כתב נושא: פוגרום עמונה  (נקרא 9479 פעמים)

0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
פוגרום עמונה
« ב- : יולי 22, 2010, 17:41:48 »

כל חייל שהשתתף יותר גרוע מנאצי.
« עריכה אחרונה: יולי 22, 2010, 19:18:46 על ידי רון בן מיכאל »

מנותק יובל הכהניסט

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
פוגרום עמונה
« להגיב #1 ב- : יולי 22, 2010, 19:07:14 »
כל חייל כזה הייתי שורף בתאי גזים

מנותק יובל הכהניסט

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
פוגרום עמונה
« להגיב #2 ב- : יולי 22, 2010, 20:27:38 »
אגב מישהו יודע מה זאת המנגינה הזאת ברקע?

מנותק קייזר סוזה

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
פוגרום עמונה
« להגיב #3 ב- : יולי 22, 2010, 23:17:36 »
אני ממש לא מסכים עם מה שאתם כותבים, אז נכון, יש חיילים שבאו ופינו עם אכזריות.
אבל יש כאלה שבאו ועשו זאת מתוך כאב לב מבלי להכות כמו הכלבים שראינו בסרטון.

אבל מפה ועד לאחל להם תאי גזים? אם יש דבר שאני שונא זה שיהודי משתמש במוטיבים מהשואה (זילות נטו)
נגד יהודי אחר. זה מעביר בי חלחלה. ושלא תבינו אותי לא נכון, גם אני מתוייג כקיצוני.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
פוגרום עמונה
« להגיב #4 ב- : יולי 22, 2010, 23:27:00 »

כמו מי? נגיד,
עשו את זה בכאב לב כי לא היה להם נח לסרב ולשבת גג 3 חודשים (בהגזמה)?
ואם היו הורסים את ביתך שבנית אותו ביזע, דם ודמעות, שבו ראית את ילדיך גדלים ואת משפחתך מתרחבת,
גם היית מדבר ככה?
ציטוט
אבל מפה ועד לאחל להם תאי גזים? אם יש דבר שאני שונא זה שיהודי משתמש במוטיבים מהשואה (זילות נטו)
נגד יהודי אחר.

מי שהורס את חייו של יהודי אחר הוא לא יהודי ואין לו זכות קיום. הצבא האחרון שעשה מה שעשתה האליטה היה הצבא הנאצי והצבא האדום.
זו לא זילות כי לפני שרצחו את היהודים בתאי גזים, הגרמנים ומשת"פיהם גירשו, הכו ואנסו, וזה מה שכוחות הפידחון עשו בגירוש.
מספיק לראות איך הממשלה עזרה להם להשתקם (תת-חיים ותת-תנאים שאפילו ערבים בעזה לא חיים בהם) - בשביל לראות שהגירוש היה רק השלב הראשון
של הפתרון הסופי של הבעיה המתנחלת.

מנותק קייזר סוזה

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
פוגרום עמונה
« להגיב #5 ב- : יולי 22, 2010, 23:46:00 »
כשאתה שואל אותי "אם זה הבית שלך" זו טענה שמבוססת על רגש נטו, בדיוק כמו הדמגוגים
ששואלים "ואם גלעד היה הבן שלך"? ושלא תבין לא נכון, אני נגד ההתנתקות.

אתה יודע מה, אם אתה משווה את הממשלה והצבא בגלל ההתנתקות לנאצים אז נראה לי שכל תגובה שלי מיותרת.
כשאתה אומר "הפתרון הסופי של הבעיה המתנחלת", אתה מציג את זה כאילו מדינת ישראל יושבת בחדרי חדרים,
עם יועצים כאה ואחרים וממש דנים איך לעזאזל אנחנו מוחקים את המתנחלים. אתה יודע מה? תן לי לומר משהו.
התקשורת מתייגת אותי כקיצוני, בגלל שאני דוגל בטרנספר, בגלל שחורה לי לשמוע על יהודיה עם ערבי,
ועוד אלף ואחד דברים, אבל אנשים כמוך הם הקיצונים האמיתיים. ועושה רושם, שקיצוני בפורום הזה הפך
למילה נרדפת לאמיתי. אבל זה חארטה, בדיוק כמו הדעות שלך. אני לא יודע למה אתה אומר את זה,
אולי אתה רוצה להשמע מגניב בדעותיך הקיצוניות, כי אני בעבר כשהייתי ילד הייתי נוהג לומר
"חבל שהיטלר לא סיים עם כל האשכנזים", אבל בשום פנים ואופן לא התכוונתי למה שאמרתי, המניע היה
רחוק מאידיאולוגיה, המניע היה לתייג עצמי כקיצוני, תשומת לב, כשגדלתי התחרטתי עם כל מילה שאמרתי גם אם לא התכוונתי אליה. אני מאוד מקווה שאתה לא מתכוון באמת למה שאמרת, ובמיוחד לגבי זה שמי שהיה קשור לפינויים אין לו זכות קיום. ואתה יודע מה? אני גם לא מאמין לך. כי אם היו פונים אליך ואומרים, תשמע רון, הכל תלוי בך, תגיד כן וכל חייל שפינה מאחזים נכנס לתאי הגזים, אין לי שמץ של ספק שהיית מסרב ובתוקף. ואתה יודע למה? כי אתה יהודי.

מנותק SegevJew

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
פוגרום עמונה
« להגיב #6 ב- : יולי 22, 2010, 23:47:57 »
גועל נפש
כול זה בשביל ערבים..

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
פוגרום עמונה
« להגיב #7 ב- : יולי 22, 2010, 23:56:15 »
כשאתה שואל אותי "אם זה הבית שלך" זו טענה שמבוססת על רגש נטו, בדיוק כמו הדמגוגים
ששואלים "ואם גלעד היה הבן שלך"? ושלא תבין לא נכון, אני נגד ההתנתקות.

איך אתה מסוגל להשוות בין טענה שמגנה על שחרור רוצחים שעוד ירצחו בעתיד לבין טענה שמסבירה את חומרת הגירוש?
ציטוט
אתה יודע מה, אם אתה משווה את הממשלה והצבא בגלל ההתנתקות לנאצים אז נראה לי שכל תגובה שלי מיותרת.
כשאתה אומר "הפתרון הסופי של הבעיה המתנחלת", אתה מציג את זה כאילו מדינת ישראל יושבת בחדרי חדרים,
עם יועצים כאה ואחרים וממש דנים איך לעזאזל אנחנו מוחקים את המתנחלים.

אתה יכול להמשיך עם המתקפות האישיות ולברוח מהטענות שלי. למדינת ישראל ולכל חייל/שוטר שגירש או היכה הייתה יכולת לבחור מה הם עושים. לא היה רע להם אם הם לא היו עושים מה שהם עושים,
להפך - היה להם הרבה יותר טוב גם מצפונית.
למעשים שלהם יש תוצאות - ואני מציג אותן. אתה מחליט לברוח מהן ולהשמיץ אותי (מי שמדבר על טענות רגשיות..). כל עוד אתה לא עונה לעניין, אני לא רואה טעם להמשיך להתווכח איתך.

אתה יודע מה? תן לי לומר משהו.
התקשורת מתייגת אותי כקיצוני, בגלל שאני דוגל בטרנספר, בגלל שחורה לי לשמוע על יהודיה עם ערבי,
ועוד אלף ואחד דברים, אבל אנשים כמוך הם הקיצונים האמיתיים. ועושה רושם, שקיצוני בפורום הזה הפך
למילה נרדפת לאמיתי. אבל זה חארטה, בדיוק כמו הדעות שלך.
ציטוט
אני לא יודע למה אתה אומר את זה,
אולי אתה רוצה להשמע מגניב בדעותיך הקיצוניות, כי אני בעבר כשהייתי ילד הייתי נוהג לומר
"חבל שהיטלר לא סיים עם כל האשכנזים", אבל בשום פנים ואופן לא התכוונתי למה שאמרתי, המניע היה
רחוק מאידיאולוגיה, המניע היה לתייג עצמי כקיצוני, תשומת לב, כשגדלתי התחרטתי עם כל מילה שאמרתי גם אם לא התכוונתי אליה. אני מאוד מקווה שאתה לא מתכוון באמת למה שאמרת, ובמיוחד לגבי זה שמי שהיה קשור לפינויים אין לו זכות קיום. ואתה יודע מה? אני גם לא מאמין לך. כי אם היו פונים אליך ואומרים, תשמע רון, הכל תלוי בך, תגיד כן וכל חייל שפינה מאחזים נכנס לתאי הגזים, אין לי שמץ של ספק שהיית מסרב ובתוקף. ואתה יודע למה? כי אתה יהודי.

הבנו שאתה רגשן. מה הלאה? תענה לטענות או שאני אמור להתעלם?

