כתב נושא: פרויקט "האסלאם - ממש לא סוף העולם" יוצא לדרך !  (נקרא 2460 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק הימני

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
שלום לכל חבריי הפורום,

בשל העליה העודפת באווירה האנטי אסלאמית בפורום, החלטתי לפתוח בפרויקט סנגור על האסלאם.

וכעת שו"ת קטן לגבי הפרויקט :

-------------------------
מהי מטרת הפרויקט ?
-------------------------
1)כפי שהובהר בפתיחה לדעתי יש יותר מידי אווירת אנטי-אסלאם בפורום.
אני באופן עקרוני גם אנטי-אסלאם, אבל עד רמה מסוימת. לדאבוני בתקופה האחרונה
הגיעה האווירה השלילית כלפי האסלאם לרמות מיותרות ויותר מידי גבוהות, והגיע הזמן להוריד אותם במעט.

2)התוצאה השלילית של האווירה הזאת יכולה להביא, לדעתי, את חלק מחבריי הפורום לעשות מעשים שטותיים (והמבין יבין).
אחת המטרות של הפרויקט היא למתן את דעת חבריי הפורום.

3)הפורום הזה מאד ליברלי ופלורליסטי ואני חושב שהגיע הזמן לנצל את זה כדי לפתוח את קו המחשבה של חבריי
הפורום לדעות לגיטימיות חדשות. (חשוב לציין שיהיו פה רק דעות לגיטימיות ולא דעות של כל מיני שמאלנים, כופרים או עוכרי ישראל אחרים).

4)להתעמת עם חבריי הפורום המחזיקים בעמדות שונות.

5)לגרום לפריחתו של הפורום. לדעתי הדיונים ימשכו עניין רב.

-----------------------
איך יתנהל הפרויקט ?
-----------------------
מידי יום אני אעלה לפורום ציטוט/אמירה של איש דת בכיר או איש ימין בכיר.
האמירה תבהיר את דעה קצת יותר מתונה לגבי האסלאם והדיון היומי יתנהל סביבה.

--------------------------
עד מתי יתנהל הפרויקט ?
עד מתי שמנהלי האתר יקבלו החלטה לחסום אותי (אני באמת מקווה שזה לא יקרה).

יש הגבלות לפרויקט ?
כן.כפי שהובהר לעיל, אני לא אעלה דברים שהם מחוץ לטווח הדעות הלגיטימיות (לא תמצאו פה דברים של אורי אבנרי או יוסי שריד).

-----------------------------------
מי מוזמן להשתתף בדיוני בפרויקט ?
-----------------------------------
כל מי שיכול ורוצה להתעמת. אני מאד מבקש שמי שלא יודע לשמור פיו ולשונו מוטב שיישאר מחוץ לדיון.

ועכשיו, למי שעוד לא ראה, חלק א' של הפרויקט - הרמב"ם מלמד זכות על האסלאם :

http://hayamin.org/forum/index.php/topic,28512.0.html

תודה לכולם.

מנותק Alex37

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • תחי יהודה!
פרויקט "האסלאם - ממש לא סוף העולם" יוצא לדרך !
« להגיב #1 ב- : ספטמבר 15, 2010, 20:48:16 »

ציטוט
(חשוב לציין שיהיו פה רק דעות לגיטימיות ולא דעות של כל מיני שמאלנים, כופרים או עוכרי ישראל אחרים).

:laugh:  :laugh: :laugh:

כן, בטח.
כל דור שאינו נבנה בימיו [בית-המקדש] מעלין עליו כאילו הוא החריבו. תלמוד-ירושלמי, מסכת יומא, א'.

מנותק הימני

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #2 ב- : ספטמבר 15, 2010, 21:06:17 »

:laugh:  :laugh: :laugh:

כן, בטח.

תגיד הרמב"ם לא מספיק לגיטימי בעינך ?

ומה עם הרב עובדיה יוסף והרב אלישיב שהולכים להופיע בימים הבאים של הפרויקט, גם הם לא נראים לך ?

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #3 ב- : ספטמבר 15, 2010, 21:24:11 »

ומה עם הרב עובדיה יוסף והרב אלישיב שהולכים להופיע בימים הבאים של הפרויקט, גם הם לא נראים לך ?

בס''ד

רון בן מיכאל כבר ענה לך לגבי הרמב''ם. מאחר שתשובתו של רון מצויינת, אני מעתיק אותה גם באשכול הזה:

הרמב"ם ראה בייחוד (או התווחיד, כפי שהמוסלמים מכנים אותו) של האסלאם הוכחה לכך שאינו ע"ז הגדרתית (למרות שהכיר בכך שיש בו אלמנטים של עבודה זרה), אך זה לא מנע
ממנו לקרוא לנביא הישמעאלים "משוגע" ולהם "פושעים" ולהילחם בדת האסלאם ככל אשר יכל.

יש לזכור כי הרמב"ם כתב זאת בניגוד לדעותיהם של לא מעט מקודמיו כגון הר"ן (אשר פסקו כי אמונת האסלאם היא ע"ז), אמנם הוא חי כד'ימי תחת שלטון שלא היה מבייש את גרמניה
הנאצית. המושג עכו"ם אינו אלא מושג שכפו עלינו הגויים להשתמש בו במקום להשתמש במושג "גויים", והשימוש של חלק מיהודי עדות המזרח בשמו של האליל האסלאמי "אללה" פירושו
איננו "אל" בערבית כפי שמקובל לטעות, אלא הוא ערביזציה של שמו של המקביל הבבלי לזאוס היווני ויופיטר הרומאי, ראש האלים המיתולוגי, אללאט.

