יהדות ותורת ישראל > שֻׁלְחָן עָרוּךְ וְהָרַעְיוֹן הַיְּהוּדִי

למה בכל זאת יש מושג שנקרא ערבים חפים מפשע

<< < (2/11) > >>

הימני:

--- ציטוט של: zelhar על ספטמבר 05, 2010, 14:54:15 ---
עכשיו תסביר לי מה בדיוק הנקודה שלך שלך. האם אתה טוען שאסור לנו להגן על עמנו מפני צרנו מכיוון שחלק מהאזרחים שלהם הם לשיטתך חפים מפשע ? אז מה אתה מציע, שלא נעשה כלום וניתן לרוצחים הערבים לטבוח בנו ולגזול את ארצנו ובלבד שאותן "חפים מפשע" שבינהם לא ייפגעו ?

--- סוף ציטוט ---

איפה אמרתי שאסור לנו להגן על עצמנו ?
חבל שגם אתה מושפע מרון, מהאלקשי מחיים ומנץ.

אחי, נראה לי שאני סובר בדיוק כמוך. הנה ציטוט שלך :

"צלההר" :לדעתי הכיבוש כן משחית חלק מהאנשים. כשמעמיסים על חיילים צעירים כל מיני משימות כמו מחסומים, הטלת עוצר, לכידת מבוקשים בתוך סביבה אזרחית, וכאשר החיילים יודעים שחלק מאותם אזרחים חפים מפשע הם מחבלים שעשויים פתאום להתפוצץ להם, כן זה קצת משחית את המידות.

מכאן :

http://hayamin.org/forum/index.php/topic,26366.0.html

ועוד ציטוט שלך שאני מסכים איתו לחלוטין :

"zelhar" : "אני מגנה את המעשים המיוחסים ליעקב טייטל. אני מגנה רציחות סתמיות ואקראיות של ערבים . . . "

מכאן :

http://hayamin.org/forum/index.php/topic,23365.0.html

עכשיו אני מניח שאתה מבין שאני ואתה חושבים פחות או יותר את אותו הדבר.  O0

zelhar:

--- ציטוט של: השמאלני על ספטמבר 05, 2010, 15:40:41 ---איפה אמרתי שאסור לנו להגן על עצמנו ?
חבל שגם אתה מושפע מרון, מהאלקשי מחיים ומנץ.

אחי, נראה לי שאני סובר בדיוק כמוך. הנה ציטוט שלך :

"צלההר" :לדעתי הכיבוש כן משחית חלק מהאנשים. כשמעמיסים על חיילים צעירים כל מיני משימות כמו מחסומים, הטלת עוצר, לכידת מבוקשים בתוך סביבה אזרחית, וכאשר החיילים יודעים שחלק מאותם אזרחים חפים מפשע הם מחבלים שעשויים פתאום להתפוצץ להם, כן זה קצת משחית את המידות.

מכאן :

http://hayamin.org/forum/index.php/topic,26366.0.html

ועוד ציטוט שלך שאני מסכים איתו לחלוטין :

"zelhar" : "אני מגנה את המעשים המיוחסים ליעקב טייטל. אני מגנה רציחות סתמיות ואקראיות של ערבים . . . "

מכאן :

http://hayamin.org/forum/index.php/topic,23365.0.html

עכשיו אני מניח שאתה מבין שאני ואתה חושבים פחות או יותר את אותו הדבר.  O0

--- סוף ציטוט ---
אני אף פעם לא טענתי שאני מייצג את הימין האמיתי. גם לא איצתי כינויים כמו "הימני". הדעות שלי הן מה שהן ולא איך שאני מכנה אותן. אבל בעניין הקרבה של הדעות שלי לשלך אני חושב שאתה טועה. בעיקרון אני סולד מאלימות ואני חושב ששימוש באלימות מזיק לחברה שלנו. אני לא דוגל בשטחים תמורת "שלום" אבל אני תומך בהפרדת כוחות. כלומר, הגירה של רוב רובם של הערבים מארץ ישראל. בשום אופן אני לא אסכים שישראל תמנע מפעולות בטחוניות רק כדי להגן על שלומם של אזרחי האויב. למעשה, אני סבור שאזרחי האויב צריכים להוות מטרה ולא סתם נזק סביבתי כתגובה להתקפות שלהם על אזרחינו.

הימני:

--- ציטוט של: zelhar על ספטמבר 05, 2010, 16:08:45 ---אני אף פעם לא טענתי שאני מייצג את הימין האמיתי. גם לא איצתי כינויים כמו "הימני". הדעות שלי הן מה שהן ולא איך שאני מכנה אותן. אבל בעניין הקרבה של הדעות שלי לשלך אני חושב שאתה טועה. בעיקרון אני סולד מאלימות ואני חושב ששימוש באלימות מזיק לחברה שלנו. אני לא דוגל בשטחים תמורת "שלום" אבל אני תומך בהפרדת כוחות. כלומר, הגירה של רוב רובם של הערבים מארץ ישראל. בשום אופן אני לא אסכים שישראל תמנע מפעולות בטחוניות רק כדי להגן על שלומם של אזרחי האויב. למעשה, אני סבור שאזרחי האויב צריכים להוות מטרה ולא סתם נזק סביבתי כתגובה להתקפות שלהם על אזרחינו.

