כתב נושא: 49% מהציבור: רוצים שיוקם בית המקדש  (נקרא 5327 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק אשי

• מנהל הפורום "הפצת הימין האמיתי"
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
49% מהציבור: רוצים שיוקם בית המקדש
« ב- : יולי 18, 2010, 19:16:38 »
סקר ערוץ הכנסת: 49% מהציבור רוצים שבית המקדש יוקם מחדש. 42% מאמינים שיוקם הבית השלישי. רבע מהציבור: על המדינה לפעול להקמתו
http://www.inn.co.il/News/News.aspx/207000

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #1 ב- : יולי 18, 2010, 23:07:41 »
נראה לי זה 49% מציבור המתנחלים. חוץ מזה בשביל מה להקים את בית המקדש? יש כבר את רבנות הראשית, לא?
"אנחנו לא רוצים עקרונות, אנחנו רוצים עובדות!" (קלימנט וורושילוב)

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #2 ב- : יולי 18, 2010, 23:14:02 »
נראה לי זה 49% מציבור המתנחלים. חוץ מזה בשביל מה להקים את בית המקדש? יש כבר את רבנות הראשית, לא?
הרבנות הראשית היא לעג לרש ולרבנות ראשית העם היהודי לא התפלל 2000 שנה.
בית מקדש זה המרכז של הכל, המרכז הרוחני של העולם והעולם חסר ללא בית מקדש.
ולגבי מי הציבור שהשתתף בסקר, אינני יודע אבל עדיף לא להכנס לספקולציות מטופשות חסרות כל בסיס עובדתי.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #3 ב- : יולי 18, 2010, 23:16:45 »
הרבנות הראשית היא לעג לרש ולרבנות ראשית העם היהודי לא התפלל 2000 שנה.
בית מקדש זה המרכז של הכל, המרכז הרוחני של העולם והעולם חסר ללא בית מקדש.
ולגבי מי הציבור שהשתתף בסקר, אינני יודע אבל עדיף לא להכנס לספקולציות מטופשות חסרות כל בסיס עובדתי.

אני לא יודע מה איתך, אני אישית לא מכיר אף אחד שרוצה שיהיה פה בית מקדש.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #4 ב- : יולי 18, 2010, 23:22:55 »
אני לא יודע מה איתך, אני אישית לא מכיר אף אחד שרוצה שיהיה פה בית מקדש.
הפסקתי לספור את כמות האנשים שאני מכיר שרוצים בכך, וזה שאתה לא מכיר מעיד על-
א. כמות מכרים מאוד מאוד מאוד נמוכה או מה אתה באמת חושב שאתה יודע על אנשים שאתה חושב שאתה מכיר.
ב. העם היהודי התפלל ומתפלל 2000 שנה לבית מקדש, ולא תלוי בגחמותיו של הונלוהוהו או כל מכר אחר שלו.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #5 ב- : יולי 18, 2010, 23:27:12 »
הפסקתי לספור את כמות האנשים שאני מכיר שרוצים בכך, וזה שאתה לא מכיר מעיד על-
א. כמות מכרים מאוד מאוד מאוד נמוכה או מה אתה באמת חושב שאתה יודע על אנשים שאתה חושב שאתה מכיר.
ב. העם היהודי התפלל ומתפלל 2000 שנה לבית מקדש, ולא תלוי בגחמותיו של הונלוהוהו או כל מכר אחר שלו.

למה לא בנו את בית המקדש כבר ב-1948?

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #6 ב- : יולי 18, 2010, 23:41:45 »
למה לא בנו את בית המקדש כבר ב-1948?
ב-1948 הר הבית לא היה בידינו עובדתית ומדינת ישראל איננה מדינה דתית לצערי...
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #7 ב- : יולי 18, 2010, 23:43:53 »
ב-1948 הר הבית לא היה בידינו עובדתית ומדינת ישראל איננה מדינה דתית לצערי...

אוקיי, אז אפשר היה לבנות את בית המקדש כבר ב-1967. ואני מסכים איתך שב-30 השנים האחרונות החברה הישראלית עוברת תהליך של חילון אבל לפני זה החברה הישראלית הייתה מאוד דתית כך שאפשר היה בשקט לבנות את בית המקדש אחרי מלחמת ששת הימים.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #8 ב- : יולי 18, 2010, 23:48:35 »
אוקיי, אז אפשר היה לבנות את בית המקדש כבר ב-1967. ואני מסכים איתך שב-30 השנים האחרונות החברה הישראלית עוברת תהליך של חילון אבל לפני זה החברה הישראלית הייתה מאוד דתית כך שאפשר היה בשקט לבנות את בית המקדש אחרי מלחמת ששת הימים.
ההפך הגמור, שוב פעם מראה עד כמה אתה בכלל מכיר את ההסטוריה של העם היהודי.
העם היהודי היה דווקא הרבה יותר חילוני בשנות ה-60, דרך אגב.....
ואחרי מלחמת ששת הימים להזכירך, או שמא שכחת, שלטה פה דיקטטורת מפא"י+מפ"ם, שלא היה בדיוק בראש מעייניה- בית מקדש או כל עניין דתי אחר לצורך העניין......
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #9 ב- : יולי 18, 2010, 23:52:27 »
ההפך הגמור, שוב פעם מראה עד כמה אתה בכלל מכיר את ההסטוריה של העם היהודי.
העם היהודי היה דווקא הרבה יותר חילוני בשנות ה-60, דרך אגב.....
ואחרי מלחמת ששת הימים להזכירך, או שמא שכחת, שלטה פה דיקטטורת מפא"י+מפ"ם, שלא היה בדיוק בראש מעייניה- בית מקדש או כל עניין דתי אחר לצורך העניין......

