כתב נושא: ראיון נדיר בהחלט של החזיר האנטישמי נועם חומסקי יש"ו לערוץ 22+תרגום  (נקרא 5380 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק IRON_MAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • L.F בשטח הערבים במתח

כך נראה כל השמאל ההזוי בישראל ובעולם :yuck:

ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל.

ערבים לערב,סודנים לסודן,שמאלנים לאירופה!

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
הבה נראה,
אשת אליטה מהשמאל הפאשיסטי בישראל מראיינת ארכי נבלה מהשמאל האנרכיסטי, הנאצי והסטאלניסטי.

חלאת האדם הזה, תומך בחיזבאללה, ארגונים נאו-נאציים, תומך במשטרים ששחטו מליונים מבני עמם כמו פול פוט בקמבודיה.

ממש ראיון ראוי...... >:( >:( >:(
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
הנה משהו קטן על הטינופת בשם חומסקי-
http://www.acpr.org.il/nativ/articles/2005_6_neuwirth.pdf

והנה עוד משהו קטן:
http://www.acpr.org.il/nativ/articles/2004_3-4_bogdanor.pdf
« עריכה אחרונה: אוקטובר 02, 2010, 23:05:15 על ידי נץ וגאה בזה »
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק נדב

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
מעבר לכל הלכלוכים וההשמצות, האם אתם תומכים בזה שלא נתנו לו להכנס? כי חשבתי שזו קצת צביעות מצידכם, אתם שמתבכיינים השכם וערב על אפלייה ממסדית ועל השתקה של הממסד כלפיכם, שלא מפסיקים להזיל דמעות על חופש הביטוי, תומכים בהשתקה ובאיסור כניסה לאדם למדינת ישראל רק בגלל דעותיו?

דעותיו של חומסקי מתועבות בעיני, אבל אני לא תומך בלצנזר אותו - כנ"ל לגבי חיים בן פסח.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
מעבר לכל הלכלוכים וההשמצות, האם אתם תומכים בזה שלא נתנו לו להכנס? כי חשבתי שזו קצת צביעות מצידכם, אתם שמתבכיינים השכם וערב על אפלייה ממסדית ועל השתקה של הממסד כלפיכם, שלא מפסיקים להזיל דמעות על חופש הביטוי, תומכים בהשתקה ובאיסור כניסה לאדם למדינת ישראל רק בגלל דעותיו?
דעותיו של חומסקי מתועבות בעיני, אבל אני לא תומך בלצנזר אותו - כנ"ל לגבי חיים בן פסח.
קודם כל הבה נעשה אבחנה.
אם הוא היה מוזמן להרצות באוניברסיטה ישראלית (טכניון, תל אביב, בר אילן, העברית, בן גוריון או חיפה) בכנס כלשהו והיה שם פרופ' מנגד שהיה נותן לדבריו קונטרה כחלק מדיבייט אקדמי סביר, אזי זה היה בסדר גמור, אין לי שום בעיה לתת לו להכנס.
הוא הגיע לדבר באוניברסיטה שהיא חממה לרוצחים על רקע דתי, נקודה.
אין לי שום בעיה שיפרוס את הגיגיו באוניברסיטה ישראלית כדבעי.
אז קודם כל, נא לשים את העניין בקונטקסט הנכון.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')

אני בעד שהיו נותנים לו להיכנס, אבל הייתי שם עליו מעקב (לך תדע עם מי הוא נפגש ומה הוא מעביר למי).
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק חרותניק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
ראיון נדיר בהחלט של החזיר האנטישמי נועם חו
« להגיב #6 ב- : אוקטובר 03, 2010, 13:16:00 »

אני דווקא תמכתי בצעד הזה, אבל לא בגלל דעותיו. הבעיה היא שהוא לא סתם עוד שמאלני קיצוני טיפוסי (אם בוחנים את הרקורד שלו). אז אני לא בטוח שראוי שנכניס לארץ אדם שנפגש ותמך על דעת עצמו באנשי טרור שאותה מדינה שהוא מבקש להיכנס אליה נמצאת איתם במלחמה, וזה עוד בלי להזכיר את תמיכתו ברוצח פול פוט ואת הדם שיש לו על הידיים גם בעקבות זה. והסיבה שאני דווקא חושב שראוי היה לא להכניס אותו זה לא (בהכרח) בגלל שהוא ספציפית מסוכן בצורה כזו או אחרת אלא כדי להציב תנאים מסויימים לכניסתם של אנשים ארצה, על מנת למנוע כניסתם של אנשים מהסוג הזה בעתיד. הרי כבר יש לנו מספיק אנשים כאלה שחיים בתוכנו (בין אם מדובר ביהודים או בערבים), ולמנוע מהם מלהיכנס זה קצת יותר קל מלגרש אנשים שכבר נמצאים כאן, הרי אם הוא היה אזרח ישראלי הוא היה צריך לשבת בכלא על בגידה.
אם הוא היה סתם שמאלני קיצוני וללא עבר שכזה, אז דווקא הייתי תומך בכניסתו אבל אני חושב שהמקרה שלו יוצא דופן..

מנותק חד כתער

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
אני אישית לא הייתי מאפשר לנבלה אנטישמית כמו חומסקי לדרוך על אדמתי וגם כן לחברו הטוב פינקלשטיין ואם כבר מאפשרים לו לבוא לפה ולהפיץ רעל כאוות נפשו החסרה בשליטה עצמית אז מן הראוי שיביאו מישהו שיכול להוות קונטרה לטענות המעוותות שלו.

מנותק נדב

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
קודם כל הבה נעשה אבחנה.
אם הוא היה מוזמן להרצות באוניברסיטה ישראלית (טכניון, תל אביב, בר אילן, העברית, בן גוריון או חיפה) בכנס כלשהו והיה שם פרופ' מנגד שהיה נותן לדבריו קונטרה כחלק מדיבייט אקדמי סביר, אזי זה היה בסדר גמור, אין לי שום בעיה לתת לו להכנס.
הוא הגיע לדבר באוניברסיטה שהיא חממה לרוצחים על רקע דתי, נקודה.
אין לי שום בעיה שיפרוס את הגיגיו באוניברסיטה ישראלית כדבעי.
אז קודם כל, נא לשים את העניין בקונטקסט הנכון.

מאיפה הבאת את הקטע הזה כאילו כל פעם שבא מישהו להרצות צריך שיהיה פרופסור שיתן קונטרה? כל הרצאה של מישהו מחו"ל חייבת להפוך לדיבייט? איפה זה כתוב?

לגבי כל השאר, קלטתי אתכם, אבל אל תבכו כאשר אותה צנזורה מופנית כלפיכם. או שנותנים לכולם לדבר (עד להסתה ישירה לאלימות) או שלא. אני בעד חופש ביטוי לכולם. נעם חומסקי, חיים בן פסח, דיוויד ארווינג (מכחיש שואה ידוע), פינקלסטיין וכל אחד אחר, הצנזורה רק משחקת לידיים של המצונזר - כפי שניתן לראות יפה מאד במקרה הזה, חומסקי כבר הרצה לא פעם אחת באונ' ביר זית ובקושי מישהו שמע על זה. ישראל הגיבה בהיסטריות והעניין הפך לתקרית בינלאומית, אני די משוכנע זשזה גרם ליותר אנשים להחשף לדעותיו של חומסקי. צנזורה מסוג זה היא חסרת טעם.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
מאיפה הבאת את הקטע הזה כאילו כל פעם שבא מישהו להרצות צריך שיהיה פרופסור שיתן קונטרה? כל הרצאה של מישהו מחו"ל חייבת להפוך לדיבייט? איפה זה כתוב?
לגבי כל השאר, קלטתי אתכם, אבל אל תבכו כאשר אותה צנזורה מופנית כלפיכם. או שנותנים לכולם לדבר (עד להסתה ישירה לאלימות) או שלא. אני בעד חופש ביטוי לכולם. נעם חומסקי, חיים בן פסח, דיוויד ארווינג (מכחיש שואה ידוע), פינקלסטיין וכל אחד אחר, הצנזורה רק משחקת לידיים של המצונזר - כפי שניתן לראות יפה מאד במקרה הזה, חומסקי כבר הרצה לא פעם אחת באונ' ביר זית ובקושי מישהו שמע על זה. ישראל הגיבה בהיסטריות והעניין הפך לתקרית בינלאומית, אני די משוכנע זשזה גרם ליותר אנשים להחשף לדעותיו של חומסקי. צנזורה מסוג זה היא חסרת טעם.
אני לא יודע מה זה "קלטתי אתכם", בסופו של דבר כפי שהטעמתי, אין לי שום בעיה שהוא ירצה פה את הגיגיו באוניברסיטה ישראלית, כך שלבטח אין פה כל עניין של תמיכה כלשהי בצנזורה.
לגבי עניין הדיבייט, אני לא יודע אם עדכנו את כבודו לגבי המתרחש בדרך כלל בעולם האקדמיה, אך, בדר"כ, רק אדם שהוא מרצה שמעביר קורס מלא או סמסטריאלי, אזי הוא מנהל הצגת יחיד - סולו מול קהל שומעיו.
כשמגיע מרצה מבחוץ לאוניברסיטה כדי לתת הרצאה בודדת, זה בדרך כלל מתרחש בתוך קונטקסט של כנס או הרצאת אורח בודדת עם תגובה, זה בדרך כלל מה שמתרחש, בנושא מסויים שבו יש פאנל או לפחות איש אקדמיה אחד וברוב המקרים מדובר במרצה של האוניברסיטה המדוברת.
אני בהחלט בעד חופש ביטוי לכולם, ואני בהחלט מלין על סתימת הפיות שמתרחשת פה בישראל ובצדק.
מאידך לגבי אוניברסיטת ביר זית, או כל אוניברסיטה מסלמית אחרת שמוציאה מתוכה רוצחים ומקדמת רצח יהודים, במרחב של בין הירדן לים התיכון, לא צריך לתת לאף אחד להגיע להרצות שם, גם אם מדובר באדם שמתעב את האסלאם ומטיף נגד האסלאם מעל כל במה אפשרית, אז זה ממש לא אד הומינם או סתימת פיות של פריזמת דעות מסויימת, אלא מדובר במהלך כולל שמטרתו למוטט חממות של רצח יהודים באשר הן.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק חרותניק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
ראיון נדיר בהחלט של החזיר האנטישמי נועם חו
« להגיב #10 ב- : אוקטובר 03, 2010, 19:36:46 »

גם אני לא מבין את עניין ה"קלטתי אתכם", האם זה אני שיצא צבוע בעיניך? אם כן, אז אסביר שוב את דעתי - אני לא בעד סתימת פיות של שכמותו (אמנם גם לא אלחם על זכותם להתבטאות, יש גבול), אבל אני כן בעד סתימת הפה שלו ספציפית כי אני חושב שזו הזדמנות טובה לסמן גבולות מסויימים ולמנוע כניסה עתידית של אנשים שתמכו ותומכים בריש גלי באויבי המדינה שאליה הם מעוניינים להיכנס ועלולים לסכן אותנו. אני לא יודע אם חומסקי עצמו יכול לסכן אותנו, אבל לך תדע מי יבקש להיכנס בעתיד..

מנותק yossso

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • "...ובחרת בחיים..." (דברים ל, יט)
    • אני בפייסבוק
"אני בעד חופש ביטוי לכולם."
משום מה, אותם נייטרליים שהם בעד חופש דיבור לכולם, תמיד מטיפים את הנייטרליות שלהם במקומות שבהם ידו של הימין היא על העליונה. האם אתה, נדב, נכנס לפורומים של שמאלנים וערבים ואומר להם שאתה בעד חופש ביטוי לכולם? האם אתה אומר גם לערבים שיפסיקו "להתבכיין", כדבריך? אם כן, בבקשה תן לי לינק. אני רוצה לראות זאת. אני לא מתלוצץ! תצא גבר. אם לא גבר איתי, אז לפחות גבר עם עצמך.

מעניין לאן אותם נייטרליים כמוך פתאום נעלמים כאשר השמאל בשלטון. אתה יודע את האמת: ימניים הם היחידים שאצלם יש חופש ביטוי אמיתי, ולכן רק אצלם אתה מרגיש מספיק בטוח לבוא ולהטיף את הנייטרליות (או נייטרליות כביכול) שלך. כשצה"ל התקיף את לבנון, נכנסתי ליוטיוב וראיתי (בעמוד הראשי) אדם נייטרלי כביכול שכתב שיר - I just want peace, עם משקפי שמש מגוחכות כמו של בונו, ועם הבעה של כלב מעוקר כשהוא מתחנן לבעליו. אני רוצה לראות את אותו נייטרלי ש- "רק מבקש שלום" עושה את זה עוד פעם, אבל הפעם הולך ומגנה את הפיגוע-שלא-צלח שבו אשה נפצעה באורח בינוני-קל מירי מחבל. תראה לי נייטרלי אחד שיגיד על זה "אני רק רוצה שלום".

פיגוע ירי ליד חברון: אישה הרה נפצעה באורח בינוני 26.09.2010
http://news.walla.co.il/?w=/1/1736804

אני מכיר כבר מפורום אחר את סגנון ה- "מה אתם רבים? בואו נעשה שלום ונפתור את הבעיות." - הודעות מהסוג הזה מופיעות אחרי שהטובים כבר ניצחו בקרב.

"מאיפה הבאת את הקטע הזה כאילו כל פעם שבא מישהו להרצות צריך שיהיה פרופסור שיתן קונטרה? [האם] כל הרצאה של מישהו מחו"ל חייבת להפוך לדיבייט?"

תרגיל ה- 'אל תכליל' עדיין מפיל בפח אנשים במדינה הזאת, לצערי. גם אני למדתי על הטריק הזה מחבר שלי, ולא בכוחות עצמי.
הטריק של 'זאת גזענות', לעומת זאת, הולך ונחלש  :old_cheesy2:. ובא לציון גואל.
אם מרצה הגיע כדי להרצות על מתמטיקה, אין צורך בקונטרה. כי מתמטיקה לא עוסקת ברגשות של אנשים, ולכן אינה עשויה להשפיע על דעת הקהל.

"איפה זה כתוב?"

בלב ובהיגיון, אינטואיציה, יש דברים שהם טבעיים, יש דברים שהם ברורים מאליהם ושעליהם 'ככה' היא כן תשובה. גם לא קראתי באף מקום ש- "אסור לתת אגרוף לתינוק", איפה זה כתוב? מי שהלב וההיגיון שלו מיטשטשים במהלך השנים עד לרמות כאלה שהוא כבר לא מסוגל להבחין טוב מרע בכוחות עצמו, חייב להיצמד בכל דבר ועניין אל חוקים כתובים.

אל תשחק אותה לא מבין למה כשבא שמאלני קיצוני להרצות, אז צריך לבוא גם ימני קיצוני להרצות, בתור קונטרה. זה היגיון צרוף שלא דורש הסברים, כל אדם שפוי מסכים על דבר כזה, השאלה היא כמה אנשים שפויים יש בין אזרחי ישראל.
"לוּלֵי ה' שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם : אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ : ... : בָּרוּךְ ה' שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם" (תהלים קכד; ב-ג, ו)

"...לֹא בְחַיִל וְלֹא בְכֹחַ כִּי אִם בְּרוּחִי אָמַר ה' צְבָאוֹת" (זכריה ד, ו)
"...לֶב מֶלֶךְ בְּיַד ה'..." (משלי כא, א)

מנותק gambito

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
אין לצערי הרב יותר מידיי אנשים שפויים בישראל יש את אנשיי "כוכב נולד" ,אנשיי "קניות בקניון" ,אנשיי "רק כסף חשוב",אנשיי "פורנו" ועוד הרבה.....
ובגלל זה לא ממש אכפת לאנשים במדינה המעפנה הזאת אם יכניסו לכאן את המחבל הנאצי יש"ו נסראללה בכבודו ובעמו!!!!!

מנותק gambito

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
לנדב - יש לנו גם ככה יותר מידיי זבל שמאלני\ערבי בארץ אז למה להביא גם פסולת מחוץ לארץ!!!!!!