כתב נושא: איזה דגל מונף כאן?  (נקרא 7047 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק G

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
איזה דגל מונף כאן?
« ב- : ספטמבר 20, 2010, 09:13:15 »

תגובות
נֶפֶשׁ יְהוּדִי הוֹמִיָּה : לִהְיוֹת עַם חָפְשִׁי בְּאַרְצֵנוּ

מנותק gambito

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
איזה דגל מונף כאן?
« להגיב #1 ב- : ספטמבר 20, 2010, 09:15:57 »
נו זה דגל של החמאס אבל אני לא מבין למה זה מפתיע אותך הריי ידוע שגזע החולדות החרדי הזה אוהד את חמאס וחיזבאללה!!!
הם אפילו בכלל לא יהודים!!!!

מנותק G

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
איזה דגל מונף כאן?
« להגיב #2 ב- : ספטמבר 20, 2010, 09:17:26 »
לדעתי זה סתם קומץ של נטורי,הם לחלוטין לא מיצגים את החרדים או את דעותיהם.

מנותק gambito

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
איזה דגל מונף כאן?
« להגיב #3 ב- : ספטמבר 20, 2010, 09:19:57 »
לא לדעתך זה כן קומץ של גזע חולדות חרדי לא יהודי!!!!!

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
איזה דגל מונף כאן?
« להגיב #4 ב- : ספטמבר 20, 2010, 09:50:18 »
לדעתי זה סתם קומץ של נטורי,הם לחלוטין לא מיצגים את החרדים או את דעותיהם.

גם המגזר החרדי הוא לא יהודי במקור,זה בסך הכל תופעה מנוגדת ליהודים שהתקרבו למדע

אין קשר בין המנהגים של החרדים ליהדות המקראית היהדות המקראית חיה ברמה רוחנית ולא חומרית ההפך הגמור מהמגזר החרדי

ואל תאיימו עליי בחסימה כי זה לא יעזור זאת הדעה שלי.
אני לא אלוהים אני חלק ממנו

מנותק אוהד הפועל

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
איזה דגל מונף כאן?
« להגיב #5 ב- : ספטמבר 20, 2010, 10:14:58 »
שאני יבין, הריצה ההזויה הזאת הלוך ושוב זה סוג של ריקוד?

מנותק yossso

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • "...ובחרת בחיים..." (דברים ל, יט)
    • אני בפייסבוק
איזה דגל מונף כאן?
« להגיב #6 ב- : ספטמבר 20, 2010, 10:16:04 »

אין קשר בין המנהגים של החרדים ליהדות המקראית היהדות המקראית חיה ברמה רוחנית ולא חומרית ההפך הגמור מהמגזר החרדי

כנראה שצריך לשנות את ההגדרה של 'יהודי'. לדעתי ההגדרה צריכה להיות "יהודי הוא בן לעם היהודי, שנאמן לעם היהודי, ולא עושה דברים שפוגעים בעם היהודי." כלומר ליהודי מותר להיות נייטרלי - לא לעזור לעם היהודי. אבל ברגע שהוא פוגע בעם היהודי, הוא לא יהודי.

זאת ההגדרה שלי. ושכל אחד יקרא לעצמו באיזה שם שבא לו 'חרדי', 'קרתא', 'שמאלני מתון', 'איש העולם', 'סוציאליסט'. זה הכל תגיות. השאלה היא במה אתה מאמין ומה אתה עושה בפועל.

וזה נורא קל לדעת מי בעדנו ומי נגדנו: מי שבעדנו, הערבים מנסים להרוג אותו.

רחבעם זאבי ז"ל לא הלך עם כיפה.
(ואני ממש לא בקטע של המשפט החילוני הזה של "אני לא צריך תחפושת", אני לא סובל את המשפט המתנשא הזה.)

אני מגדל זקן. חיים בן פסח לא מגדל זקן והנאמנות שלו לעם היהודי יותר גדולה משלי.
"לוּלֵי ה' שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם : אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ : ... : בָּרוּךְ ה' שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם" (תהלים קכד; ב-ג, ו)

"...לֹא בְחַיִל וְלֹא בְכֹחַ כִּי אִם בְּרוּחִי אָמַר ה' צְבָאוֹת" (זכריה ד, ו)
"...לֶב מֶלֶךְ בְּיַד ה'..." (משלי כא, א)

מנותק yossso

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • "...ובחרת בחיים..." (דברים ל, יט)
    • אני בפייסבוק
איזה דגל מונף כאן?
« להגיב #7 ב- : ספטמבר 20, 2010, 10:31:14 »

שלום הבוס הגדול, כתבת 'תופעה מנוגדת ליהודים שהתקרבו למדע'. לא הבנתי, בבקשה תסביר לי.

האם התופעה היא מנוגדת אל היהודים-שהתקרבו-למדע?
האם התופעה היא מנוגדת ליהודים, והתופעה התקרבה למדע?

אני מילולית לא מבין מה אמרת.
"לוּלֵי ה' שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם : אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ : ... : בָּרוּךְ ה' שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם" (תהלים קכד; ב-ג, ו)

"...לֹא בְחַיִל וְלֹא בְכֹחַ כִּי אִם בְּרוּחִי אָמַר ה' צְבָאוֹת" (זכריה ד, ו)
"...לֶב מֶלֶךְ בְּיַד ה'..." (משלי כא, א)

מנותק גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • אבי פרחן – יום יבוא אחים נחזורה!
איזה דגל מונף כאן?
« להגיב #8 ב- : ספטמבר 20, 2010, 11:07:04 »
יוסו יקר, לא הבנת מה שהנ"ל אמר משום שהוא מגבב שטויות בעלמא שאין בהן כל הגיון זולת טפלת דימיונות מהולים בקאת ארס ושנאה עצמית שהוא ספג ממדמנות השיטנה והבלע.
והוא ייחסם אם הוא ימשיך בדיבות ההסתה העיוורת, המכוערת והמגונה שלו.

הבוס הגדול, ראה הוזהרת !

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
איזה דגל מונף כאן?
« להגיב #9 ב- : ספטמבר 20, 2010, 11:17:32 »
שאני יבין, הריצה ההזויה הזאת הלוך ושוב זה סוג של ריקוד?
כן, זה הצעקה הבאה בבולשוי.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק אלמ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • וְהַמַּשְׂכִּלִים יַזְהִרוּ כְּזֹהַר הָרָקִיעַ
איזה דגל מונף כאן?
« להגיב #10 ב- : ספטמבר 20, 2010, 12:25:21 »
יוסו יקר, לא הבנת מה שהנ"ל אמר משום שהוא מגבב שטויות בעלמא שאין בהן כל הגיון זולת טפלת דימיונות מהולים בקאת ארס ושנאה עצמית שהוא ספג ממדמנות השיטנה והבלע.

הבוס הגדול, ראה הוזהרת !
שלום גם בשן היקר!
אני קורא תיגר על דברייך התוקפניים יחסית ל'בוס הגדול', אתה אמור להוכיח אותו, בתור יהודי עם ידע רב ביהדות, לא לתקוף אותו כאילו הוא התכוון לפתוח במחלוקת.
אני מכיר אישית את הבוס הגדול והוא יהודי יקר וטוב, אך אין הידע שלא רב בתחום וככל הנראה בדבריו לעיל אין הוא מושפע, אלא מהתקשורת ההרסנית, ואין דבריו מכוונים בעיקרם, אלא לפלג הקיצוני יותר (נטורי קרתא חסידות סאטמר תולדות אהרון ודומיהם), במקום להסביר לו ולהוכיחו בנועם ("דברי חכמים בנחת נשמעים" "לשון רכה תשבור גרם"), אתה מאיים עליו ותוקף אותו?! אני נגד השיטה הזאת! כי הרי אתה יודע שמי שאין לו בסיס ביהדות, ניזון ברובו מהתקשורת הקלוקלת, וזאת התוצאה! ועלינו להראות להם את הצד החיובי ולגבש את עמדתם היהודית בהכרה לעומק של פלגים שונים ביהדות.
כל מה שהיה טוב, עכשיו נחשב רע.
התיישבות הייתה מצווה, עכשיו היא עבירה.
להתגייס לצבא היה זכות, עכשיו זה חובה, עבודת כפיים הייתה כבוד, עכשיו זו בושה.