מנותק קייזר סוזה

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
פוגרום עמונה
« להגיב #8 ב- : יולי 23, 2010, 00:02:07 »
לא נראה לי שכהנא היה קורא לחיילים שהשתתפו בהתנתקות "נאצים",
ובטח ובטח שלא היה מציע הצעות כמו להשים אותם בתאי הגזים.
תקן אותי אם אני טועה. זה מה שקורה שלא קם מנהיג מחליף אמיתי לכהנא, כל אחד מתומכיו
חושב שהוא צודק במה שהוא אומר גם אם כהנא לעולם לא היה אומר את הדברים האלה,
הרי הוא (או מחליפו הראוי) לא פה בשביל להוכיח אותך על דבריך.

מנותק יובל הכהניסט

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
פוגרום עמונה
« להגיב #9 ב- : יולי 23, 2010, 00:05:46 »
אני מאוד מתכוון למה שאני אומר.ימח שמם וזכרם.להכות ככה יהודים טובים שלא עשו כלום לאף אחד?כאילו הם ערבים או חמורים!איך יהודי מכה ככה יהודי?לא אכפת להם אפילו שזה ילדים ונשים זה לא מעניין אותם.רק הילדים והנשים של עזה מעניינים את הבני זונות האלה.על מעשה כזה אין מחילה לא בעולם הבא ולא בעולם הזה.חבל שלא ערפו להם את הראש כמו לחיילים הרוסים בסרטון.. אני הייתי מסתכל על זה מהצד וצוחק.. למה שאני אתאבל על יהודי מסריח כזה?

מנותק קייזר סוזה

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
פוגרום עמונה
« להגיב #10 ב- : יולי 23, 2010, 00:16:17 »
יובל, תאמין לי שהרגשתי חלחלה לראות את החיילים הרשעים שהכו את המתנחלים. אבל תתפלא, לא הייתי מאחל להם למות, הייתי מביא להם מכות וגורם להם להתחרט אבל לא מאחל להם למות ובטח לא מאחל להם תאי גזים.
מה דעתך על החיילים שלא הכו? גם להם אין זכות קיום? מעניין מה כהנא היה אומר על מה שכתבתם פה.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
פוגרום עמונה
« להגיב #11 ב- : יולי 23, 2010, 00:23:22 »
לא נראה לי שהרב כהנא היה קורא לחיילים שהשתתפו בהתנתקות "נאצים",
ובטח ובטח שלא היה מציע הצעות כמו להשים אותם בתאי הגזים.
תקן אותי אם אני טועה. זה מה שקורה שלא קם מנהיג מחליף אמיתי לכהנא, כל אחד מתומכיו
חושב שהוא צודק במה שהוא אומר גם אם כהנא לעולם לא היה אומר את הדברים האלה,
הרי הוא (או מחליפו הראוי) לא פה בשביל להוכיח אותך על דבריך.

מי שגורם ליהודים להיפגע בדרכים יותר גרועות מתאי הגזים (הערבים יותר אכזרים מהנאצים) - המינימום שצריך לתת לו זה כדור בראש. הוא מחריב את ארץ ישראל, הוא פוגע בעם היהודי, המינימום שמגיע לו זה מוות (לא משנה באיזה דרך).
הרב כהנא היה נגד אהבת ישראל מזוייפת. הוא תקף את הרשע, תקף את היהודים הרשעים כמו שתקף את הערבים. יוסי שריד, שבידיו לא פגע ביהודי אחד הוא אמר יימח שמו וזכרו.

במקום לענות לטיעונים העניינים שלי אתה בא להתנשא מעליי ולנסות לחנך אותי. אתה יודע מה זה אומר - שאפילו אתה בעצמך יודע שאתה טועה ובגדול.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
פוגרום עמונה
« להגיב #12 ב- : יולי 23, 2010, 00:25:18 »
אני לא מופתע לראות הודעות שמגנות על חיילים שביצעו פשעים שרק אנשי ה-SS יכלו לבצע (עובדתית היסטורית) - ממישהו שקורא לגירוש "פינוי" (כאילו זה פינוי זבל).

מנותק קייזר סוזה

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
פוגרום עמונה
« להגיב #13 ב- : יולי 23, 2010, 00:31:19 »
יוסי שריד הוא אדם מסית ומדיח, רשע מרושע עומד בראש מערכת.
אבל להשוות אותו לחייל מפנה? יוסי שריד הוא המערכת בכבודה ובעצמה, חייל הוא הפרט.
ההשוואה לנאצים היא מקוממת ולא ראויה להתבטא בשום מקום.
וזה שקראתי לגירוש פינוי לא מעיד על זה שאתה היית יותר אנטי ממני לגבי ההתנתקות.
הבנת פרויד?

