תרחיב בבקשה "לא מתנהגים כיהודים" באילו מעשים?
ואם כך אתה לא יכול להכליל קבוצה שלימה "החרדים" כלשונך, אולי קבוצה מזערית אצל החרדים כוונתך?
אז מה זה ידידי
ואת האתר הזה אתה מכיר http://www.hidabroot.org/ יש בו מלא הרצאות על אהבת ה'
החרדים כפי שהם מוצגים ע"פ תפיסת עולמך, כך בדיוק רואה אותם התקשורת "עלוקות" "פרזיטים" וזה לא יותר מהבל מעיוות סילוף שנאה גדולה מצד התקשורת כלפי החרדים.
האם החרדים לא עובדים?! http://daat-emet.com/?page_id=117
החרדים לא מפרידים את עצמם מן הכלל ואם כן זה רק בדברים ספציפים וגם מי אמר שזה לא טוב?
לגביי השאלה שהם לא מתנהגים כיהודים אז הריי התשובה היא מסוף התגובה שלך להלן הקישור שהם עוזרים בכל מיניי דרכים,ואני ארחיב על זה...
קודם כל אני אפרט על כל עמותות העזרה הכלכלית ועמותות האוכל גם אצל החילונים וגם אצל החרדים זה הדבר הכי גרוע כי עצם קיומם של העמותות האלה גורמות לזה
שהממשלה תסיר מעליה את האחריות על העוני ובכך הם לא עוזרים אלה רק עושים נזק גדול יותר,אצל החילונים הקפיטליסטים יש מטרה לזה ליצור מעמדות של עשיר ועני
של עני אומלל ושל אדם טוב לב שנותן מכיסו או בקיצור ליצור מעמד של שולט ונשלט,וזאת דוגמא טובה שהחרדים מתנהגים כמו החילונים ולא כמו יהודים כי בעבר הרחוק זה היה
מצווה למען שם שמיים והיום למען הכסף כל ראש עמותה נוסע ברכב יוקרתי שעולה לא פחות מ300 אלף ואני רואה את זה בעיניים אני עובד גם בבניי ברק וגם בירושלים.
לגביי העזרה הרפואית אין לי תלונה לדעתי זה מה שנקרא גמילות חסדים אמיתי,אבל שוב לנושא שלנו המגזר החרדי אם תרצה ואם לא ואם תאמין או לא עבר תהליך
ישראליזציה ,שבו החרדי קורא לעצמו חרדי מודרני לובד בגדים יוקרתיים מדבר בפאלפון נוסע ברכב משתמש באינטרנט כשר או בקיצור נהפך לאדם אחר חדש לא היהודי
העתיק שחי בצניעות ולכן אמרתי שאין קשר בין החרדים ליהדות המקרא דבר שפירשתם ישר כהסתה,דבר שמוביל בטבעיות גם להתנהג כמו אדם חילוני בצורה אלימה במיוחד
ובלא מעט סיטואציות,אני לא מכליל את כולם אבל משהו השתנה היהודי הצדיק
הצנוע שמה שמעניין אותו באמת כל היום זה לימוד לשם שמיים כבר לא קיים(ואני לא מדבר על הצדיקים הגדולים אלה על הציבור הרחב).
לדעתי האישי יש היום תהליך הפוך כלומר היהודי החילוני מתחיל לחזור בתשובה ויהודי החרדי מתחיל חזור בשאלה במידה מסויימת ולא כך צריך להיות ביהדות.
ועל זה אני מדבר שהם לא מתנהגים כיהודים הם צריכים לשמש דוגמא:אם למשל יש אח גדול וחכם ואח קטן וטיפש האח הגדול צריך ללמד את הקטן להתנהג ולא לרדת לרמה
שלו כי זה יותר נוח ויש פחות אחריות ברמה כזאת קפיש??
ולכן כתבתי וגם לבשן בהודעה פרטית שאין זו הסתה