כתב נושא: עוד ארבעה סרטונים שלנו עם כותרות פופולריות - אנא עיזרו לנו!  (נקרא 2537 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

זו השיטה החדשה להציף את יוטיוב עם הסרטונים שלנו שגם מפיצים את הפורום והתנועה. אנא עיזרו לנו. זה רק יקח לכם כמה דקות.

אנא הגיבו, דרגו (Like), הוסיפו למועדפים ושתפו (Share) בפייסבוק, במייספייס, אימייל, מסנג'ר, אייסיקיו, סקייפ וכו'.

« עריכה אחרונה: יולי 08, 2010, 22:21:29 על ידי חיים בן_פסח »

מנותק פרימיטיב

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
חיים את האמת זה לא כל כך פופלרי וגם לא צריך לכפות על אנשים לצפות בסרטונים ארוכים אני חושב שמספיק אפילו לעלות את הסרטונים בדיוק כמו שהם רק עם איזה שהוא משהוא קצר שיביא ויכוון אותם באורך שנייה
ויש לי עוד רעיון תעשה סרטוני תגובה לאנשים פופלרים שעוסקים בפולטיקה כמו למשל THEYOUNGTURKS ככה אנשים ישארו לצפות בסרטון המלא מבלי שנציק להם

מנותק חרותניק

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
עוד ארבעה סרטונים שלנו עם כותרות פופולריו
« להגיב #2 ב- : יולי 14, 2010, 15:16:36 »
חיים את האמת זה לא כל כך פופלרי וגם לא צריך לכפות על אנשים לצפות בסרטונים ארוכים אני חושב שמספיק אפילו לעלות את הסרטונים בדיוק כמו שהם רק עם איזה שהוא משהוא קצר שיביא ויכוון אותם באורך שנייה
ויש לי עוד רעיון תעשה סרטוני תגובה לאנשים פופלרים שעוסקים בפולטיקה כמו למשל THEYOUNGTURKS ככה אנשים ישארו לצפות בסרטון המלא מבלי שנציק להם

אני מסכים זה דווקא שווה ניסיון, וברוך הבא לפורום.

מנותק פרימיטיב

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
תודה רבה  :old_grin:

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *

בס''ד

ברוך הבא לפורום!

מנותק פרימיטיב

• משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
עוד פעם תודה רבה
פורום מצויין ומעניין