--- סוף ציטוט ---

גם אני מעולם לא סברתי שישראל צריכה להימנע מפעילות בטחונית כדי להגן על שלום אזרחי האויב.

ההפך, אני הדגשתי שאם יש מחבל שמתחבא בין חפים מפשע - צריך להפציץ את המקום אפילו במחיר של פגיעה בחפים מפשע.

מה שאמרתי, זה רק שאני נגד זה שחיילים יעשו כל העולה על רוחם ויתנו כאפות לערבים שמחכים במחסומים, או יגנבו מהם כרטיסי אשראי
או במקרים כמו טייטל וזאדה סתם יהרגו בהם ללא כל תכלית.

אבל אני לא אומר לבטל חלילה את המחסומים בגלל שיש חיילים שעושים שם שטויות, אני פשוט אומר שצריך לחנך את החיילים להיות יותר אנושיים. זה הכל.

אני גם לא אומר לבטל פעולת חיסול בגלל שמגלים שיש שם הרבה מאד חפים מפשע. אני רק אומר לא לפגוע בסתם חפים מפשע ללא כל תכלית מבצעית (כמו במקרה של טייטל).

אז אנא, תפסיק להיות מושפע מרון חיים נץ והאלקשי.

וכן, אני כן חושב שאני ראוי להיות מכונה "הימני", ואני חושב שאני מאד ימני.

רועי דרקון צהוב:
הימני ,תענה לי בבקשה על השאלה הבאה :
(בגלל שזה חשוב לך כל כך אפנה אליך בשם "הימני" ) ..

נניח שישנו אדם ,שכן שלך ,קטן וחלש ממך אבל חלומו הרטוב (הוא אומר את זה בין מקריו באופן גלוי) הוא לאנוס את אחותך ,לרצוח את אמך ואביך וכמובן אותך ,אם אפשר להשפיל קודם (דוגמא חולנית : להחזיק בראש אביך שיראה כיצד אונסים את בתו ((רצוי הבתולה)) ולאחר מכן לנקב את עיניו ((שזה יהיה מבטו האחרון)) ולשחוט אותו ואותה ..) ,
לאחר מכן לזרוק את הגופות לרחוב ולהתישב בביתך ..
הסיבה היחידה שהוא לא עושה את זה היא כי חלש ויודע שאין לו סיכוי .. אבל אין ספק שאם הוא היה חזק ממך הוא היה מבצע את זממו בך במשפחתך ובחבריך ..

האם הוא חף מפשע ?
להזכירך שהוא לא עשה דבר (עדיין) ..

הימני:

--- ציטוט של: רועי דרקון צהוב על ספטמבר 05, 2010, 17:22:40 ---הימני ,תענה לי בבקשה על השאלה הבאה :
(בגלל שזה חשוב לך כל כך אפנה אליך בשם "הימני" ) ..

נניח שישנו אדם ,שכן שלך ,קטן וחלש ממך אבל חלומו הרטוב (הוא אומר את זה בין מקריו באופן גלוי) הוא לאנוס את אחותך ,לרצוח את אמך ואביך וכמובן אותך ,אם אפשר להשפיל קודם (דוגמא חולנית : להחזיק בראש אביך שיראה כיצד אונסים את בתו ((רצוי הבתולה)) ולאחר מכן לנקב את עיניו ((שזה יהיה מבטו האחרון)) ולשחוט אותו ואותה ..) ,
לאחר מכן לזרוק את הגופות לרחוב ולהתישב בביתך ..
הסיבה היחידה שהוא לא עושה את זה היא כי חלש ויודע שאין לו סיכוי .. אבל אין ספק שאם הוא היה חזק ממך הוא היה מבצע את זממו בך במשפחתך ובחבריך ..

האם הוא חף מפשע ?
להזכירך שהוא לא עשה דבר (עדיין) ..

--- סוף ציטוט ---

1) אתה באמת מאמין שזה מה שכל הערבים רוצים ?

2) כל עוד הוא קטן וחלש ולא מבצע כלום, אז אני גם לא אעשה לו כלום. ברגע שהוא יהיה גדול וחזק (כמו איראן), אז אני אתקומם.

3)יש גם המון אנשים בדרום אמריקה ואירופה שרוצים לראות את כל היהודים בתאי הגזים, אז אולי גם נחסל אותם ולא נחכה עד שהם יתחזק
 ? - כל עוד לא ביצעו נגדי כלום, אין לי סיבה לעשות להם כלום.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה