עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית
המצב בחינוך כיום - שטיפת מוח שמאלנית לחטיבות ותיכונים בארץ
Rafoe:
הנה עוד סרטון שבו מתייחס ח"כ מיכאל בן-ארי לשיטת לימוד התנ"ך בבתי הספר הממלכתיים-חילוניים:
yossso:
--- ציטוט של: Rafoe על ספטמבר 17, 2010, 00:01:38 ---הנה הסרטון:
הסרטון אמנם ישן (משנת 1997) אבל רלוונטי מאד להיום משום שלאחרונה החליטו במשרד החינוך שהחל מכיתה ה' בכל מחוז צפון לימודי ערבית יהיו חובה.
--- סוף ציטוט ---
אל תדאג, גם אותי ניסו ללמד ערבית, בכיתה ז'. אתה יודע מה אני זוכר מזה? את האות הראשונה - אליף. אליף חמזה.
אבל זה הקטע. הרעיון איננו ללמד אותך ערבית. הפרויקט נכשל אז, כי לימדו אפילו גם 5 יחידות ערבית, אבל זאת הייתה ערבית ספרותית, ולפי מה שאבא שלי אמר, סטודנט שסיים לא היה יכול להחליף מילה עם המוכר בשוק. סטודנט של 5 יחידות ערבית.
סתם ניסיון להסתיר את המציאות. היום זה יותר חריף, כי הם מתים מפחד. כי אם במקום 5 מיליון ישראלים שאין להם קשר ליהדות, יהיו לנו 5 מיליון *יהודים*... המצב יהיה אחרת.
אני לדוגמה. אני גם הייתי מושפע מהתקשורת פעם. היום אני מתרחק מזה כמו מאש. אני רק במחשב. אבל מה.. הם לא מוותרים בקלות. הם שמים פרסומות, למשל, שהם בכלל לא פרסומות לשם מכירת מוצרים. אלא לשם ניסיון לטמטם אותי ולהזכיר לי שעדיין יש טרנסד'נדרים, ועוד שטויות של החברה החילונית שאני לא רוצה לראות. מה הסיפור עם הפרסומת של הרקדנית שמסתובבת? זה מעצבן. עד כדי כך מעצבן שפעם אחת באחמת לחצתי על זה. זה לא מוכר לי מוצר. מה הקטע עם כל הפרסומות למבחני IQ? הכדורים הקופצים? זה מוכר לי מוצר? הם לא מוותרים ומנסים חזק לדאוג שהמוח שלי ימשיך להיות חולה. אבל הם נכשלים. אני חכם מהם. והם יכולים ללכת קיבינימט!
אז זה היה ב- 1997... אותה תקופה בה אני הייתי צריך לעשות עבודה על ערבים/איסלם.
אני לא גר במרכז, ואני לא בבית ספר למחוננים, אז איתי הלכו באיזי. לא ניסו לאסלם אותי. רק אמרו לי לעשות עבודה. וגם ניסו ללמד אותי ערבית (לא זוכר מה היה התוכן של הספר). הביאו פעם מורה ערביה כל כך יפה. בלונדינית גם, ולא צבע. מאיפה הם מביאים כאלה נשים? זה מדהים.
אבל גם לנו יש. הכל סטריאוטיפים ובלבולי מוח. גם לנו יש. וזה שקר שישראליות יותר יפות. וזה שקר שישראליות יותר מכוערות. אבל זאת אמת שישראליות פחות מטופחות. הן לא עושות מספיק מאמצים. לא נורא. יום יבוא. גם אני השתניתי. אנשים תמיד משתנים.
הבחור הטוב פה, תיאר 2 אנשים: ערביה וישראלית, שהגיעו ללמד אותו. אני יכול לנחש בדיוק מאיזה ישוב בארץ הישראלית הגיעה. ואני יכול לחתום לך שיש לה מן חיוך כזה של זחיחות, של 'אצלי הכל דבש, סוכר, ומושלם'. זה מאד מאפיין אותן. (זה בלוף, הן בדיכאון ופשוט לוקחות גראס)
אבל בוא נראה כמה האינטואיציות שלי מחודדות. בוא נראה כמה אני צודק. שהבחור יגיד האם צדקתי או לא.
yossso:
--- ציטוט של: פרימיטיב על ספטמבר 16, 2010, 17:17:32 ---מוזר שהיתה אופציה של "הערבים הם בשר ודם"
אני אומר שכדאי לבדוק את זה :::D
--- סוף ציטוט ---
צודק. איזה מן דבר מפגר זה?
הערבים הם בשר ודם, וליהודים יש אף גדול.
אוקיי... עכשיו הפוך:
היהודים הם בשר ודם, ולערבים יש אף גדול.
כן. זה נשמע הרבה יותר טוב.
ANTI_ISLAM, רוצה ראש צלול כמו שלי? הטריק הוא פשוט: אל תראה טלויזיה, אל תקרא עיתון, אל תשמע רדיו, וכשאתה באינטרנט תשתדל להימנע מהפרסומות המוזרות שלא מוכרות לך מוצרים, כמו הפרסומות 'לאיזה כיוון מסתובבת הרקדנית', אתה תראה כמה אתה תשתנה אחרי כמה שנים. ואתה גם תראה עוד משהו... התקשורת כאילו מנסה לרדוף אחריך. למה יש טלויזיה גדולה ומרעישה באמצע תחנה ציבורית של אוטובוסים? (בנהריה). למה זה קיים? אני מחכה לאוטובוס, אני לא בבית עכשיו. וברדיו? אתה יושב באוטובוס... זיבולי מוח בלי הפסקה. והרדיו זאת אומנות, אחרי 40 שניות מזה בא לי לעשות דברים שלא ראוי לכתוב פה. ממש טחינת מוח מקצועית ביותר. שירים? איזה שירים? זה לא שירים. זה ניסיון לאנוס אותי.
Anti_Islam:
תודה.... אבל אני יסתדר, אתה לא ממש מכיר את הראש שלי, האינטליגנציה שלי היא אינטליגנציה כשל בן 30, ואני עוד צעיר על עשור ועוד קצת, אל תדאג.
yossso:
--- ציטוט של: Anti_Islam על ספטמבר 17, 2010, 09:29:44 ---תודה.... אבל אני יסתדר, אתה לא ממש מכיר את הראש שלי, האינטליגנציה שלי היא אינטליגנציה כשל בן 30, ואני עוד צעיר על עשור ועוד קצת, אל תדאג.
--- סוף ציטוט ---
אה. נהדר.
אני אוהב את המילה 'בינה' במקום 'אינטליגנציה'. כי היא יותר קצרה, יותר פשוטה להגייה, ובעלת פחות הברות.
אינ טי לי גנצ יה = 5
בי נה = 2
אינטיליגנטי = נבון. בינה = תבונה.
יש מילים עבריות שעולות על הלועזיות!
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה