עמלק ואויבי ישראל > איך עונים לתעמולה הערבית והשמאלנית
המצב בחינוך כיום - שטיפת מוח שמאלנית לחטיבות ותיכונים בארץ
yossso:
--- ציטוט של: Rafoe על ספטמבר 16, 2010, 16:52:33 ---בתור אחד שיודע את האמת אתה יכול לפתוח עיניים של אחרים.
למשל, אחרי שנגמר שיעור מסוג כזה אתה יכול לדבר עם תלמידים אחרים ולהסביר להם מה היה לדעתך לקוי (בלשון המעטה) ב"שיעור" (רוב הסיכויים שההגיון ינצח).
--- סוף ציטוט ---
אתה נשמע אופטימי, חבר. אבל ממה שידוע לי על בתי הספר מהתקופה בה הייתי בהם, ההיגיון הוא הצד החלש שם.
למרות שלפעמים אפשר גם לגרום לבנאדם להגיע להיגיון בדרכים עקלקלות. אם יעמוד מולי קיר, ואני ארצה להגיע לצד השני, במקום ללכת דרך הקיר, אני אעקוף אותו. האנשים הטובים לרוב לא מנסים תחבולות כדי לקדם את האג'נדה שלהם, למרות שהם יודעים מפורשות שהם צודקים. למה? כדי לא להיות כמו אלה שלא צודקים. אבל זה שקר. אתה לא כמו אלה שלא צודקים. יהודי שהרג ערבי זה ממש לא אותו דבר כמו ערבי שהרג יהודי. היהודים תמיד צודקים. זאת האמת.
Anti_Islam:
תשמעו, מה שמנסים ללמד אותנו זה "אנושיות וכבוד האדם" או איך שאני יקרא לזה בול שיט ענק.
אני זוכר לפני שנה ומשהו, בחג המגעיל הזה של המוסלמים הראמאדאן? בכל זאת, הקדישו 3 ימים שלמים! על לימוד האיסלם, מכה, מוחמד הנביא, מדינה, איסלם ערבים ועוד ועוד ועוד ועוד ועוד! 3 ימים של כלום! כלום חוץ מאיסלם שחוזר על עצמו.
הכריחו שמה שני מורים ברסלבים בבית ספר להתחיל לספר על האיסלם, אני בטוח שהם לא נהנו, מכיוון שיש לי גם לא קצת מורים ערבים בבית ספר, ואי!! וכמה זמן שהם חרשו על אותו הדבר, עם של שלום, שמוסלמים אדוקים מודרנים שינו את הקוראן, הכל שקרים.
עדיין, אין לי בעיה אם מוסלמים שהמירו את דתם ונהיו אטאיסטים, אני להפך מכבד אנשים מסוג זה, רק חבל שאין הרבה.
yossso:
כידוע, ניסו בהתחלה ללכת בדרך היותר ישירה: לאסלם ילדים בגיל 11:
[פה אמור הייתי לשים לינק לוידאו. אבל לא מצאתי אותו. כנראה דאגו למחוק... Rafoe יש לך מושג איפה הוידאו? הוידאו שבו אמנון יצחק מראה איך מלמדים אותם "ערבית" בבתי הספר. אומרים להם לומר פעמיים את הקישקוש הזה שהופך אנשים למוסלמים.]
חבל.
yossso:
--- ציטוט של: Anti_Islam על ספטמבר 16, 2010, 17:23:26 ---תשמעו, מה שמנסים ללמד אותנו זה "אנושיות וכבוד האדם" או איך שאני יקרא לזה בול שיט ענק.
אני זוכר לפני שנה ומשהו, בחג המגעיל הזה של המוסלמים הראמאדאן? בכל זאת, הקדישו 3 ימים שלמים! על לימוד האיסלם, מכה, מוחמד הנביא, מדינה, איסלם ערבים ועוד ועוד ועוד ועוד ועוד! 3 ימים של כלום! כלום חוץ מאיסלם שחוזר על עצמו.
הכריחו שמה שני מורים ברסלבים בבית ספר להתחיל לספר על האיסלם, אני בטוח שהם לא נהנו, מכיוון שיש לי גם לא קצת מורים ערבים בבית ספר, ואי!! וכמה זמן שהם חרשו על אותו הדבר, עם של שלום, שמוסלמים אדוקים מודרנים שינו את הקוראן, הכל שקרים.
עדיין, אין לי בעיה אם מוסלמים שהמירו את דתם ונהיו אטאיסטים, אני להפך מכבד אנשים מסוג זה, רק חבל שאין הרבה.
--- סוף ציטוט ---
עדיף ללכת על בטוח. הם אמני רמייה שחבל לך על הזמן. הם הרבה יותר מתוחכמים ממני בדברים האלה. אני רוצה 2 דברים:
1. שומר ישראל שישמור עלי ממרצחים ערבים ומוסלמים.
2. שומר ישראל שישמור עליי מפני התאסלמות.
חוץ מזה, האיסלם יכול להיות מתוחכם במילים ובהסברה פי מאה ממה שאני מסוגל להבין. לא נדרש ממני להבין את הטריקים שלו. רק נדרש ממני לא להקשיב לו. ולעסוק בשלי. לדעתי זה סימן טוב אם מנסים לאסלם אתכם בבתי הספר. כי זה סימן שהמתקפה הישירה נכשלה. היכנו בהם שוק על ירך!
פשוט אל תקשיבו למטומטמים האלה. אני לא יודע בן כמה אתה, אבל תן לי לומר לך משהו: בית הספר זה 500 ילדים ו- 30 מורים. פיזית, אתם מנצחים אותם. נכון אמנם שיש 250 בנות, אבל גם בנות יכולות להתקיף, וחוץ מזה, 250 גברים צעירים זה מספיק בשביל להפיל 30 מורות, לא מאוחדות, ובנות 40 פלוס.
אז פיזית היכולת קיימת. מכאן קם הצורך בשליטה על המוחות שלכם.
אגב, זה ידוע שבתי הספר הם 12 שנות חימום כיסא. תהנה, תעשה מה שאתה רוצה, ותשתדל ללכת לפי הלב שלך, השכל הישר, ולא להיגרר אחרי זיוני שכל. הלימוד שלך יתחיל כשתיכנס לאוניברסיטה. עכשיו תעשה מה שבא לך. מקסימום תצטרך לעשות מכינה לפני האוניברסיטה, זה לא שווה את כל הסבל של הבית ספר. לשבת שעות על גבי שעות בתוך כיתה ולשמוע זיבולי מוח וצעקות. איזה מזל שהצלחתי לברוח משם בחיים... אני בן 27 היום. תודה לאל. אני כבר לא שם יותר. בית הספר הוא הדבר הנורא ביותר. הנורא. ביותר. אנשים לא יוצאים משם נורמלים. יש גם אנשים שנהרגו בבתי ספר. אבל לא הרבה. זה בעיקר הרג נפשי.
הנה אייקון לזכר כל הנפשות שניספו בבתי הספר החילוניים בישראל: :'(
אני לא יודע אם זה נכון להגיד את זה, או לא.
Rafoe:
--- ציטוט של: yossso על ספטמבר 16, 2010, 19:01:19 ---כידוע, ניסו בהתחלה ללכת בדרך היותר ישירה: לאסלם ילדים בגיל 11:
[פה אמור הייתי לשים לינק לוידאו. אבל לא מצאתי אותו. כנראה דאגו למחוק... Rafoe יש לך מושג איפה הוידאו? הוידאו שבו אמנון יצחק מראה איך מלמדים אותם "ערבית" בבתי הספר. אומרים להם לומר פעמיים את הקישקוש הזה שהופך אנשים למוסלמים.]
חבל.
--- סוף ציטוט ---
הנה הסרטון:
הסרטון אמנם ישן (משנת 1997) אבל רלוונטי מאד להיום משום שלאחרונה החליטו במשרד החינוך שהחל מכיתה ה' בכל מחוז צפון לימודי ערבית יהיו חובה.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה