כתב נושא: ניגריה:מוסלמים תקפו כנסיה נוצרית 8 נרצחו באמצעות גרזנים  (נקרא 7469 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק אשי

• מנהל הפורום "הפצת הימין האמיתי"
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
ניגריה: מוסלמים תקפו כנסיה נוצרית, 8 נרצחו באמצעות גרזנים

02:38 AEST Sun Jul 18 2010

יום שבת, התקפה של מוסלמים על כפר נוצרי במרכזה של ניגריה.
בהתקפה נרצחו באמצעות גרזנים 8 בני אדם ונשרפו הכנסייה
ועוד 7 בתים.

בחודש מרץ, בהתקפה מוסלמית על חמישה כפרים נוצרים נרצחו כ 500
כפריים נוצרים.
http://rotter.net/forum/scoops1/15428.shtml

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
זה מה שמפריע לכם? שכמה מוסלמים שרפו איזו כנסייה? הרי אמרתם שאתם מועידים את אותו הגורל לכנסיות בישראל אם אתם תהיו בשלטון, נכון?
"אנחנו לא רוצים עקרונות, אנחנו רוצים עובדות!" (קלימנט וורושילוב)

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
זה מה שמפריע לכם? שכמה מוסלמים שרפו איזו כנסייה? הרי אמרתם שאתם מועידים את אותו הגורל לכנסיות בישראל אם אתם תהיו בשלטון, נכון?
לא בצורה של פעולת בודדים אלא ברמת מדינה ורשויותיה, זה א'
ו-ב' אכפת לנו מהתפשטות האסלאם בעולם, כי זה סכנה כלל עולמית.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
לא בצורה של פעולת בודדים אלא ברמת מדינה ורשויותיה, זה א'
ו-ב' אכפת לנו מהתפשטות האסלאם בעולם, כי זה סכנה כלל עולמית.

אם כך אני לא מבין מה רצו מהפלסטינים כשהם השחיתו בתי כנסת בגוש קטיף. הרשויות שלהם הרשו להם, הלא כן?
אני מסכים איתך שזה סכנה עולמית אבל כמו שמגרו את הקומוניזם כך ימוגר גם האסלאם הקיצוני (לפחות לפרק זמן של כמה עשרות שנים).

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
אם כך אני לא מבין מה רצו מהפלסטינים כשהם השחיתו בתי כנסת בגוש קטיף. הרשויות שלהם הרשו להם, הלא כן?
אני מסכים איתך שזה סכנה עולמית אבל כמו שמגרו את הקומוניזם כך ימוגר גם האסלאם הקיצוני (לפחות לפרק זמן של כמה עשרות שנים).
א. זה לא "פלסטינים", אלא ערבים מסלמים.

ב. אין שום גושפנקא לשריפת בתי כנסיות בשופ מקום גם אם זה נתמך בידי רשויות שרק "נותנים אישור" מעורפל למעשה, ואין זה בר השוואה (ואין זה גם מנותק ממעשי המסלמים ברחבי העולם, זה מקשה אחת, ההפרדה שלך מוזרה בעיניי ולכן אין כאן בסיס אחיד להשוואה.

ג. זה לא "אסלאם קיצוני" אלא האסלאם כשלעצמו תחקור קצת את האסלאם לעומק לפני שאתה מקשקש.
ואי אפשר להשוות את זה לקומוניזם בשום דרך אופן וצורה ותזכורת קלה, את האסלאם לא מגרו כבר 1400 שנה, את הקומוניזם מגרו תוך 70.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
א. זה לא "פלסטינים", אלא ערבים מסלמים.

ב. אין שום גושפנקא לשריפת בתי כנסיות בשופ מקום גם אם זה נתמך בידי רשויות שרק "נותנים אישור" מעורפל למעשה, ואין זה בר השוואה (ואין זה גם מנותק ממעשי המסלמים ברחבי העולם, זה מקשה אחת, ההפרדה שלך מוזרה בעיניי ולכן אין כאן בסיס אחיד להשוואה.

ג. זה לא "אסלאם קיצוני" אלא האסלאם כשלעצמו תחקור קצת את האסלאם לעומק לפני שאתה מקשקש.
ואי אפשר להשוות את זה לקומוניזם בשום דרך אופן וצורה ותזכורת קלה, את האסלאם לא מגרו כבר 1400 שנה, את הקומוניזם מגרו תוך 70.