הרב כהנא לא היה מאחל לחיילים המפנים מוות, הרב כהנא היה מוחא בך על דבריך,
אשמח אם חיים בעצמו יגיב לדברים שנאמרו.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
פוגרום עמונה
« להגיב #14 ב- : יולי 23, 2010, 00:38:49 »
יוסי שריד הוא אדם מסית ומדיח, רשע מרושע עומד בראש מערכת.
אבל להשוות אותו לחייל מפנה? יוסי שריד הוא המערכת בכבודה ובעצמה, חייל הוא הפרט.

זה לא שונה מהתירוץ הגרמני שהיטלר והימלר היו הראש ואין להעמיד לדין את המרשלים ואת החיילים הפשוטים שכן הם רק מילאו פקודות
- הפועלים השחורים. אתה יכול ליילל עד מחר שזו זילות השואה אבל אתה לא עונה לעניין. מה ההבדל בין חייל שמשלים את משימת הערבים שהערבים
יותר טוב מהם לחייל שמשלים את משימת הנאצים?
ציטוט
ההשוואה לנאצים היא מקוממת ולא ראויה להתבטא בשום מקום.

אני מבין שקשה לך להודות שאתה טועה, אבל לעשות מזה הצגה שלמה...
ציטוט
וזה שקראתי לגירוש פינוי לא מעיד על זה שאתה היית יותר אנטי ממני לגבי ההתנתקות.
הבנת פרויד?
למה אתה נכנס למגננה? פגעתי איפשהו?

הרב כהנא לא היה מאחל לחיילים המפנים מוות, הרב כהנא היה מוחא בך על דבריך,
אשמח אם חיים בעצמו יגיב לדברים שנאמרו.[/quote]

עכשיו אחרי שנחשפת כדמגוג ספקולטיבי שמתנשא על אחרים וכך בעצם מתווכח, תואיל בטובך לענות לטענות שלי במקום לנסות באופן נואש להרגיש טוב עם עצמך?

הרב כהנא איחל מוות לכל רשע מרושע - קל וחומר חייל שמשתף פעולה עם האויב הערבי, כי זאת מה שהתורה שלנו מצווה אותנו.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
פוגרום עמונה
« להגיב #15 ב- : יולי 23, 2010, 00:41:51 »
בס''ד

לא הייתי משתמש במילים "תאי גזים" בשום פנים ואופן.

אבל החיילים שהצטרפו לגירושים של יהודים בעמונה וגם בגוש קטיף הם פושעים ובוגדים. ואין להם מקום בעולם הבא.

אין סליחה או מחילה לחייל נפשע שמגרש יהודים מאדמתם. ואין תירוץ.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
פוגרום עמונה
« להגיב #16 ב- : יולי 23, 2010, 00:43:59 »
מעבר למטען רגשי כבד אין שום דבר שיכו למנוע מיהודי להבין שמה שעשו כוחות הפידחון בעמונה היה מעשה נאצי לכל דבר ועניין. לאסוף יהודים ולפוצץ אותם במכות כמעט עד מוות, לרסק להם את הראשים עם סוסים ואלות ולהשפיל את כבודן של בנותיהם כשהם מחריבים את בתיהם זה מעשה שרק קוזאקים, נאצים וערבים מסוגלים לעשות. להגיד שזה לא נאצי זאת הכחשת שואה בטיבה.

וגם אם לא היו עושים את הגירוש ברוטאלי - הרי שעצם המסירה של אדמה יהודית לידיים ערביות היא מעשה בגידה נאצי לכל דבר ועניין. זה סיוע למלחמה הערבית שכל מטרתה היא לעשות שואה ביהודים, אכזרית פי כמה וכמה מזאת הקודמת, ומי שעוזר לה, כמו יודנראטים שהלשינו על יהודים לנאצים - הוא בוגד נאצי לכל דבר ועניין.

אבל אני בטוח שקייזר סוזה לא היה קורא אפילו ליודנראט נאצים.

מנותק הבוס הגדול

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
פוגרום עמונה
« להגיב #17 ב- : יולי 23, 2010, 01:07:23 »
אני מאוד מתכוון למה שאני אומר.ימח שמם וזכרם.להכות ככה יהודים טובים שלא עשו כלום לאף אחד?כאילו הם ערבים או חמורים!איך יהודי מכה ככה יהודי?לא אכפת להם אפילו שזה ילדים ונשים זה לא מעניין אותם.רק הילדים והנשים של עזה מעניינים את הבני זונות האלה.[/quote

לדעתיזה נטו תוצאה של הסתה תיקשורתית,רוב החיילים באים מאיזורים שהם לא נקראים התנחלות(למרות שאני לא מקבל את המושג התנחלות)והם מוסתים מהתקשרות שמזינה אותם בשינאה והתוצאה זה הסרטון הזה שחיילים באים ומכים ללא רחמים.

