קודם כל, תודה שאתם לא מקללים אותי.
המטרה שלי היא שאנשים יחשבו פה קצת יותר. שלא חלילה יעשו שטויות שאחר כך הם יצטערו עליהם.
שלא יפרשו דברים בצורה לא נכונה. זה הכל
אני גם בעד התנגדות לאסלאם, אבל ברמה יותר מתונה מכם, ולשם אני גם חושב שאתם צריכים להגיע.
אם למישהו זה לא היה ברור עד עכשיו שאתה מהשב"כ, ברגע זה הוכחת לנו 100% מי אתה.
אתה לא עונה לשאלות כלל.
תענה: מה יצא לך מזה, אם נהיה יותר "מתונים" ח"ו? בוגדים כמוך שמחים לחיות תחת שלטון ערבי (כן, לצערי מדינת ישראל נשלטת ע"י ערבים יש"ו), על מה אתה מדבר כשאתה אומר "שטויות שיצטערו עליהם"? האם להגן על עצמנו מפני הערבים יש"ו ומפני השמאלנאצים יש"ו זה שטות? האם להיות עם חופשי (וחי) בארצנו זה שטות? ומה זה "יפרשו דברים בצורה לא נכונה"? אתה זה שלא מפרש דברים בצורה נכונה, בוגד מסריח.
אנחנו לא סתם בעד "התנגדות" לאיסלאם, אנחנו בעד מוות לאיסלאם. אתם לא תצליחו לעצור אותנו, תגיד למי ששלח אותך (לא צריך לנחש מי זה) שהמסימה שלך נכשלה. אתה לא ימני, אתה סתם בוגד.
ביהדות יש הסוברים שלעתים צרות באות על צדיקים מישראל, בגלל פשעים של אחרים.
צדיק ורע לו, רשע וטוב לו.
למשל בשואה נרצחו גם יהודים אדוקים, וייתכן מאד שזה היה כדי לכפר על עוונות העם בדורות הקודמים.
לזה התכוונתי באמרי "קרבן כפרה".
לא, זה לא עובד ככה, אנחנו לא נוצרים ח"ו, בני אדם לא מתים כדי לכפר על מעשיהם של אנשים אחרים. עד שנבנה את בית המקדש, שום מוות לא יוכל לכפר על אוונותינו, אנחנו צריכים להתפלל לכך שהקב"ה יסלח לנו על אוונותינו, שירחם עלינו. בשביל להקריב קורבנות צריך בית מקדש, כשאין בית מקדש, אי אפשר לכפר על אוונותינו מחד (יש את יום כיפור, אבל זה לא אותו דבר בלי בית מקדש), אבל בכל מקרה הוא גם לא מענישנו על דברים שלא עשינו מאידך. חוץ מזה, הקב"ה לא מקבל קורבנות אדם, שמעת על "עקידת יצחק"? ה' לא רוצה קורבנות אדם. הוא רוצה בית מקדש.
ושמעת על עונש קולקטיבי? עד כמה שאני יודע, זה העונש המועדף על הקב"ה. כמו שm4a1 אמר לך, אל תחפש תירוצים, זה מגוחך.
הפרשנויות וההסברים השונים לשואה, הם לא מתמטיקה, הם תרחישים והשערות, שעד עכשיו לא שמעתי אף לא הסבר אחד משכנע.
אז בוא אני אענה לך, במקום הבוגד.
התשובה שלי היא קצרה: ה' עושה מה שהוא מחליט. זה ההסבר הכי משכנע שיש לשואה. פשוט מאוד. זה קרה כי הקב"ה רצה שזה יקרה. כמובן שלנו זה יהיה טוב יותר אם ה' לא ירצה, שתבוא עלינו עוד שואה ח"ו, אבל בכל מקרה, מה שקורה זה רק לפי החלטת ה', אז זה מה שהוא רצה וכך היה.
למה הוא לא יצר עולם ללא רוע, ללא עץ הדעת טוב ורע, וללא נחשים ערמומיים? כי זה מה שהוא רוצה.
השואה לא שוללת את קיומו של הקב"ה ח"ו, שום דבר לא יכול לשלול את קיומו. ה' לא בא לפתור לנו את הבעיות, הוא נותן לנו את האפשרות לעשות זאת לבד. אני מקווה שלמדנו לקח מהשואה - "הקם להרגך, השכם להרגו".
אחי, אני ממליץ לך לקרוא את איוב שבכתובים, זה יסביר לך את המסר שאני מנסה להעביר לך.