נראה לי המוזר פה זה אתה, איפה שמותר להשמיד כנסיות ומסגדים מותר להשמיד גם בתי כנסת. נקודה סוף פסוק. ואם אתה יכול להציע דרך למחות מעל פני האדמה דת חובקת עולם שקיימת כבר כמעט 1500 שנה, אני מצדיע לך.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
נראה לי המוזר פה זה אתה, איפה שמותר להשמיד כנסיות ומסגדים מותר להשמיד גם בתי כנסת. נקודה סוף פסוק. ואם אתה יכול להציע דרך למחות מעל פני האדמה דת חובקת עולם שקיימת כבר כמעט 1500 שנה, אני מצדיע לך.
א. בתי כנסת נמצאים על אותו קו עם כנסיות ועוד יותר מזה מסגדים מעניין.....
שוב, אני מראה פה שהאסלאם הוא הבעיה ואתה שם את בתי הכנסת עם המסגדים באותו רף, מעניין.....
אני בא ומגדיר תא שטח שמותר להיות בו רק בתי כנסת ומאידך לדוג' בסעודיה מותר שיהיו רק מסגדים (ולא שמעתי אותך עושה יותר מדי רעש  על העניין, הצביעות! שום דבר חדש אצלך ואצל שכמותך).
כך שזה ממש לו "נקודה סוף פסוק", יש גם מימד של השוואה בין הדתות כשלעצמן לפני שאתה פונה להרוס את בתי התפילה שלהם.
כך שאתה עושה פה סלט אחד גדול.
ואם אתה רוצה דרך לטיפול באסלאם אז א. תזכור מה קרה לדת השינטו.
ב. תזכורת- http://hayamin.org/forum/index.php/topic,18746.0.html
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
א. בתי כנסת נמצאים על אותו קו עם כנסיות ועוד יותר מזה מסגדים מעניין.....
שוב, אני מראה פה שהאסלאם הוא הבעיה ואתה שם את בתי הכנסת עם המסגדים באותו רף, מעניין.....
אני בא ומגדיר תא שטח שמותר להיות בו רק בתי כנסת ומאידך לדוג' בסעודיה מותר שיהיו רק מסגדים (ולא שמעתי אותך עושה יותר מדי רעש  על העניין, הצביעות! שום דבר חדש אצלך ואצל שכמותך).
כך שזה ממש לו "נקודה סוף פסוק", יש גם מימד של השוואה בין הדתות כשלעצמן לפני שאתה פונה להרוס את בתי התפילה שלהם.
כך שאתה עושה פה סלט אחד גדול.
ואם אתה רוצה דרך לטיפול באסלאם אז א. תזכור מה קרה לדת השינטו.
ב. תזכורת- http://hayamin.org/forum/index.php/topic,18746.0.html

מבחינתי יהודי נוצרי מוסלמי זה הכל אותו דבר אז מי שעושה פה סלט זה אתה לא אני. וזה שבסעודיה אסור להקים בתי כנסת וכנסיות זה באמת לא מעניין אותי. דרך אגב שתדע לך שאני אוכל חזיר חופשי. 

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
מבחינתי יהודי נוצרי מוסלמי זה הכל אותו דבר אז מי שעושה פה סלט זה אתה לא אני. וזה שבסעודיה אסור להקים בתי כנסת וכנסיות זה באמת לא מעניין אותי. דרך אגב שתדע לך שאני אוכל חזיר חופשי.  
או.קיי, אז עכשיו שאתה מוציא הכל החוצה לאוויר הפורום,
אשאל אותך את שאלת השאלות-
מה אתה עושה פה?? (הכוונה בארץ ישראל ולא בפורום).
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
או.קיי, אז עכשיו שאתה מוציא הכל החוצה לאוויר הפורום,
אשאל אותך את שאלת השאלות-
מה אתה עושה פה?? (הכוונה בארץ ישראל ולא בפורום).

אני לא מצליח להבין מה הקשר אבל בכל זאת אני אענה לך: יצא שנולדתי להורים ישראלים, בגלל זה אני חי פה.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
אני לא מצליח להבין מה הקשר אבל בכל זאת אני אענה לך: יצא שנולדתי להורים ישראלים, בגלל זה אני חי פה.
מה מפריע לך להגר מפה? ולמה אתה נשאר פה?
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *
מה מפריע לך להגר מפה? ולמה אתה נשאר פה?

אינטרסים.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק T-800

• חבר(ה) של כבוד
  • *

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
none of your business
Thank you mr. western colonial racist for your cooperation
אלוף מיל. בני פלד ז"ל