יהדות ותורת ישראל > שֻׁלְחָן עָרוּךְ וְהָרַעְיוֹן הַיְּהוּדִי

למה בכל זאת יש מושג שנקרא ערבים חפים מפשע

<< < (3/11) > >>

רועי דרקון צהוב:

--- ציטוט של: השמאלני על ספטמבר 05, 2010, 17:55:28 ---1) אתה באמת מאמין שזה מה שכל הערבים רוצים ?

2) כל עוד הוא קטן וחלש ולא מבצע כלום, אז אני גם לא אעשה לו כלום. ברגע שהוא יהיה גדול וחזק (כמו איראן), אז אני אתקומם.

3)יש גם המון אנשים בדרום אמריקה ואירופה שרוצים לראות את כל היהודים בתאי הגזים, אז אולי גם נחסל אותם ולא נחכה עד שהם יתחזק
 ? - כל עוד לא ביצעו נגדי כלום, אין לי סיבה לעשות להם כלום.

--- סוף ציטוט ---

1 - לצערי רוב מוחלט מהם כן.

2- למה לחקות שיהיה לו הכח לפגוע בך ? , "הקם להורגך השכם להורגו" , שמעת על זה ?!
העובדה שכיום שאיראן גדולה וחזקה אין אומץ לפגוע בה ועדיין מחקים .. (ממש כפי שאתה מציע ,הרי הם עדיין לא עשו לנו כלום .. ,למרות רצונם הם הרי חפים מפשע , לא ?)

3- בניגוד להרבה אנטישמים בעולם ,ששונאים אותנו ,מתי ראית מחבל אירופאי (ולא מוסלמי .. ,היו 2 מבריטניה בפיגוע במייקס פלייס מוסלמים מבריטניה) ? ,בניגוד לערבים שחיים ביננו ויכולים לכרסם בנו גם מבפנים וגם בגבולותינו ,אשר מצהירים שהם רוצים בהשמדתינו (וניסו להשמידנו כבר מספר פעמים) ותובעים בעלות על ארצנו .. הם הסכנה והחוכמה להקדים תרופה למכה ולא להמתין שהמחלה תתחזק ורק כאשר היא גדולה וחזקה ופתאום מכאיבה להתחיל טיפול ..זה עלול להיות מאוחר

הימני:

--- ציטוט של: רועי דרקון צהוב על ספטמבר 05, 2010, 18:39:51 ---
1 - לצערי רוב מוחלט מהם כן.

2- למה לחקות שיהיה לו הכח לפגוע בך ? , "הקם להורגך השכם להורגו" , שמעת על זה ?!
העובדה שכיום שאיראן גדולה וחזקה אין אומץ לפגוע בה ועדיין מחקים .. (ממש כפי שאתה מציע ,הרי הם עדיין לא עשו לנו כלום .. ,למרות רצונם הם הרי חפים מפשע , לא ?)

3- בניגוד להרבה אנטישמים בעולם ,ששונאים אותנו ,מתי ראית מחבל אירופאי (ולא מוסלמי .. ,היו 2 מבריטניה בפיגוע במייקס פלייס מוסלמים מבריטניה) ? ,בניגוד לערבים שחיים ביננו ויכולים לכרסם בנו גם מבפנים וגם בגבולותינו ,אשר מצהירים שהם רוצים בהשמדתינו (וניסו להשמידנו כבר מספר פעמים) ותובעים בעלות על ארצנו .. הם הסכנה והחוכמה להקדים תרופה למכה ולא להמתין שהמחלה תתחזק ורק כאשר היא גדולה וחזקה ופתאום מכאיבה להתחיל טיפול ..זה עלול להיות מאוחר

--- סוף ציטוט ---

1) לא מסכים איתך.

2) כן, אבל הם מצהירים רשמית שהם רוצים להשמיד אותנו וגם יש להם את הכח לעשות את זה, אז אני חושב שצריך לפעול. אני גם בעד לפעול נגד הנהגת החמאס ונגד כל הפעילים שלהם אפילו שיש רגיעה יחסית. כמו כן אני בעד לטפל בכל טרוריסט, אפילו במחיר של פגיעה בחפים מפשע.

3)ובגלל זה אני חושב שצריך לטפל במחבלים הערבים ימח שמם וזכרם. אבל ההבדל ביני לבינך, זה שאני לא רואה בכולם מחבלים/מחבלים בפוטנציה.

Alex37:
בס"ד

--- ציטוט של: השמאלני על ספטמבר 05, 2010, 17:55:28 ---1) אתה באמת מאמין שזה מה שכל הערבים רוצים ?

