כשאתה שואל אותי "אם זה הבית שלך" זו טענה שמבוססת על רגש נטו, בדיוק כמו הדמגוגים
ששואלים "ואם גלעד היה הבן שלך"? ושלא תבין לא נכון, אני נגד ההתנתקות.
אתה יודע מה, אם אתה משווה את הממשלה והצבא בגלל ההתנתקות לנאצים אז נראה לי שכל תגובה שלי מיותרת.
כשאתה אומר "הפתרון הסופי של הבעיה המתנחלת", אתה מציג את זה כאילו מדינת ישראל יושבת בחדרי חדרים,
עם יועצים כאה ואחרים וממש דנים איך לעזאזל אנחנו מוחקים את המתנחלים. אתה יודע מה? תן לי לומר משהו.
התקשורת מתייגת אותי כקיצוני, בגלל שאני דוגל בטרנספר, בגלל שחורה לי לשמוע על יהודיה עם ערבי,
ועוד אלף ואחד דברים, אבל אנשים כמוך הם הקיצונים האמיתיים. ועושה רושם, שקיצוני בפורום הזה הפך
למילה נרדפת לאמיתי. אבל זה חארטה, בדיוק כמו הדעות שלך. אני לא יודע למה אתה אומר את זה,
אולי אתה רוצה להשמע מגניב בדעותיך הקיצוניות, כי אני בעבר כשהייתי ילד הייתי נוהג לומר
"חבל שהיטלר לא סיים עם כל האשכנזים", אבל בשום פנים ואופן לא התכוונתי למה שאמרתי, המניע היה
רחוק מאידיאולוגיה, המניע היה לתייג עצמי כקיצוני, תשומת לב, כשגדלתי התחרטתי עם כל מילה שאמרתי גם אם לא התכוונתי אליה. אני מאוד מקווה שאתה לא מתכוון באמת למה שאמרת, ובמיוחד לגבי זה שמי שהיה קשור לפינויים אין לו זכות קיום. ואתה יודע מה? אני גם לא מאמין לך. כי אם היו פונים אליך ואומרים, תשמע רון, הכל תלוי בך, תגיד כן וכל חייל שפינה מאחזים נכנס לתאי הגזים, אין לי שמץ של ספק שהיית מסרב ובתוקף. ואתה יודע למה? כי אתה יהודי.