מנותק גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • אבי פרחן – יום יבוא אחים נחזורה!
איזה דגל מונף כאן?
« להגיב #11 ב- : ספטמבר 20, 2010, 13:29:09 »
אלמ היקר, אני מסכים איתך בתוכן הדברים לבדם אך לא בהקשרם הספציפי. הלה מדבר לשון גסה ובוטה נגד חברי התנועה והפורום, פוגע ברגשותיהם ומפר בכך את חוקי הפורום ביודעין, אני חוזר- ביודעין. יש כאן זדון מכוון היטב למטרה מסומנת.

על-פי הבנתי, האדון הנכבד עבר כבר מספיק שעות-פורום כאן כדי להעריך את ההבדל הבסיסי והקרדינאלי בין החרדים לובשי השחור-לבן בכללות (כפי שהוא מתאר אותם בלשונו) לבין נטורי-קרתא הנפסדים והמשוקצים שבתמונה שפירסם פותח האשכול לעיל. מכאן שההכללה הגסה שעשה האדון הייתה לכתחילה מכוונת לעורר מדנים ומהומות, ולא מתוך בלבול תמים.

בהתאם לכללי התנהגות המחייבים את כולנו בתקנון הפורום, ובהתאם לערכי התנועה, לא נסבול ולא נוכל לסבול הישנות של פגיעה מכוונת בכבוד חברינו. יש הבדל בין עימות ואפילו פולמוס על-גבול ההתרסה, לבין פרסום תוכן פוגעני המיועד לפגוע ברגשות הקהילה ביודעין תוך ניצול הפורום כבמה חופשית לעלילות ברוטאליות כגון אלה. אדם שהצטרף לקהילה מסויימת, צריך שתהייה לו יראת כבוד אלמטארית כלפי בני הקהילה, גם אלה שלא חושבים כמוהו, על-אחת-כמה-וכמה אם הוא לא מכיר את השקפתם ואת סגנון-חייהם. אם הוא "מצפצף" עליהם בכוונה-תחילה ומכפיש ומחרף אותם בעקביות "תחת אפם" ו"תחת חסותם" -- זו חוצפה והסגת-גבול שאין כדוגמתן וצריך להעמידו על מקומו.

לפיכך, זאת התרעה אחרונה בהחלט!
« עריכה אחרונה: ספטמבר 20, 2010, 13:54:52 על ידי גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד »

מנותק אלמ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
איזה דגל מונף כאן?
« להגיב #12 ב- : ספטמבר 20, 2010, 16:47:30 »
שלום גם בשן הבנתי את דברייך, ואני מבין אותך. אעפ"כ אני דוגל בשיטה יותר מתונה ובכל זאת אנסה להוכיח אותו ולהשיבו מטעותו.

ל'בוס הגדול'
ברצוני לדעת מהו לדידך המגזר החרדי?

אם אלבש עכשיו 'שחר לבן' (כחרדי) אחשב לדידך חרדי?

האם אתה יודע שיש המון זרמים במגזר החרדי? וזה לא רק דרך לעבוד את ה' אלא גם צורה!

והאם הינך יודע שיש המון חרדים שחוקרים את המדע והתורה('בין מדע לתורה') וגם אם ישנם כאלה שלא-זה לא מחייב! אין מעיקרי היהדות חובת למידת המדע אלא למי שכוחו (השכלי) בכך.

כתבת שאין קשר בין ה'מנהגים של החרדים' ל'יהדות המקראית' מהם לדעתך 'המנגים החרדים'? וכיצד מוגדרת בימינו 'היהדות המקראית'?

אשמח אם תפשט את דבריך יותר לעומק

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
איזה דגל מונף כאן?
« להגיב #13 ב- : ספטמבר 20, 2010, 16:49:55 »
זוהי לא הפעם הראשונה שהבוס הגדול כותב דברי בלע נגד יהודים חרדים (ולא הפעם הראשונה שהוא כותב דברי בלע
נגד קבוצה של יהודים, בכלל) - ולכן הוא יצטרך לצאת לנשום אוויר לזמן מה.

מנותק אלמ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
איזה דגל מונף כאן?
« להגיב #14 ב- : ספטמבר 20, 2010, 16:54:14 »
זוהי לא הפעם הראשונה שהבוס הגדול כותב דברי בלע נגד יהודים חרדים (ולא הפעם הראשונה שהוא כותב דברי בלע
נגד קבוצה של יהודים, בכלל) - ולכן הוא יצטרך לצאת לנשום אוויר לזמן מה.
לא מתאים רון סתכל נא בהודעה מעלייך (הודעתי)! זוהי דרכה של תורה, וככה מקרבים אנשים ליהדות ומשיבם מטעותם!

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
איזה דגל מונף כאן?
« להגיב #15 ב- : ספטמבר 20, 2010, 16:57:21 »
לא מתאים רון סתכל נא בהודעה מעלייך (הודעתי)! זוהי דרכה של תורה, וככה מקרבים אנשים ליהדות ומשיבם מטעותם!

אין זאת הפעם הראשונה שאנחנו מוכיחים אותו על דברי הבלע שלו (גם נגד יהודים חרדים וגם נגד יהודים אשכנזים), ולכן
הגיע הזמן שנאכוף את החוקים.

מנותק אלמ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
איזה דגל מונף כאן?
« להגיב #16 ב- : ספטמבר 20, 2010, 17:01:22 »
אין זאת הפעם הראשונה שאנחנו מוכיחים אותו על דברי הבלע שלו (גם נגד יהודים חרדים וגם נגד יהודים אשכנזים), ולכן
הגיע הזמן שנאכוף את החוקים.
בסדר.
תן לי להוכיח אותו!
אני טוען שכל זה ניזון בעיקר מהתקשורת,ואנחנו 'הימין האמיתי' צריכים להסביר למה זוהי דרך מעוותת.

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
איזה דגל מונף כאן?
« להגיב #17 ב- : ספטמבר 20, 2010, 19:31:06 »
אני רואה שגרמתי למהומה אבל זאת לא הכוונה לא הבנתם אותי נכון,התכוונתי שבעקבות ההתקרבות של היהודים באירופה למדע ולקדימה בזמנו נוצרו התנועה החסידית והחרדית בתגובה וזה בגלל שהם לא רצו להיות כמוהם והשיטה הייתה להיות הפוכה מהם כלומר להקצין את החוקים והכללכים של היהדות ולכן אמרתי שאין קשר בין המנהגים של החרדים ליהדות המקראית בשן זה שאתה מבין את הדברים לא נכון זאת לא אשמתי,וכן אלם צודק כחילוני בצורה טבעית טני ניזון רק מהתקשורת ואין לי בעיה שתסביר לי למה אני טועה למרותשיכול להיות שלא תצליח לשכנע אותי אולי כן אולי לא זה תלוי בהסבר שלך ובמיוחד שאני יושב חזק על הדעה שלי.  

מנותק אלמ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
איזה דגל מונף כאן?
« להגיב #18 ב- : ספטמבר 20, 2010, 20:08:19 »
אני רואה שגרמתי למהומה אבל זאת לא הכוונה לא הבנתם אותי נכון,התכוונתי שבעקבות ההתקרבות של היהודים באירופה למדע ולקדימה בזמנו נוצרו התנועה החסידית והחרדית בתגובה וזה בגלל שהם לא רצו להיות כמוהם והשיטה הייתה להיות הפוכה מהם כלומר להקצין את החוקים והכללכים של היהדות ולכן אמרתי שאין קשר בין המנהגים של החרדים ליהדות המקראית בשן זה שאתה מבין את הדברים לא נכון זאת לא אשמתי,וכן אלם צודק כחילוני בצורה טבעית טני ניזון רק מהתקשורת ואין לי בעיה שתסביר לי למה אני טועה למרותשיכול להיות שלא תצליח לשכנע אותי אולי כן אולי לא זה תלוי בהסבר שלך ובמיוחד שאני יושב חזק על הדעה שלי.  
יופי כבר התקדמנו (ציטוטך "כחילוני בצורה טבעית טני ניזון רק מהתקשורת ואין לי בעיה שתסביר לי למה אני טועה").
עכשיו בבקשה תענה לי על כמה שאלות לעניין בהתייחס לזמננו:

והאם הינך יודע שיש המון חרדים שחוקרים את המדע והתורה('בין מדע לתורה') וגם אם ישנם כאלה שלא-זה לא מחייב! אין מעיקרי היהדות חובת למידת המדע אלא למי שכוחו (השכלי) בכך.

כתבת שאין קשר בין ה'מנהגים של החרדים' ל'יהדות המקראית' מהם לדעתך 'המנגים החרדים'? וכיצד מוגדרת בימינו 'היהדות המקראית'?

מנותק G

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
איזה דגל מונף כאן?
« להגיב #19 ב- : ספטמבר 20, 2010, 21:01:09 »
רוב החרדים בישראל בסדר גמור רובם אנשי ימין מובהקים,מדובר כנראה על קומץ של אנשי נטורי קרתא שהגיעו מחו"ל "לכבד" ארוע של הרב הירש

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
איזה דגל מונף כאן?
« להגיב #20 ב- : ספטמבר 20, 2010, 23:44:36 »
יופי כבר התקדמנו (ציטוטך "כחילוני בצורה טבעית טני ניזון רק מהתקשורת ואין לי בעיה שתסביר לי למה אני טועה").
עכשיו בבקשה תענה לי על כמה שאלות לעניין בהתייחס לזמננו:

אלמ כאן מתחילה הבעיה אני לא מסתכל על הלבוש אלה על האדם עצמו ולכן אני אומר שלא מעט חרדים לא מתנהגים כיהודים וזה לא שאני אומר שהם לא יהודים הריי כאן קיים הברית ואם אני רוצה או לא הם יהודים.

וכן אני יודע שיש הרבה זרמים אצל הקהילה החרדית.

כשאני אני אומר שאין קשר בין היהדות המקראית לבין הקהילה החרדית אני מתכוון שרוב אבל אני מדגיש רוב החרדים לא עוסקים ב-ואהבת אלה להפך הם גורמים לשינאה

בין היהודים בזה שהם מפרידים את עצמם מהם,בצורה יותר מפורטת אני מתכוון שהם לא צריכים להיות חילונים אבל אסור להם להעביר את התחושה לכל העם  שהם  שונים

מהם,ואני אומר לך את זה כי אני נמצא הרבה בסביבת החרדים ההתנשאות זו התכונה  הכי בולטת  אצלהם

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
איזה דגל מונף כאן?
« להגיב #21 ב- : ספטמבר 20, 2010, 23:46:42 »

הבוס הגדול, ראה הוזהרת !

לצערי לא הבנת אותי נכון.

מנותק אלמ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
איזה דגל מונף כאן?
« להגיב #22 ב- : ספטמבר 21, 2010, 09:59:02 »
אלמ כאן מתחילה הבעיה אני לא מסתכל על הלבוש אלה על האדם עצמו ולכן אני אומר שלא מעט חרדים לא מתנהגים כיהודים וזה לא שאני אומר שהם לא יהודים הריי כאן קיים הברית ואם אני רוצה או לא הם יהודים.
תרחיב בבקשה "לא מתנהגים כיהודים" באילו מעשים?

ציטוט
וכן אני יודע שיש הרבה זרמים אצל הקהילה החרדית.
ואם כך אתה לא יכול להכליל קבוצה שלימה "החרדים" כלשונך, אולי קבוצה מזערית אצל החרדים כוונתך?                                                               

ציטוט
כשאני אני אומר שאין קשר בין היהדות המקראית לבין הקהילה החרדית אני מתכוון שרוב אבל אני מדגיש רוב החרדים לא עוסקים ב-ואהבת אלה להפך הם גורמים לשינאה

בין היהודים בזה שהם מפרידים את עצמם מהם,בצורה יותר מפורטת אני מתכוון שהם לא צריכים להיות חילונים אבל אסור להם להעביר את התחושה לכל העם  שהם  שונים

מהם,ואני אומר לך את זה כי אני נמצא הרבה בסביבת החרדים ההתנשאות זו התכונה  הכי בולטת  אצלהם
אז מה זה ידידי
ואת האתר הזה אתה מכיר http://www.hidabroot.org/ יש בו מלא הרצאות על אהבת ה'
החרדים כפי שהם מוצגים ע"פ תפיסת עולמך, כך בדיוק רואה אותם התקשורת "עלוקות" "פרזיטים" וזה לא יותר מהבל מעיוות סילוף שנאה גדולה מצד התקשורת כלפי החרדים.

האם החרדים לא עובדים?!  http://daat-emet.com/?page_id=117

החרדים לא מפרידים את עצמם מן הכלל ואם כן זה רק בדברים ספציפים וגם מי אמר שזה לא טוב?

מנותק אילן208

• חבר(ה) של כבוד
  • *
  • Hebrewism returns
    • הערוץ שלי ביוטוב
איזה דגל מונף כאן?
« להגיב #23 ב- : ספטמבר 21, 2010, 19:31:12 »
מבחינתי אין הבדל בין נטורי קרטא לבין מוסלמים,שניהם פרימיטיביים ולא מתקדמים,ששוכחים מה זה פיקוח נפש.
My life is here and here I wish to die,this is the place my fatherland!!!
לאסט אף אם:
http://www.last.fm/user/Ilanemous1881
יוטיוב:
http://www.youtube.com/user/Israelipatriot92

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
איזה דגל מונף כאן?
« להגיב #24 ב- : ספטמבר 23, 2010, 23:35:28 »
תרחיב בבקשה "לא מתנהגים כיהודים" באילו מעשים?
ואם כך אתה לא יכול להכליל קבוצה שלימה "החרדים" כלשונך, אולי קבוצה מזערית אצל החרדים כוונתך?                                                              
אז מה זה ידידי
ואת האתר הזה אתה מכיר http://www.hidabroot.org/ יש בו מלא הרצאות על אהבת ה'
החרדים כפי שהם מוצגים ע"פ תפיסת עולמך, כך בדיוק רואה אותם התקשורת "עלוקות" "פרזיטים" וזה לא יותר מהבל מעיוות סילוף שנאה גדולה מצד התקשורת כלפי החרדים.

האם החרדים לא עובדים?!  http://daat-emet.com/?page_id=117

החרדים לא מפרידים את עצמם מן הכלל ואם כן זה רק בדברים ספציפים וגם מי אמר שזה לא טוב?

לגביי השאלה שהם לא מתנהגים כיהודים אז הריי התשובה היא מסוף התגובה שלך להלן הקישור שהם עוזרים בכל מיניי דרכים,ואני ארחיב על זה...

קודם כל אני אפרט על כל עמותות העזרה הכלכלית ועמותות האוכל גם אצל החילונים וגם אצל החרדים זה הדבר הכי גרוע כי עצם קיומם של העמותות האלה גורמות לזה

שהממשלה תסיר מעליה את האחריות על העוני ובכך הם לא עוזרים אלה רק עושים נזק גדול יותר,אצל החילונים הקפיטליסטים יש מטרה לזה ליצור מעמדות של עשיר ועני

של עני אומלל ושל אדם טוב לב שנותן מכיסו או בקיצור ליצור מעמד של שולט ונשלט,וזאת דוגמא טובה שהחרדים מתנהגים כמו החילונים ולא כמו יהודים כי בעבר הרחוק זה היה

מצווה למען שם שמיים והיום למען הכסף כל ראש עמותה נוסע ברכב יוקרתי שעולה לא פחות מ300 אלף ואני רואה את זה בעיניים אני עובד גם בבניי ברק וגם בירושלים.

לגביי העזרה הרפואית אין לי תלונה לדעתי זה מה שנקרא  גמילות חסדים אמיתי,אבל שוב לנושא שלנו המגזר החרדי אם תרצה ואם לא ואם תאמין או לא עבר תהליך

ישראליזציה ,שבו החרדי קורא לעצמו חרדי מודרני לובד בגדים יוקרתיים מדבר בפאלפון נוסע ברכב משתמש באינטרנט כשר או בקיצור נהפך לאדם אחר חדש לא היהודי

העתיק שחי בצניעות ולכן אמרתי שאין קשר בין החרדים ליהדות המקרא דבר שפירשתם ישר כהסתה,דבר שמוביל בטבעיות גם להתנהג כמו אדם חילוני בצורה אלימה במיוחד

ובלא מעט סיטואציות,אני לא מכליל את כולם אבל משהו השתנה היהודי הצדיק

הצנוע שמה שמעניין אותו באמת כל היום זה לימוד לשם שמיים כבר לא קיים(ואני לא מדבר על הצדיקים הגדולים אלה על הציבור הרחב).

לדעתי האישי יש היום תהליך הפוך כלומר היהודי החילוני מתחיל לחזור בתשובה ויהודי החרדי מתחיל חזור בשאלה במידה מסויימת ולא כך צריך להיות ביהדות.

ועל זה אני מדבר שהם לא מתנהגים כיהודים הם צריכים לשמש דוגמא:אם למשל יש אח גדול וחכם ואח קטן וטיפש האח הגדול צריך ללמד את הקטן להתנהג  ולא לרדת לרמה

שלו כי זה יותר נוח ויש פחות אחריות ברמה כזאת קפיש??

ולכן כתבתי וגם לבשן בהודעה פרטית שאין זו הסתה