגולים קודמים. להוריד אותן אני אומר.

אני כתבתי את "אנטיפמיניזם" הישראלי בויקיפדיה (תרגום מהגרסה האנגלית). רוש לימבו המציא את הביטוי "פמינאציות", לצערי זה לא תפס חזק בארץ. והכי כואב, שדווקא יש בנות טובות שאני מכיר, שנופלות לשטויות האלה. הפמיניזם הוא לב הפוליטיקלי קורקט. בלי הפמיניזם, תהיה אהבה בין גברים לנשים, ואהבה מנצחת הכל. לכן הפמיניזם כה חשוב לשמאל. לא רק האהבה, כל מוסד הנישואים הקלאסי, שנחשב היום לטאבו או "משהו מיושן וטיפשי ולא מודרני", יחזור ויצמח בשיא תפארתו, וכשיש משפחות בריאות, כל הדיכאון ייעלם מהארץ הזאת, וכתוצאה מכך אנשים יפסיקו לעשן ולשתות ולהתרכז בשטויות, תהיה אחדות, הכל יתחיל להיות נהדר וטוב. ושמאלנים קיצוניים יוצאו.
"לוּלֵי ה' שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם : אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ : ... : בָּרוּךְ ה' שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם" (תהלים קכד; ב-ג, ו)

"...לֹא בְחַיִל וְלֹא בְכֹחַ כִּי אִם בְּרוּחִי אָמַר ה' צְבָאוֹת" (זכריה ד, ו)
"...לֶב מֶלֶךְ בְּיַד ה'..." (משלי כא, א)

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #4 ב- : אוקטובר 05, 2010, 01:12:52 »
כל מלה בסלע, בוס. מה זה לאה צמל? מה זה בילי מוסקונה? איזו תקנה יש למפלצות האלה? נאציות מגלגולים קודמים. להוריד אותן אני אומר.

. בלי הפמיניזם, תהיה אהבה בין גברים לנשים, ואהבה מנצחת הכל. לכן הפמיניזם כה חשוב לשמאל.

הן הסיבה לשינאה בין גברים לנשים הן הסיבה שיש שהומואים ולסביות שיצאו מהארון המסריח שלהם וסחפו איתם הרבה צערים שהיו מבולבלים בגלל הזבל שהם הפיצו.

אני שמח שאתה  מסכים איתי שאם עורפים את ראש הנחש הנחש מת!
אני לא אלוהים אני חלק ממנו

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
« להגיב #5 ב- : אוקטובר 05, 2010, 13:04:53 »
הן הסיבה לשינאה בין גברים לנשים הן הסיבה שיש שהומואים ולסביות שיצאו מהארון המסריח שלהם וסחפו איתם הרבה צערים שהיו מבולבלים בגלל הזבל שהם הפיצו.

אני שמח שאתה  מסכים איתי שאם עורפים את ראש הנחש הנחש מת!
אני חושש שכבר מאוחר מדי.
גם אם יערפו את ראש הנחש זה כבר לא יעזור (הנחש הזה כבר הצמיח ראשים רבים כ"כ שגם אם יערפו ראש אחד או שניים הוא לא ימות).
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!