לדעתיזה נטו תוצאה של הסתה תיקשורתית,רוב החיילים באים מאיזורים שהם לא נקראים התנחלות(למרות שאני לא מקבל את המושג התנחלות)והם מוסתים מהתקשרות שמזינה אותם בשינאה והתוצאה זה הסרטון הזה שחיילים באים ומכים ללא רחמים

אני לא אלוהים אני חלק ממנו

מנותק יובל הכהניסט

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
פוגרום עמונה
« להגיב #18 ב- : יולי 23, 2010, 01:34:57 »
יהודונים מהסוג הזה שיתפו פעולה עם הנאצים.אז התאי גזים הם ממש במקום.בגללם יהודים טובים היו שם.

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
פוגרום עמונה
« להגיב #19 ב- : יולי 25, 2010, 14:24:56 »

נגד יהודי אחר. זה מעביר בי חלחלה. ושלא תבינו אותי לא נכון, גם אני מתוייג כקיצוני.

בס'ד

מה דעתך לרצוח את אותם ''חיילים'' בני עוולה שר''י עם המשת''פים של השב''כ שר''י שנטמעו בתוך אחינו  עם ''כאב לב'' וגם להדליק להם נר זיכרון ואבוקה כל שנה וגם ביום ההוצאה לפועל?? כמובן ''עם כאב לב'' !!  >:( >:( :nono: שטיפות המוח השמאלניות הציוניות ממלכתיות בולשביקיות לא עושות עלינו רושם !!

הגולה בארץ  :)
בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
פוגרום עמונה
« להגיב #20 ב- : יולי 25, 2010, 15:00:19 »
ראיתי את הסרטון, יותר מפעם אחת. האם מה שהולך שם בסדר? לא. האם אני בעד זה? לא. אבל לא הייתי קורה לחיסולם. ממש לא.

ויובל מי אתה בכלל שתשלח חיילים לתאי גזים?

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
פוגרום עמונה
« להגיב #21 ב- : יולי 25, 2010, 15:03:51 »
ורון אתה אמרת שכל יהודי שפוגע ביהודי ומוסר אדמות הוא בוגד,

למה לא לחסל כל יהודי שמחר ביתו לערבי? כל יהודי שעקץ בצורה כזו או אחרת יהודי אחר? מה ההבדל?

מנותק הלוחם באנרכיסטים

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *
פוגרום עמונה
« להגיב #22 ב- : יולי 25, 2010, 15:26:36 »
אותם שוטרים וחיילים מרושעים צריכים להיענש על מעשיהם.
אבל חס וחלילה לא הייתי מאחל לאף יהודי מוות בתאי גזים.

אלימות כזאת לעולם לא נעשתה ותעשה כנגד שמאלנים קיצוניים וכנגד האויב הערבי הנאצי שר"י.
בתי המשפט שלנו מלאים בעוכרי ישראל ובצוררים מרושעים.

על כנסת ישראל לפעול בצורה דחופה וללא פשרות בכדי להתחליף את התוכנית למנוי שופטים.
לא יתכן שהערב רב ישלוט בבתי המשפט.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
פוגרום עמונה
« להגיב #23 ב- : יולי 25, 2010, 16:07:47 »
ורון אתה אמרת שכל יהודי שפוגע ביהודי ומוסר אדמות הוא בוגד,

למה לא לחסל כל יהודי שמחר ביתו לערבי? כל יהודי שעקץ בצורה כזו או אחרת יהודי אחר? מה ההבדל?

אתה רציני?????

מנותק MATAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
פוגרום עמונה
« להגיב #24 ב- : יולי 25, 2010, 16:15:54 »

צגם אני לא יכול לסבול שמשתמשים במוטיבים מהשואה!.כ"כ בקלות אנשים מאפשרים להגיד על יהודים נאצים..
נכון יתכן שקיימים מיעוט של יהודים שאמורים מזמן להוציא אותם להורג אבל להשתמש במושג נאצי לא כ"כ פזיזות!
(החבר'ה בפורום יודעים טוב מאוד את דעותי אז אין מה עכשיו לקפוץ עלי בכל מיני סוגי הודעות )