לאסלאם יש אלמנטים פגאניים יסודניים שאי אפשר להתעלם מהם, ועל כן הוא ע"ז או לפחות בעל אופי פוליתאיסטי. אני לא מתפלא שתנסה בכל צורה שהיא להכשיר את הטמא והנאצי,
בתירוץ בעטיפת צלופן של "למתן".

סוף התשובה של רון בעניין הרמב''ם.

לגבי הרב עובדיה, הוא כבר אמר שהערבים "נחשים" והוא הביע תקווה שהם יושמדו.

אתה משתמש שוב ושוב בתקייה (רמאות) בולשביקית. אתה באובססיה מגן על הערבים, המוסלמים והאיסלאם הנאצית. אתה היחצ''ן (איש יחסי ציבור) של עמלק.

מנותק 500sw

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #4 ב- : ספטמבר 15, 2010, 21:24:32 »
אתה אנטי איסלמי כמו שאני יפני...תהיה כנה לפחות כל צורה של שנאה לאיסלם היא טובה וזאת הדרך הטובה ביותר להתיחס לאיסלם(ועזוב אותי מה"מתונים"..)השתלטנות האיסלמית דורשת התנגדות לאיסלם ובמיוחד פה בארץ כאן יש את אחד המאבקים הפעילים ביותר של האיסלם והערבים להשתלטות באזור!.
אל תצביע תשפיע

מנותק Alex37

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • תחי יהודה!
« להגיב #5 ב- : ספטמבר 15, 2010, 21:25:27 »

חיים ורון כבר אמרו לך מה הרמב"ם באמת חשב על הישמעאלים יש"ו. רוצה לשמוע גם את הרב עובדיה? אין בעיה:  

"שייתמו אוייבנו ושונאינו, אבו מאזן וכל הרשעים האלה, כולם... אמן. יאבדו מן העולם, יכה בהם הקדוש ברוך הוא מכת דבר, בישמעאלים הפלסטינים האלה. רשעים צוררי ישראל."

כל דור שאינו נבנה בימיו [בית-המקדש] מעלין עליו כאילו הוא החריבו. תלמוד-ירושלמי, מסכת יומא, א'.

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #6 ב- : ספטמבר 15, 2010, 22:07:18 »
מוטב שתתחיל עם פרוייקט "לקחת את הכדורים הנכונים ובסדר הנכון על הבוקר", ומשם תמשיך לדברים סבוכים יותר. כמו לקשור את השרוכים בלי לקבל שברים מרובים בגפיים וכוויות מדרגה שלישית.

מנותק חד כתער

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #7 ב- : ספטמבר 15, 2010, 22:13:30 »
 אתה יהודי בשקל, חסר כל יושרה אינטלקטואלית, וחסר ידע מספק בנושאים שאתה מדבר בהם, ומפיצם בכל מקום בפורום, לא אתפלא גם אם במקומות אחרים. אין אתה טרחת להתייחס לעובדות שהצגתי בפנייך ולו פעם אחת, כי אם התעלמת, והמשכת עם הקשקשת.

קודם תתייחס לדיון בנינו פה - http://hayamin.org/forum/index.php/topic,28401.msg195796.html#msg195796 , לפני שאתה פותח דיונים באותם נושאים שאין לך מושג בהם, קשקשן.

תתייחס לזה - 47: 4
Therefore, when ye meet the Unbelievers (in fight), smite at their necks; At length, when ye have thoroughly subdued them, bind a bond firmly (on them): thereafter (is the time for) either generosity or ransom: Until the war lays down its burdens. Thus (are ye commanded): but if it had been Allah's Will, He could certainly have exacted retribution from them (Himself); but (He lets you fight) in order to test you, some with others. But those who are slain in the Way of Allah,- He will never let their deeds be lost

ולזה  - 9:29
Fight those who believe not in Allah nor the Last Day, nor hold that forbidden which hath been forbidden by Allah and His Messenger, nor acknowledge the religion of Truth, (even if they are) of the People of the Book, until they pay the Jizya with willing submission, and feel themselves subdued

ולזה - 9:5 Then, when the sacred months have passed, slay the idolaters wherever ye find them, and take them (captive), and besiege them, and prepare for them each ambush. But if they repent and establish worship and pay the poor-due, then leave their way free. Lo! Allah is Forgiving, Merciful

ולזה - 3:28
Let not the believers Take for friends or helpers Unbelievers rather than believers: if any do that, in nothing will there be help from Allah: except by way of precaution, that ye may Guard yourselves from them. But Allah cautions you (To remember) Himself; for the final goal is to Allah.

ולזה 2:191
And slay them wherever ye catch them, and turn them out from where they have Turned you out; for tumult and oppression are worse than slaughter; but fight them not at the Sacred Mosque, unless they (first) fight you there; but if they fight you, slay them. Such is the reward of those who suppress faith

רוצה עוד?

אפס.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #8 ב- : ספטמבר 15, 2010, 22:15:43 »
עוד אשכול מטומטם? הבנו כבר שאין לך יכולת להגיב באשכולות האחרים, אבל לא ניתן לך לברוח.

נפתח - ניתן לך הזדמנות נוספת.
« עריכה אחרונה: ספטמבר 15, 2010, 22:24:49 על ידי רון בן מיכאל »