"אני בעד חופש ביטוי לכולם."
משום מה, אותם
נייטרליים שהם בעד חופש דיבור לכולם, תמיד מטיפים את הנייטרליות שלהם
במקומות שבהם ידו של הימין היא על העליונה. האם
אתה, נדב, נכנס לפורומים של שמאלנים וערבים ואומר להם שאתה בעד חופש ביטוי לכולם? האם אתה אומר גם לערבים שיפסיקו "
להתבכיין", כדבריך? אם כן, בבקשה תן לי לינק. אני רוצה לראות זאת. אני לא מתלוצץ! תצא גבר. אם לא גבר איתי, אז לפחות גבר עם עצמך.
מעניין לאן אותם נייטרליים כמוך פתאום
נעלמים כאשר
השמאל בשלטון. אתה יודע את האמת: ימניים הם היחידים שאצלם יש חופש ביטוי אמיתי, ולכן רק אצלם אתה
מרגיש מספיק בטוח לבוא ולהטיף את הנייטרליות (או נייטרליות כביכול) שלך. כשצה"ל התקיף את לבנון, נכנסתי ליוטיוב וראיתי (בעמוד הראשי) אדם נייטרלי כביכול שכתב שיר - I just want peace, עם משקפי שמש מגוחכות כמו של בונו, ועם הבעה של כלב מעוקר כשהוא מתחנן לבעליו. אני רוצה לראות את אותו נייטרלי ש- "רק מבקש שלום" עושה את זה עוד פעם, אבל הפעם הולך ומגנה את הפיגוע-שלא-צלח שבו אשה נפצעה באורח בינוני-קל מירי מחבל. תראה לי נייטרלי
אחד שיגיד
על זה "אני רק רוצה שלום".
פיגוע ירי ליד חברון: אישה הרה נפצעה באורח בינוני 26.09.2010
http://news.walla.co.il/?w=/1/1736804אני מכיר כבר מפורום אחר את סגנון ה- "מה אתם רבים? בואו נעשה שלום ונפתור את הבעיות." - הודעות מהסוג הזה מופיעות
אחרי שהטובים כבר ניצחו בקרב.
"מאיפה הבאת את הקטע הזה כאילו
כל פעם שבא מישהו להרצות צריך שיהיה פרופסור שיתן קונטרה? [האם]
כל הרצאה של מישהו מחו"ל חייבת להפוך לדיבייט?"
תרגיל ה- 'אל תכליל'
עדיין מפיל בפח אנשים במדינה הזאת, לצערי. גם אני למדתי על הטריק הזה
מחבר שלי, ולא בכוחות עצמי.
הטריק של 'זאת גזענות', לעומת זאת, הולך ונחלש

. ובא לציון גואל.
אם מרצה הגיע כדי להרצות על מתמטיקה, אין צורך בקונטרה. כי מתמטיקה לא עוסקת ברגשות של אנשים, ולכן אינה עשויה להשפיע על דעת הקהל.
"איפה זה כתוב?"
בלב ובהיגיון, אינטואיציה, יש דברים שהם טבעיים, יש דברים שהם ברורים מאליהם ושעליהם 'ככה' היא
כן תשובה. גם לא קראתי באף מקום ש- "אסור לתת אגרוף לתינוק", איפה זה כתוב? מי שהלב וההיגיון שלו מיטשטשים במהלך השנים עד לרמות כאלה שהוא כבר לא מסוגל להבחין טוב מרע בכוחות עצמו, חייב להיצמד בכל דבר ועניין אל חוקים כתובים.
אל תשחק אותה לא מבין למה כשבא שמאלני קיצוני להרצות, אז צריך לבוא גם ימני קיצוני להרצות, בתור קונטרה. זה היגיון צרוף שלא דורש הסברים, כל אדם שפוי מסכים על דבר כזה, השאלה היא כמה אנשים שפויים יש בין אזרחי ישראל.