תשמע מותק, כשאני ארצה ללמוד משהו על ההיסטוריה של העם היהודי, בטח שאני לא אפנה אליך. אם הכלבה שלי הייתה חיה תאמין לי שהייתי מעדיף לפנות אליה בעניין. ואם את המערך לא עניין להקים את בית המקדש, אפשר היה לעשות את זה בשקט תחת מנחם בגין והליכוד. בוא נראה איזה תירוץ עכשיו אתה תמצא למה לא הקימו את בית המקדש תחת בגין.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #10 ב- : יולי 18, 2010, 23:59:54 »
תשמע מותק, כשאני ארצה ללמוד משהו על ההיסטוריה של העם היהודי, בטח שאני לא אפנה אליך. אם הכלבה שלי הייתה חיה תאמין לי שהייתי מעדיף לפנות אליה בעניין. ואם את המערך לא עניין להקים את בית המקדש, אפשר היה לעשות את זה בשקט תחת מנחם בגין והליכוד. בוא נראה איזה תירוץ עכשיו אתה תמצא למה לא הקימו את בית המקדש תחת בגין.
א. מותק אתה מוזמן לקרוא לכלבה שלך כאמור.
ב. זה רק מראה עד כמה ידיעתך משגת בהסטוריה בכלל ושל העם היהודי בפרט, ברמה של כלב.
ג. גם האסכולה הרוויזיוניסטית איננה דתית בהכרח, וכן האליטה השלטת עדיין הייתה ועודנה בשמאל, מנחם בגין היה נמושה וזוחל על גחון שכל מי שהיה סביבו תמרן אותו לרצונו כגון- אהרן ברק (יועהמ"ש דאז) אריק שרון (מפא"יניק אנטי-דתי מושתל בליכוד ושר הבטחון דאז) ומשה דיין (הוא זה שקבע את העובדות בשטח בהר הבית לגבי שלטוןן האסלאם לגביו והוא היה שר החוץ דאז, שוב הסטוריה....).
וזה לא תירוצים אלא סיבות......
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #11 ב- : יולי 19, 2010, 00:03:20 »
א. מותק אתה מוזמן לקרוא לכלבה שלך כאמור.
ב. זה רק מראה עד כמה ידיעתך משגת בהסטוריה בכלל ושל העם היהודי בפרט, ברמה של כלב.
ג. גם האסכולה הרוויזיוניסטית איננה דתית בהכרח, וכן האליטה השלטת עדיין הייתה ועודנה בשמאל, מנחם בגין היה נמושה וזוחל על גחון שכל מי שהיה סביבו תמרן אותו לרצונו כגון- אהרן ברק (יועהמ"ש דאז) אריק שרון (מפא"יניק אנטי-דתי מושתל בליכוד ושר הבטחון דאז) ומשה דיין (הוא זה שקבע את העובדות בשטח בהר הבית לגבי שלטוןן האסלאם לגביו והוא היה שר החוץ דאז, שוב הסטוריה....).
וזה לא תירוצים אלא סיבות......

א. "מותק" אני אקרא למי שאני רוצה. לא מוצא חן בעיניך? מצדי תנעל את הדיון.
ב. אני בטוח שהכלב של השכנים שלי בקיא בהיסטוריה יהודית יותר ממך.
ג. סיבות? אז דע לך שה"סיבות" שלך כולן רוויות דמגוגיה זולה שזה לא כל כך מתאים למי שמחזיק מעצמו כ"משכיל".

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #12 ב- : יולי 19, 2010, 00:07:28 »
א. "מותק" אני אקרא למי שאני רוצה. לא מוצא חן בעיניך? מצדי תנעל את הדיון.
ב. אני בטוח שהכלב של השכנים שלי בקיא בהיסטוריה יהודית יותר ממך.
ג. סיבות? אז דע לך שה"סיבות" שלך כולן רוויות דמגוגיה זולה שזה לא כל כך מתאים למי שמחזיק מעצמו כ"משכיל".
א. אני בהחלט מתכוון לנעול, רקסי.
ב. תודה לכבודו פרופ' בונזו
ג. ניתוח הסטורי, אז הוספתי לבגין כמה כינויים, זה כבר תפיסתי לגביו, אבל עצם העובדה שהוא היה רוה"מ שתומרן בידי אנשיו זה לא דמגוגיה בכלל אלא עובדה הסטורית, לא נעים להודות הונלוהוהו.........
אלוף מיל. בני פלד ז"ל