--- סוף ציטוט ---

כן, כל מה שהערבים יש"ו רוצים זה לרצוח אותנו, זה ולגנוב לנו את המכוניות. הערבים שמו לעצמם מטרה - לאסלם את העולם ולרצוח את מי שמתנגד להם. אני כמובן מתנגד להם, לכן אני לא רואה שום פסול בלחסל את כל הערבים, מי שמחסל אפילו רק ערבי אחד, לא רק מחסל אותו, אלא גם את כל מי שעלול להיוולד לו, כלומר את בניו, נכדיו, ניניו, וצאצאיהם, ובכך עושה מצווה גדולה של השמדת זרע עמלק.     

--- ציטוט ---2) כל עוד הוא קטן וחלש ולא מבצע כלום, אז אני גם לא אעשה לו כלום. ברגע שהוא יהיה גדול וחזק (כמו איראן), אז אני אתקומם.

--- סוף ציטוט ---

אי אפשר לנצח בגישה כזאת. לא עדיף לתקוף את האוייב כשהוא קטן? מה, אתה מעדיף לחכות שהפלסטינאצים יש"ו יהפכו להיות אירן ח"ו, ורק אז (אם בכלל) אתה תהיה מוכן לפוצץ להם ת'צורה? זה לא עובד ככה. ה' נתן בידינו את הערבים יש"ו והחליש אותם מאוד, בכך הוא בעצם אומר לנו - הנה, יש לכם הזדמנות לקיים את מצוות מחיית זרע עמלק, קדימה! ואתה רוצה לחכות שהם יתחזקו?!

--- ציטוט ---3)יש גם המון אנשים בדרום אמריקה ואירופה שרוצים לראות את כל היהודים בתאי הגזים, אז אולי גם נחסל אותם ולא נחכה עד שהם יתחזק
 ? - כל עוד לא ביצעו נגדי כלום, אין לי סיבה לעשות להם כלום.

--- סוף ציטוט ---

קודם כל, הם כן עשו לך משהו. הם רדפו אותך ואת אבותיך. "השואה" מצלצל מוכר?  אתה לא רוצה לדעת מה עבר על הסבים והסבתות שלי בשואה. רדפו אותם רק כי הם יהודים, ואתה אומר לי "הם לא עשו כלום"?! הם עשו לנו הרבה מאוד. הם רצחו בעם שלנו, העם היהודי, רק מעצם הייותנו יהודים, 6 מיליון איש הי"ד. על כן גורלם של האירופאים יש"ו יהיה מיליון פעמים חמור יותר מגורלם של 6 מיליון היהודים הי"ד שנרצחו בידי האירופאים יש"ו בשואה, ושאר בני עמנו הי"ד שנרצחו ועונו וסבלו במהלך הגלות. האינך מרגיש הזדהות אם נפגעי השואה? עכשיו רק צריך לחכות... ב"ה אירופה תושמד כאילו היא מעולם לא הייתה קיימת, היא תושמד בידי הערבים יש"ו, והעם האירופאי יש"ו יפסיק להתקיים. גם העוזרים של האירופאים יש"ו יפסיקו להתקיים. אירופה בדרך להשמדה, הם הכניסו את עצמם לזה. מוות לאיסלם ולנצרות, ב"ה יום יבוא והיהדות תשלוט, אתה רק צריך לחכות קצת, ותראה איך הקב"ה יסדר לנו את זה. דינם של הגויים הוא מוות. אתה תבין את זה כשזה יקרה ב"ה.   

נץ וגאה בזה:
השמאלני,
אתה אף פעם לא טרחת לשאול אותי לדעתי בנושאים שונים ולא כל המנהלים חושבים אותו דבר על כל נושא.
להלן תזכורת-
http://hayamin.org/forum/index.php/topic,21015.0.html
הלאה, אתה הבאת לינק לכאלה בפורום שהיו יחד איתך +/- באותו דעה כמותך בנושאים שונים ולא טרחת להביא דעתי בעניין שהאשכול הזה ממש מתעסק איתו
להלן תזכורת http://hayamin.org/forum/index.php/topic,23365.16.html
ותגובתי היא משם-
"אני חוזר בפעם האלף על עמדתי בנושא, מגנה פרקטית אך לא מגנה מוסרית.
במישור הפרקטי הנזק רב על התועלת שבדבר ולא מקדם שום מטרה ארוכת טווח, הסתכלות תועלתנית נטו.

אני נגד גנבת רכוש/לקיחת שלל ממסלמי, אני בעד שרפת שלל באופן מוחלט.

טייטל הוא חולה נפש, כנ"ל ז'וליאן סופייר, וכפי שראית בהודעה שכתבתי בזמנו אני נגד פעולות בדד, פשוט בשל העובדה שזה כמו לנסות לייבש אוקיינוס עם כפית.

אה, ואתה עדיין לא ימני.

הימני:
http://news.walla.co.il/?w=/1/1730181&m=1&mid=98199

תבינו שלא כל הערבים רוצים להרוג יהודים.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה